Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE "Ostatnie Starcie"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moja historia zaczyna się w aktualnym czasie czyli przed galą WWE Bragging Rights. Mam zamiar pisać tu całe gale PPV oraz najważniejsze wydarzenia przed nimi, czyli całość będzie dzieliła się na dwie części Droga do PPV na której będzie przebieg ze wszystkich RAW i SD ważniejsze walki ale głównie tylko końcówki i PPV na którym będą wszystkie walki całe. A więc zaczynamy…

http://i45.tinypic.com/muyhs1.jpg

AKTUALNY ROSTER:

Alex Riley

Bret "The Hitman" Hart

CM Punk

Daniel Bryan

Darren Young

David Hart Smith

David Otunga

Evan Bourne

Ezekiel Jackson

Goldust

Heath Slater

Husky Harris

Jey Uso

Jimmy Uso

John Cena

John Morrison

Justin Gabriel

Luke Gallows

Mark Henry

Michael McGillicutty

Michael Tarver

Primo

R-Truth

Randy Orton - Porwany

Santino Marella

Sheamus

Skip Sheffield

Ted DiBiase

The Great Khali

The Miz

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

Wade Barrett

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

http://2.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TBOrdU3nHBI/AAAAAAAAADk/mo10Eo25Xf0/s1600/smackdown_2.jpg

AKTUALNY ROSTER:

Alberto del Rio

Big Show

Caylen Croft

Chavo Guerrero

Chris Masters

Christian

Cody Rhodes

Curt Hawkins

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Edge

Finlay

Jack Swagger

JTG - Porwany

Kane

Kaval

Kofi Kingston

MVP

Rey Mysterio

Shad

Trent Barreta

The Undertaker

Vance Archer

Aktualne Stajnie i Tag Teamy

Nexus: (Wade Barett, David Otunga, Justin Gabriel, John Cena, Husky Harris, Michael McGillicutty)

Uso Brothers: (Jay Uso, Jimmy Uso)

The Hart Dynasty: (David Hart Smith, Tyson Kid, Bret Hart)

Dudebusters: (Caylen Croft, Trent Barreta)

Lost: (Michael Tarver, Skip Sheffield, Darren Young)

Curt Hawkins & Vance Archer

Cody Rhodes & Drew McIntyre

PASY:

http://i47.tinypic.com/10cmf6a.jpg

WWE Championship

Obecny posiadacz: Wade Barrett

Historia:

-Wade Barrett(w/John Cena) d. Randy Orton (Braging Rights 24.10.10)

http://i50.tinypic.com/afehb5.jpg

United States Championship

Obecny posiadacz: Daniel Bryan

Historia:

http://i48.tinypic.com/23k68u8.jpg%20

World Heavyweight Championship

Obecny posiadacz: Kane

Historia:

http://i50.tinypic.com/11ajy3k.jpg

Intercontinental Championship

Obecny posiadacz: Dolph Ziggler

Historia:

http://i50.tinypic.com/32zt9q0.jpg

WWE Unified Tag Team Championships

Obecny posiadacz: Cody Rhodes & Drew McIntyre

Historia:

Gale PPV:

Styczeń - Royal Rumble

Luty

Marzec - WrestleMania

Kwiecień - Extreme Rules

Maj

Czerwiec

Lipiec

Sierpień - SummerSlam

Wrzesień

Październik - Bragging Rights

Listopad - Survivor Series

Grudzień - Christmas Demolition

(inne gale mają niepewne nazwy jeszcze, poznacie je już wkrótce)

------------------------------------------------

Wydarzenia do Gali BraggingRights

(mam dla was 2 Gale Smackdown i RAW)

Smackdown 08.10.2010:

*Gaśnie światło*

Na ring wchodzi Undertaker! Bierze mikrofon I chcę coś powiedzieć.

Undertaker: Na Hell In a Cell zostałem zdradzony przez Paula Barrera mojego Managera, a jednocześnie ojca. Wybrał on stronę swojego drugiego syna, demona który zawsze krył się w cieniu swojego brata. Demony wraz z Paulem dały mu taką moc że miał on siłę pokonać The Undertakera, który sam został bez mocy. Ale to się zmieni ja sam już na Bragging Rights zamierzam pokonać Kane’a i odebrać mu pas WHC. Bez mocy Barrera, śmierć stawi czoła demonowi! A demon niech spoczywa w..

*W tym momencie mamy Theme Kane, cała arena promieniuje czerwonym światłem piekieł, a Kane wraz z Paulem Barerem obok wychodzi na rampe*

Kane: Undertaker nie zasłużyłeś na pojedynek ze mną! Udowodniłem że jestem lepszym z braci, nawet nasz ojciec to zauważył.. Już nie jesteś legendą to ja nią jestem! Hahahaha(psychiczny śmiech Kane). Jeżeli chcesz ze mną walczyć to będziesz musiał dziś zakwalifikować się do pojedynku o 1#Contendera do pasa WHC na przyszłym SD!

*Kane wychodzi, przy gwizdach publiczności*

Match 1 – Triple Three Qualifing Match:

Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler vs. Finlay

KOŃCÓWKA: Finlay wynosi Zigglera na plecy pod swoją akcje kończącą, lecz Ziggler się uwalnia Kofi od razu chcę wymierzyć Trouble In Paradise Zigglerowi lecz ten się schyla i Kofi trafia w Finlaya. Kofi łapie się za głowę że to zrobił i wykorzystuje to Dolph Ziggler ZIG ZAG! …1…2…3! Dolph Ziggler kwalifikuje się do pojedynku o 1#Contendera na przyszłym SD!

Match 2 – Qualifing Match:

Drew McIntyre vs. JTG

KOŃCÓWKA: JTG trzymany całą walkę w defensywie w końcu się budzi i chcę skontrować odbija się od lin i.. nadziewa się na Big Boot! Potem Szkot podnosi JTG i Future Shock DDT. …1…2…3! McIntyre drugim uczestnikiem 6 osobowego Battle Royal za tydzień.

Match 3 – Tag Team Qualifing Match: (zwycięzcy wchodzą do Battle Royal)

Curt Hawkins & Vance Archer vs. Dudebusters

KOŃCÓWKA: Vance Archer powala Crofta silnym Cothesline, zmiana z Hawkinsem. A Vance sprytnie biegnie w przeciwny narożnik wywalając Trenta Barrete. Hawkins wchodzi na narożnik i trafia leżącego Crofta Heat-Seeking Elbow …1…2…3. I Curt Hawkins oraz Vance Archer są 3 i 4 zawodnikiem 6 osobowego Battle Royal .

Match 4 – Normal Match:

CM Punk vs. Luke Gallows

Pojedynek nie doszedł do skutku ponieważ Punk wyszedł z mikrofonem I zaczął mówić o SES, gdy wszedł Gallows zaczął go przekonywać do powrotu, gdy ten już się ku temu przekonywał to Punk uderzył go mikrofonem w głowę wyzywając go od nieczystych itp. Gallowsowi leciała krew z głowy, a Punk wykonał jeszcze pare kopów i G.T.S. z potyczki zwycięsko wychodzi Punk, ale pojedynek NO CONTEST.

*You think you know me! I na ring wchodzi Edge!*

Edge: Witam, wracam na SmackDown! Haha tak właśnie tak to moja tygodniówka. Lecz ma pewne wady wszystkie głupie rzeczy tak więc zamierzam się tego pozbyć, mianowicie denerwują mnie 2 osoby Jack Swager i Alberto Dle Rio. Niestety nie uwzględniono mnie do walk kwalifikacyjnych do pasa WHC więc pierw zajmę się eliminowaniem tych głupków.. TAK! Właśnie tym się zajmę ja Rated R Superstar! Skoro sam nie zostałem wpisany do pojedynków kwalifikacyjnych to dopilnowałem też aby ta meksykańska podróbka takrze nie była I za tydzień się z nim zmierzę.

TAK WIĘC ZA TYDZIEŃ EDGE VS ALBERTO DEL RIO!

Match 5 – Triple Three Qualifing Match:

Big Show vs. Jack Swager vs. Cody Rhodes

KOŃCÓWKA: Tak więc mamy tu sytuacje że Big Show jest w ringu i zajęty jest obijaniem Rhodesa. Widzi wchodzącego przez liny Swagera. K.O Pounch trafione! Swager wypada z ringu. W tym czasie Cody wchodzi na narożnik i chcę zaatakować akcją wysokiego ryzyka Showa, lecz ten łapie go ręką w powietrzu pod Chokeslam, jeszcze tylko pokazanie pięści kibicom i mamy Chokeslam dla Codyego Rhodesa! …1…2…3! Big Show kolejnym uczestnikiem Battle Royal.

Match 6 – Qualifing Match:

Shad vs. Undertaker

*Na ring wchodzi Shad Gaspard przy Themie My Time!*

Widać że ma uśmiech na ustach I jest strasznie skupiony bo w ringu pojawi się zaraz..

*Gaśnie światło i mamy theme Undertakera*

Ten już jest w ringu, tak więc zaczynamy! Kto zdobędzie ostatnie miejsce w walce o 1#Contender? Faworytem jest Deadman. A więc mamy klincz na środku ringu, Shad zepchnięty szybko do narożnika i mamy serie Pounchy od Undertakera. Ale Shad zamienia się jakoś pozycjami i to Taker jest w narożniku. Pounch od Shada, ale Taker odpowiada tym samym. Znów Pounch za Pounch, ale teraz mamy kopa od Shada i kolanko. Uderzenie łokciem i Irish Ship w przeciwległy narożnik, a akcja zakończona Cotheslinem w narożniku. Undertaker w opałach Shad wyciąga go na środek, teraz 4, czy 5 pounchy dla Undertakera. Iris Ship Taker odbija się od lin i Big Boot od Shada, ale unik Takera! Kolejne odbicie od lin i to Shad otrzymuje Big Boot! Taker przyciąga go pod liny Shad powoli wstaje ale Deadman trzyma go za rękę wchodzi na liny i mamy Old School! Teraz łapie Shada pod Chokeslam i mamy …1…2…3! Pin fall! Undertaker może I bez mocy ale to starczyło na Shada Gasparda.

