Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapowiada się ciekawa gala, ale pewnie sobie znów nie obejrzę...

Burried Alive Match for World Heavyweight Championship

The UnderTaker vs. Kane © (w/ Paul Bearer)

Mmmmm... Będzie to dobra walka. Liczyłem na BR Casket, a dopiero na Survivor Series Burried Alive. A tu Vince zszykował nam dobrą walkę, która znów może być ME.

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Wade Barrett (w/ John Cena

Wysyłam list do McMahona, że chce, żeby to był Special Guest Referee John Cena ! Nie no żartuję. Osobiście chciałbym taką stypulację... Byłoby ciekawie i coool :D

14 Man Elimination Tag Team Match

SmackDown! vs. RAW

Tu liczę na SD. bo

raczej HHH nie wróci, a z tym weakiem Ezekielem RAW ma małe szanse.

Tyler Reks ? Skąd go oni wzięli ? Wiem, że walczył kiedyś w ECW, ale znowu powraca na stare śmiecie. Powinien sobie znaleźć inną federację, a jego miejsce powinien zająć Kaval.

Normal Non-title Match

Daniel Bryan © vs. Dolph Ziggler ©

Jak zobaczyłem zdjęcie na NK tej walki to myślałem, że to znów Unification Match...

Jednak nie to Champion vs. Champion Match. Najprawdopodobniej wygra Dolph po interwencji Vickie.

Unified Divas Championship Match

Layla or Michelle McCool © vs. Natalya

Jezuuuu... Niech w końcu one stracą te pasy, bo mnie wkur****ą na maksa ! Kiedyś na SD Kaval im nieźle dopowiedział (chyba to SD na którym debiutował). Natalya może dostanie jakiś push, bo jak nie ona to kto ?

Myślę, że dojdzie jeszcze jedna walka lub dwie i będzie fajna gala.

13986806754f144420a3038.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

14 Man Elimination Tag Team Match

SmackDown! vs. RAW

Tu liczę na SD. bo

Ja tutaj w ciemno stawiam na Grupę RAW. Why?

- W zeszłym roku wygrał Smack

- na RAW, mini Royal Rumble (Smack vs. RAW) wygrali członkowie Smacka

- Team RAW jest optycznie o wiele słabszy (star power) od Teamu Smacka

- W teamie SmackDown są feudujący ze sobą obecnie wrestlerzy (ich współpraca pod znakiem zapytania)

Nie chce mi się wierzyć, żeby team, który niemal skazany jest na zwycięstwo (Smackdown. Niemal wszystko za nimi przemawia) nie dostał w dupę (Vince z pewnością będzie chciał zaskoczyć marków).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zapomniałem dodać, iż potencjalna wygrana teamu z poniedziałku najbardziej wypromuje tego pana

http://3.bp.blogspot.com/_QO4ZJv2yq84/SWWOZla9gPI/AAAAAAAAASg/BdKEiKISWws/s400/Miz.ht4.jpg

który pomimo iż stracił pas Stanów Zjednoczonych i miał skopaną dupę przez byłą pokrakę z NXT sezon 1- Bryana, jego obecnym priorytetem powinno być zaprzestanie latania z walizeczką, tylko osteteczne jej wykorzystanie. Dlatego też, jako zwycięski kapitan czerwonego brandu ten człowiek może w końcu wejść na dobre do main eventu i wykonać kolejny atak na pas WWE, tym razem skuteczny.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Będzie tak: John pomoże randyemu i menager go wyrzuci, ale john powie tak: jeśli chcesz mnie wyrzucić to pokaż mi się i mi to powiedz w twarz. I nagle usłyszymy muzyczkę: The Rock, is Cooking i wyjdzie the rock, okaże się że to on był menagerem raw :D
Żyj tak, aby po twojej śmierci twoi przyjaciele się nudzili.

11901054774d619474497eb.jpg

i menager go wyrzuci

Ale to Cena jest managerem Barretta, a nie odwrotnie, a poza tym tym nieznanym GM RAW na 99% nie jest The Rock. ;)

I nagle usłyszymy muzyczkę: The Rock, is Cooking i wyjdzie the rock, okaże się że to on był menagerem raw :D

Poprostu marzenie:) Były pogłoski,ale szczerze powie,że nie nastawiam sie na to.Na Summerslam było takie wielkie halo,miał wrócic i tylko sie zawiodłem,nie ma co liczyć na to.

