Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

doszła walka

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Singles match (Non-Title)

:) będzie to na 99% najlepsza walka na tej gali.

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Bragging Rights zapowiada się słabo. Walki między brandami wymuszone, a walki o najważniejsze pasy ciekawe jedynie pod względem storyline'u i oczekiwania na to co wymyślą bookerzy. Myślę, że okres Night Of Champions-Hell In A Cell-Bragging Rights jest zbyt zbliżony do siebie czasowo i potem się to odbija na takim, a nie innym zestawieniu(może warto pozbyć się np. Over The Limit?).

Najbardziej ciekawi mnie jaki pomysł mają na Cene(chociaż dalej wole nie robić sobie nadziei, że przejdzie na ciemną stronę mocy) i to w jaki sposób rozwiążą Buried Alive Match. SD vs RAW będzie chaotyczne i jako, że nie będzie to Elimination Match to pewnie będzie mi dość obojętny, bo po PPV wszyscy o tym zapomną i wrócą do swoich normalnych programów. Walka Bryan vs Ziggler może być dobra, ale nie musi, bardzo dużo zależy o tego w jaki sposób zabookowany i rozpisany zostanie Dolph, bo o Danielsona martwić się nie trzeba. No i na koniec mam nadzieje zwycięski bój Hartowej o pas. Jak widać, rewelacji to raczej nie będzie, ale też wydaje mi się, że PPV wypadnie lepiej niż nieszczęsne NOC...

15974308365193fac7b7921.jpg

SD vs RAW będzie chaotyczne i jako, że nie będzie to Elimination Match to pewnie będzie mi dość obojętny

jak ogladalem RAW i byla zapowiedz tej walki to byla jako 7 on 7 Elimination Tag Team Match

4105401324ce65ab3467ce.jpg

Odpuściłem sobie wrestling na pewien czas i widzę, że baaardzo dużo się pozmieniało :shock:

Wade Barrett w walce o pas WWE?

Nawet nie wiem od czego zacząć nadrabianie zaległości

...

poćwicz troche bo RAW vs SD to mecz Tag Team Elimination Match ... zapowiadali na RAW i na stronie tak samo pisze. I wogóle GALA zapowiada się ŚWIETNIE :]

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

poćwicz troche bo RAW vs SD to mecz Tag Team Elimination Match ... zapowiadali na RAW i na stronie tak samo pisze.

Co mam poćwiczyć ? Po prostu mi to umknęło i sugerowałem się rokiem poprzednim.

I wogóle GALA zapowiada się ŚWIETNIE :]

Tak, rzekłbym nawet, że zapowiada się genialnie. Wrestlemania 17 jest zagrożona.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Jedyne co mi sie nie podoba, to obecnosc Santino w Team Raw i udzial Tylera w Team Smackdown. Santino to tylko wylacznie, komediowa postac, nie pasuje do tej walki. Czemu zamiast niego nie mogl pojawic sie Alex Riley? Przeciez to team pod przywodztwem Miza i calkiem logicznym jakby pozwolil swojemu podopiecznemu rozwinac swoj potencjal w teamie Raw, ktory pokazywal w NXT 2. Rowniez dziwi mnie czemu wyrzucili innego uczestnika NXT 2 i zwyciezce tej edycji Kavala z druzyny SD? To dobry moment by Kaval mogl sie pokazac wkoncu, pasowal do tej druzyny, a jego sport kompletnie z dupy zostal zabrany przez kompletnie nijakiego Reksa, o ktorym nie wiedzialem, ze jest wogole w glownym rosterze i calkowicie nie bylo go widac :o

Co do osoby Santino w teamie RAW myślę że to nie jest zły pomysł. Nie mówię że dobry , ale na pewno nie zły. Ja osobiście wolę pośmiać się trochę z niego niż oglądać w ringu jakieś drewno. Santino dostaje spory pop od widowni i na pewno jego udział choć krótki będzie ''efektowny'' ;) Jedynie do czego mogę się przyczepić to jak piszecie Santino niezbyt pomoże swojej drużynie więc to Miz powinien go wywalić a na ten temat cicho było. Wątpię żeby się zdecydowali na jakąś podmianę w trakcie gali.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Braggings Rights już niedługo się odbędzie, więc trzeba kilka zdań o tym PPV napisać. Randy Orton niedawno zdobył pas WWE, więć myślę, że jednak go obroni, aczkolwiek możemy się czegoś spodziewać:

-Wade Barrett po swojej przegranej z Ortonem po walce wykonuje mu Wasteland, wbiega The Miz ze swoją walizkę Money in The Bank i wykonuj Skull Crusing Finally i pin i mamy nowego championa WWE i wstąpienie przez The Miza do Main Eventu.

-Nie zapominajmy, że John Cena będzie stał w narożniku lidera Nexus, Wade'a Barretta. Myślę, że John Cena bojąc się o swoje zwolnienie(wiadomość od Gm Rawa) może w jakiś sposób pomóc wygrać Wade'owi pas WWE, np. gdy Orton będzie odbijał się od lin, to złapie za jego nogę i Wade to wykorzysta, Wasteland i mamy nowego championa.

