Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jesli dla ciebie Big Show, Rey, Edge, Del Rio, Sheamus sa midcarderami to pozdrawiam

No dobra. To w takim wypadku większość mimo wszystko stawia na RAW ze względu na konflikty wewnątrz drużyny. Mimo iż w Raw są sami Midcarderzy. Bo CM Punk niestety już nie jest ME a Miz nie zasługuje na to miano. Chociaż w sumie źle się wyraziłem, głównie miałem na myśli drużynę RAW. Ale drużyny na pewno prezentują się gorzej niż w zeszłym roku.

14195629615519c4906401d.gif

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

Bragging Rights już jutro więc i ja się wypowiem...

WWE Championship Match

Randy Orton© vs Wade Barret /w.John Cena

Chciałbym aby Cena stał się prawdziwym heel'em na tym PPV albo przynajmniej żeby ten turn jakoś się zaczął. Ciężko wskazać zwycięzcę. Mimo wszystko stawiam na Randy'ego, którego push jest teraz niesamowity i pokonał nawet Kane'a.

Buried Alive Match - World Heavyweight Championship

Kane© /w.Paul Bearer vs The Undertaker

Nie chciałbym aby ten pojedynek zakończył karierę któregoś z zawodników. Tym razem Undertaker musi wygrać. Na dobre powróciły jego "moce" i teraz "zniszczy" Kane'a.

SmackDown vs RAW Match

Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs United States Champion Daniel Bryan

Wynik walki zależy od wyniku walki Div. Jeśli wygra Layla to tutaj wygra Bryan, jeśli wygra Natalya to wygra Ziggler. Jako, ze w pojedynku Div stawiam na Nattie to tutaj moim faworytem jest Dolph.

Divas Championship Match

Layla© vs Natalya

Napiszę tylko, że stawiam na Nataly'ę.

Team SmackDown vs Team RAW

Drużyna RAW wydaje mi się, że wygra. Ostatnio na tygodniówkach dostają od zawodników drużyny SmackDown. Składy chyba są najlepsze jakie mogły być. Ktoś kiedyś napisał, że na tym PPV nie powinno być walk o pasy tylko same pojedynki SmackDown vs RAW. Wszyscy powinni się zjednoczyć dla dobra swojego brandu i walczyć o "punkt" do klasyfikacji ogólnej. Dzięki temu Buried Alive Match obejrzelibyśmy na Survivor Series co fajnie by się zgrało wszystko.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Brigging Rights zbliża sie wielkimi krokami,więc napisze kilka swoich refleksji na ten temat.

Randy Orton © vs Wade Barrett (with John Cena)

Singles match for the WWE Championship:

Walka ciężka do przewidzenia ale dzięki temu,będzie trzymała do końca w napięciu.Randy Orton otrzymał niedawno pas,który mu sie należał i nie sądzę,aby po takim pushu,w tak krótkim czasie stracił pas...

Myśle,że na tym etapie,Cena nie zaatakuje pierwszy Ortona,może zobaczymy coś co było między Batista a Cena w 2008 roku,gdzie Cena chciał mu pomóc,lecz przypadkiem go zaatakował no i był krótki feud.Wracajac do walki,niby Barret z pasem jako lider Nexus prezentował by sie poważniej,ale jednak wole aby przy pasie został Orton.No nic,zobaczymy jak to będzie.

The Undertaker vs Kane © (with Paul Bearer)

Burried alive match for the World Heavyweight Championship:

Pojedynek zapewne będzie ciekawszy,ze względu na stypulacje jakiej dawno nie było.Po obejrzeniu poprzednich walk,raczej nie spodziewam sie emocji...Chciałbym aby Taker wygrał ,ale w wielkim stylu! Obstawiam scenariusz taki,że Undertaker wykona Chokeslam na Kane i spojrzy sie na Paula...Wnet on ,będzie chciał znów być po jego stronie,lecz Umarlakowi sie to nie spodoba,zatem wykona na nim Tombstone blisko "grobu" po czym wpadnie do niego,dalej już raczej każdy wie.Skoro to ostatnie miesiące jego w federacji,niech każdy zapamięta go jak najlepiej.