A więc za tydzień Battle Royal o 1#Contendera o pas WHC.

Dolph Ziggler vs. Drew McIntyre vs. Curt Hawkins vs. Vance Archer vs. Big Show vs. Undertaker!!!

(Cała walka!)

RAW 11.10.2010:

*Theme RAW! Fajerwerki, świetna oprawa wita dziś Monday Night Raw!!!*

Na początku gali pojawia się tablica jaki czeka nas dziś Main Event gali, tak więc zobaczymy starcie Tag Teamowe Johnem Cena & Wade Barrett vs. Randy Orton & Sheamus!

Match 1 – Normal Match:

Evan Bourne vs. Zack Ryder

KOŃCÓWKA: Cały pojedynek był dosyć równy I krótki. W końcówce Evan wykonuje Rolling Savate, podciąga Rydera do dogodnej pozycji, wchodzi na narożnik i mamy Air Bourne! Wielki POP od publiczności za tą akcje i …1…2…3! Wygrywa Evan Bourne!

Match 2 – Tag Team Match:

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. William Regal & Ezekiel Jackson

KOŃCÓWKA: Jackson wraca po kontuzji, ale to Regal walczył od początku. Pierw obijał go Kozlov potem Marella, potem znów Kozlov. Mamy zmiane z Santino wchodzi i chce wykonać Cobre! ;] Ale Regal odpycha rywala i szybko zmienia się z Jacksonem.. Nie? Ale gdzie on jest zszedł z ringu i nie ma zamiaru zmieniać się z Regalem. I Kobra! Od Santino. …1…2…3! Kozlov I Santino wychodzą zwycięzko się ciesząc, a na ring wchodzi Jackson. I Modifield Uranage Slam dla Regala! Po czym opuszcza ring.

Na zapleczu widzimy jak Michael Tarver niedawno wyrzucony z Nexus rozmawia z Darenem Youngiem i Skipem Sheffielldem.

Match 3 – Tag Team Match:

R-Truth & John Morrison vs. The Miz & Alex Riley

KOŃCÓWKA: Krótka Walka Miz wysłał na początek Rileya i nie zdąrzył się z nim zmienić. Zaczął z Truthem parę rzutów, płaski w twarz. Podstawienie pod narożnik zmiana z Morrisonem i Starship Pein …1…2…3! Wygrywają Truth i Morrison. A miz tylko kiwa głową.

*Na ring wychodzi trójka wyrzucona z Nexus widoczna na poprzednim segmencie. Przy nowym theme..*

http://www.youtube.com/watch?v=lxB50X9Dupw

Tarver: Jak wiecie cała nasza Trójka została wyrzucona z Nexus. Powiedziano nam że jesteśmy słabi :/ . To nieprawda, nasza trójka jest dużo lepsza niż wielu zawodników WWE i to udowodnimy. Postanowiliśmy połączyć nasze siły i stworzymy nową stajnie w WWE a mianowicie LOST! Jej głównym celem będzie pokonanie Nexus! I udowodnienie że to my zasługujemy tu być a nie Wade Barrett i jego przydupasy.

Skip Sheffielld: Tak więc wyzywamy was dziś na walkę. Chcemy z wami walczyć Nexus!

*Theme Nexus, wychodzi Wade Barrett*

Wade Barrett: Sam nie mogę walczyć powieważ mam już dziś walke w Main Evencie, ale skoro tak tego chcecie to damy wam nauczke zmierzycie się 3vs3, a waszymi rywalami będą Justin Gabriel, David Otunga, Heath Slater!

*Ponownie muzyka Nexus a pozostała trójka wchodzi na ring witając się z Barrettem, po czym ten idzie za kulisy*

Match 4 – 6 Man Tag Team Match:

Michael Tarver & Skip Sheffielld & Daren Young vs. Justin Gabriel & David Otunga & Heath Slater

Pierwszy Gong! W ringu Daren Young i Heath Slater. Mamy klincz, to próba sił. Nikt nie wychodzi z niej zwycięsko i mamy kolejny klincz. Young spycha Slatera pod swój narożnik i dokonuje zmiany z Tarverem. Michael obija rywala serią ciosów rodem z boksu w narożniku. Teraz mocne uderzenie w brzuch. Tarver lekko odchodzi od narożnika rywal też, ale jest oszołomiony i… Suplex od Tarvera! …1…2. Odbija! A jakby co to już do pomocy szykował się Justin Gabriel. Co jak widać ostro zdenerwowało Younga I Sheffiellda. Teraz Tarver obraca rywala na brzuch I Camel Clutch. Rywal jest w dźwigni, Slater próbuje dojść do zmiany i powoli jest coraz bliżej, ale Tarver bierze go za nogę i ciągnie do środka ringu. Heath obraca się na plecy i odpycha Tarvera. Udaje mu się dokonać zmiany, na ring wchodzi David Otunga. Który od razu powala Tarvera Shoulder Blockiem, teraz bierze jego głowę i uderza nią o ring. Zakłada dźwignie na plecy. Wydaje się że Tarver zaraz odklepie, ale przerywa akcje Daren Young. Od razu wbiega Justin Gabriel i uderza Younga, po czym obaj walczą poza ringiem. Tarver odpycha Otunge w jego narożnik i zmiana ze Slaterem, nie podoba się to Otundze. Zaczyna się między nimi jakaś kłótnia. Shefield Wbieba na ring i posyła za niego swoim popisowym Cothesline Otunge. Za to Tarver Robi Suplex na Slaterze wprowadzając go tym samym do ringu. W tym czasie Gabriel powala już Younga poza ringiem ma nad nim widoczną przewage. Tarver w ringu czeka aż wstanie Slater Kill Shot! Szybka zmiana z Skipem Sheffielldem i potężny Cothesline na zamroczonym po poprzedniej akcji Slaterze. Mamy Pin …1 czy przerwie Gabriel? Nie Young chwycił go za nogę …2…3! Wygrywa Lost!

*Na ekranie ukazuje się szatnia Nexus gdzie tą walke oglądał Wade Barrett wraz z Johnem Ceną, widać złość na twarzy Barretta za to Cena się uśmiecha*

Match 5 – Normal Match:

Yoshi Tatsu vs. Ted Dibiase

KOŃCÓWKA: Ted przejmuję przewagę już łapie rywala pod Dream Street. Lecz nagle słyszymy Theme Goldusta co odwraca uwagę Dibiasego, puszcza on Yoshiego. Goldust pokazuje pas Milion Dolar który zabrał Dibiasemu, ale nagle na ekranie ukazują się wydarzenia z ringu i Ted widzi że Yoshi za nim stoji przełyka śline, obraza się i Round House Kick od Yoshiego Tatsu! …1…2…3! Wygrywa Japończyk!

Main Event – Tag Team Match:

Nexus: (Wade Barrett & John Cena) vs. Randy Orton & Sheamus

*Mamy Theme Nexus, na ring zmierza Wade Barret wraz z Johnem Ceną*

Wade Barrett: Nie jestem zadowolony z tego co pokazali moi chłopcy w meczu z tymi którzy wypadli z Nexus.. Nie wiem jak to możliwe że wyrzuciłem najsłabsze ogniwa, a najmocniejsze z nimi przegrywają? Dlatego też postanawiam wzmocnić Nezus i dołączą do nas Husky Harris i Michael McGillicutty, zasłużyli oni by się u nas sprawdzić, dlatego też za tydzień zmierzą się z naszymi zaciekłymi rywalami czyli Markiem Henrym i Evanem Bournem. Jesteście z Nexus, albo przeciwko nam! Co nie Cena?

John Cena: Pfff.. *macha głową*

*Voices i do ringu zmierza Randy Orton*

*Theme Sheamusa i ten już też stoji w ringu*

Wade Barrett wysyła Cene na pierwszy ogień z kolei z przeciwnej drużyny w ringu znalazł się Randy Orton! Mamy pierwszy gong na razie zawodnicy krążą po ringu i widać że mają do siebie wyraźny szacunek, to taka gra nerwów. No a więc pierwszy z atakiem wyszedł Cena jeden, drugi pounch, Irish Ship, ale Randy kontruje i to on odbija Cene od lin. Za to Cena kontruje Shoulder Blockiem, odbija się jeszcze raz, ale nie to za wcześnie na ostateczne combo, Randy podciął Johna i teraz założył mu dźwignie na rękę. Cena trochę pocierpiał, ale był blisko lin i bez problemu za nie złapał. Teraz Orton go podnosi pounch, i kolejny. A teraz łapie go w Headlock, tak więc mamy kolejną dźwignie. Tak Cena już na jednym kolanie, ale nie teraz łokieć w brzuch Ortona, jeszcze kopnięcie. Cena odbija się od lin i ThrowBack. Chyba teraz chcę się zmienić z Barrettem, ale ten mu mówi że ma dalej walczyć. Cena się obraca, ale Orton już jest przygotowany i mamy cothesline, Cena wstaje i kolejny. A teraz Powerslam! Teraz podnosi Johna Cene i mamy Inverted Headlock Backbreaker.. szykuje się nam RKO! I tak też Orton czyni, ale Cenie udaje się go odepchnąć I dokonać zmiany z Wadem Barrettem. Mamy przywódce Nexus w ringu. Ci dwaj zawodnicy spotkają się w walce o pas na najbliższym PPV! Wchodzi i mamy wymianę pounchy cios za cios. Orton, Barrett, Orton, Barrett, Orton i już lekko Barret zagiął nogi, ale oddał. Nie Orton blokuje kopie i DDT! Teraz unosi nogi Barretta i seria stompów na klatke piersiową. Podnosi go i European Uppercut Barret zamroczony, odbija się od lin i Cothesline od Ortona …1.. odbija. Orton znów go podnosi Irish Ship, ale Barret kontruje Big Bootem i teraz Orton leży …1… odbija. Baret rzuca go do swojego narożnika zadaje mu jakieś 6 pounchy i wykonuje zmianę z Ceną. Cena zadaje kolejne pounche, Irish Ship i Running Bulldog …1…2 odbija Cena podnosi Ortona i ma dla niego jeszcze Suplex. I „You Can See Me” odbija się od lin, ale łapie go przy nich Barrett i mówi Cenie że ma już tego nie robić. Wykorzystuje to Orton i zmienia się z Sheamusem! Celtick War Sword! To taki troche Cothesline z dwóch rąk I Cena powalony a Barret wywalony uderzeniem głowy o liny. Celtycki wojownik wykonuje Powerbomb na Cenie i …1…2. Ale nie cena odbija! Jeszcze raz go podnosi parę pounchy Irish Ship w narożnik Cothesline, Cena już tam siedzi.. I teraz takie soczyste wejście kolankiem. Podnosi Cene i Front Powerslam …1…2.. Cena się nie daje, jest jeszcze w grze. Jeszcze raz podnosi Cene i wbija go takim Spine Busterem w narożnik. A teraz seria wejść barkami Sheamusa w narożniku. Uderza Cene w twarz ten oszołomiony wchodzi na środek ringu i Irish Curse! …1…2… nie w ostatniej chwili Cena odbija. Ale Celtic Warrior już szykuje się do Bicycle Kicka i trafił w głowe Ceny! …1…2…. Nie, nie, nie Cena mimo że walczy dla Nexus to dalej daje z siebie wszystko i odbija! Sheamus nie może w to uwierzyć, dlatego podnosi go do Celtic Cross, to już będzie koniec. Tak i rzuca Cene, ale zmiany zdąrzył dokonać Barrett klepiąc Cene w but. Sheamus tego nie widział próbuje przypiąć ale sędzia nie liczy. Wade wynosi Sheamusa i Fireman Curry Slam! …1…2…3! Tak więc Nexus wygrywa! Ale niepostrzeżenie na ring dostaje się Orton i RKO! Dla Barretta. Tak na Bragging Rights będzie się działo.

*Voices*

I Randy unosząc swój pas opuszcza ring i tak kończy się dzisiejsze RAW!

Edytowane przez Puri_92
[you] czytaj moje DIARY!!!
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Funk_you

8

• Puri_92

8

• Stamford

7

• lukaszs1993

4

Top użytkownicy w tym temacie

Tekst ogólnie niezły. Dopatrzyłem się kilku literówek, ale to szczegół. No i speeche mogłyby być trochę lepsze. Za tekst 8/10

Świetna robota :) Czekam na kolejne części :)
REST IN PEACE

Wszystko w jak najlepszym porządku, super robota.

Nie no jak na początek to dobrze , tylko brakuje mi tutaj Backstageu , który jest gdzieś tam w masie walk , które są czasem niepotrzebne (ilość)

http://2.bp.blogspot.com/_z6g22C9qTek/TBOrdU3nHBI/AAAAAAAAADk/mo10Eo25Xf0/s1600/smackdown_2.jpg

Smackdown 15.10.2010:

*Początek Gali zaczyna muzyka Theodora Longa*

GM: Witam! Dziś wybiorę teamu Smackdown na Bragging Rights. Ale pierw przedstawię wam formułę w jakiej zmierzą się Teamy na tej że gali. A więc będą to dwa pojedynki półfinałowe 5vs5 a finał odbędzie się w pojedynku 7vs7 na Survivor Series. W półfinałach drużyna Smackdown zmierzy się z drużyną RAW, a w drugim pojedynku Nexus zmierzy się z LOST. Ale czas na najważniejszą dziś rzecz dla Smackdown a więc wybór kapitana. Wybrałem go osobiście i będzie nim..

*SOS i wszystko jasne*

GM: KOFI KINGSTON!!!

Kofi: Witaj Tedy!

GM: Cześć!

Kofi: Mam dziś już plan na wyłonienie paru zawodników.

GM: Dobrze musimy działać szybko a naszym pierwszym celem jest pokonanie drużyny RAW!

Kofi: Tak! Zrobimy to!

*Nagle theme Shada Gasparda My Time i ten wchodzi na Rampe na której stoją Tedy i Kingston*

Shad: Tedy to ja powinienem być kapitanem!

GM: yyyy…

Shad: Tak ja!

*Shad podchodzi do Longa i łapie go za marynarkę*

Kofi: Ej ej ej.. O co ci chodzi?

Shad: Powinienem być kapitanem!

Kofi: Ale jestem nim ja..

Shad: Słuchaj kur** masz mnie zaraz wziąć do teamu!

Kofi: Wiesz co Shad wsumie nie uwzględniłem cię nawet na walki kwalifikacyjne..

----

Ale co się dzieję Big Boot od Shada dla Kofiego, a teraz siada na nim bierze jego głowę w jedną rękę i uderza drugą. Ale wbiega JTG i Throw Back dla Shada! Sytuacja się odwraca teraz podchodzi do kibica który daje mu krzesło i przegania z ringu Gasparda.

*Broklyn, Broklyn!...*

JTG pomaga wstać Kofiemu.

Kofi: Tedy widzisz to nasz pierwszy zawodnik!

JTG: Wow dzięki!

*Long się uśmiecha i wymienia się uściskiem rąk z JTG oraz cała trójka schodzi na Backstage*

Match 1 – Handicap Match 2vs1:

Chavo Guerrero & Chris Masters vs. WHC Kane

KOŃCÓWKA: Pojedynek bardzo krótki w pewnym momencie po odwróceniu uwagi przez Chavo, Mastersowi udaje się złapać rywala w Master Lock. Kane po chwili jednak go przerywa Big Boot dla próbującego kontrować Chavo i Chokeslam dla Mastersa …1…2…3! Koniec zwycięzcą jest aktualny WHC Kane, który wysyła jasny sygnał do brata jaką ma moc.

Zapowiedź meczu Edge vs. Alberto Del Rio

*Reklama*

Match 2 – Normal Match:

Edge vs. Alberto Del Rio

Na ring przenosimy się kiedy to Del Rio trzyma Edge’a na ziemi i uciska mu szyje. Ale Edge łapie lin, próba Cothesline od Alberto, ale Edge unika i Edge-O-Matic zapina …1…2… i nie, Del Rio odskakuje.. Edge w narożniku szykuje się do Speara. Ale Del Rio wyczołguje się poza ring i idzie powoli w stronę Backestage’u sędzia kończy odliczanie ..8…..9…..10! Unosi rękę Edgea i ogłasza go zwycięzcą przez Count out.

-----

A Edge od razu wyskakuje z ringu i podąża za Del Rio, a ten chce wiedz za kulisy ale Blokuje go Shoulder Blockiem Jack Swagger! Edge zwalnia i podchodzi spokojnym już tempem do Jacka. Pyta się go o co chodzi ten mu pokazuje na Del Rio i coś mówi Edge się obraca, a ten go łapie i z rampy wyrzuca Edgea wbijając go w bandę dzielącą ich od fanów. Podnosi Alberto Del Rio i Gutwrench Powerbomb! To musiało boleć tym bardziej poza ringiem…

*A teraz All-American American wychodzi przy swoim Theme na Backstage z ręką uniesioną do góry*

Match 3 – Normal Match:

Finlay vs. David Otunga

KOŃCÓWKA: Całą walkę przewage miał Otunga, który nie umiał zakończyć pojedynku. Na koniec to Finlay zyskał przewagę, wyniósł rywala do akcji kończącej. Otunga uderza z łokcia i upada na kolana..

*Theme Nexus*

W stronę ringu zmierzają nowi członkowie Nexus, McGillicutty i Harris. Odwraca to uwage Finlaya, wtedy wstaje Otunga odpycha go ten odbija się od narożnika i Spine Buster! …1…2…3! Wygrywa David Otunga.

----

Ale zaraz nagle wbiega dwóch członków LOST, Michael Tarver i Skip Sheffielld. Tarver Kill Shot dla McGilicutty’a a Sheffielld swój kończący Cothesline zaabsorbował Huskiemu Harisowi! Teraz biegną po Otunge, ale ten jest przygotowany Spine Buster dla Sheffiellda i Cothesline dla Tarvera. Ale od tyłu pojawia się Darren Young łapie Otunge i Full Nelson FaceBuster! Teraz pomaga wstać kolegą z drużyny i razem schodzą zwycięsko za kulisy zostawiając pokonaną trójkę Nexus.

*Reklama*

Po reklamie jesteśmy w szatni goszczącego dziś na Smackdown Hart Dynasty. Nasza kamera włącza się w czasie kłótni Tysona Kida z DH Smithem, ale chłopaków rozdziela i przyprowadza do porządku Bret „The Hitman” Hart.

Bret: Rozumiecie dziś zaprosił nas tu GM Smackdown Theodore Long. Macie szanse chłopcy załapać się do drużyny Smackdown i stać się jej częścią co was wypromuje i da wam szanse na kolejny rewanż o pasy Tag Team jak umówiłem to z Theodorem.

DH Smith spiętym głosem odpowiedział „ok” i wyszedł z szatni sam, dopiero po chwili poszedł za nim Tyson Kid.

Match 4 – Triple Three Tag Team Match elimination to Team Smackdown:

Dudebusters vs. Hart Dynasty vs. MVP & Kaval

KOŃCÓWKA: Pojedynek miał wiele zwrotów akcji I ciekawych zdarzeń. Parę akcji wręcz nie z tej ziemi pokazał Kaval, z bardzo dobrej strony pokazał się też Tyson Kid. Na pewno ciekawą akcją była akcja kiedy MVP wyrzuca za ring Caylena Croffta, a Tyson Kid nadziewa się na Big Boot i mamy Ball In Elbow! …1…2… , i przerywa DH Smith w ostatniej chwili. Końcówka to same zwroty akcji Delayed Vertical Suplex od DH Smitha dla MVP. Barreta próbuje zaatakować od razu Smitha ale otrzymuje Cothesline. I mamy Sharpshooter! Barreta zaraz mam wrażenie że odklepie, ale zmiana MVP i Kavala. Wchodzi na narożnik teraz taki Ghetto Dropkick, dla Davida Harta. Ten jednak ma przypływ adrenaliny i od razu próbuję skontrować Kaval jest blisko narożnika Hartów. Tyson kid próbuje go przytrzymać. DH się rozpędza, ale łokieć dla Tysona Kida, uwolnienie się i przeskok nad Davidem, który wybija Tag Team partnera poza ring barkiem. Sędzia jest skupiony na tej akcji i nie widzi że MVP poddusza Barrete w swoim narożniku. Szybko ring obiega Caylen Croft, ale MVP rzuca się poza ring i zaczyna się między nimi bijatyka. Tym czasem DH Smith jest zaskoczony i skupiony że trafił Tysona Kidda. Kaval wykorzystuje to i Rolling Koppu Kick i DH Smith wylatuje z ringu między 2 a 3 liną. Kaval widzi sytuacje i leżącego Barrete i mamy Flash Elbow i kolejny, mamy całą serie. Teraz go podnosi i Ki Krusher! …1…2…3! Kaval i MVP w teamie Smackdown!

