Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e1/Bragging_Rights_%282010%29.jpg

24 października 2010

Minneapolis, Minnesota

KARTA

http://us.wwe.com/content/media/images/3883682/15930270

Randy Orton © vs Wade Barrett (with John Cena)

Singles match for the WWE Championship

- - - - - - - - - - - - - - - -

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16023526

The Undertaker vs Kane © (with Paul Bearer)

Burried alive match for the World Heavyweight Championship

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16042058

Team RAW (The Miz (captain), R-Truth, John Morrison, Santino Marella, Sheamus, CM Punk, Ezekiel Jackson) vs Team SmackDown (Big Show (captain), Rey Mysterio, Jack Swagger, Alberto Del Rio, Edge, Tyler Reks, Kofi Kingston (with Hornswoggle)

Tag Team Elimination Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16042234

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Singles match (Non-Title)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16073008

Layla © vs. Natalya

Self-professed "Co-Divas Champion"

Edytowane przez Hawok

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Hawok

9

• TheRockFans

7

• Brzoza

6

Top użytkownicy w tym temacie

bardzo dobrze się zapowiada 1 pojedynek ale sądze że Cena nie przywyknie za długo do tzw '' pieska Wade'a '' i pomoże Randy'iemu w obronie Pasa Mistrzowskiego Wwe. Edytowane przez Nanq

2452213634cac219638bcd.jpg

Idę o zakład, że w tym pojedynku ważną rolę odegra Cena. Podejrzewam, że pomoże Wade'owi zobyć pas. Bądź co bądź Wade w walce 1 vs 1 raczej nie ma szans z Randym.
You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

Marzeniem bylo by aby Cena pomogl Ortonowi.Barret wywalil Cene a Orton powiedzial ze jako mistrz moze wszystko i przywroci Johna .Stworzyli by tag team.Ale to tylko marzenia.Tak na prawde pewnie Barret wygra przy pomocy Ceny bo na odejscie Johna z N jeszcze jest za wczesnie.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

A ja mam inne trochę opcje.

Ta gala byłaby dobrym początkiem Heel-Turnu Jana. Powiedzmy że w trakcie walki pada sędzia(coś jak u Dixie w każdym starciu :twisted: ). Barret kazał by wykończyć Cenie Ortona, który:

a)Wykonałby na nim(Ortonie) Attitude Adjustment(Dzieci przestały by przynajmniej na gale przychodzić :D) i w taki sposób Wade zdobyłby pas, a Cena przechodzi heel-turn, do którego kiedyś na pewno dojdzie.

- Cena zostaje wspólnym liderem nexus, jakieś pasy tag tag team może, Heel pełną parą, na WrestleManii staje do walki z kimś, kto chce zakończyć panowanie N( Triple H? Undertaker?).

-Na Survivor Series Cena zdradza Nexus i znów mamy baby face'a i gotową walkę na TLC, lub Royal Rumble. No kiedyś Jan o pas musi powalczyć :D.

b) zobaczymy coś w stylu RR 09, gdy HBK wykonał SCM Na JBL'u. Cena, który ma pomóc Barretowi, przeszkadza mu w wygranej, i z tego co mi wiadomo, zostaje zwolniony(storylinowo oczywiśćie). Nexus rośnie w siłe(Harris i młody Perfect), a zawodnicy WWE są bezradni. Wtedy znikąd wraca Cena, ma w dupie co sądzi o nim GM i pomaga WWE w walce na Survivor Series(znów nawiązanie do historii --> Austin przed Invasion)

Fajnie że coś się zmienia ale trochę za bardzo szmacą Cenę... powininem poprostu niewywiązać się z umowy i atakować nexusuw pojedyńczo

12596334724cb9a0400309b.jpg

Fajnie że coś się zmienia ale trochę za bardzo szmacą Cenę... powininem poprostu niewywiązać się z umowy i atakować nexusuw pojedyńczo

Zgadzam się w 100% 8) Cena rozwala każdego z N po jednym i tak kończy nam się era Nexusów ;P

You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

Czy to nie było by trochę, że tak powiem... stupid? :>

to są dzieci przecież ... markują Bezcennemu ... czego się po nich spodziewać.