Jednak myślę, że raczej Randy Orton obroni pas WWE. Myślę też, że możemy się spodziewać wtargnięcia The Miza z walizką Money in The Bank. Następna walka, to tradycyjna walka(tradycja od roku ) Raw vs SmackDown, 7 vs 7. Walka zapowiada się na prawdę ciekawie. Ciekawi mi, czy wydarzy się coś takiego, jak na zeszłorocznym Braggings Rights, gdzie Big Show wykonał Chokeslam partnerowi ze swojej drużyny, Kofiemu Kingstonowi, ale wtedy za to Theodor Long obiecał mu walkę o pas WHC na kolejnym PPV. Cieszę się, że CM Punk będzie w teamie Raw, chociaż zobaczymy go na gali PPV, co ostatnio rzadko się zdarza. Team Raw ogólnie jest średni. Nie wiem, co w nim robi taki Santino Marella... Obecność Sheamusa oznacza, że znowu na jakiś czas zostanie odsunięty od pasa WWE, może do wrestlemani, gdzie prawdopodbnie ma zmierzyć się z Undertakerem? Tego jeszcze nie wiadomo. Obecność w walce Johna Morrisona, CM Punka gwarantuje kilka dobrych akcji w walce. Szkoda, że w teamie Raw nie ma Evana Bourne'a, ale chyba dlatego, że ma teraz kontuzje i wróci gdzieś za około 6 miesięcy. No, ale wolę oglądać w walce takiego Santino Marellę, Sheamusa, niż The Great Khaliego, Marka Henry'ego, czy Hornswoggla... Natomiast Team SmackDown! nie cieszy mnie tak, jak team Raw. Kaval miał już miejsce w teamie SmackDown!, ale wychodzi kto??!!!!!! Tyler Reks, którego nie było z 2 lata na tygodniówce(prócz badziewiastego Superstars) i wyzywa Kavala do walki i nie mamy zwycięzcy drugiego sezonu NXT w walce Raw vs SmackDown! To jest jakieś chore nieporozumienie. Nie wiem, co WWE robi z Kavalem... Przecież to woła o pomstę do nieba! W teamie Smackdown są jeszcze Big Show, Rey Mysterio, Alberto Del Rio, Jack Swagger i dwie pozostałe osoby poznamy na następnym Smackdown. Cieszy mnie, że Alberto Del Rio wreszcie w walce zadebiutuje na gali PPV. Cieszy mnie także, że w teamie smackdown ujrzymy Jacka Swaggera. Szkoda jednak, że zamiast takiego Reya Mysterio, czy Big Showa nie będzie kogoś innego... Myślę także, że do tej walki w jakiś sposób może się wmieszać konferansjer Alberto Del Rio, Ricardo Rodriguez. No i następnie będzie walka Undertaker vs Kane Buried alive match... Ile jeszcze ten badziewiasto gówniany feud potrwa?!!!! Undertaker już po raz trzeci z rzędu dostał title shota na pas WHC za nic! Rok temu też dostał title shota za nic, po swoim powrocie, po wale z Shawnem Michaelsem na wrestlemani 25 i wygrał na Hell in a Cell z CM Punkiem, który po tej walce do dzisiaj pozostał w mid cardzie... Myślę, że ta walka może być ostatnią z serii Kane vs Undertaker. WWE może się obawiać, że Deadman może doznać jakiejś poważniejszej kontuzji, co mogłoby zagrażać jego występowi na wrestlemani 27. Myślę, że tym razem po raz kolejny wygra Big Red Monster Kane, ale jak zwykle, zapewne znowu po raz 666 Undertaker zostanie World Heavyweight Championem... Chciałbym, aby o pas WHC walczyły takie osoby, jak niedawno debiutujący w WWE Alberto Del Rio, czy też Rated R Superstar Edge. No i będzie jeszcze kolejna walka Natalya vs Michell McCool. Chcę, aby w końcy Natalya Neidhart zdobyła ten pas Unifed Womens Championship, bo jesty jedną z wyróżniających się div w federacji WWE. Zapewne jeszcze dojdzie jakaś walka, o pas interkontynentalny, czy też United States. Co do walki o pas interkontynentalny, to myślę, że Dolph Ziggler będzie go bronił, po raz koeljny przeciwko Montelowi Vonavious Porterowi, a o przeciwniku dla Daniela Bryana nie mam zielonego pojęcia...

Co do walki o pas interkontynentalny, to myślę, że Dolph Ziggler będzie go bronił, po raz koeljny przeciwko Montelowi Vonavious Porterowi, a o przeciwniku dla Daniela Bryana nie mam zielonego pojęcia...

Dolph Ziggler zmierzy się z Danielem Bryanem w non-title matchu na ppv. W sumie to lepsza walka między mistrzami , niż obrony pasów z jakimiś wymuszonymi pretendentami. W każdym bądź razie szykuje się nam dobre starcie.

21141536044eac5162deaab.gif

Team Raw ogólnie jest średni. Nie wiem, co w nim robi taki Santino Marella...