Team RAW vs Team SmackDown

Tag Team Elimination Match:

Patrząc na składy z obecnego roku,stawiam na wygraną SmackDown.Mają wiele gwiazd,co prawda feudujących między sobą i to może namieszać,ale ostatniecznie stawiam na nich.Mam nadzieje,ze ważna rolę odegra Edge! Oby tylko jak najmniej było Miza.

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Singles match (Non-Title):

Wygrana Bryana raczej jest nieunikniona ,licze na to,że pokaże troszke akrobacji i zwinności ,jak na SummerSlam.Tylko niech ten feud nie ciągnie sie dalej,jakoś nie przekonuje mnie do niczego walka tych panów.

Div nie oceniam.

Pozdrawiam

Wg mnie na Bragging Rights odbędą się walki, których wynik jest bardzo ciężki do wytypowania. Ale od początku.

Randy Orton vs Wade Barrett (with John Cena)

Tutaj stawiam na zwycięstwo Ortona i nie interesuje mnie jakim sposobem. Czy Cena zrobi komuś AA albo przeszkodzi to nieważne. Sądzę, że na BR nie ujrzymy Anglika ze złotem.

Wygra: Randy Orton

Kane (with Paul Bearer) vs Undertaker

Pierwsza walka ciężka do wytypowania. Nie chcę już oglądać feudujących braci, więc mógłbym głosować na Undertakera. Jednak ostatnio Kane dostaje po tyłku i martwi mnie, że znów obroni pas. Do tego dochodzą jeszcze plotki, że Taker ma mniejsze kontuzje, które musi uleczyć. Jako, że bardziej pasuje mi pierwsze wyjście stawiam na straszego.

Wygra: Undertaker

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler (with Vickie Guerrero)

Kolejna walka, w której mam wątpliwości co do zwycięscy. Bryanowi przyda się wygrana w tej walce, co prawda będzie kosztem Dolpha, ale on takim dobrym mistrzem nie jest. Ziggler zapewne niedługo straci pas. Tylko kto ma go pokonać ?

Wygra: Daniel Bryan

Natalya vs Layla (with Michelle McCool)

Następna walka z rodzaju trudnego wytypowania. Wszystko wskazuje na to, że Hartówna zdobędzie swój pierwszy pas w WWE, lecz jednak chciałbym oglądać dalej Lay-Cool jako mistrzynie. Interwencja Michelle raczej nie wchodzi w grę, ponieważ feud będzie ciągnięty dalej. Ogółem nie mam zielonego pojęcia kto tutaj wygra, lecz w typerze postawię na Natalyę

Wygra: -

Team Raw vs Team Smackdown!

Jestem przekonany, że w tym roku zwycięstwo odniesie czerwony brand. Ostatni SD! jeszcze bardziej mnie o tym przekonał gdyż w walkach niebiescy dominowali i w segmencie gdzie wszyscy wbiegali ostatni został Edge.

Wygra: Team Raw

Gala może być bardzo ciekawa. Z niecierpliwością czekam na walke o pas WWE oraz wojnę brandów. Reszta już tak mnie mniej kręci, ale Buried Alive matchu nie przewinę (tak myślę).

Bragging Rights już jutro to czas najwysszy się wypowiedzieć.

Singles match for the WWE Championship:

W tej walce stawiam mimo wszystko na Randyego Ortona ale Jaśiu i Nexus mogą tu nieźle zamieszać. Ja widzę taki scenariusz Wayde Barett odwraca się do stojącego poza ringiem Ceny i każe mu odwrócić uwage Ortona a w tym czasie dostaje RKO i mamy 1...2...3 Myślę tak ponieważ Orton ma ogromny push i raczej nie starci pasa tak szybko nie po to budował swoją pozycję od WM'ki.