Dobrze, że taki scenariusz nie wchodzi w gre

13278434144c9884d9bd794.jpg

Fani Ceny...jak wyobrażacie sobie dalszy los Nexus? Ciągle wpadanie na tygodniówkach i PPV ? Przecież to już nudne...

John Cena jako face ,który bije wszystkich odgrywając role super hero jest bez sensu...jego czas w tej roli mam nadzieje,ze sie skończył.

Powiem krótko mam wrażenie,że z niego sie poprostu wyrasta:) Pozdrawiam

trochę za bardzo szmacą Cenę

To zdanie padło, moją przygodę z wrestlingiem można uznać za zakończoną.

to są dzieci przecież ... markują Bezcennemu ... czego się po nich spodziewać.

Dobrze, że taki scenariusz nie wchodzi w gre

Dzieci ? Markują bezcennemu ? Smieszny jesteś gościu :o Z dnia na dzień GM mówi że jak niebędzie wykonywał poleceń Barreta zostanie zawieszony a nawet zwolniony i jeszcze niema nic o tym że go zaatakowali z zewnątrz powinien się stawiać. że chcę rewanżu w którym nikt niemoże interweniować ... a gorszy dzieciak to jesteś ty bo wiesz "Nie mierz innych swoją miarą..." Wszystko co miałem do powiedzenia ... Dziękuje Dobranoc

12596334724cb9a0400309b.jpg

xero - Boli mnie to tak jak ciebie ...

Co do tematu, to walka napewno bedzie ciekawsza bo Jasiek w którąś strone napewno zadziała, ja widze 3 opcje.

Jasiu wieczny Face :

-Pomaga Ortonowi zachować pas po czym toczy wojne z N ... Prosze oby nie !

Sina powoli dorasta :

- Pomaga zdobyć pas Barrettowi co rozpoczyna jego powolny heel turn i przygode z Nexus

Jan staje sie facetem :

- Wykorzystując ogólnie całą walke robi to tak by znokałtować obu panów i w dalszej cześci feudować z Ortonem o pas jako prawdziwy Heel (wiem, ze mało prawdopodobne, ale najbardziej bym tego chciał)

Nie wiem czy uznac to jako spoiler ale dobra uznam .

Prawdopodobnie na Bragging Rights odbędzie się Buried Alive match pomiędzy Takerem i Kanem. Oto mój scenariusz :

Kane zakopuję Takera w trumnie na Bragging Rights, na kolejnej gali Survivor Series Kane zmierzy się z jakimś pretendentem np. Edge, Swagger albo ktoś tam. Gdy Kane w czasie walki szykuję się do Tombstone gaśnie światło Taker po raz kolejny ożywa. Do tej walki całej magii może dodac Paul Baerer. Era PG może niestety na to nie pozwolic, jednak raz już zaryzykowała z Jaśkiem w Nexusie.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Jak już kolega wyżej napisał na Bregging Rights Kane ma się zmierzyć z Undertakerem w Burried Alive Matchu. Myślę że to będzie tak że Kane wygra po raz trzeci i na Survivor Series Undertaker wyjdzie z trumny i wygra pas wagi ciężkiej. Potem jakoś się ta kariera będzie dłużyła do Wrestlemanii gdzie będzie walczyć po raz ostatni

Co do walki Wade Barret/w. John Cena vs Randy Orton to myślę że tu największą role odegra John Cena, któremu Wade będzie kazać zaatakować Ortona przed walką lub w trakcie jej i Hero odmówi, następnie AA na Barrecie i RKO od Ortona i na Survivor Series John Cena odbiera pasik dla RKO, Batista wraca na RR i feud z Ceną. xo

18743890924d41ae26e8e9c.jpg