Myśle,że poprostu Cena niechętnie zaatakuje Ortona,bo będzie musiał no i tyle.John jest teraz pieskiem Barreta i musi sie słuchać.

Chociaż nie sądzę,ze Randy otrzymał pas tylko po to ,aby stracić go za miesiąc czy tam półtora.

Ale serio to sądze że Randy orton przez jakis czas będzie niepokonany nikt nie zabierze mu pasu aż na jakiejś gali( może royal rumble 30 entrance ) wejdzie HHH i zniszczy ortona :)
Żyj tak, aby po twojej śmierci twoi przyjaciele się nudzili.

11901054774d619474497eb.jpg

Będzie tak: John pomoże randyemu i menager go wyrzuci, ale john powie tak: jeśli chcesz mnie wyrzucić to pokaż mi się i mi to powiedz w twarz. I nagle usłyszymy muzyczkę: The Rock, is Cooking i wyjdzie the rock, okaże się że to on był menagerem raw :D
Ale serio to sądze że Randy orton przez jakis czas będzie niepokonany nikt nie zabierze mu pasu aż na jakiejś gali( może royal rumble 30 entrance ) wejdzie HHH i zniszczy ortona

Tylko z podkreśloną częścią zdania się zgadzam. Też uważam, że reign Ortona może potrwać długo. Nie po to go tak promowali aby po miesiącu tracił pas. Orton jest mistrzem wybranym przez publiczność a ten czynnik może spowodować do że reign będzie długi. Dlatego stawiam na Ortona w walce na Bragging Rights. Liczę na kontynuację programu Orton Barret z Johnem Ceną w tle

Co do Miza na tym zdjęciu wygląda trochę jak Daniel Bryan :D Kto wie może za parę lat Bryan też będzie wyglądał jak "superstar"

Co do zacytowanej nie podkreślonej części wypowiedzi

http://img89.imageshack.us/img89/6164/61185dff2d780bceece23b4.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Co do Miza na tym zdjęciu wygląda trochę jak Daniel Bryan :D Kto wie może za parę lat Bryan też będzie wyglądał jak "superstar"

Lepiej niech wygląda tak jak wygląda. Benoit też się "wyrzeźbił"(i nie jest to jedyny, fatalny przypadek) i wszyscy wiemy jak to się skończyło.

15974308365193fac7b7921.jpg

Wyrobi się. Narazie zdobył poparcie ludzi "gimmickiem" fajtłapy, ale to może się zmienić.

Też uważam, że reign Ortona może potrwać długo. Nie po to go tak promowali aby po miesiącu tracił pas.

Rzeczywiście uważam podobnie. Jednak nie po to będzie tam Cena, żeby tylko patrzeć, a jak ma stać się heelem, to może właśnie pomóc liderowi Nexusa i wtedy ostatecznie dojdzie do heel turnu, a Orton juz napewno będzie facem. Wtedy też rozpocznie się feud Orton vs. Nexus i pas bedzie wedrował między Ortona a Barretta. Z resztą róznie może być. Dawno nie było tak ciekawie jak teraz. Ciezko przewidziec co się stanie i to mi sie podoba :grin:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Tylko że Cena próbując pomóc Barretowi wcale nie musi przejść heel-turnu. Sędzia leży, Orton i Barret zmęczeni, wtedy janko wszedł by na ring, wykonał AA na Ortonie i położył na nim Barreta(jak HBK na RR 2009), a sędzia i tak nie odliczył by do trzech. Chwilę później niespodziewane RKO 1..2..3. Orton zostaje mistrzem, a feud Ceny z Barretem trwa w najlepsze.

Tylko że Cena próbując pomóc Barretowi wcale nie musi przejść heel-turnu. Sędzia leży, Orton i Barret zmęczeni, wtedy janko wszedł by na ring, wykonał AA na Ortonie i położył na nim Barreta(jak HBK na RR 2009), a sędzia i tak nie odliczył by do trzech. Chwilę później niespodziewane RKO 1..2..3. Orton zostaje mistrzem, a feud Ceny z Barretem trwa w najlepsze.

