Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niekoniecznie. Barett może kazać (skoro on ma Ortona na głowie) Cenie poprowadzić team Nexus do zwycięstwa

Tylko że na BR jest walka Barret vs Orton i zaznaczone jest, że Cena będzie stał w narożniku Barreta. Chociaż zawsze mogą to zmienić i może się tak stać jak napisałeś Raven i życzył bym sobie takiej wersji. Widok Johna lejącego Wrestling Spaghetti Monstera albo Evana był by dla mnie o bezCenny :)

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tylko że na BR jest walka Barret vs Orton i zaznaczone jest, że Cena będzie stał w narożniku Barreta.

Luzik, nic przecież nie stoi na przeszkodzie, żeby Cena najpierw zawalczył w teamie Nexus a później stanął (przecież nie musi walczyć drugiego pojedynku jednej nocy) w narożniku Wade'a (będzie jeszcze lepszy pokaz tego, jak Barrett się nim wysługuje i poniża face'a :wink:). Naprawdę szkoda by wielka była jeśli Nexus by nie wystąpili w wojnie brandów.

Drugą opcją może być to, że Team Nexus będą stanowić obecni członkowie (minus Wade i Cena) + np. Husky i młody Perfect (chociaż jakoś nie chce mi się wierzyć, że Vince pozwoli Jaśkowi na BR pełnić rolę wyłącznie "niewalczącą" i tylko kwitnąć w narożniku Barretta)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

A ja ciekaw jestem jak to rozwiążą. Rok temu było tak, że w trakcie walki mieliśmy RAW vs. SmackDown walki, a później ten czternastoosobowy mecz, który wygrali wtedy niebiescy po zdradzie Showa. I teraz tak się zastanawiam - jeśli policzymy wszystkich Nexusów z Ceną na czele (Cena, Otunga, Slater, Gabriel) dodamy do tego dwóch "nowych" (Harris, Hennig) - chociaz ich pojawienie się wcale nie jest takie pewne - mamy sześciu. Oznacza to tyle, że Nexusi będą musieli walczyć w kilku walkach na gali, co wydaje się być... głupie? Poza tym, będą musieli zmniejszyć liczbę zawodników w tym "głównym meczu" o puchar (rok temu było 7 vs. 7). No i ciekawi mnie również, jak taka walka miałaby wyglądać... wszystkie trzy drużyny wpakowaliby do trzech narożników?

Znaków zapytania jest wiele. Niewykluczone jest też to, że zupełnie przebudują to Bragging Rights pod Nexus. Tyle tylko, że osobiście nie mam zielonego pojęcia jak by to mogło wyglądać. Trzeba czekać na ogłoszenie jakiegoś z zespołów, wtedy się sprawdzi ilu ich będzie i do tego będzie można podpiąć Nexus.

Ja bym zabookował to tak, że walkę zaczynałoby 18 osób (po 6 z RAW, 6 ze Smacka i 6 z Nexus, czyli Cena, Gabriel, Slater, Otunga, Husky i Perfect Junior) na zasadach Royal Rumble. W momencie, gdy na ringu zostałoby 9 osób (teoretycznie po 3 z każdego teamu, ale rozkład sił mógłby być różny), zaczęła by się normalna walka, 3 narożniki, pinfall or submission, zasada eliminacji (czyli nie do pierwszego pinu lub suba) i zawodnik/zawodnicy którzy wyeliminują wszystkich wrestlerów z 2 pozostałych teamów, zgarniają wygraną dla swojej grupy/brandu :D

W sumie i tak najważniejsze jest, że dzięki teamu feudowi w końcu człowiek naprawdę jest ciekawy jak się to wszystko potoczy (czego ostatnio bardzo często brakuje u Vince'a) i czeka na każde kolejne RAW czy PPV (w końcu się dzieje coś na serio ciekawego) :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Ale może dojśc to Triple threat match ORTON vs BARETT vs CENA ;]

Jedynie za zgodą GM, który i tak ustawił Johna jako "ochroniarza" Barreta, więc żeby Cena był z pasem musimy poczekac co najmniej do Royal Rumble

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Jakoś nie spieszno Mi oglądać Cene z pasem...Jest dużo więcej osób,które ciekawiej prezentuje sie z pasem niż on.Wierze w Ortona,ale nie sądzę aby dzieki CT poradził sobie z nimi.Pewnie zaczną feudować ale jak to sie potoczy to naprawde nie wiadomo.Strawie wszystkie opcje ,nawet te najgorsze tylko oby nie Miz z walizką...

Rozwiązanie takie,że Barret zgarnia tak łatwo pas przy pomocy Johna ,jest raczej za proste i liczy na to,ze WWE nie pójdzie na łatwizne.Wiecej nie zanudzam;D Byle do PPV:) Pozdro

Rozwiązanie takie,że Barret zgarnia tak łatwo pas przy pomocy Johna ,jest raczej za proste i liczy na to,ze WWE nie pójdzie na łatwizne.

Ja też stawiam, że Wade nie wygra tytułu a pośrednim tego powodem będzie Cena, który mu jakoś "przypadkowo" przeszkodzi (odwróci uwagę, albo coś w tym stylu, po czym Angol wyłapie RKO i po frytkach), co wywoła jeszcze większe tarcia wewnątrz Nexus (jeżeli Barrett nie wygra a w walce brandów weźmie udział Nexus, to stawiam, że wówczas młodzi zwyciężą).

Ale może dojśc to Triple threat match ORTON vs BARETT vs CENA ;]

Nie opowiadaj nawet takich świństw! :twisted:

Rozwiązań w storylinie z Ceną możemy wymyślać od groma, a i tak CT nas pewnie zaskoczy. Oby na plus, bo mimo całej sympatii do Johna z czasów markowania, to od czasu jego dominacji federacja nie wykreowała nikogo w rodzaju "maskotki" WWE. Jest na to świetny moment (nie myślę w tej chwili o Del Rio, Sheamusie czy Mizie, choć ich też widzę jako potencjalnych ME/ ludzi zapychających ME w wymuszonych sytuacjach), więc gdyby misja Jaśka z celem wyniszczenia całej stajni od środka powiodłaby się, byłoby to całkowicie głupie. Z drugiej strony Edge miałby wtedy wiele do roboty :P

108940769154394f4e4b6a0.jpg

adzios_94, to według Ciebie Sheamus, zawodnik, który niedawno posiadał, i to bardzo długo, pas WWE, czyli najbardziej prestiżowy w całym WWE, nie jest ME?

Co do pojedynku Barretta z Ortonem, to obstawiam, że jednak Barrett, z pomocą Ceny, wygra. ;)

Sorry za niejasności w mojej wypowiedzi. Sheamus niewątpliwie jest ME, ale nie jest jeszcze na tyle wypromowany, by reklamować koszulki, figurki, gry i różne inne pierdoły związane z federacją (tak jak John rzecz jasna). Barrett ma okazję by takim człowiekiem zostać jeśli dobrze poprowadzony będzie program z Ceną (przepraszam za off-top).

Swoją drogą bardzo wciągnęła mnie od samego początku krucjata Edge'a. Ciekawi mnie jedna zasadnicza rzecz: czy Rated R Superstar odwróci się przeciwko głupocie z obu rosterów, czy też zobaczymy go w którejś z drużyn w meczu o trofeum BR. A co do pomysłu na walkę trzech zespołów mam mieszane uczucia. Niby trzeba zacząć jakoś promować Nexusów, ale w kwestii formuły meczu chyba nie da się wymyślić czegoś co byłoby miłe dla oka. Choć może jakaś ciekawa stypulacja zwiększyłaby emocje? W każdym razie mam jeszcze wiele pytań do jednego z dwóch najważniejszych meczów na tej gali i nie wiem czy dostanę odpowiedź na wszystkie w ciągu 3 tygodni build-up'u i promocji tej gali

108940769154394f4e4b6a0.jpg

Ciekawe jaką walkę wprowadzą o WHC? Oby nie znowu Taker vs Kane

3949266784cc729f97bb26.jpg

Ciekawe jaką walkę wprowadzą o WHC? Oby nie znowu Taker vs Kane

A jaka może być, skoro Taker został wydymany przez Bearera i Kane nie wygrał czysto na HIAC? Prawdopodobne jest ich starcie w Buried Alive Matchu (ciekawie się komponuje ten typ walki z obecną polityką WWE "4 Kids"... Jak te biedne dzieciaki przeżyją "zakopanie kogoś żywcem??? :twisted: )

(ciekawie się komponuje ten typ walki z obecną polityką WWE "4 Kids"... Jak te biedne dzieciaki przeżyją "zakopanie kogoś żywcem??? )

Wystarczy, że sięgną po tego typu akcesoria i będzie bardzo "PG"

http://www.babyvip.pl/image_func.php?img=gfx/489c0ef699ac56150e9e73d4dc9432de.jpg&maxwidth=300&lang=pl

-Raven-, pewnie bd tak jak mówisz ale te walki robią się nudne

3949266784cc729f97bb26.jpg