Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2010

Wrestlerem września 2010 powinien zostać:  

171 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2010 powinien zostać:

• Randy Orton
      71
    • Daniel Bryan
      27
    • Alberto del Rio
      49
    • Kane
      12
    • Mr. Anderson
      11
    • Jay Lethal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- Randy Orton - niszczy wszystkich dookoła, zdobył pas WWE na NoC.

- Daniel Bryan - nowy mistrz United States, czysto pokonuje Miza, a program pomiędzy tą dwójką rusza publiczność

SmackDown!:

- Alberto del Rio - odesłał Christiana, świetnie radzi sobie na mikrofonie, jest najjaśniejszym punktem SD

- Kane-wciąż dają mu zwycięstwa i pokonanie Undertakera.

TNA:

- Mr. Anderson - czysto wygrywał w ostatnim czasie prawie wszystko, tyle że odbywało się to jakby po cichu. No i zmierza pewnie po tytuł.

- Jay Lethal - zdobycie (dwukrotne) pasa X Division od najgorszego mistrza mistrza Williamsa

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Rei Ashikaga

2

• X-JAYZ

2

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Głos idzie oczywiście na Ortona, ponieważ zdobył wreście pas WWE, a to mu się należało już od bardzo dawna.
Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Zdecydowanie Randy Orton. Co prawda to, co obecnie się z nim dzieje niezbyt mi się podoba, ale nie zmienia to faktu, że ten miesiąc - jak dobrze zauważył Rafikov - upłynął pod trzema literkami: R K O. Na dodatek, albo przede wszystkim, zdobył tytuł mistrza WWE, więc ze wszystkich kandydatów to on powinien wygrać.

• Urządzenie:  Android

A ja bardzo lubię Bryana, chłopak staje się coraz bardziej over, dostał nowy fajny entrance (wreszcie coś charakterystycznego po miałkim "Rage'u") i widać, że coś się z nim dzieje.

Randy rzeczywiście jest cholernie pushowany, ale to trochę wkurza, bo dostaliśmy w tym roku już 3 starcia Sheamus vs RKO o WWE Championship.

Mój głos wędruje na Andersona, za zwycięstwo na No Surrender, za to że będzie w main evencie na BfG i za jego gadki

Mój głos leci na Ortona.

Od pewnego czasu jest na fali i zdobycie pasa WWE było dobrym ruchem CT

Głos na Mr. R.K.O...Wiemy za co.Za to, że jako face zdobył w końcu pas WWE.To, że teraz on będzie terminatiorem wcale mi nie przeszkadza.Wole jego, niż Jasia :-)

Mój głos mogę oddać tylko na Alberto del Rio za powiew świeżości jaki przyniósł na SD!. Krótkie ale niezłe walki i świetne prom'a Meksykańca to te rzeczy dla których ostatnio oglądam Smackdown.

Zastanawiałem się miedzy Del Rio a Bryanem, ale jednak Del Rio. Jego gwiazda świeci coraz mocniej na mapie WWE i jest budowany naprawdę mocno. To on rządził we wrześniu.

Głos na Brayana, zdobył tytuł mistrza US, świetny w ringu, możliwy fajny feud z Mizem. Oby tak dalej, mam nadzieję, że jego push nie zatrzyma się po programie z Mizem i nie zacznie jobbowac. Ten zawodnik to przyszłość WWE i właśnie dlatego dla mnie jest wrestlerem września.

Zdecydowanie Alberto Del Rio. Jako jedyny od dawna wywiązuje się z pokładanych w nim nadziei (pamiętamy zawód po mega pushu Kozlova, Sheamusa, czy McIntyre'a). Zaczął niszcząc miśka Reya, potem Christian - za to przede wszystkim.

Anderson... ANDERSON!

Co prawda jego ostatnie walki dupy nie urywają, ale wygrał ich sporo i nie zdziwiłabym się, jakby wylądował po Bound for Glory z najważniejszym pasem TNA.

Poza tym ostatni segment z Kurtem był genialny.

Let's raise Kurt's hand... For the very last time!

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Urządzenie:  Windows

Głos na Ortona. Zdobył najważniejszy pas, a to chyba wystarczający argument by oddać na niego głos.

Bryan i Alberto to przyszłość, może i byli mocno promowani we wrześniu, ale jednak najważniejszy pas federacji to najważniejszy pas.

Miesiąc temu miałem głosować na del Rio, lecz Kane wspioł się na szczyt. No a we wrześniu Orton udowodnił, iż jest twarzą WWE, którą każdy chce oglądać. I dlatego głos leci na Randy'iego.

Bryan .....nerdowaty mistrz Stanów Zjednoczonych nie jest wiodącą postacią swojej federacji więc na niego na razie nie będę głosował.

W TNA najciekawsza postacią jest według mnie Abyss (ten TEN TEN), lecz nie znalazł się w naszych notowaniach.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...