Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Twardy, on nie zakończył kariery tylko ma trase z zespołem i ma wolne

teraz o BR

Walka o wwe

Wygra Orton po RKO najpierw na cenie potem na barettcie

Walka o WHC

Wygra Kane bo taker ma mieć przerwe po gali

Walka o divas

Wygra Hartowa i tyle

Walka SD! vs Raw

To chyba każdy wie dlaczego

Walka Zigler vs Bryan

To chyba dolph

3949266784cc729f97bb26.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ja odniosę się tylko do walk które mnie interesują:

WWE Championship:

Wg. mnie będzie bardzo ciekawie, jak dla mnie wygra to Orton (przy jakimś konspiracyjnym zagraniu Jaśka wobec Barreta) ale...nie zapominajmy o tym że Miz ma walizkę

WHC:

Murowane zwycięstwo Kane'a, a Mark robi przerwe po gali ze wzgl na formę i kontuzje by potem "zmartwychwstać" na jakimś PPV / tygodniówce przed. Poza tym Kane'owi za lata w federacji należy się długi czas z pasem

W walce SD! vs RAW obstawiam Team RAW - w drużynie SD! zaiskrzy przez trwające feudy

Powiem tak.. Kaneowi należy się definitywne zwycięstwo w feudize z bratem.. natomiast jeśli ma przegrać to powinno to oznaczać zakończenie jego wspaniałej kariery. Bearer powinien w takim wypadku zostać zakopany razem z czerwoną wielką maszyną i powinni zniknąć na zawsze.

W walce brandów wydaje mi się, że okaże się iż ktoś z RAW [Miz] nie zostanie wyrzucony przez najwyższą linę by wbiec na ring i z zaskoczenia wyrzucić Showa.

13267991804bab5d8e7bc04.jpg

yyyy przepraszam za głupie pytanie ale o której godzinie jest BR w USA i która to będzie w Polsce :D

908338894e6b71b552bb7.jpg

yyyy przepraszam za głupie pytanie ale o której godzinie jest BR w USA i która to będzie w Polsce :D

U nas to będzie 2.00 kiedy to BR wejdzie na antenę.Nie wiem jaki czas jest wtedy w USA :)

WOW. Kiedy ostatnio Goldust miał walkę na PPV?

13267991804bab5d8e7bc04.jpg

Nocka zarwana ze spoko ekipą(kto oglądał ten wie:)) czas na ocenę.

Daniel Bryan vs Dolph Zigler- Opener, ta walka musiała być dobra i była. Po prostu szacunek dla gości, dużo ładnych akcji, Bryan zwycięża, uciekł spod sleepera, dużo przełamań. ładnie.

Tag Team:DrewMcIntyre i Rhodes vs Cena&Otunga. Walka nudna, nic ciekawego, poza wynikiem bo... Cena ponownie jest champem. Najgorsze co mogło być.

Ted DiBiase vs Goldust- Zamuła. Zwykły zapychacz, jedyne co było fajne to maryse. No i dropkick na skaczącego goldiego.

Dive-ominięte. Tylko Natyla powinna wygrać.

Kane vs Taker- Walka całkiem, szybko przeniosło się pod trumienkę(dół z trawą-WTF?)tam ciekawe akcje i... Nexus. Po cholerę? Widać że musieli mieć powód by osłabić Takera by przegrał. No nic nawet ciekawie.

7vs7- Nawet ładnie, ciekawie się ich oglądało, zwłaszcza JoMo, Punka etc. Wkurwił mnie Ryj który oczywiście musiał wrócić i przyczynić się do zwycięstwa. Podobał mi się za to Hornswoogle(!) przewracający się pod ciezarem pucharu. Edge górą!

Orton vs Barret-Nuda nuda i jeszcze raz nuda. Ponownie Nexus... Cena AA na barrecie, walka nudna schematyczna i szkoda że miz nie wbił.

Ogólnie nie było to złe PPV. Fajnie się oglądało z fajnymi ludźmi. Spodziewałem się syfu, wyszło nienajgorzej. Do SS!

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ziggler vs Bryan - Walka majaca na celu wyprowadzic na prosta feud tych dwoch Panow, by w przyszlosci dokonac unifikacji obu tytulow. Daniel mnie ostatnio zawodzil. Nie pokazywal zbyt wiele w swoich starciach. Na cale szczescie do spolki z "Perfectem XXI wieku" dal rade. Swietny opener jak na standardy WWE. Stawialem na zwyciestwo lokalnego nerda tylko dlatego, ze moim zdaniem unifikacji pasow dokona Dolph. Teraz wygral jeden, a na kolejnym PPV przyjdzie czas na drugiego. Brawa za ta walke.