-----

Po walce dochodzi do utarczki słownej między DH Smithem, a Tysonem Kiddem który na niego naskoczył. DH Smith nie zamierzał go słuchać i wymierzył mu kopa i Drop Back Suplex jakby jeszcze tego mało wielkolud założył Tysonowi Kidowi Sharpshoter. Dwójkę rozdzielił dopiero Bret „The Hitman” Hart.

Main Event - Battle Royal for 1#Contender WHC:

Dolph Ziggler vs. Drew McIntyre vs. Curt Hawkins vs. Vance Archer vs. Big Show vs. Undertaker

Czas na Main Event dzisiejszej gali. Piątka już w ringu, a teraz..

*Gaśnie Światło*

I na ring zmierza w swoim stylu The Undertaker!

Wszyscy patrzą na niego z respektem. Dobrze więc zaczynam, pierwszy gong! A więc odrazu widzimy że na największych jest plan Hawkins z Archerem, atakują Deadmana. Za to Ziggler i McIntyre, Big Showa. Archer i Hawkins zaczynaja oklepywać rywala teraz podwójny Irish Ship w narożnik, Cothesline od jednego.. i teraz od drugiego. Za to atak McIntyre i Zigglera się nie powiódł. Ziggler nadziewa się na Shoulder Block, a McIntyre otrzymuje HeadButa. Obaj leżą Big Show podnosi ich i odrazu próbuje Double Chokeslam, ale obaj blokują i mamy kopniak od obydwu rywali dla Big Showa. I próbują wykonać na nim razem Suplex. Tak i mamy Suplex a największy Atleta na świecie leży, teraz łatwiej im będzie go okopać i właśnie to robią.. Tym czasem Undertaker ma również problemy i Archer z Hawkinsem próbują go wyrzucić, ale ten się nie daje. Pounch dla jednego i dla drugiego, ale teraz dwójka kontruje Cothesline i Undertaker powalony. Tym czasem Big Show powoli wstaje mimo kopniaków od rywali. Uderza rywala ramieniem w krocze, McIntyre powalony. Teraz Pounch dla Zigglera i Body Slam. Tym czasem Undertaker nagle się podnosi niczym by wstał z grobó Give Up w jego stylu! Wstaje łapie Archera i Hawkinsa za szyję, podchodzi z nimi do lin i Chokeslam za liny! HAWKINS I ARCHER ODPADAJĄ! Teraz Taker wchodzi na narożnik zwraca to uwage Big Showa, ale Deadman wykonuje Diving Cothesline na największym Atlecie na świecie co oczywiście go powala. Drew McIntyre już stoji i atakuje Takera od tyłu. Ten jest oszołomiony, kopniak od Drewa i mamy Double underhook DDT! Finisher na Takerze, ale nie może go wyrzucić ponieważ widzi podnoszącego się Big Showa i niski Big Boot w głowe rywala. Podnosi się równiez z pomocą lin Dolph Ziggler wstaje i odrazu Cothesline od Drewa. Ziggler wypada za ring. ZIGGLER ODPADA! Tym czasem Drew McIntyre panuje na ringu pokazał to ostatnimi akcjami. Teraz podnosi Undertakera i chcę go wyrzucić, ale dostaje łokcia i To Taker wyrzuca rywala z ringu. DREW MCINTYRE ODPADA! W ringu zostaje tylko Big Show i Undertaker. Teraz podnosi Big Showa i próba Irish Shipu, ale Big Show kontruje tym samym. Taker wbity plecami w narożnik. Big Show się rozpędza, ale Taker wyskakuje w ostatniej chwili i Big Show uderza swoją całą masą w narożnik. Sidewalk Slam dla Big Showa. Taker odbija się od lin i Leg Drop. Teraz Taker wchodzi na narożnik i Crossbody. Wstaje i podnosi Big Showa DDT! Big Show już ma strasznie zaczerwienione czoło i widać że zaczyna brakować mu sił. Undertaker jeszcze raz go podnosi i mamy mocny Irish Ship który ma na celu wyżucenie Big Showa, lecz ten waży za dużo i to nie wystarcza Big Show zatrzymał się na linach, jako że sam jeszcze nie ma siły aby stać to się o nie opiera. No i teraz Undertaker łapie go za szyję i powoli wypycha go do tyłu. Big Show łapie rękę Takera, ale ma coraz to mniej sił.

*Arena staje się czerwona, zapalają się światła i widzimy Kane’a powoli zmierzającego w stronę ringu*

Undertaker patrzy na niego, ale dalej wypycha Big Showa. W narożnikach zapalają się ognie Kane’a i Taker traci siły. Big Show przerywa uchwyt i K.O. Pounch! Po czym wyrzuca rywala poza ring. BIG SHOW zwycięża i jest 1#Contenderem do pasa WHC!

-----

Po walce Kane z krzesłem zaczyna obijać nim Undertakera. Ale Big Show świętujący w ringu z niego wychodzi i nagle K.O. Pounch w krzesło i Kane trzymając je w ręku się nim sam nokautuje.

”Well it's the Big Show!”…

Po czym Smackdown schodzi z anteny.

Newsy po gali:

-Kapitanem drużyny RAW zostaje The Miz i na najbliższym RAW skompletuje swój Team na BR.

-Na kolejne Smackdown zostało zapowiedziane: Przemówienie Jacka Swagera na temat dzisiejszego ataku oraz wyłonienie ostatniego zawodnika drużyny Smackdown.

-Z powodu walki o pas WWE na BR skład Nexus wygląda następująco David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Husky Harris, Michael McGillicutty.

-Za to LOST będzie musiało doszukać sobie 2 zawodników do swojego składu.

Aktualna karta naBraggingRights:

5vs.5 Tag Team Match Semi-finals Tournament

Smackdown(Kofi Kingston, JTG, MVP, Kaval, ---) vs. Raw(Miz, ---, ---, ---,---)

Nexus(David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Husky Harris, Michael McGillicutty) vs. LOST(Michael Tarver ,Skip Sheffielld ,Daren Young , ---,---)

Normal Match for WWE Champion

Randy Orton© vs. Wade Barret (w/John Cena)

Normal Match for WHC

Kane vs. Big Show

Dobra SmackDown! Ciekawe walki i rozwinięcia feudów. Big Show pretndentem to ciekawe :D Zobaczymy jak to sie dalej potoczy

Smackdown wyszedł fajnie, karta zapowiada się ciekawie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Fajne SmackDown! Big Show vs. Kane, ciekawa walka :D. Czekam na następny odcinek. :)

Zapraszam do mnie.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=28755

I znowu dobra robota :)
REST IN PEACE

http://i45.tinypic.com/muyhs1.jpg

RAW 18.10.2010:

Zaczynamy dzisiejsze Monday Night RAW! Dziś kapitan drużyny RAW The Miz skompletuje drużynę na Bragging Rights!

*AWESOME!!! I The Miz zmierza do ringu! Oczywiście w drodze demonstruje swoją walizkę „Money In The Bank”*

The Miz: Witam jestem Kapitanem RAW na Bragging Rights! *Heat Publiczności* Wybrano mnie ponieważ jestem najlepszym zawodnikiem jaki obecnie znajduje się w rosterze RAW. Jestem posiadaczem walizki „Money In the Bank” oraz niedawnym mistrzem US! I’m the Miz and I AWESOME!

*Słyszymy muzyczkę Johna Morrisona I on wraz z R-Truthem pojawiają się na scenie*

Morrison: Miz nie wiem czemu zostałeś wybrany kapitanem drużyny RAW, ale mam nadzieję że wybierzesz najlepszy Team i ja wraz z R-Truthem się dostaniemy..

Miz: Nie wiem, może zabraknąć miejsca skoro mam wybrać najlepszych.

R-Truth: Co? Gdzie znajdziesz lepszych od nas to my powinniśmy być w składzie RAW! Tworzymy mocny kolektyw..

Miz: Właśnie musi być drużyna a walcząc z wami nie wiem czy bym ją utworzył, mieliśmy wiele spięc w przeszłości i wgl..

Morrison: Miz przestań byliśmy kiedyś drużyną, umiemy razem walczyć!

Miz: Właśnie myśląc o drużynie wybrałem już jednego zawodnika oto on!

*Na rampie pojawia się.. Alex Riley, komentatorzy jak i Truth i Morrison łapiom się za głowę*

Morrison: Miz daj spokój tydzień temu oklepaliśmy go w niecałą minutę, nie zdąrzył się nawet z tobą zmienić w czym on ma pomóc drużynie RAW?

Miz: To ja jestem Kapitanem rozumiesz?! To ja wybieram skład, który poprowadze do zwycięstwa pierw na Bragging Rights, a potem na Survivor Series!

*Truth już chciał podnieść rękę na Miza, ale Morrison go klepnął aby sobie odpuścił po czym zeszli z ringu*

*Na Titatronie pojawia się nagle Kofi Kingston*

Kofi: Jestem dziś na RAW i w dzisiejszym Main Evencie zmierzymy się przeciwko sobie jako kapitanowie przeciwnych drużyn!