I co drugi rok z rzedu to samo? Skonczy sie to zupelnie inaczej niz sie spodziewamy zobaczycie

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Mam nadzieje, że nie będą ciągnąć tego feudu. Myślę, że tym razem nie będą powtarzać historii walk Dolpha z Kofin Kingstonem tj. interwencja Vicki i nieuczciwa wygrana Dolpha. Coś czuję, że Bryan wyjdzie z tego obronną ręką. W końcu musi dojść także do rozstania Dolpha z Vicki. Może początek końca zobaczymy na Bragging Rights?

Team RAW vs Team SmackDown

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że wygra team Raw. "Dobry olbrzym" Big Show mnie nuży. Będzie jakaś nieuczciwa zagrywka Miza na Big Showie w finale. Dla mnie idealną sytuacją byłoby gdyby jakąś znaczącą rolę odegrał CM Punk ale na to chyba nie ma co liczyć.

The Undertaker vs Kane © (with Paul Bearer)

Chyba wygrana Takera i koniec feudu. Nie wiem czemu ale coś czuję, że będzie coś w stylu pogodzenia Takera z Kanem. Tj. Kane będzie błagał go o litość i uzna wyższość starszego brata. Może dojść do zemsty Takera na Paulu. Może Kane zacznie zwalać winę na Paula ("To on mnie namówił!"). No zobaczymy... Miałem teorię ciągnięcia tego feudu do WM ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić. Taker vs Kane przejada się chyba nie tylko mnie...

Randy Orton © vs Wade Barrett (with John Cena)

Ciemność widzę :) Naprawdę trudno przewidzieć. Najbardziej prawdopodobna wydaje się mi teoria wg której Barrett wygrywa dzięki pomocy Ceny. Przy czym nie oznacza to heelturnu Ceny a dalsze ciągnięcie tej historii. Ale generalnie to naprawdę nie wiem. Mam po prostu nadzieję, że wujek Vinnie mnie zaskoczy. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Chyba wygrana Takera i koniec feudu.

Nawet gdyby tak było to Kane mimo wszystko ma prawo do rewanżu z którego gdyby przegrał na pewno by skorzystał. (Pomijając już to ze jest to Burried Alive match)

Co do tego:

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Mam nadzieje, że nie będą ciągnąć tego feudu.

Zgadzam się. Dobrze by było jak by to było tylko pojedyncze starcie, które mam nadzieję skończy się wygraną Zigglera, albo jego przegraną przez Viki która się wtrąciła i koniec ich wielkiego raju na ziemi :twisted:

Randy Orton vs Wade Barrett (with John Cena)

Chyba już użytkownicy forum wykorzystali wszystkie możliwe scenariusze co do walki. Że Cena pomaga Ortonowi, że kładzie ręke Barretta na ortonie. Wątpie żeby wykonał AA na jakimkolwiek z zawodników, dlatego że nie jest to walka bez dyskwalifikacji . Więc najpierw musieliby wyeliminować sędziego, a jak wiadomo to się kończy DQ :). Nie zapominajmy także o Nexusie który może się wtrącić do tej walki i najprawdopodobniej to zrobi. Coś tam było mówione że Otunga się buntował czy coś takiego? (Nie wiem bo nie oglądałem RAW ze względu na słabego neta) być może Wade przegra przez Otunge w ramach DQ lub coś takiego, co oznaczało by pozbycie się kolejnego członka Nexusa. A potem z wyrzuconych członków robi się Nexus 2 :D. To tylko takie moje teorie które raczej się nie sprawdzą.

Walka Raw vs Smackdown

W zeszłym roku był o wiele ciekawszy skład a nie zbiórka MidCarderów (szkoda mi Cm Punka). Zgadzam się z większością. Wygra na 95% team RAW z powodów wymienionych we wcześniejszym poście przez Ravena.

Edytowane przez Fazi

14195629615519c4906401d.gif