Nexus vs McIntyre/Rhodes - Posiadacze pasow Tag Team wreszcie przemowili jako druzyna. Dziwne, ze nie mogli im dac tego czasu na SmackDown... Minal miesiac odkad siegneli po zloto! Minal miesiac i ... juz pasow nie maja. W tej walce wypada sie tylko do wyniku, ktory mimo wszystko zaskoczyl. Jasiek ma pasy druzynowe z pseudo celebryta... Na pewno sprawi to, ze segmenty na RAW beda jeszcze ciekawsze, a z tego wypada sie cieszyc. Zdenerwowala mnie tylko taka pierdola jak muzyka Johna po zwyciestwie... Niech on juz zacznie korzystac z Theme'u Nexus

Goldust vs Ted DiBiase - Druga niezapowiedzeiana walka do spolki z segmentami i wywiadami swiadczy o tym PPV. Najwieksza bolaczka tej historii jest to, ze Aksana dostaje sporo czasu ekranowego i jest coraz blizej glownego rosteru po NXT...

Layla vs Natalya - Who Cares... Zdenerwowalbym sie gdyby Natalya siegnela po tytul, wiec moge tylko przytaknac na ten wynik

( Swietne promo Survivor Series z Barrettem )

Kane vs Undertaker - Ktos na forum chyba napisal, ze Nexus pomoze Kaneowi w zwyciestwie. Brzmialo to jak absurd, ale jak widac WWE ponioslo na taki manewr. Nexus bedzie sie mialo dobrze do powrotu Grabarza, a to cieszy. Angielski przywodca grupy zoltodziobow jest juz jakims kandydatem na ofiare Undertakera podczas WM.

RAW vs SmackDown - Troche mnie zaskoczylo zwyciestwo SD, ale na tym sie plusy skonczyly... Standardowa walka eliminacyjna. Lubie takie rzeczy ogladac, ale to bylo conajwyzej przecietne

Barrett vs Orton - To nie powinna byc walka konczaca show. Jakos po tym czyms nie bedzie sie pamietac tego PPV. Szkoda mi czasu na pisanie o tym... Bylo minelo. Barrett dostanie jeszcze swoja szanse na SSeries i dalej bedzie gnebil Jasia

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Windows

Parę przemyśleń na temat PPV.

- trochę irytujący jest dla mnie moveset Daniela Bryana. Same kombinacje kicków i Dropkicków. O wiele lepszy moveset ma Ziggler, dużo ciekawych, rzadko spotykanych w WWE akcji i to u jednego zawodnika.

- w sumie fajny pomysł z daniem pasów Tag Team Cenie i Otundze (choć tu mógł pojawić się ktoś inny). Nie zmienia to faktu, że pomysł był bardzo ciekawy i znów daje duże nadzieje na przyszłość tego feudu.

- feud Goldust DiBiase do mnie nie przemawia, choć ich walka ma jeden plus, w końcu mogłem zobaczyć normalną walkę Goldusta w której nie jobbuje i pokazuje, że ma bardzo ciekawy styl walki (a walk z jego udziałem widziałem bardzo mało, więc było to dla mnie pewne odkrycie :P)

- Taker vs Kane to znów słaba, nieciekawa walka. Dobrze, że nie było przesadnego fantasy na koniec, choć zakończenie i tak było bardzo słabe. Nie rozumiem co ma do tego Nexus, a według słów Nexus: "you are with us or against us", to Kane powinien pojawić się z opaską [N], albo zostać zaatakowany przez nich na samym PPV.

- Nie było Cobry Santino :P (a liczyłem, że Tyler Reks jest właśnie po to, żeby ją zebrać)

- Głupia eliminacja Showa i Sheamusa

- Dlaczego Alberto Del Rio nie mógł nikogo spinować

- No i na koniec: Kiedy zacznie się promowanie Miz'a na ME?

- Ciekawie został rozwiązany Main Event. Cena jakby uratował Barretta, ale robił to przez ataki na Nexus. Zapewne Wade będzie się wkurzać na RAW na Cenę, ale tak czy siak Cena spełnił wszystko tak jak miał, a Wade wygrał walkę.