*Miz tylko machnął brwiami do góry i z lekkim uśmieszkiem opuścił ring, w towarzystwie Alexa Rileya drugiego członka ekipy RAW na BR*

*Reklama*

Match 1 – Fatal Four Way Match elimination to Team RAW:

Ezeckiel Jackson vs. Wiliam Regal vs. Vladimir Kozlov vs. Santino Marella

SKRÓT: Na początku wszyscy zaatakowali Regala i po chwili ciągłych ataków zaabsorbowali mu swoje finishery. Wyeliminowało go to już do końca walki potem zaś Santino i Vladimir próbowali zaatakować drużynowo Jacksona, ale ten sobie z nimi już lepiej poradził. Pod koniec kiedy udało się powalić Jacksona Vladimir spojrzał na Santino i ten udał się poza ring aby dać Kozlowowi zwycięstwo. Kozlow przypina Jacksona …1…2… i nie ten odskakuje, widzi to Santino który wkrada się na ring, klepie Kozlova w ramie, ten się obraca i Kobra od Santino. Kto by się tego spodziewał po Santino, przypina …1…2…, ale nie Santiono łapie Jackson i go podnosi. Modifield Uranage Slam! …1…2…3!!! I to Ezeckiel Jackson jest kolejnym zawodnikiem teamu RAW.

Match 2 – Tag Team Match:

Nexus(Michael McGillicutty & Husky Harris) vs. Mark Henry & Evan Bourne

SKRÓT: Na początku zaczął Husky Harris I Evan Bourne widać było że grubawy Husky nie nadązał za Evanem który powalał go serią Low kicków. Harris już nie wytrzymywał i nie dawał rady wstać, ale zdołał zmienić się z McGillicuttym! Potem przejęli inicjatywę nowi członkowie grupy Nexus. Końcówka natomiast wyglądała następująco Michael McGillicutty szykuje się do Running One-Armed Swinging Neckbreakera na Evanie Bournie, ale Evan w ostatniej chwili jakąś swoją rotacją się wywinął i zdąrza się zmienić z Markiem Henrym! Shoulder Block! Michael leży! Irish Ship w narożnik rywala i wbija się w niego całą masą. Teraz Husky klepie kolegę w plecy ten już może się wyturlać poza ring. Husky szybko wchodzi odbija się od lin i chyba chcę pokazać swoją siłę, ale Shoulder Block i Henry bez problemu powala rywala, Harris jednak szybko wstaję i próbuję skontrować, ale nadziewa się na cothesline. I teraz Splash a przy masie Henrego jest to bardzo mocne! …1…2…3! Tak to koniec, Henry i Evan Bourne wygrywają.

-----

*Henry bierze mikrofon*

Ale nagle wbiegają na ring 3 inni z Nexus Otunga, Gabriel i Slater. Ale na wejści Evan zafundował obu Drop Kicka po którym nie dali nawet rady wejść już do ringu Otunga wszedł, ale otrzymał cios mikrofonem w głowę, od Henrego.

Henry: Chciałem powiedzieć że pokonaliśmy z Evanem dwójkę być może finałowych rywali z Nexus i chcemy aby Miz nas wziął. Ale pokonaliśmy ich 5 więc teraz Miz musi nas wziąć.

*Na titatronie pojawia się Miz*

Miz: Mam wami uzupełnić skład? Morrison i Truth są lepsi, czyli jak ich nie wziąłem to was też nie wezmę! Cześć!

*Miz znika z Titatronu*

Nagle od tyłu na ring wchodzi pozostała dwójka Nexus John Cena i Wade Barrett. Barrett kopie od tyłu takim Big Bootem Henrego a ten wylatuje z ringu. Ale Low Kick od Evana, Barrett krzyczy coś do stojącego Ceny i ten wynosi Evana na ramionach. Macha głową na nie do Barretta.

Barrett: Bo cię zwolnie!

I John Cena wykonuję Attitude Adjustment Evanowi Bournowi.

Barret: You either nexus, or youre against us. Dlatego też LOST, które ma się z name zmierzyć na BR zostanie dziś ośmieszone w pojedynku 3vs.2 Ja I John staniemy przeciwko nim!

Cena: What?

*Muzyka Nexus i Barret z uśmieszkiem schodzi z ringu i udaję się na Backstage*

*Reklama*

Po przerwie na ringu widzimy Daniela Bryana, który mówi o tym że nie przyszedł tu po to aby prosić Miza o miejsce w Teamie, ale o walkę z jednym z jego zawodników. Miz za to wyszedł na rampe i mówił że już ma dziś dużo roboty, a Bryan mu tylko w niej przeszkadza, ale skoro chcę to niech walczy z jego dwoma zawodnikami bo wybrał już kolejnego a mianowicie. Zacka Rydera! Razem z nim na ring wchodzi Alex Riley.

Match 3 – Handicap Match 2vs1:

Team RAW (Alex Riley, Zack Ryder) vs. Daniel Bryan

SKRÓT: Od początku Bryan przejął inicjatywę a ataką rywali przeciwstawiał się świetnymi unikami. Tylko w jednym momencie wydawało się że Bryan ma kłopoty. Gdy wykonał świetnego Drop Kicka Rileyowi po którym ten wyleciał za ring. Zackowi udaję się go podejść uderza go parę razy i przygotowuje pod Zack Atack. Ale jak mówiłem tylko się wydawało Bryan sprytnie czekał tylko aż rywal będzie stał na jednaj nodze i ruszy rękami po upadku Bryan nie odniósł żadnej szkody za to Zack znajduję się w jego Lebell Lock’u. Dosłownie niecałe 3 sekundy i U.S.Champion wygrywa po swoim submmisionie.

-----

*Bryan bierze mikrofon*

Bryan: Miz z takimi zawodnikami życzę powodzenia na Bragging Rights..

*Bryan rzuca mikrofon i udaje się na Backstage*

Teraz trochę zmiana klimatów z eliminacji do drużyny na Bragging Rights. Jesteśmy w szatni Hart Dynasty! Są w niej Tyson Kidd i Bret Hart. Nagle wpada DH Smith z torbą na ramieniu jeszcze nie przebrany.

Tyson Kidd: Co ty robisz zaraz mamy walkę z braćmi Uso o 1#Contendera do pasów Tag Team.

*DH Smith się uśmiecha pod nosem*

Bret: On ma rację.. Jak ty się ostatnio zachowujesz!?

Tyson Kidd: Zaraz go przywrócę do porządku..

DH Smith: Będziesz miał okazję.

Bret: O czym ty mówisz?

DH Smith: Byłem w szpitalu.. U Vince’a McMachona.

Bret: Po co?

DH Smith: Aby wziąć pismo na którym mam ustaloną walkę i małą korektę na dziś.

Tyson Kidd: Bret co on wgl biadoli?

DH Smith: Nie biadolę patrz po pierwsze jest tu napisane ż eta szatnia jest moja, po drugie walkę o 1#Contendera z braćmi Uso stoczą zaraz R-Truth i John Morrison..

Tyson Kidd: Dlaczego mieliśmy szansę na bycie ponownie mistrzami!

DH Smith: Ponieważ mam cię już dość, jesteś moją kulą u nogi, Bret ty masz wielkie dokonania ale jesteś już przeszłością!

Bret: Uważaj co mówisz.

DH Smith: Po walce o 1#Contendera o pas Tag Team zmierzysz się.. ze mną Tyson!

Bret: Nie niszcz tego co razem budowała lata cała rodzina!

Tyson Kidd: Spokojnie Bret zawalczę z nim, ale jeśli wygram dalej będziesz kontynuował to co zapisali nam przodkowie i dalej będziemy tworzyć drużynę aby osiągnąć pasy Tag Team.

DH Smith: Niech będzie, nie przegram z takim słabeuszem..

Bret: Davidzie Hart uspokój się!

DH Smith: Mało tego poprosiłem Vince’a aby ten dał temu meczu stypulacje no.DQ a on się zgodził.

Bret: Tobie już zupełnie odbiło.

DH Smith: Za to Vince zaproponował coś sam, a mianowicie.. że ty Bret będziesz sędzią tego pojedynku!

Tyson Kidd: Że co?

Bret: Stary Vince nic się nie zmienił te jego brudne zagrywki..

DH Smith: Zagrywki zagrywkami, ale teraz wyjazd z mojej szatni.

*Nagle wchodzi ochrona i wyprasza Hitmana i Tyssona Kidda, Kidd chcę się szarpać, ale Bret mówi mu aby spokojnie się zachowali*

Match 4 – Tag Team Match for 1#Contender Tag Team Championship:

Uso Brothers(Jay Uso, Jimmy Uso) vs. John Morrison & R-Truth

SKRÓT: Wyrównany pojedynek z ciekawą końcówką. Uso Brothers przejmują inicjatywę zmiana mamy podwójny Irish Ship po którym Morrisona zdąża klepnąć R-Truth, czego nie widzą bracia. A Morrison powalony po Double Superkick! Jeden z braci próbuje pinu, a drugi leci w stronę Trutha, raper ściąga linę w dół i Jay wypada poza ring. Jimmy dziwi się czemu sędzia nie odklepał i się z nim kłuci, a ten tłumaczy mu że Truth dokonał zmiany. Obraca się i Lie Detector, po którym Truth musi tylko przyłożyć rywala …1…2…3! R-Truth i John Morrison pretendentami do pasów Tag Teamowych na Bragging Rights.

*Reklama*

Wracamy po reklamie gdzie już w ringu na swojego byłego jeśli można powiedzieć Tag team partnera czeka DH Smith

Match 5 – No.DQ Match Special Referee Bret Hart:

DH Smith vs. Tyson Kidd

SKRÓT: Brett namawia jeszcze DH Smitha aby nie stawał z Tysonem do walki I nie niszczył ich drużyny. Ale wtedy Davida atakuje Tyson Kidd. Za to ten pierwszy odbiera to w późniejszej fazie pojedynku jako plan Tysona i starego Harta.. i gdy ma przewagę nad Tysonem po Delayed Vertical Superplexie. Mimo zrzucenia rywala z 3 liny nie zamierza go przypinać tylko atakuje Breta serią Multiple Belly to Belly Suplexów. A teraz mocno go ściska aż ten traci powietrze. Ale Bret daję radę złapać jakoś tyłem rywala i na chwilę go unieść a Tyson Kidd szybko to wykorzystuje i wykonuje coś w rodzaju Hart Atacku! Przypina po tym DH Smitha, Bret mimo tego że leży szybko odlicza .1.2.3! Wygrywa Tyson Kidd, a kariera solowa DH Smitha będzie musiała zaczekać..