The Undertaker vs Kane (with Paul Bearer)

Burried alive match for the World Heavyweight Championship:

Tu jest wiele możliwości ale skoro na poprzednim SD! Taker tak jakby odzyskał ''moce'' to chyba pochowa Kane'a w trumience.

Lecz tu wszystko jest możliwe...

Stawiam na Undertakera.

Team RAW vs Team SmackDown

Tag Team Elimination Match:

Tutaj jest nietypowa sytuacja, bo niby drużyna SD! jest lepsza i wydaje się że RAW wygra to jest to jednak zbyt proste...

Sam niewiem co tu się wydarzy ale stawiam mimo wszystko na SmackDown.

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Singles match (Non-Title):

Nie widzę tu innej opcji jak wygrana Brayana i koniec Love story z Vickie. :razz:

Divas Championship Match

Layla© vs Natalya

Chyba czas wreście na koniec Lay-Cool bo to już się robi nudne.

Stawiam na Natayle.

Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Ciężko mi tutaj postawić na któregoś z wrestlerów. Napewno dużą rolę odegra John Cena. Bardziej mi się się widzi, że wygra jednak Orton, ale z Barettem będzie Cena. No kurcze sam nie wiem :smile: Nie mam zdecydowanego typu na tą walkę.

Wygra: -

Kane (with Paul Bearer) vs The Undertaker

Wygra Deadman. Ostatnie dwie gale były dla Kane'a. Undertaker był osłabiony, ale teraz powrócił do starej formy i to znowu on straszy Czerwonego, a nie odwrotnie. Czas na jego wygraną.

Wygra: The Undertaker

Dwóch świetnych zawodników. Przyszłość WWE. Obydwu bardzo lubię, obydwaj są na równym poziomie. Ciężko stwierdzić kto wygra. Stawiam jednak na Bryana. Po wyrównanym pojedynku LeBell Lock i Ziggler odklepie. Jednak zaznaczam, po bardzo wyrównanym i ciekawym pojedynku.

Wygra: Daniel Bryan

Wygra "Hartówna". Otrzymała ostatnio spory "'push" nie po to, aby drugą gale PPV zakończyć bez pasa. Ostatnio cały czas dominuje nad Laycool. A poza tym obie panie z tej drużyny już dość długa mają swój pas i czas zmienić właściciela.

Wygra: Natalya

Wygra RAW. W Team Smackdown każdy ma ze swoim partnerem feud i to zdecyduje. Team RAW jest teoretycznie słabszy(chociaż są tam CM Punk, Miz i Sheamus), ale bardziej zgrany i zjednoczony.

Wygra: Team RAW

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

To i ja się wypowiem:

http://img266.imageshack.us/img266/9818/br20101.png

Przewiduję taki scenariusz: Barrett będzie się chciał wyręczyć Johnem i będzie go wykorzystywał w każdym możliwym momencie i w każdej sytuacji na ringu. To co John zrobi w takiej sytuacji kiedy Wade będzie mu kazać robić to czy tamto wie chyba tylko Cena.

Wygra: - Randy Orton

Kane (with Paul Bearer) vs The Undertaker

http://img51.imageshack.us/img51/4976/br20102.png

Undertaker chyba za dużo razy już dostał, aby kolejne PPV zakończyło sie zwycięstwem czerwonego. Ostatnie Smack to chyba zapowiedź tego co się stanie na BR i co jest w stanie zrobić Taker, czyli tylko odnieść zwycięstwo i z tym pasem dotrwać do WM, a tam ...

Wygra: The Undertaker

http://img179.imageshack.us/img179/4207/br20105.png

Bryan mnie w ogóle nie przekonuje jako US Champ. Ziggler kolejny raz wygra dzięki Vickie.

Wygra: Dolph Ziggler

http://img153.imageshack.us/img153/1700/br20104.png

Dziewczyny świetnie się spisują jako mistrzynie. Czy to czas, aby ktoś im zabrał pas ? Moim zdaniem jeszcze nie, a przynajmniej IMO nie Natalya.

Wygra: Layla

http://img64.imageshack.us/img64/6314/br20103.png

To co już mówiłem, nieporozumienia między Smackdown przeważy szalę zwycięstwa na korzyść RAW moim zdaniem. Ostatnie Smack przekonało mnie, że teraz czas na zwycięstwa czerwonego brandu w pojedynkach indywidualnych.

Podejrzewam, że pary rywalizujące w ringu będą podobne co na smack.

Wygra: Team RAW

Edytowane przez Wróbel
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

WWE Champion Randy Orton vs. Wade Barrett (with John Cena)

Feud Wade vs Randy coś słabo prowadzony.Panowie na Raw mieli ze sobą mało starć,ponieważ lider Nexus tak jest zaangażowany w storyline z Ceną,że prkatycznie nie ma czasu na Vipera.

Pikanterii tej walce dodaje obecność Ceny,w narożniku Barretta.Obstawiam,że John będzie miał duży wpływ na przebieg walki.Zagra na pewno znaczącą rolę.

Jako zwycięzce tego pojedynku typuje Ortona.Jeszcze za wcześnie,aby stracił pas.

Jeśli dobrze zabookują Cenę w tej walce może wyjść bardzo dobre widowisko.

World Heavyweight Champion Kane vs. The Undertaker (Buried Alive Match)

Szalenie ciekawie zapowiada się ten match.

Zastanawiam się jak taka hardcorowa stypulacja będzie wyglądała w 'erze dla dzieci'.

Co Vince wymyśli,żeby dzieci się nie zgorszyły patrząc jak ktoś będzie zakopywany żywcem.

Stawiam na Undertakera.

Team Raw vs. Team SmackDown (WWE Bragging Rights Tag Team Elimination Match)

Mysterio nie lubi się z Del Rio,Edge ze Swaggerrem-te kłótnie mogą mieć decydujący wpływ na wynik walki.Stawiam na team Raw,który wygra z braku porozumienia w Niebieskim Teamie.

WWE serwuje dobre Eliminacyjne Walki,więc wierzę,że nie inaczej będzie i tym razem.

United States Champion Daniel Bryan vs. Intercontinental Champion Dolph Ziggler

To może być perełka tego PPV.

Obaj zawodnicy w ringu są dobrzy,szczególnie Bryan,ale na Dolpha też miło się patrzy.

Myślę,że zwycięży Ziggler a pomoże mu nie kto inny tylko Vickie.

Self-professed "Co-Divas Champion" Layla vs. Natalya

Obie panie darzę sympatią,jednak bardziej lubię Laylę i mam nadzieję,że to ona z tego pojedynku wyjdzie zwycięsko.

Karta dobra.Walki zapowiadają się nieźle.

Najciekawiej zapowiada się starcie o pas WHC. :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Nie wiem co mam myśleć o tym jednocześnie ciekawym a jednocześnie nudnym pojedynku. W walce o pas zobaczyłbym.....no nie wiem Y2J vs Barette.Ale przechodząc do sedna sprawy. Nie mam faworyta w tej walce ale raczej wygra Orton a Wade nawet niezdąży wydać Johnowi (Już Nie)SuperCenie rozkazu.

World Heavyweight Champion Kane vs. The Undertaker (Buried Alive Match)

Tutaj na pewno nie oddam głosu na żadnego z Braci. Pojedynek( jak wcześiej powiedział KACPERt) w erze 4kids będzie mało hardcorowy( czyt.żałosny). Universe dobrze wszystko wymyśliło lecz jest era dla dzieci. W tym mnie (no offtop: mam 10 lat.), lecz mnie nie przeszkadza choć trochę krwi czy walk z użyciem stołów owiniętych drutem. Zawodnicy którzy rzucają się na te stoły lub na nich leżą są dla mnie bohaterami. Stawiają na szali swoje ciało a nawet życie. Wracając jak już mówiłem nie głosuję na nikogo

Dolph Ziggler vs Daniel Brayan- SD vs Raw Match

Tę walkę oczywiście wygra Daniel.Slipper Hold, ale brayan przechodzi mu pod nogami podcina i zapina Crossface(Lebel Lock).

