Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2010

Wrestlerem września 2010 powinien zostać:  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2010 powinien zostać:

• Randy Orton
      71
    • Daniel Bryan
      27
    • Alberto del Rio
      49
    • Kane
      12
    • Mr. Anderson
      11
    • Jay Lethal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- Randy Orton - niszczy wszystkich dookoła, zdobył pas WWE na NoC.

- Daniel Bryan - nowy mistrz United States, czysto pokonuje Miza, a program pomiędzy tą dwójką rusza publiczność

SmackDown!:

- Alberto del Rio - odesłał Christiana, świetnie radzi sobie na mikrofonie, jest najjaśniejszym punktem SD

- Kane-wciąż dają mu zwycięstwa i pokonanie Undertakera.

TNA:

- Mr. Anderson - czysto wygrywał w ostatnim czasie prawie wszystko, tyle że odbywało się to jakby po cichu. No i zmierza pewnie po tytuł.

- Jay Lethal - zdobycie (dwukrotne) pasa X Division od najgorszego mistrza mistrza Williamsa

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rei Ashikaga

2

• X-JAYZ

2

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Głos idzie oczywiście na Ortona, ponieważ zdobył wreście pas WWE, a to mu się należało już od bardzo dawna.
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Zdecydowanie Randy Orton. Co prawda to, co obecnie się z nim dzieje niezbyt mi się podoba, ale nie zmienia to faktu, że ten miesiąc - jak dobrze zauważył Rafikov - upłynął pod trzema literkami: R K O. Na dodatek, albo przede wszystkim, zdobył tytuł mistrza WWE, więc ze wszystkich kandydatów to on powinien wygrać.

• Urządzenie:  Android

A ja bardzo lubię Bryana, chłopak staje się coraz bardziej over, dostał nowy fajny entrance (wreszcie coś charakterystycznego po miałkim "Rage'u") i widać, że coś się z nim dzieje.

Randy rzeczywiście jest cholernie pushowany, ale to trochę wkurza, bo dostaliśmy w tym roku już 3 starcia Sheamus vs RKO o WWE Championship.

Mój głos wędruje na Andersona, za zwycięstwo na No Surrender, za to że będzie w main evencie na BfG i za jego gadki

Mój głos leci na Ortona.

Od pewnego czasu jest na fali i zdobycie pasa WWE było dobrym ruchem CT

Głos na Mr. R.K.O...Wiemy za co.Za to, że jako face zdobył w końcu pas WWE.To, że teraz on będzie terminatiorem wcale mi nie przeszkadza.Wole jego, niż Jasia :-)

Mój głos mogę oddać tylko na Alberto del Rio za powiew świeżości jaki przyniósł na SD!. Krótkie ale niezłe walki i świetne prom'a Meksykańca to te rzeczy dla których ostatnio oglądam Smackdown.

Zastanawiałem się miedzy Del Rio a Bryanem, ale jednak Del Rio. Jego gwiazda świeci coraz mocniej na mapie WWE i jest budowany naprawdę mocno. To on rządził we wrześniu.

Głos na Brayana, zdobył tytuł mistrza US, świetny w ringu, możliwy fajny feud z Mizem. Oby tak dalej, mam nadzieję, że jego push nie zatrzyma się po programie z Mizem i nie zacznie jobbowac. Ten zawodnik to przyszłość WWE i właśnie dlatego dla mnie jest wrestlerem września.

Zdecydowanie Alberto Del Rio. Jako jedyny od dawna wywiązuje się z pokładanych w nim nadziei (pamiętamy zawód po mega pushu Kozlova, Sheamusa, czy McIntyre'a). Zaczął niszcząc miśka Reya, potem Christian - za to przede wszystkim.

Anderson... ANDERSON!

Co prawda jego ostatnie walki dupy nie urywają, ale wygrał ich sporo i nie zdziwiłabym się, jakby wylądował po Bound for Glory z najważniejszym pasem TNA.

Poza tym ostatni segment z Kurtem był genialny.

Let's raise Kurt's hand... For the very last time!

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Urządzenie:  Windows

Głos na Ortona. Zdobył najważniejszy pas, a to chyba wystarczający argument by oddać na niego głos.

Bryan i Alberto to przyszłość, może i byli mocno promowani we wrześniu, ale jednak najważniejszy pas federacji to najważniejszy pas.

Miesiąc temu miałem głosować na del Rio, lecz Kane wspioł się na szczyt. No a we wrześniu Orton udowodnił, iż jest twarzą WWE, którą każdy chce oglądać. I dlatego głos leci na Randy'iego.

Bryan .....nerdowaty mistrz Stanów Zjednoczonych nie jest wiodącą postacią swojej federacji więc na niego na razie nie będę głosował.

W TNA najciekawsza postacią jest według mnie Abyss (ten TEN TEN), lecz nie znalazł się w naszych notowaniach.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...