Match 6 – Handicap Match 3vs2:

LOST (Michael Tarver, Darren Young, Skipp Sheffielld) vs. Nexus (Wade Barrett, John Cena)

W Nexus odziwo zaczyna Wade Barrett, który tym razem dał Cenie postać przy narożniku, w LOST zaczął Darren Young. Barret bez problemu przejął kontrole nad Youngiem. Seria pounchy w stylu Barreta w narożniku wyniesienie i mamy Forward Fireman's Carry Slam! Ale barret nie próbuje pinować, turla za pomocą nogi Younga do jego narożnika aby ktoś wykonał z nim zmianę i wykopuje go za ring, a więc w ringu mamy Skipa Sheffiellda. Mamy klincz, Wade przegrywa to siłowo i mamy zmianę z Ceną. Kolejny klincz, ale John lepiej sobie radzi z wielkim rywalem, który powoli zaczyna go jednak kłaść, ale nie przypływ mocy Ceny wyrównuje stan. Uderza rywala, raz, drugi, trzeci, macha ręką przed oczyma w stylu „You Can’t See me” i powala rywala potężnym pounchem! Wade karzę mu się z nim zmienić i Cena mimo protestów w końcu to robi.. Barrett wchodzi do ringu podnosi Skippa i mamy kolejny Forward Fireman's Carry Slam i po raz kolejny robi z rywalem to samo czyli wykopuje go za ring w stanie nie zdolnym do walki, ale daje zmienić się mu pierw z Tarverem. A ten szybko serwuje jeszcze z za lin Barretowi Kill Shot. Teraz wchodzi do ringu i mamy Irish Ship w narożnik, wchodzi teraz z rozpędu w Barretta łokciem. Seria uderzeń rodem z boksu w narożniku. Kolejny Irish Ship tym razem w liny, rywal Tarvera się odbija i inkasuje PowerSlam! …1…2. ale Wade odbija! Teraz Tarver go podnosi i mamy Suplex. Znów podnosi rywala i mamy kolejne pounche w bokserskim stylu Irish Ship i Tarver's Lightning! …1…2… Nie, nie! Wade odskakuje i to jeszcze nie koniec. Teraz Tarver szykuje już pięść, Wade powoli wstaję i mamy soczystego Kill Shota! Ale Barrett upadając wystawił resztką sił rękę i mamy zmianę z Ceną! Ten wbiega dynamicznie do ringu, rozpędza się, unika ciosu Tarvera, odbija się od lin i mamy jeden Shoulder Block, odbija się od lin i drugi! Unika kolejnego ciosu i wyniesienie, rywal przyszykowany pod „you can’t see me” i mamy Five Knuckle Shuffle. Pewnie by się to nie podobało Wadowi bo przecież tydzień temu zareagował na to ze strasznym sprzeciwem, ale teraz chyba nie jest w stanie ponieważ wyturlał się za ring i leży tam pół przytomny. Tak czy inaczej oszołomiony Tarver wstaję wyniesienie i Attitude Addjustment od Johna Ceny …1…2…3! Żaden kolega nie był w stanie pomóc bo wcześniej zainkasował mocne finishery Barretta. Wygrywa Nexus. Tak więc po wcześniejszych wygranych akcjach LOSTU w końcu przyszedł czas na porażkę.

Main Event – Capitan Smackdown vs. Capitan RAW Normal Match:

Kofi Kingston vs. The Miz

SKRÓT: Pojedynek wyrównany I przeciętnej długości. Żadnemu nie udało się wykonać kończącej akcji tylko Kofi raz wykonał S.O.S. ale tylko 2 count. Za to czarnoskóry zawodnik wygrywa dość niespodziewanie po Roll Upie …1…2…3! Kofi Zwycięża!

-----

Miz zaczyna kłócić się z sędzią o to że wyliczył za szybko, ale Kofi chciał pokazać totalną wyższość Smackdown i Trouble In Paradise na Mizie! I sam odlicza na palcach do 3. Ale nagle na rampie pojawiają się biegnący do ringu zawodnicy RAW. Riley powalony DropKickiem, Zack Ryder oburęcznym Cotheslinem. Za to Ezeckiel Jackson powala już Kofiego Kingstona Shoulder Blockiem podnosi go i Modifield Uranage Slam! Riley i Ryder wstają i okopują Kingstona. Ale na ring wbiegają zawodnicy Smackdown a więc Kaval, MVP i JTG. Kaval wskakuje na ring od trzeciej liny i DropKickiem powala Rileya który wpada na Rydera i obaj wylatują z ringu. JTG nadziewa się na Jacksona. Ale MVP już się w niego wbija kopem i powoli z Kavalem zyskują przewagę i kładą na łopatki wielkiego murzyna. Ale nagle na ring wbiega Sheamus! Powala bez problemu Kavala i MVP. JTG próbuję zaatakować znienacka, ale nadziewa się na Celtic Sword. Za to Kingston powoli wstaję i Trouble In Paradise.. Ale nie Sheamus zdążył się pochylić. I mamy Bicycle Kick w rewanżu tak więc Sheamus rozbija całą drużynę Smackdown. Po czym Miz wchodzi na ring i wręcza mu koszulkę RAW i to Sheamus jest ostatnim ogniwem drużyny Poniedziałkowej gali na Bragging Rights!

*Nagle z ringu przełączamy się na koniec RAW do szatni gdzie siedzą Henry wraz z Evanem Bournem*

Henry: Kurde nie wystąpimy na Bragging Rights Evan..

Evan: Ta.. Patrz R-Truth i Morrison jakoś zapewnili sobie awans do walki o pasy Tag Team i pojawią się na BR.

Henry: Może nie jesteśmy tak dobrzy?

*Nagle do szatni wchodzi Michael Tarver*

Tarver: Chłopaki co wy się przejmujecie? Mam dla was pewną propozycje..

*Henry z Evanem patrzą się na Tarvera z uśmiechem i tak kończy się RAW*

Newsy po gali:

-Jak można się było domyślić do drużyny LOST na Bragging Rights dołączyli Evan Bourne i Mark Henry.

-RAW skompletowało już cały Team za to ostatniego zawodnika SD poznamy już na najbliższym Smackdown, które będzie ostatnią galą przed Bragging Rights

-Dzisiejsze Raw było prawdziwym Show które wyraźnie jest jak na razie najlepiej odebraną galą z czterech gal które zrobiłem, RATINGI SKACZĄ!!!

Aktualna karta naBraggingRights:

Smackdown(Kofi Kingston, JTG, MVP, Kaval, ---) vs. Raw(Miz, Alex Riley, Ezeckiel Jackson, Zack Ryder, Sheamus)

Nexus(David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Husky Harris, Michael McGillicutty) vs. LOST(Michael Tarver ,Skip Sheffielld , Daren Young , Evan Bourne, Mark Henry)

Normal Match for WHC

Kane© vs. Big Show

Tag Team Match for TT Champions

Drew McIntyre & Cody Rhodes © vs. John Morrison & R-Truth

No nawet ciekawe to Raw :) Rozbicie Hart Dynasty to mimo wszystko nie najlepszy pomysł z powodu dywizji Tag Teamów , bo jest ich mało w WWE. Walki też ciekawe

Mała porada : Pogrubiaj np nazwy tych co akurat mówią , bo tekst sie zlewa i się źle czyta ;/

Można by trochę poprawić rozmowy, jest też trochę literówek. Niemniej, idzie ci coraz lepiej.

rozpad Hartów mnie zaskoczył :) ogólnie dobra robota po raz kolejny :)
REST IN PEACE
  • 3 tygodnie później...

Smackdown 22.10.2010:

http://www.youtube.com/watch?v=NLnfAKyNFgg&feature=fvw

*Na początku gali na ring wychodzi Theodore Long*

GM: Witam na dzisiejszym Smackdown! Ostatnie RAW uważam za świetną galę..*heat kibiców*. Czekajcie, czekajcie! Dzisiejsze Smackdown postaram się by było lepszę! Jest to ostatnia gala przed BR więc dziś zaprosiłem zawodników RAW którzy zmierzą się w pojedynkach 1vs.1 z zawodnikami Smackdown. Alex Rilley zmierzy się z Kavalem, Zack Ryder zmierzy się z JTG, Ezeckiel Jackson zmierzy się z MVP, a Sheamus! Zmierzy się z naszym ostatnim zawodnikiem w Main Evencie, którego już wybrałem z Kofim, ale którego poznamy dopiero na końcu dzisiejszego dnia. Na razie Kofi pokonał Miza tak więc jest 1:0 dziś dokończymy tą rywalizacje przed Bragging Rights. Do tego zobaczymy dziś innych zawodników SD którzy nie dostali się do drużyny na BR, zmierzą się oni z LOST w 5vs.5 Tag Team Elimination Matchu. A aby nie wkroczyli w ten pojedynek zawodnicy Nexus to zmierzą się pierw oni z zawodnikami RAW którzy nie są w drużynie na BR! Ten pojedynek zobaczymy już teraz!

Match 1 – 5vs5 Tag team Elimination Match:

Nexus(David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Husky Harris, Michael McGillicutty) vs. Reserve RAW(Daniel Bryan, R-Truth, John Morrison, Goldust, Yoshi Tatsu)

Zaczynają w ringu Harris z Morrisonem, przewage szybko przejął Morrison, potem zmiana z Truthem który obijał przeciwnika różnymi akcjami, Harris w pewnym momencie kontruje Irish Shipem w narożnik ale Truth nad nim przeskakuje w swoim stylu, potem unik szpagatem i wysoki kop powalający rywala. Teraz rozpęd i Axe Kick na wstającym rywalu …1…2…3! Harris Odpada. Nie wiadomo kto miałby wejść bo nikt nie chciał w końcu kazali wejść McGilliguttyemu ponieważ jest świerzakiem. Ten od razu otrzymuje Dropkicka i Truth przejmuje przewagę ustawia w swoim narożniku na linach Michaela i zmiana z Goldustem i mamy Shattered Dreams.. Ała, aż mnie to zabolało..! Teraz Goldust przypina …1…2…3! Mamy już 3vs5. Wchodzi Otunga, a Goldust postanawia od razu go zaatakować. Niestety Otunga kontruje od razu Modifield Spine Buster! …1…2…3! Goldust odpada, mamy już tylko 3vs4. Ale nie wytrzymuje tego Daniel Bryan i od razu rzuca się do ataku serią Low Kicków i uników przejmuję przewagę i wymęcza Otunge. W końcu przymiarka do końcowej dźwigni, ale zanim ją Bryan jeszcze zapiął ostatecznie to Otunga dokonuje zmiany ze Slaterem. Ale Bryan zapina Labell Lock! Otunga trochę pocierpiał, ale Slater kopie Bryana, który chciał tylko dać się teraz we znaki Otundze i może za to zapłacić. Slater przejął inicjatywe, ale w końcu popełnia błąd i Bryan zmienia się z Yoshim Tatsu. Tatsu unika Cotheslinu i low Kick, low Kick i teraz taki mocny low Kick po którym rywal upada. Odbicie od lin wślizg nogami w rywala pchający go do narożnika RAW. Tam jeszcze seria kopów na leżącym rywalu. Zmiana z Morrisonem i Starship Pein! …1…2…3! Heath Slater odpada! 2vs4.. Z kontrą od razu leci Otunga! Morrison kładzie się unikając ataku i uderzony zostaje Daniel Bryan. Truth łapie Otunge, ale sędzia mówi Truthowi że jeśli się to powtórzy to go zdyskwalifikuję bo tak nie może robić jeżeli on teraz nie ma prawa walki. Gdy sędzia rozmawia z Truthem to szybki Roundhouse Kick przez liny od Yoshiego dla Otungi. Truth pokazuje palcem aby sędzia odliczał, Morrison przypina …1…2..3! 1vs4 Slater biegł już do ringu, ale weszli na niego Truth i Tatsu i zwątpił w swoje siły, ale skoro już był w ringu to Morrison wstał Dropkick. Biegnie i poprawia Cotheslinem. Gabriel leży Morrison podciąga go pod narożnik i Starship Pein! Ale nie kończy zostawia go na środku ringu i zmiana wchodzi Daniel Bryan i zakłada Labell Lock przy dużym popie publiczności. Gabriel odklepuje, nie miał już sił aby się bronić! RAW zwycięża a 4 zawodników jeszcze zostało i pojawia się pytanie czy ta drużyna nie jest lepsza niż ta Miza!?

Kamera ukazuje nam Backstage a tam CM Punk idzie korytarzem z jakimiś innymi dwoma członkami Straight Edge. Nagle od tyłu atakuje go Galows Krzesłem! Pozostała dwójka nie wygląda zbyt groźnie i postanawia uciec, Punk łapie się za krwawiącą głowę.

Gallows: Mówi i co teraz co?

Wali punka ponownie krzesłem

Punk: Przestań! Przestań!

Jeszcze raz go uderza

Gallows: A przepraszam gdzie?

Punk: Przepraszam! Przepraszam! Nie bij już.

Gallows: Jak to podpiszesz!

Podsuwa CM Punkowi kontrakt z długopisem.

Punk: Co to jest?

Gallows: Kontrakt na naszą walkę na Bragging Rights!

Punk: Czekaj że jakie warunki?

Punk patrzy ze zgrzytem zębów na warunki w kontrakcie.

Gallows: Obu nam już leciała krew w tym konflikcie tak więc proponuje First Blood Match! Jeżeli ty przegrasz to musisz wypić piwo!

Punk: Nie nie podpisze tego nigdy.

Gallows z furią zaczyna atakować Punka krzesłem. Raz, drugi, trzeci… szósty, siódmy.

Gallows: Podpisuj Kur**!

Punk: Ok.. Ale pod jednym warunkiem..

Gallows: Jakim?

Punk: Dla mnie wypicie piwa to coś więcej niż łomot, to utrata osobowości nie mogę tego zrobić skoro ty nic nie stawiasz..

Gallows: Co mam postawić?

Punk: Jeżeli wygram odejdziesz z WWE i tylko wtedy przyjmę tą propozycje!

Gallows myśli z zdenerwowaną miną.

Gallows: CM Punk, nienawidzę cię tak że zgodzę się na te warunki!!!

Punk dopisuje podpunkt w kontrakcie po czym obaj go podpisują. Gallows się obraca i odchodzi, a punk szepczę.

Punk: Gallows, już wkrótce jednego nieczystego mniej..

Gallows: Arrr!!!

Gallows z furią atakuje Punka krzesłem aż ten jest nieprzytomny. Dopiero 5 ochroniarzy odciąga Gallowsa.

Match 2 – 5vs5 Tag team Elimination Match:

LOST(Michael Tarver, Skip Sheffield, Darren Young, Mark Henry, Evan Bourne) vs. Reserve Smackdown(Cody Rhodes, Drew McIntyre, Dolph Ziggler, Shad, Chris Masters)

A więc przyszedł czas na walkę numer dwa na dzisiejszej gali, ale zanim to nastąpiło Drew McIntyre wygłosił swoje ubolewanie że tak świetni zawodnicy jak oni zostali pominięci i dziś udowodnią że Kingston się mylił. A na BR on i Cody Rhodes spokojnie obronią pasy TT, które muszą bronić przez kiepski pomysł zarządu.. Ale te dywagacje zastopował LOST który pojawił się przy swoim theme, wyrzucili z ringu cały team rezerwowy Smackdown, ale niepostrzeżenie zostawili w nim Codyego Rhodesa. Teraz wszyscy zchądzą za ring zostaje w nim tylko Mark Henry.

*Pierwszy Gong*

I od razu World's Strongest Slam dla obitego Rhodesa …1…2…3! I już mamy 5vs4! Na ring od razu wbiega wkurzony McIntyre, na swoją głupotę uderza Marka krzesłem w głowę i zaczyna go nim bić widać że jest zdenerwowany tym że ten przypiął jego Tag Team partnera. Sędzia go dyskwalifikuje, ale ten dalej nic sobie z tego nie robi i dopiero przeszkadza mu w obijaniu Henrego Evan Bourne i znów dochodzi do bijatyki między dwoma Tag Teamami. Ale sprytny okazał się Ziggler który przemknął na ring i przypiął Henrego …1…2…3! A więc sam początek i odpadli już kolejno Rhodes, McIntyre, Henry jest 4vs3, ale.. Na ring dobija się Michael Tarver próbuje uderzyć Zigglera Kill Shotem, ale ten unika i Zig Zag! …1…2…3! Tarver odpada. Było 5vs3 już jest 3vs.3 Teraz trwa dalej bijatyka poza ringiem, ale wpada Sheffield. I on też nie trafia Cotheslinem, uderza swoją masą w narożnik. Dolph chyba wykona Zig Zag!.. Ale nie ten przechwytuje go na plecy i Backpack Stunner! …1…2…3! Ziggler Odpada! Mamy 3vs2 Bardzo szybko ta walka się potoczyła i dosyć chaotycznie.

*Reklama*

Po reklamie ochrona już doprowadziła tutaj całe zamieszanie do porządku. Widzimy że przy ringu są już tylko uprawnieni zawodnicy czyli Skip Sheffield, Darren Young, Evan Bourne vs. Shad, Chris Masters W ringu przebywa Shad obijany przez Sheffielda. Chyba będzie potężny Cothesline, ale Shad się pochyla odbija od lin i kontruje Big Bootem! …1…2… i nie! Skip odbija w ostatniej chwili. Shad przechodzi na niego w przysiad i seria pounchy. Sędzia aż musiał to przerwać , Shad odbija się od lin i taki niski Big Boot w głowę i …1…2… i znów Sheffield odbija w ostatniej chwili! Teraz Shad chcę go podnieść, ale ten go odpycha dzięki swojej przewadze siłowej i zmienia się z Evanem Bournem. Ten szybko wbiega Shad próbuje go uderzyć, ale jeden unik, odbicie od lin i kolejne podobne uniki, męczy Shada. Parę low kicków niski dropkick na nogi. Shad już na kolanach mocny rozpęd i wskok kolanami i przejście od razu do przypięcia …1…2.. i nie Gaspard odbija.. Evan wchodzi na narożnik. Mamy piękny trafiony Missile Dropkick z narożnika. I Evan ustawia sobie powalonego rywala jeszcze raz pod narożnikiem. Szykuje się Air Bourne.. ale na rampie pojawia się Drew McIntyre, który wyraźnie ponownie nie może się pogodzić z tym co się dzieję. Odwraca to uwagę sędziego i całej drużyny LOST. Idzie już do niego Shefielld z Youngiem, a Evan już chcę skakać, ale za nogę łapie go Masters, ten upada kroczem w narożnik. Szybko wstaje Shad zdejmuje go z narożnika i STO! …1…2…3! 2vs2 Evan odpada. Drew śmieje się z rywali jak dali się zrobić nie wytrzymuje tego Shefielld i rzuca się w jego kierunku powala go Cothesline. Tym czasem sędzia wylicza zawodnika LOSTU tak więc Young idzie w stronę ringu i do niego wchodzi. Radzi sobie z Shadem dobrze, ale nagle widzi jak poza ringiem pojawia się Rhodes i atakuje Sheffielda, ratując swojego Tag Team partnera. Young chcę już tam iść, ale poza ringiem pojawia się John Morrison i R-Truth, którzy atakują Rhodesa i McIntyre. Young postanawia zostać w ringu, niestety obraca się i otrzymuje Big Boot od Shada …1…2…, ale Darren odbija. Shad jeszcze wymierza parę pounchy w przysiadzie i zmienia się z Chrisem Mastersem. A ten podnosi Younga i od razu zapina Master Lock! Young nie daje rady się mimo prób wydostać, traci siły.. przytomność, sędzia go wyklucza z dalszego pojedynku. A więc został tylko Sheffield. Powoli wstaje on poza ringiem. Ale otrzymuje zupełnie nieoczekiwanie podwójny Drop Kick od Morrisona i R-Trutha, po czym wpada w bandę. Sędzia dolicza do 10! A więc wygrywa drużyna rezerwowa Smackdown!

-------

Masters i Shad cieszą się w ringu wchodzą do niego również R-Truth i Morrison o co chodzi? Kiwają do siebie głowami i… Cothesline od jednego i drugiego na zawodnikach Smackdown, a ci wylatują z ringu!

