Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2010

Wrestlerem września 2010 powinien zostać:  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2010 powinien zostać:

• Randy Orton
      71
    • Daniel Bryan
      27
    • Alberto del Rio
      49
    • Kane
      12
    • Mr. Anderson
      11
    • Jay Lethal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos na Alberto Del Rio odświezył SD! wcześniej było nudno. Od razu go polubiłem świetny wrestler i wielki talent. Z jego submission'a jeszcze nikt nie wyszedł.

F*** You Cena!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rei Ashikaga

2

• X-JAYZ

2

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałbym na Del Rio , ponieważ naprawdę mi się podoba jako zawodnik , lecz głos leci na Randy'ego za zdobycie pasa

Głos leci na Mr. Andersona. Pojedynek na No Surrender był świetny i zasługuje na bycie wrestlerem września. Chociaż zamiast Lethal mógłby znaleźć się Jeff Hardy bądź Kurt Angle którzy również stoczyli świetny pojedynek na tym PPV. Anderson trzyma poziom i świetnie radzi sobie w ringu jak i przy micku. Zdecydowanie był to dla niego udany miesiąc. ;)

10771641474c446763479cb.jpg

Zdecydowanie głos idzie na Del Rio. Może i Orton jest teraz "terminatorem" ale to meksykańczyk zwraca wg. mnie największą uwagę.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Zdecydowanie mój głos na Ortona.Najjaśniejsza postać RAW,co chwilę RKO.Jest na fali. :-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Bryan. Dla mnie jest jednym z najlepszych wrestlerów z WWE. Jak dla mnie mógłby po pewnym czasie przejść heel turn.
I hear voices in my head.....

4016356504cdc25ea15f12.jpg

A i śmiem zadać pytanie: Czemu są tu tylko persony z mainstreamu? Moim zdaniem powinno jeszcze do tej mieszanki dodać przynajmniej ROH, z którego najbardziej sobie zasłużył Strong.

I gdyby ten człowiek w owej sondzie się znalazł, na pewno głos mój by sobie zaskarbił.

Poza tym, jak już kolega wyżej powiedział, na miejsce Lethala można by puścić Enigmę czy Robocopa Angla, którzy ostatnio kręcili walki na całkiem wysokim poziomie i na pewno było ich w telewizji więcej niż Jay'a.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

zastanawiałem się między Del Rio a Bryan'em .. i oddałem głos na tego drugiego. Krótka przygoda z federacją i już mistrz stanów zjednaczonych, głos musi pójść na niego.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Glos poleciał na Kane, ze względu na dodanie smackdown nieco barw.

• Reputacja:   1

Głos na Del Rio. Muszę szczerze przyznać że z początku w niego nie wierzyłem, jednak z każdą następną oglądniętą piątkową galą uświadamiałem sobie coraz bardziej że ten facet będzie godnym następcą Reya. Wrzesień także był dla niego dobrym miesiącem więc z czystym sumieniem mogę oddać na niego głos

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chciałem zagłosować na Alberto, ale w tym miechu to Orton kopał dupska wszystkiemu co się rusza, pokonywał seriami RKO całe legiony oponentów i na dokładkę zdobył jeszcze pas HW. Zdecydowanie był to miesiąc Randy'ego.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Randy był zdecydowanie najbardziej wyróżniającą się postacią w WWE i jest po otrzymanym ostatnimi czasy mega- pushu całkiem strawny i wiarygodny jako mistrz.

Kane, Kane, KANE! <3

Głos na Alberto Del Rio. Nikt tak świeżego nie wniósł na Smackdown ! w ostatnich miesiącach. Może Rated R ale tylko może. Nie lubię Kane'a. Przy mikrofonie niby OK. ale według mnie po prostu drewniak. Bryan niby dobrze walczy i przy micu ale przy zasługach Rio na Smackdown ! to jest nic. Orton mnie wkurza jako face. Wole żeby zrobili z niego normalnego heela a nie cipę jak za Legacy. Niech rozdaje kopnięcia w głowe ,atakuje znienacka. Wolę Ortona który nie kręci głową jak pierdolnięty(przepraszam za wyrażenie)tylko niech będzie naprawdę pierdolnięty(znowu przepraszam). Więc głos na AAAAAAALBERTO DEL RIOOOOOOOOO !! Ale to już wiecie :D

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Oczywiście The Viper - Randy Orton. Ma pas i wykonał ostatnio dużo fajnych RKO. Mam nadzieję że zrobią z niego niedługo heela bo jego face jest troche bezsensowny moim zdaniem

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...