Powiem od razu,że gdyby nie ekipa,to chyba po walce Daniela z Dolphem poszedłbym spać :roll: Więc zbyt dużo nie napisze,kilka słów o każdej walce :roll:

Ziggler vs Bryan - Zdecydowanie najlepsza walka na tym PPV :) Kilka świetnych akcji ze strony jednego i drugiego :) Świetny opener jak na WWE :D [+]

Cena & Otunga vs Drew(niany) & Cody - Powiem tyle,że cieszę się z wygranej pierwszej pary,to by było tyle :) Może coś lepszego wymyślą na Codiego ,niż team z kimś takim jak Drew(no) [-/=]

Goldust vs Ted DiBiase - Zwykły zapychacz,jakich dużo w WWE,dobrze że przynajmniej Maryse była :D [-]

Layla vs Natalya - WTF !? Lubię LayCool,ale już za długo mają pasy ! Dać go Hartównej !!! Walka ominięta :) [Nie oceniam]

Kane vs Undertaker - Powiem szczerze... Zawiodłem się,ogólnie obecny ich feud jeżeli chodzi o poziom walk jest słaby :? Dobrze,że to już koniec :roll: [-]

RAW vs SmackDown - Na pewno liczyłem na więcej... Zawiodłem się na tak szybkiej eliminacji moich jednych z ulubionych wrestlerów ( z WWE ) czyli Kofiego i Cobry... Liczyłem na RAW,ale miłe zaskoczenie że wygrał SD :) I zdecydowany plus za Horniego w końcówce ! Czy ja to naprawdę powiedziałem ? :o [+]

Barrett vs Orton - Lepiej nic nie mówić :roll: Jak to ma być ME,to mi się nie chce tego oglądać :? Wade miał wygrać i wygrał tyle :roll: Do jak najszybszego zapomnienia :roll: [-]

Mianowany kandydat do najgorszego PPV w 2010 roku :roll: 2/6,nic więcej :/

Legenda : [+] - Walka na plus,[-] - Walka na minus, [=] - Walka bez oceny

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Jak dla mnie PPV spoko. Odniosę się jednak tylko do ostatniej walki a raczej do jej rozstrzygnięcia. Barrett wygrał przez dyskwalifikację, pas został u Ortona. I teraz ja to widzę tak: Cena chciał być fajny/sprawiedliwy, nie pomagał Wade'owi, a ostatecznie przyczynił się do jego wygranej wykonując na nim swój finisher tym samym broniąc pas dla Ortona. Poświęcił się zostając w Nexus nie dając frajdy ze zwycięstwa Barrett'owi. Niby wszystko spoko, ale coś mnie się wydaje, że może to być powolny hell turn Jaśka (oby!). W końcu pas został u RO, chciał mu go oddać a ten wykonał na nim RKO. I tu właśnie może być coś z tego - w zamian za to dostał. To może go przekonać, że jednak fajnie prawym być nie jest 8)

Zobaczymy jak to się dalej potoczy, dzisiaj RAW więc może coś więcej się dowiemy.

Poprosze o linka do obejrzenia tej (jak widze po komentarzach bardzo słabej gali) w przeglądarce

http://sports2watch.com/Online-Media/2010/10/bragging-rights-2010-watch-online.html

Nie musi wygasać :) / nasjazz

Edytowane przez Noface

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

NAJLEPSZE PPV W TYM ROKU !!!

bije na głowę WRESTLEMANIE :D

Tyle, rzeczy ile się działo na tym PPV to głowa mała.

Ziggler vs Bryan - początek walki bardzo slaby, ale póżniej jak się rozkręcili to skleili dobrego mecza :)

Nexus vs McIntyre/Rhodes - W końcu nowi mistrzowie TagTeam :) bo Mekintosz z Pięknisiem to chu... nie podobni. Nic nie pokazują. Cena zaskoczył nowym MoveSetem ;d i będzie ciekawie znowu jutro na RAW

Goldust vs Ted DiBiase - Bardzo dobry pojedynek. Dużo zwrotów akcji i końcówka nawet zadowala. Goldust umie jeszcze dobrą walkę skleić.

Layla vs Natalya - Jak na dziewczyny to walka jak najbardziej na duży plus.

Kane vs Undertaker - Od początku jazda bez trzymanki. Bardzo wysoki poziom walki. Mogło się podobać :) tylko zakończenie z Nexus do dupy.

RAW vs SmackDown - Nie przepadam za tym. Pojedynek tylko tak, żeby było na co popatrzeć przez najbliższe kilka minut non stop action.

Barrett vs Orton - Szału nie było, ale dało rade oglądać. Dużo nie zamulali. Barrett wyciągnął z Rendiego co nieco.

13278434144c9884d9bd794.jpg