*Morrison bierze mikrofon*

Morrison: Kofi chcemy abyś wiedział że jeżeli wygrasz już na Bragging Rights, z tą słabą drużyną Miza, to my jako przyszli mistrzowie Tag Team na Survivor Series możemy dołączyć do twojej drużyny!

Match 3 – Normal Match:

Alex Rilley(RAW) vs. Kaval(SD)

A więc zaczynamy serie pojedynków między zawodnikami drużyny RAW i SD jak wiemy na ostatnim RAW Kofi pokonał Miza a więc mamy 1:0 dla Smackdown. Zaczynamy ten pojedynek.. Parę razy Kaval pokazał się z ładnej strony w tym pojedynku. W końcu jednak robi błąd wchodzi na narożnik w złym momencie ściąga go z niego Alex Riley i TKO! …1…2…3! I wygrywa Alex Riley z drużyny RAW!

Match 4 – Normal Match:

Zack Ryder(RAW) vs. JTG(SD)

Pojedynek nawet równy z różnymi zwrotami akcji. W końcówce Zack robi Irish Ship, JTG odbija się od lin i mamy kontrę, Slidie Punch. Teraz łapie rywala i mamy Box Cutter. Zack oszołomiony wstaję i Shout Out! …1…2…3! JTG wygrywa i mamy 2:1 dla Smackdown.

Match 5– Normal Match:

Ezeckiel Jackson(RAW) vs. MVP(SD)

Pojedynek absolutnie prowadzony przez potężnego Jacksona zakończony Uranage Slamem …1…2…3! Ezeckiel pokonuje bez problemu MVP! 2:2..

Zanim przejdziemy jeszcze do ostatniej walki i poznania ostatniego zawodnika SmackDown, to usłyszymy jeszcze Jacka Swaggera. Teraz w ringu pojawia się All American American Jack Swagger!

http://lateralpress.files.wordpress.com/2010/04/jack-swagger.jpg

Swagger: Przyszedłem tu aby wytłumaczyć mój atak z przed tygodnia. Oczywiście był to atak pokazujący wielkość Ameryki nad słabym Meksykiem i jeszcze słabszą Kanadą…

*Metalingus i Edge pojawia się na rampie*

Edge: Jack Jack Jack, powiem ci tak. Jak już chcesz wyjść i coś powiedzieć to pomyśl pierw, przemyśl co chcesz powiedzieć a nie nudzisz i nudzisz na okrągło..

Swagger: Ja mówie normalne rzeczy a nie robie sobie ze wszystkiego jaja, zlałem cię tydzień temu i zaraz znów to zrobię.

Edge: Tak tak jak klasyczny głupek każdy konflikt rozwiązujesz siłą Jack. Co gorsza nawet nie pomyślisz pierw, bo zapewne nie dał byś mi rady jak to zwykle bywa.. Głupku!

Swagger: Skończ! To ty jesteś głupi i to wszystko co ty robisz jest głupie a nie ja.

Edge: Nie Jack ty i Alberto Del Rio robicie tu najbardziej głupie rzeczy, już nie mogę na to patrzeć jeden wychodzi z jakimś spikerem I chwali się forsą, a ty z jakąś nędzną maskotką, na szczęście obie te jakże głupie rzeczy wyeliminowałem.

Swagger: Tak Del Rio jest głupi..

Edge: Tak Jack i ty też widzisz w końcu się zgadzamy.. jesteście GŁU..

Swagger: Nie nie nie! To ty jesteś głupi to ty robisz głupie rzeczy np. twój związek z Vickie Guerrero, a potem ślub.

Edge: Powiem ci tak Jack przynajmniej miałem z tego jakiś pożytek. Byłem ustawiony w federacji, czasem jakiś obiadek był w domu, darmowy sex. *WOW publiczności* Nie no żartuje ona jest obrzydliwa, nigdy bym z nią tego nie zrobił! Ale powiem jedno już bardziej wolałbym ją niż orła lub jakiegoś Alvaro krzyczącego w mikrofon. Co jak co Del Rio się nie dziwie wygląda na Geja i może posuwać swojego spikera, ale ty Jack maskotkę.. no proszę cię, nie spodziewałem się tego po tobie.

*Publiczność wybucha śmiechem, a Swagger robi się cały czerwony*

Nagle za Edgem pojawia się Alberto Del Rio z krzesłem i atakuje go nim od tyłu.

Del Rio: Ośmieszyłeś mnie, a ja ośmieszę cię na BR! Kupiłem miejsce na gali na nasz pojedynek.

Swagger: On jest mój!

Del Rio: Dobrze więc zmierzymy się w trójkę! Pojedynek 3 narodów, do tego ten kto wygra zdobędzie kontrakt i będzie mógł nim zakontraktować kogo tylko chcę w federacji ze swojego narodu na mój koszt.

Tak więc na Bragging Rights zapowiada się kolejny ciekawy pojedynek!

Match 6– Main Event:

Sheamus(RAW) vs. Ostatni Zawodnik(SD)

W ringu jest już Sheamus, teraz czeka na rywala którego nie jeszcze nie zna.

*SOS, czyżby Kofi Kingston? Ale jak*

Kofi wychodzi wraz z Theodorem Longiem.

Long: Nie nie bójcie się nie sklonowaliśmy Kofiego! Przyszliśmy tylko przedstawić naszego ostatniego zawodnika tak więc..

Kofi: Rey Mysterio!

Booyaka. Booyaka. 619 (Hey)

Booyaka. Booyaka. That's my pueblo.

Booyaka. Booyaka. 619 (Hey)

Booyaka. Booyaka. Rey Mysterio!

A więc ostatnim zawodnikiem drużyny Smackdown jest powracający po kontuzji Rey Mysterio! W klasyfikacji przed Bragging Rights jest 2:2 tak więc ten pojedynek przesądzi o dzisiejszym triumfie którejś z drużyn.

*Pierwszy Gong*

Na początku przewagę siłową pokazał Sheamus, leczy szybko swoją wyższość szybkościową pokazał Rey co przeważyło przez pierwszą część pojedynku. Mieliśmy DDT, Bronco Buster w narożniku, wiele kopnięć zakończonych Dropkickiem, ale wszystkie akcje zakończone tylko 2 count! Nawet Hurricanrane po której Sheamus trafił na liny nie została wykorzystana, ponieważ Sheamus zdołał wyskoczyć poza ring unikając 619. Sędzia już powoli doliczał …6.....7…..8.. Ale Sheamus wrócił na ring i próbował zaatakować Reya, ale ten znów wykonał świetny unik. Sheamus przejął w końcu inicjatywę kiedy to Rey wykonał Dropkick ale Sheamus ustał odbijając się od lin i skontrował Celtic Swordem …1…2. ale tylko 2 count! Potem Irish Curse! …1…2… , ale dosłownie w ostatniej chwili Rey odbija. No podnosi Reya i mamy wyniesienie pod Power bomb. Mysterio wymierza parę ciosów będąc na barkach rywala, przeskakuje nad nim. Sheamus się obraca i biegnie na Reya, ale podcięcie Celtic Warrior na linach i szykuje się 619! Ale Sheamus łapie w ostatniej chwili nogi Mysterio. Wynosi go do góry i Front Powerslam …1…2… i znów Rey odbija w ostatniej chwili. Sheamus po tym przejmuje na dłuższy czas przewagę nad Reyem zalicza jeszcze parę raz 2 count. W końcu Rey kontruje gdy jest za linami i sheamus go wciąga ten wbija się w niego barkiem, ten trochę odchodzi i mamy Seated Senton! Teraz odbicie od lin i Whellbarow Bulldog …1…2… ale tym razem Sheamusowi udaję się odbić w ostatniej chwili. Teraz Rey wchodzi na narożnik i Legdrop z najwyższej liny …1…2… 2 count! Teraz Rey podnosi powoli Sheamusa, ale ten go odpycha. Mysterio od razu szybko na niego biegnie aby nie dać mu wstać, ale otrzymuje potężnego Celtic Sworda po takim rzuceniu się na glebe Sheamusa, Celtic Warrior powoli doczołguję się do rywala i …1…2… i Nie! No i teraz Sheamus powoli wstaję, ale Rey też próbuje zaatakować szybko z zaskoczenia niestety Sheamus to przewidział i mamy Bicycle Kick!!! …1…2…. Nie, nie, nie! Rey odbija to jest nieprawdopodobne! Nie ma już sił i powoli Sheamus szykuje nam Celtic Cross, czy Rey się wyślizgnie? Coś próbował ale był zbyt zmęczony i nie dał rady i mamy Celtic Cross …1…2…3!!! Koniec wygrywa Sheamus tak więc dziś na Smackdown góruje Czerwona Gala! Pozostali zawodnicy Raw wbiegają na ring i razem świętują, a całe SD rozświetla się na czerwono.

Ostateczna karta naBraggingRights:

Smackdown(Kofi Kingston, JTG, MVP, Kaval, Rey Mysterio) vs. Raw(Miz, Alex Riley, Ezeckiel Jackson, Zack Ryder, Sheamus)

Nexus(David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Husky Harris, Michael McGillicutty) vs. LOST(Michael Tarver ,Skip Sheffielld , Daren Young , Evan Bourne, Mark Henry)

Normal Match for WHC

Kane© vs. Big Show

Tag Team Match for TT Champions

Drew McIntyre & Cody Rhodes © vs. John Morrison & R-Truth

Drinking Beer vs. Carrer First Blood Match

CM Punk vs. Luke Galows

National Triple Three Match for Add Contract WWE

Alberto Del Rio(MEX) vs. Jack Swagger(USA) vs. Edge(CAN)

Plakat na BraggingRights:

http://i51.tinypic.com/wl6em1.png

W komentarzach piszcie swoje typy na tą gale PPV ten kto wygra będzie mógł dać swój pomysł na rożne pojedynki czy feudy które zostaną po części zrealizowane ;] Przy tym samym wyniku o zwycięstwie decyduje uzasadnienie wyboru, które lepsze te wygrywa.

Edytowane przez Puri_92
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...