Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2010

Wrestlerem września 2010 powinien zostać:  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2010 powinien zostać:

• Randy Orton
      71
    • Daniel Bryan
      27
    • Alberto del Rio
      49
    • Kane
      12
    • Mr. Anderson
      11
    • Jay Lethal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie Randy Orton. Jego postać już od dłuższego czasu błyszczy i nikt z WWE nie jest w stanie tego przygasić.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rei Ashikaga

2

• X-JAYZ

2

• BRKSTRM

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zdecydowanie Randy Orton. To co wyprawia w ostatnich tygodniach i te zajefajne serie RKO np. przed Night of Champions Barrett, Young, Edge i Sheamus otrzymali RKO to było nie do przebicia.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Daniel Bryan za powrót i zdobycie pasa.

Randy Orton , ponieważ zdobył pas WWE

Daniel Bryan United States Champion :twisted: :D :grin: :) :-) :smile: :o :shock: 8-) :lol: :P :razz: :roll:
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

• Styl:  Ciemny

Zdecydowanie Orton. Uważam, że jest on jednym z lepszych wrestlerów jakimi może poszczycić się WWE, a biorąc pod uwagę to co pokazuje w tym miesiącu nie mam wątpliwości na kogo oddać głos.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Głosuję na Randy'ego. Jak dla mnie najlepszy zawodnik w całym WWE i myślę, że większość użytkowników się ze mną zgodzi, a zdobycie przez niego pasa WWE jeszcze bardziej udokumentowało jego świetną formę.

Randy Orton pokazał że może wygrać pas WWE. Mój głos pada na niego.Zobaczymy co będzie dalej.

8562816774cc1fc0b60a35.jpg

Głos leci na Alberto Del Rioo. Głosuję na niego ponieważ pokazał się ładnie na SD! pokonując Reya Mysterio i eliminując Christiana. On zasługuje na tytuł interkontynentalny należący do Dolpha Zigglera. WWE dobrze zrobiło że dali szansę dla takiego kogoś jak ADR.

Należy mu się tytuł Wrestlera Miesiąca jak najbardziej.

Głosuję na Alberto Del Rio.

*Alberto Del Rio, ale to już wiecie :D

Anderson !

Uzasadnij ;)

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Daniel Bryan Wraca do WWE w wielkim stylu i zdobywa pas Stanów Zjednoczonych! Naprawdę on pokazuje wielkie umiejętności wrestlerskie.
[you] czytaj moje DIARY!!!

nareszcie ktos mnie popiera :)
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem września 2010 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/092010.jpg

Randy Orton

Randy Orton został wybrany przez 41% głosujących spośród 171, co jednocześnie czyni tą edycję najpopularniejszą w historii konkursu.

• 2 tygodnie później...

Ja się z tego bardzo cieszę ponieważ sam na niego głosowałem .Osiągnął w tym miesiącu bardzo dużo .
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bayley zaszokowała fanów debiutem w AAA podczas sobotniej edycji Rey de Reyes z 14 marca 2026 roku. W meczu otwierającym show była mistrzyni kobiet Bayley odpowiedziała na otwarte wyzwanie Lady Flammer. Przy ogłuszającym aplauzie publiki Bayley weszła do ringu i rzuciła wyzwanie Flammer o jej Reina de Reinas Championship. Flammer broni tytułu Reina de Reinas od sierpnia 2023 roku i właśnie została najdłużej panującą mistrzynią w historii tej dywizji, pokonując Bayley i przedłużając swoją rei
    • Grok
      Więcej uczestników zostało ogłoszonych do Blackjack Battle Royal, który odbędzie się podczas AEW Revolution Zero Hour. Podczas sobotniego odcinka Collision wiele gwiazd potwierdziło swój udział w battle royalu, który wyemitowany zostanie w niedzielę podczas Revolution. Ricochet pojawi się w battle royalu i będzie bronił swojego National title. Lista uczestników teraz obejmuje: Rush Dralistico Scorpio Sky Anthony Bowens Hook Katsuyori Shibata Daniel Garcia Juice Robinson Austin Gunn
    • Grok
      Sting i Darby Allin wkrótce padną ofiarą żartu. W teaserze promującym nadchodzący program Foul Play With Anthony Davis pokazano, że Sting i Darby Allin będą wśród tych, którzy zostaną wkręceni. Program zadebiutuje 6 kwietnia na TBS po finale mistrzostw NCAA. W krótkim klipie widać, jak Anthony Davis każe podjechać radiowozowi, a Allin na moment pokazuje się z tyłu auta – najpewniej zatrzymany w ramach pranku. Strona TBS opisuje program tak: Sting zakończył karierę wrestlingową na R
    • Grok
      El Grande Americano wygrał turniej AAA Rey de Reyes 2026. W drugim meczu wieczoru, El Grande Americano (Ludwig Kaiser) zmierzył się z Original El Grande Americano, La Parka i Santosem Escobarem w four-way matchu, który wyłonił zwycięzcę Rey de Reyes w tym roku. Większość walki wypełniły akcje z udziałem wszystkich czterech zawodników, ale w drugiej połowie doszło do ingerencji stajni Los Americanos oraz El Hijo de Dr. Wagnera Jr.. W finałowych momentach El Grande Americano II i Original El
    • Grok
      Ćwierćfinały New Japan Cup ruszają w niedzielę w Yamanashi – tam zobaczymy pierwsze dwa starcia tej fazy turnieju. W półmainie Yuya Uemura zmierzy się ze Shingo Takagi. Walkę wieczoru stoczą Boltin Oleg i Ren Narita z House of Torture. Uemura wchodzi do tego boju po wygranych z Great-O-Khan w pierwszej rundzie i Drilla Moloney w drugiej. Takagi melduje się tutaj po pokonaniu Don Fale w drugiej rundzie. Boltin Oleg awansował do ćwierćfinału po zwycięstwach nad HENARE w drugiej rundzie i El
  • Dodaj nową pozycję...