Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Testy antydopingowe, jak blisko był Heyman TNA i jakie miał

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cały czas nie są wyciągane konsekwencje wobec wrestlerów, którzy nie przeszli testów antydopingowych i zdanie na zapleczu jest takie, że te osoby wcale się tym nie przejmują, co więcej nie zmieniają swoich nawyków i kolejne testy będą przez nich ponownie weryfikowane wynikiem ‘pozytywnym’ a kara i tak ich n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-testy-antydopingowe-jak-blisko-byl-heyman-tna.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22342-testy-antydopingowe-jak-blisko-by%C5%82-heyman-tna-i-jakie-mia%C5%82/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

2

• BRKSTRM

2

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

W kwestii narkotyków powinna być federacja stanowcza : Albo to rzucasz albo dowidzenia, proste. I nie ważne czy to ME czy Jobber każdy ma równe obąwiązki żadnych ustępstw. Pierwszą osobą która mi przychodzi na myśl to J. Hardy - wcale nie wykręca wspaniałych walk, a ćpał (nie wiem czy obecnie bierze) jak nie wiem co. Jedyna niezła walka z udziałem Jeffa to na No Surrender, ale to dzięki Kurtowi.

Z tych wypowiedzi wygląda że Heyman chciał władzy absolutnej w TNA, ja osobiście się ciesze że jednak go nie będzie w TNA. Pewnie by chciał zrobić 2 rostery, wg. mnie TNA narzie wystarczy jedna dobra tygodniówka.

Ratingi iMPACT'a coraz lepsze, miejmy nadzieje że wkrótce TNA przegoni w ratingach WWE.

Wrestlerzy biorą somy(czy jak tam to odmienić) na rozluźnienie mięśni i to to jest najgorsze od czego można sie uzależnić. Dlaczego? Po pierwsze daje to haj, łatwo się wciągnąć i potem sie robi takie rzeczy jak ostatnio Mateuszek Hardy. Lance Cade kiedyś odleciał w samolocie po tych prochach. Poza tym jak już wspomniałem jest to środek na rozluźnienie mięśni. Kombinacja somy+sterydy jest przyczyną wielu śmierci wrestlerów. Przy takiej kombinacji mamy powiększone serce z mniej wytrzymałymi ścianami, soma rozluźnia mięśnie, czyli serce również i w taki sposób w tajemniczych okolicznościach młodzi ludzie związani z tym sportem umierają.

A Matt został odesłany do domu po dziwnym zachowaniu, a teraz pojawiła się na twitterze jego druga osobowość. Po takim czymś można się zastanawiać, czy narkotyki w domu Jeffa nie były jego.

myślę że jednak zachowanie Matta jest spowodowane zupełnie innymi czynnikami, on z obu braci był zawsze bardziej ogarnięty, a jego ostatnie poczynania to raczej chęć zwrócenia na siebie uwagi. Edytowane przez Ceglak

Legalizacja Marychy dużo by pomogła. cóż dziś 10.10.10 Hogan ma się nie pojawić, ciekawe kogo z AAA zobaczymy, raiting pasuje lekko podniesc, tak aby miec zawsze min. 2mln odbiorców, to byłby solidny fundament.

mam nadzieje, ze ogladajac BFG znow zaczne krzyczeć "plis dont daj"