Div nie oceniam

SD :grin: VS RAW :???:

Osobiście głosuję na SD z powodó moich faworytów. Edga oraz Kofiego (zwłaszcza Edga). Mój kolega osobiśćie głosuję na Raw z powodów Ezekiela Jacksona. Walka będzie napewno bardzo zacięta lecz najprawdopodobniej z potyczki górą wyjdzie niebieski brand.

[you] czytaj, oceniaj, podziwiaj, drukuj, rozgłaszaj moje diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=257714#257714

Sądzę, że w tym pojedynku spory udział, może nawet większy niż Barret będze miał Cena, który będzie pomagał swojemu "szefowi" jednak ostatecznie pomoże Viperowi zachować tytuł.

Orton

World Heavyweight Champion Kane vs Undertaker

Hmmm. Wiele nie powiem, bo wszystko zostało powiedziane. Obstawiam jednak scenariusz "na tygodniówce obrywasz na ppv wygrywasz". Obstawiam kolejne zwycięstwo Kane'a i prowadzenie feudu przez jeszcze długi czas. A tak ekstra to byłoby prowadzenie do WM i Masked Kane vs Undertaker, ale to tylko marzenia ;P.

Kane

Ziggler vs Bryan

Wiele znów nie powiem. Po prostu Dolph.

Ziggler

Raw vs SD!

Smackdown zniszczy Raw ;d.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Randy z pomocą Ceny. Cena masakruje Barreta, wyłapuje RKO i robi sobie przerwe od czynnego wrestlingu (2-3 miesiące)

World Heavyweight Champion Kane vs Undertaker

Hmm... Wolałbym Deadmana, ale te niusy... Nie wiem.

Ziggler vs Bryan

Daniel nie jest zbyt over więc to on wygra.

Nie każdy może czytał newsa ze strony i może nie każdy chce czytać, dlatego daje jako spoiler.

Z tego co można wyczytać w newsie ze strony głównej Attitude wychodzi tylko jeden wniosek....Deadman przegra i znowu zniknie :( Szkoda. Myślałem, że tym razem Undertaker wygra.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Nie wiem co mam myśleć o tym jednocześnie ciekawym a jednocześnie nudnym pojedynku.

Jak pojedynek może być jednocześnie ciekawy i nudny, bo ja tego nie rozumiem? ;)

W walce o pas zobaczyłbym.....no nie wiem Y2J vs Barette.

Chris Jericho niedawno zakończył karierę, więc nie wiem, jak miałby walczyć o pas. ;)

Mój kolega osobiśćie głosuję na Raw z powodów Ezekiela Jacksona.

A czy Zeke jest aż tak dobry, żeby tylko z jego powodu stawiać na RAW? Moim zdaniem jest to najsłabszy punkt, obok Santino Marelli, czerwonego brandu.

Edytowane przez Heib

W walce o pas zobaczyłbym.....no nie wiem Y2J vs Barette.
Chris Jericho niedawno zakończył karierę, więc nie wiem, jak miałby walczyć o pas. ;)

A skąd taka informacja, że niby zakończył karierę O_o?

Co do PPV to nie liczyłbym na wygraną Takera. Szczególnie jak ma mieć operacje barku o ile się nie myle. W sumie z całego PPV bede czekał na 3 walki SD vs RAW ( bo może znów nas czymś zaskoczą, jakiś turn?), Barret Vs Orton ( tu mnie ciekawi po raz pierwszy od paru lat xD postawa Ceny, chcialbym żeby w koncu zaczął przechodzić powolny heel turn), no i walka Dragona :) Akurat jego bardzo miło mi się ogląda w ringu. Ehhh gdyby jeszcze mu tak dali poszaleć jak w ROH :P

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Chris Jericho Zakończył karierę ? Mogę się już śmiać, czy czekać na wyjaśnienie?
Żyj tak, aby po twojej śmierci twoi przyjaciele się nudzili.

11901054774d619474497eb.jpg