Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2010

Wrestlerem września 2010 powinien zostać:  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2010 powinien zostać:

• Randy Orton
      71
    • Daniel Bryan
      27
    • Alberto del Rio
      49
    • Kane
      12
    • Mr. Anderson
      11
    • Jay Lethal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie Randy Orton. Jego postać już od dłuższego czasu błyszczy i nikt z WWE nie jest w stanie tego przygasić.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rei Ashikaga

2

• X-JAYZ

2

• NalepRKO

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zdecydowanie Randy Orton. To co wyprawia w ostatnich tygodniach i te zajefajne serie RKO np. przed Night of Champions Barrett, Young, Edge i Sheamus otrzymali RKO to było nie do przebicia.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Daniel Bryan za powrót i zdobycie pasa.

Randy Orton , ponieważ zdobył pas WWE

Daniel Bryan United States Champion :twisted: :D :grin: :) :-) :smile: :o :shock: 8-) :lol: :P :razz: :roll:
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

• Styl:  Ciemny

Zdecydowanie Orton. Uważam, że jest on jednym z lepszych wrestlerów jakimi może poszczycić się WWE, a biorąc pod uwagę to co pokazuje w tym miesiącu nie mam wątpliwości na kogo oddać głos.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Głosuję na Randy'ego. Jak dla mnie najlepszy zawodnik w całym WWE i myślę, że większość użytkowników się ze mną zgodzi, a zdobycie przez niego pasa WWE jeszcze bardziej udokumentowało jego świetną formę.

Randy Orton pokazał że może wygrać pas WWE. Mój głos pada na niego.Zobaczymy co będzie dalej.

8562816774cc1fc0b60a35.jpg

Głos leci na Alberto Del Rioo. Głosuję na niego ponieważ pokazał się ładnie na SD! pokonując Reya Mysterio i eliminując Christiana. On zasługuje na tytuł interkontynentalny należący do Dolpha Zigglera. WWE dobrze zrobiło że dali szansę dla takiego kogoś jak ADR.

Należy mu się tytuł Wrestlera Miesiąca jak najbardziej.

Głosuję na Alberto Del Rio.

*Alberto Del Rio, ale to już wiecie :D

Anderson !

Uzasadnij ;)

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Daniel Bryan Wraca do WWE w wielkim stylu i zdobywa pas Stanów Zjednoczonych! Naprawdę on pokazuje wielkie umiejętności wrestlerskie.
[you] czytaj moje DIARY!!!

nareszcie ktos mnie popiera :)
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem września 2010 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/092010.jpg

Randy Orton

Randy Orton został wybrany przez 41% głosujących spośród 171, co jednocześnie czyni tą edycję najpopularniejszą w historii konkursu.

• 2 tygodnie później...

Ja się z tego bardzo cieszę ponieważ sam na niego głosowałem .Osiągnął w tym miesiącu bardzo dużo .
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Mniej więcej od tego momentu zaczną się trochę schody. Około tego okresu zaczeliśmy też robić mniejsze "Indy" show różnych organizacji. Jeśli gdzieś w trakcie tekstu padnie skrót, zapewne chodzi o jakieś indysowe show. Same historie stamtąd nie mają dużego znaczenia w kontekście LoF, poza tym że wydarzyły się. Dla kontekstu sytuacji z początku show - SFE to dosyć hardcore/street fight organizacja.  --------------------------------------------------------------------- Show zaczęło się n
    • KyRenLo
      Ja jednak wolę sztampowy program Heel vs. Face niż sztampowy Face vs. Face. Blondas i tak będzie w tym wypadku sobą, a chociaż Randy od początku tej rywalizacji będzie robił to, co do niego należy bez zbędnego zamulania. To w czym jest najlepszy. Mnie niezbyt kręci jak dwóch fejsów wyraża sobie szacunek, a my tygodniami dostajemy znaki, czy to już teraz Randy jebnie mu RKO, czy jednak jeszcze trochę poczeka. Nie ma co czekać. Liczy się tu i teraz. Podobało mi się, że dostaliśmy już na start mocn
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan STARDOM CINDERELLA TOURNAMENT 2026, który wystartował 6 marca w Nagoi, doczekał się emocjonującego finału 15 marca w wyprzedanym Yokohama Budokan. Zwyciężczyni z 2024 roku, Hanan, zmierzyła się w finale z Riną o triumf w tym prestiżowym turnieju. Rina dotarła do finału po raz drugi z rzędu – rok temu uległa Sayace Kurarze. Hanan wyeliminowała w półfinale Ayę Sakurę, a Rina pokonała Miyu Amasaki, meldując się w wielkim finale. Obie walczące dały z siebie wszystko w zacięty
    • Grok
      Do poniedziałkowej karty WWE Raw dodano nowy segment. Podczas cotygodniowego przeglądu walk Generalny Menedżer Raw, Adam Pearce, ogłosił, że Dominik Mysterio wraz z Judgment Day pojawią się na żywo w programie. Pearce stwierdził: Mysterio wraca po sobotniej gali Rey de Reyes w meksykańskiej Puebli, gdzie obronił AAA Mega Championship w walce z El Hijo del Vikingo. On i reszta Judgment Day zaatakowali Finna Balora na poprzednim Raw, najwyraźniej wyrzucając go z grupy. WWE Raw w poniedzi
    • Grins
      No i właśnie tego się obawiam  A nie chce porażki Ortona, tym bardziej że jest na serio w dojebanej formie i dobrze mi się go ogląda, chociaż niech im dadzą ten Hell in a Cell żeby było trochę brutalu w tym abyśmy całkowicie się nie zesrali... Wgl coś czuje że ta decyzja z Turnem bardziej zaszkodzi Cody'emu bo fani będą cheerować Ortona bardziej niż Coldasa i to niemal niż pewne a jak jeszcze Orton to przerżnie to całkowicie Cody'ego zjedzą fani na arenie... No chyba że idą w nabijanie stat
  • Dodaj nową pozycję...