Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Alberto Del Rio był bliski odejścia, zagrożona pozycja CM Pu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Vicky Skeeles, z którą WWE podpisało kontrakt kilka dni temu pochodzi z Gloucester w Anglii. Diva została już wysłana do FCW, gdzie pojawi się jako Verity Thomas.

Meksyk obiegła wiadomość od WWE, informująca, że federacja jest zainteresowana pozyskaniem kolejnych zawodników z tego kraju. WWE chce pozyskać wrestler...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-alberto-del-rio-byl-bliski-odejscia-zagrozona.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22329-alberto-del-rio-by%C5%82-bliski-odej%C5%9Bcia-zagro%C5%BCona-pozycja-cm-pu/

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• Suchy

1

• Farooq

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gdyby Alberto Del Rio teraz nie było na SD! to bym już napewno nie oglądał niebieskiej gali, on powiał świerzościa na SD. A jego debiut i pokonanie jedej z głównych gwiazd Mysterio miodzio xD.

Z CM Punka ostarnio zrobili jobbera że głowa mała, mogli by mu chociaż dać : US czy IC jednak WWE nie stać na danie mu żadnego pasa, bardzo sie marnuje ten ogromny talent.

Ja TT Cody Rhodes & Drew McIntyre polubiłem dzięki Cody'emu, przekonałem się także troche do Drew.

Brak pomysłu na Punka, super. Tak się marnuje wielkie talenty. Byle Sheamus nie wiem od jak dawna jest w ME i na dodatek trzyma co jakiś czas najważniejsze pasy w federacji. Obecnie Punk miażdży cały roster i pod względem umiejętności ringowych oraz przy mikrofonie a jobbuje. Szkoda, wielka szkoda...
Jak dla mnie Punk mógłby przejść Face Turn i spokojnie walczyć o najważniejsze pasy ew. (ale tu już moja fantazja) po powrocie stworzyliby tag z Christianem (tylko jeżeli WWE w końcu zacznie działać coś z tą dywizją).