Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Batista nie wróci. Batista idzie do mma, ma już podpisany kontrakt, więc jest to niemożliwe.

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

Co do walki Wade Barret/w. John Cena vs Randy Orton to myślę że tu największą role odegra John Cena, któremu Wade będzie kazać zaatakować Ortona przed walką lub w trakcie jej i Hero odmówi, następnie AA na Barrecie i RKO od Ortona i na Survivor Series John Cena odbiera pasik dla RKO, Batista wraca na RR i feud z Ceną. xo

Dobrze kminisz:) Ale taka akcja raczej nie wchodzi w gre bo CT wymyśliło segment ,że jeżeli John nie bedzie sie słuchać to straci kontrakt z WWE.Cena w Nexus zostanie raczej odsunięty od pasa choć może sie przy nim kręcić jako pomocnik Barreta.

Batista nie wróci do WWE ,z reszta jak miał by wracać tylko po to aby znowu zostać upokorzonym przez super Hero,to nawet nie ma sensu.

A jakby całe Nexus chciało by mieć pasy? Wyobraźcie sobie Tag Team David Otunga & Heath Slater, Intercontinental Championship Justin Gabriel, United States Championship Michael tarver, Wwe Championship Wade Barrett (przez ten czas Skip nadal w kontuzji) i oczywiście John Cena Wwe Divas Champion. xD

http://i30.tinypic.com/15g2npf.png

2452213634cac219638bcd.jpg

A jakby całe Nexus chciało by mieć pasy? Wyobraźcie sobie Tag Team David Otunga & Heath Slater, Intercontinental Championship Justin Gabriel, United States Championship Michael tarver, Wwe Championship Wade Barrett (przez ten czas Skip nadal w kontuzji) i oczywiście John Cena Wwe Divas Champion. xD

http://i30.tinypic.com/15g2npf.png

Tak tylko że Tarvera niema już w Nexus ... :)

12596334724cb9a0400309b.jpg

To jest Żałosne, że tak powiem, ale + za kreatywność 8)

Jak dla mnie Justin mógłby dostać pas, ja z N lubię tylko Gabriela (Nie licząc oczywiście Ceny, którego uwielbiam) 8-)

Cena w N może długo być, aż na którymś PPV trach i koniec Nexusów. 8-)

Szkoda tylko, że znowu najlepszych zawodników włożą do walk o pasy a w pojedynku brandów znowu "Gorsi". W tym meczu powinni być najlepsi rosteru Raw i SmackDown, ale to tylko moje zdanie. :P

You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

Co do walki Barret-RKO... Sądze że RKO będzie dominować większość meczu, będzie szykował się do punta, i wtedy cena wbiegnie na ring i zainkasuje punta, RKO bedzie zsszokowany, po chwili oberwie wastelandem, kazdy gosc z N wykona na nim finishera, a potem przyjdzie miz z walizka i new wwe champ, oraz na SS team orton vs team barret/cena.

1822912563511427a3754ee.jpg

Cena wykona AA i BARETTOWI I ORTONOWI po czym położy rękę Anglika na Żmii i tak anglik zdobędzie tytuł. Wiem że to już było z HBK-em ale historia może się powtórzy

[ Dodano: 2010-10-06, 21:28 ]

Kane znów wygra na Bragging Rights po czym Edge zmierzy się po walce z Big Red Monster na Survivor Series ale The Undertaker powróci , dziwne skomplikowane ale prawdopodobne

Cena wykona AA i BARETTOWI I ORTONOWI po czym położy rękę Anglika na Żmii i tak anglik zdobędzie tytuł. Wiem że to już było z HBK-em ale historia może się powtórzy

Tak jak mówisz by było najlepsze ;P

Ale wolałbym że podczas walki przyszedł Nexus i Barret wygrał pas wtedy oni na RKO swoje Finishery itp a Cena bez chwili namysłu broni ortona i tak powstaje tag team RKFU :P

Myślę że The Miz poczeka sobie z MONEY IN THE BANK do TLC wtedy wpadnie na zmęczonego Ortona

Ale wolałbym że podczas walki przyszedł Nexus i Barret wygrał pas wtedy oni na RKO swoje Finishery itp a Cena bez chwili namysłu broni ortona i tak powstaje tag team RKFU :P

RKFU ? Ja przyznam się, że od pewnego czasu czekam na powstanie takiego Tagu 8)

Mogłoby być tak jak mówisz, ale raczej tak nie będzie, bo po co by dawali Cenę do N aby po 1 PPV już ich zdradził ;)

Może być tak, jak już ktoś wcześniej pisał, że N wykonują finishery na RKO (oczywiście wcześniej już Wade przegrywa przez DQ), po czym Wade każe Cenie wykonać AA. Po tych finisherach wbija Miz i NEW WWE CHAMP.

Prawdopodobne 8-)

You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

Batista nie wróci. Batista idzie do mma, ma już podpisany kontrakt, więc jest to niemożliwe.

Batista kończy karierę w MMA i idze do Japońskiej Federacji Wrestlingowej.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Ja chciałbym ,żeby Cena "oszalał". To znaczy ,żeby mu się atakowanie spodobało i ,żeby był jak Kane(najbardziej bym chciał aby się po ataku tak śmiał jak Kane). JohnNiezniszczalnySuperHeroRozpierdalaczCena zaczął mnie denerwować ale szkoda że orton go zastąpił :cry:

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Kurwa... czytasz czasem w ogóle newsy!?

Batista prowadzi rozmowy z japońską federacją wrestlingu - IGF. Zawodnik według planów ma pojawić się na gali 3 grudnia. Jeżeli strony dojdą do porozumienia, to przeciwnikiem byłej gwiazdy WWE będzie Satoshi Ishii.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Więc skoro jest walka Randy - Barret to wątpie żeby dodali Nexus do walki branów (RAW vs SmackDown! vs Nexus) To by było coś ale wątpie :P Ja czekam na powrót Sheffielda i ciekawe jak on się będzie czuł z Ceną w teamie ;] Ja chciałbym aby Cena został przywódcą Nexusów bo od rozpadu Legacy jakoś smutno i chociaż nielubiłem Legacy to teraz za nimi tęsknie :P Niema już takiego Teamu =(

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Więc skoro jest walka Randy - Barret to wątpie żeby dodali Nexus do walki branów (RAW vs SmackDown! vs Nexus) To by było coś ale wątpie :P

Niekoniecznie. Barett może kazać (skoro on ma Ortona na głowie) Cenie poprowadzić team Nexus do zwycięstwa i będziemy mieli świetne dylematy Jaśka, muszącego prać swoich niedawnych "kumpli" z Raw i Smack'a :D Pikanterii może dodać fakt, gdy do Nexus oficjalnie dołączą już młody Perfect i Husky, to Cena może musieć walczyć ramię w ramię z gostkami, którym "zawdzięcza" (kant na HiAC) swoją obecność w Nexus :twisted:

Stawiam, że baaardzo prawdopodobne jest iż będziemy mieć wojnę teamów RAW vs. Smack vs. Nexus. Nie chce mi się wierzyć, żeby Vince nie wykorzystał na Bragging Rights w ogóle (oprócz Barrett'a) tak chwytliwego towaru jakim ostatnio są młodzi rebelianci :wink:

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg