Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

-Raven-, pewnie bd tak jak mówisz ale te walki robią się nudne

Z tym, że te walki są nudne przez ich denny poziom a nie przez ich powtarzalność. Kiedy np. Taker swojego czasu miał feud z Batistą i walczyli co PPV, to nudne to w ogóle nie było, bo każde ze starć trzymało naprawdę konkretny poziom (niesamowicie sobie podpasowali stylem walki). Podobnie z niedawną serią walk w MCMG vs. Beer & Money w TNA (cały czas niby ta sama walka, a poziomem każde ze starć rzucało na cyce).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ej a jest już walka o pasy tt?

3949266784cc729f97bb26.jpg

Powiem szczerze, że po ostatnim RAW wydaje mi się, że to ma być przede wszystkim mega push na Ortona, który ma zbić z piedestału Johna Cenę. A to jak zagospodarują Johna to dla mnie jedna wielka niewiadoma. Logicznie brzmią argumenty o heelturnie ale i pozostawienie go jako face'a też specjalnie by mnie nie zdziwiło. Najbardziej prawdopodobne rozwiązanie jest takie, że będzie jakiś dłuższy feud Jaśka z Randym po tej walce - tj. John pomaga wygrać Barrettowi, Orton traci pas, no i feud Orton - Jasiek. Ale tak w ogóle to cholera wie.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie, nie, nie. Nie ma według mnie żadnej mowy o feudzie Ceny i Ortona....Czwartym już. Rok temu właśnie na Bragging Rights było ostateczne starcie, więc jestem pewny że nie zobaczymy go już. Tak samo jak z feudem Cena vs Edge czy Orton vs HHH. Moim zdaniem wygra Orton jakimś rzutem na taśmę typu: Sędzia leży zamroczony, Randy także, a Barrett nakazuje Cenie zaatakować Ortona - John waha się długi czas, Wade wściekły macha ręką, odwraca się w kierunku mistrza i inkasuje RKO...Może tak własnie będzie, a potem Barrett będzie toczył wewnętrzną bitwe z Ceną.

A ja myślę, że Orton wygra, ale nie zabije Barretta (czyt. śmiercionośne RKO), tylko jakimś Roll-up'em, czy coś w tym stylu. Wade wówczas nakaże Cenie pobić Randyego i ten posłusznie spełni nakaz przywódcy Nexus. Wtedy pojawi się Miz z walizką i

a) zostanie nowym mistrzem

b) RKO i po sprawie

Takie rozwiązanie byłoby dobre. Mamy nowy feud na linii Miz-Orton. Cena przechodzi kolejny krok w stronę heel turnu, o ile już nie będzie złym.

A ja myślę, że Orton wygra, ale nie zabije Barretta (czyt. śmiercionośne RKO), tylko jakimś Roll-up'em, czy coś w tym stylu. Wade wówczas nakaże Cenie pobić Randyego i ten posłusznie spełni nakaz przywódcy Nexus. Wtedy pojawi się Miz z walizką i

a) zostanie nowym mistrzem

b) RKO i po sprawie

Takie rozwiązanie byłoby dobre. Mamy nowy feud na linii Miz-Orton. Cena przechodzi kolejny krok w stronę heel turnu, o ile już nie będzie złym.

W sumie to niezłe rozwiązanie. Osobiście chciałbym zobaczyć feud Orton-Miz (obaj są spoko). W Nexus logiczna byłaby walka o dominacje Cena vs Barrett. Nie ma możliwości, żeby jeden podporządkował się drugiemu. Cena nie może robić za pieska. Konieczny jest heelturn i szefowanie Nexusowi lub po prostu rozwalenie Nexusa przez Jaśka baby-facea. Osobiście wolałbym to pierwsze rozwiązanie - tj. heelturn. A co dalej z Barrettem. Może przyjmie z goryczą rolę pieska Ceny i co jakiś czas będzie dochodzić między nimi do zgrzytów, które doprowadzą do a) rozpadu Nexusa b) jednak odejściem któregoś z dwóch wspomnianych panów.

14453752125651e0a536c69.jpg

Mi sie wydaje że Kane zakopie Undertakera ale ten się odkopie ;P i wróci na SS gdzie narodził się kilkaneście lat temu Phenom i wmieszają do walki z Kanem na Survivor Series Edge'a który zdobędzie pas xD oby..

Randy Orton vs. Wade Barret /w John Cena: pojedynek może mieć 5 różnych zakończeń

1) Najbardziej oczywiste czyli Wade za pomocą John'a (sędzia znokautowany, tudzież John odwraca uwagę sędziego a Wade używa krzesła) wygrywa pas

2) Randy pokonuje Wade'a po RKO; najpierw na Cenie aby się nie mieszał a następnie na Angliku( albo na odwrót)

3) Tak jak wiele osób mówiło Cena nie chętnie będzie chciał zaatakować Randy'ego i Wade zajmie się Ceną zamiast Ortonem, Roll-up i po sprawie.

4) W trakcie walki John odwraca uwagę sędziego i w między czasie inny członek Nexusa Robi Finisher'a na Ortonie

5) To wyjście bardzo by mi sie spodobało. w trakcie walki Pozostali z Nexus'a przybywają pod ring ale David Otunga "wspiera" Cene w walce o dominacje w Nexus'ie Wade zajmie się ekipą i po ptakach

Jeżeli chodzi o mecz Takera z bratem to coś mi mówi że znowu Paul pomoże Kane'owi wygrać, choć swoją drogą WWE planuje zakończyć kaieę Takera z Paul'em u boku, ciekawe jak to CT rozegra

Bryan vs Zigler: z tym meczem mam najwięcej problemów; Za Danielem przemawia technika, za Ziglerem cwaniactwo. Coś mi się zdaje że będzie to jeden z najlepszych pojedynków na gali

Mecz między brandowy: Raczej wygra RAW w Smackdown za dużo sporów wewnętrznych, Big Zeke średnio pasuje do tego Teamu choć i tak lepiej niż Santino.

Natalya vs 1/2 LayCool: Serce mi mówi że Natalya wygra ale z drugiej strony będzie chyba powtórka tzn. Natalya wygra przez DQ

Reasumując Cena, Miz będą wiele mieszać na BR

Edytowane przez Apex Predator

Nadchodzi PPV, które z pewnością będzie ciekawe, jest dużo niewiadomych i tak pozostanie, nawet jeśli będziemy znali całą kartę (tak sądzę). :roll:

Wade kontra RKO

W ogóle nie wiem jak się potoczy obrót spraw, mam nadzieję, że Orton wygra, bo to trochę za szybko dla Wade na pas jak i dla Ortona na stracenie go.

Prawdopodobnie dojdzie mecz Reya z Del Rio, a raczej na pewno, chyba, że zostaną wsadzeni do walki RAW vs SD! w co wątpię.

Kane vs Undertaker

już w sumie to gdzieś mam ten ich feud. :evil:

Karta zaktualizowana w pierwszym poście :)

Doszła nowa walka + zawodnicy do teamu RAW

13278434144c9884d9bd794.jpg

Kolejne uzupełnienie ;)

Karta zapowiada się bardzo dobrze, może być kolorowo na PPV :D ...

Ciekawi mnie co ten leszcz Reks robi na SD ... mi się on nie podobał wogóle wcześniej.

Pewnie dojdzie TagTeam meczyk i Daniel też powinien zawalczyć

Właśnie coś zauważyłem! Zauważcie że 2 którzy byli w RAW na ostatnim Bragging Rights (Dzięki jednemu przegrało) jest Kofi i Big Show ;] Teraz są w niebieskim brandzie i tak sobie myślę to może Kofi przejdzie HELLTURN zdradzając SD! atakując BYK SHOWA w ramach rewanżu. To tylko moje przypuszczenia które chciałbym aby się sprawdziło ;]

12596334724cb9a0400309b.jpg

haha ... tak zawodnik który nic do mikrofonu nie mówi będzie mieć HellTurn ... no akurat w takie coś WWE się nie bawi

Ja się najbardziej cieszę na walkę o pas WWE i WHC .Na dwie pozostałe też czekam ,ale nie tak bardzo .

Moim zdaniem w walce o pas WWE zwycięży Randy Orton, który jest teraz w bardzo wysokiej formie.

W walce Div, moim zdaniem, wygra Michelle McCool.

Kane vs. Undertaker - tu raczej po raz kolejny wygra Kane za sprawą Paula Bearera.

W pojedynku Teamu Raw z Teamem SmackDown moim zdaniem, za sprawą zgrzytów w drużynie SmackDown, wygra Team Raw. ;)