Może jest średni, ale zauważ, że w Team Smackdown, który niby ma lepszych wrestlerów, w zasadzie każdy ma ze swoim partnerem feud. I to moze miec spory wpływ na walkę na PPV i myślę, że ktoś komuś coś wywinie. A teoretycznie słabszy Team RAW jest jakby lepiej zjednoczony. O ile się nie mylę to nikt tam z nikim nie ma obecnie feudu. Trochę Miz z R-truthem i Morrisonem parę razy miał spięcie ostatnio, ale to nic przy rywalizacji Del Rio z Reyem czy Edge'a z Jackiem.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Nie wiem, czy to PPV będzie ciekawe, gdyż wynik kluczowej walki o puchar i dominacje brandów jest dla mnie trochę przesądzona. Team Smackdown w takim składzie oraz antagonizmami wewnątrz nie powinna nawet wychodzić razem do ringu czy nawet mieć jedną szatnię itd. Edge spearuje Swaggera, del Rio łamie rękę Reyowi. Nie wiem, jak zbookują Tylera, Kofi zapewnie zostanie wyeliminowany przedostatni a wielkolud będzie chyba sam musiał stawić czoła z 2-3 reprezentantom RAW.

Wśród poniedziałkowego teamu mamy zdesperowanych 4 heelów a 3 face'ów nie jest związanych żadnymi storyline'ami. Finał tej walki wydaje się być banalny, chyba że WWe nas zaskoczy.

Poza tym, mam nadzieje, iż w walce drugorzędowych mistrzów Ziggler pokaże, iż jest naprawdę dobrym wrestlerem i razem z ,,najlepszym technicznie wrestlerem" stworzą dobre widowisko.

Walki o pas wagi ciężkiej czy federacji przy dobrym rozpisaniu mogą być ciekawe, czy nawet pasjonujące, lecz nie wiem, czy WWE nie spiepszy ich klimatu oraz powagi.

W pierwszym przypadku mamy przecież rywalizację rodzinno-demoniczno-krwawą z elementami cmentarnymi a w drugim mamy przeciekawą rywalizację mistrza dewastatora przez RKO z nową twarzą w main evencie, który musi pokazać się z jak najlepszej storny, by utrzymać obecny push czy nawet go wzmocnić. A jaka będzie rola pieseczka Wade'a ubranego w czapeczkę i krótkie spodenki? Niech go wkręcą na specjalnego sędziego, wówczas by były jaja :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   396

Undertaker już po raz trzeci z rzędu dostał title shota na pas WHC za nic! Rok temu też dostał title shota za nic,

Przecież Taker to żywa legenda. Postacie o takim star power i takich zasługach dla federacji nie muszą się jakoś "wykazywać" żeby dostać title shota, tym bardziej, że Taker miał go (pas HW) "zaledwie" 5 razy, a np. taki Edge, którego z chęcią, jak pisałeś, widziałbyś walczącego o najważniejszy tytuł - miał go już na swoim koncie 9 razy.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Undertaker już po raz trzeci z rzędu dostał title shota na pas WHC za nic! Rok temu też dostał title shota za nic,

Przecież Taker to żywa legenda. Postacie o takim star power i takich zasługach dla federacji nie muszą się jakoś "wykazywać" żeby dostać title shota, tym bardziej, że Taker miał go (pas HW) "zaledwie" 5 razy, a np. taki Edge, którego z chęcią, jak pisałeś, widziałbyś walczącego o najważniejszy tytuł - miał go już na swoim koncie 9 razy.

o Ile dobrze mi się wydaję to Edge też miał 5 razy whc. Łącznie z pasami wwe miał 9.

Co do Takera, to zapewne zdobędzie pas na najbliższym ppv , chociaż mam nadzieje zę zbyt dług nie będzie go trzymał.

21141536044eac5162deaab.gif

• Reputacja:   396

o Ile dobrze mi się wydaję to Edge też miał 5 razy whc. Łącznie z pasami wwe miał 9.

Co do Takera, to zapewne zdobędzie pas na najbliższym ppv , chociaż mam nadzieje zę zbyt dług nie będzie go trzymał.

Wiem. Pisałem o łącznej sumie "złota" w McMahonlandzie na koncie Copelanda.

Co do Takera, to sam się zaczynam zastanawiać... Skoro jest tak trapiony kontuzjami, że na house shows'ach muszą dostawiać do jego walk z Kane'em - Big Showa, żeby się Mark nie przemęczał, to czy Vince będzie chciał mu na chama dać teraz tytuł (wiadomo, że mistrz ma więcej roboty, musi pojawiać się na house shows'ach, częściej walczyć itp.). Zastanawiam się, czy Vinnie nie zrobi jakiejś małej pauzy w feudzie braci a na BR Kane z Bearerem jakoś ponownie przekręcą DeadMana (i zakopią go żywcem) po czym Calaway dostanie ponownie trochę wolnego aby podleczyć kontuzje. Po powrocie pewnie zdemoluje młodszego brata i odbierze mu (o ile ten nadal będzie mistrzem) pas.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg