Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell In A Cell 2010 - TYPER.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

2

• Lynx62

1

• ujko

1

• C3NA SUCK

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Randy Orton ©

2. Wade Barrett

3. Undertaker

4. Daniel Bryan ©

5. Michelle McCool ©

1. Randy Orton

2. Wade Barret

3. The Undertaker

4. Daniel Bryan

5. Michelle Mccool

20103022104eca8cb17c635.jpg

1. Randy Orton

2. John Cena

3. The Undertaker

4. Daniel Bryan

5. Michelle McCool

1.Randy Orton

2.John Cena

3. The Undertaker

4.Daniel Bryan

5.Michelle McCool

8562816774cc1fc0b60a35.jpg

1. Randy Orton

2. Wade Barrett

3. The Undertaker

4. Daniel Bryan

5. Michelle McCool

WWE Championship: Randy Orton © vs. Sheamus - Hell In A Cell Match.

John Cena vs. Wade Barrett - Jeśli wygra Barrett to Cena dołączy Nexus, jeśli wygra Cena to Nexus się rozpada.

World Heavyweight Championship: Kane © vs. The Undertaker - Hell In A Cell Match.

WWE United States Championship: Daniel Bryan © vs. John Morrison vs. The Miz - Triple Threat Submissions Count Anywhere Match.

WWE Unified Divas Championship: Michelle McCool © vs. Natalya

1.Randy Orton ©

2.Wade Barrett (Jeżeli ma być heel turn ceny to Wade musi wygrać :D)

3.The Undertaker

4.Daniel Bryan

5.Natalya

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

1. Randy Orton ©

2. Wade Barrett

3. Kane ©

4. Daniel Bryan

5. Michelle McCool

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

1. Randy Orton ©

2. Wade Barrett

3. Undertaker

4. Daniel Bryan

5. Michelle McCool

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

• Urządzenie:  Windows

1. Randy Orton ©

2. John Cena

3.The Undertaker

4. Daniel Bryan ©

5. Michelle McCool ©

1575893877482df76acc17a.jpg

• Reputacja:   1

1. Randy Orton

2. Wade Barrett

3. Kane

4. Daniel Bryan

5. Natalya

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

1. Randy Orton ©

2. Wade Barrett

3. The Undertaker

4. Daniel Bryan ©

5. Michelle McCool ©

1.: Randy Orton

2. Wade Barret

3.. The Undertaker

4. Daniel Bryan ©

5. Michelle McCool

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Tomos
      No ale celem nie powinno być generowanie emocji, przez które nie chce się w ogóle oglądać danego produktu. Czy to pozytywnie, czy negatywnie, odczucia widza mają raczej przyciągnąć go przed ekran. Tutaj ten booking jest tak bardzo powtarzalny i idący zupełnie donikąd (Death Riders mieli jakiś zamysł, ale stali się zwykłą stajnią, która wygrywa po interwencjach), że te wygenerowane emocje to niechęć i wkurwienie nie na Moxleya, który trzyma ten pas, ale na bookera, który do tego dopuścił. Moim zdaniem to jest różnica. Jak oglądałem Grę o Tron, to Daenerys denerwowała mnie od samego początku, ale różnica jest taka, że na początku była to dobrze napisana postać (bo jej D&D nie pisali) i chciałem włączać te kolejne odcinki, żeby zobaczyć jak się to dalej rozwinie. Ostatnie 2 sezony były napisane na kolanie i tylko z przyzwyczajenia zmusiłem się, żeby to obejrzeć. A Daenerys dalej mnie denerwowała, ale bynajmniej nie z powodu jakiejś wiarygodnej przemiany.
    • RomanRZYMEK
      Gala ringowo petarda - 3 way Match to perła wśród złota (ringowo kozak), bookingowo również można ją bronić.    Mox dalej z pasem. Jakim jest mistrzem? Niektórzy powiedzą że mizernym, ale ja chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że mimo swojego runu dalej generuje emocje - a to przecież we wrestlingu najważniejsze. Svere miał już swój moment z pasem - uważam że zdobycie przez niego teraz pasa byłoby błędem. Lepiej stworzyć nową gwiazdę Main Eventową - Darby Ali czeka na Mount Everest. Ciekawe czy ten Mount Everest zdobędzie też w AEW i będzie tym który zdetronizuje Moxa?    Ps. gala się obroniła. Ringowo i bookingowo i chuj mnie to obchodzi! 
    • Tomos
      Nadal uważam się za fana AEW. Nadal trudniej ogląda mi się tygodniówki ich, niż te od Nochala (bo tam sobie przeskipuję walki do segmentów, 40 minut i gala obejrzana, a Dynamite muszę całe, bo dostaję wrestling na poziomie PPV). Nadal uważam, że mają materiał na to, żeby być realną alternatywą dla WWE (chociaż nie bezpośrednią konkurencją, target jednak inny). No ale bez jaj z tym głównym tytułem, tak bardzo nie miałem ochoty oglądać tej gali, że obczaiłem sobie na szybko końcówkę w autobusie do pracy - no nie warto było, tak oryginalny booking ostatnio widziałem jak Roman był mistrzem, tyle że tam przynajmniej same walki JAKOŚ się broniły. No i zmarnowali taki piękny moment Hangmana DLA PRZEGRANEJ. Jeśli Khan serio czeka, aż Darby wróci z tego everestu, żeby zrzucić pas na niego, to ma funkcjonujące może pół mózgu. To nie był idealny moment, żeby Swerve wygrał ten pas, ale teraz każdy moment jest dobry, bo ja na przykład chciałbym sobie w końcu zobaczyć najładniejszy pas w dzisiejszym prowrestlingu (nie mówiąc o powiewie świeżości w main eventach). Jeszcze kończą takim gównem całe PPV. 'Aaa, szkoda kurwa gadać, szkoda szszczempić ryja.' A jeszcze jak sobie ten idiota wymyśli, żeby Mercedes wygrała sobie kolejny pas, a nie Hayter, to ja w ogóle nie wiem co zrobię. Chyba nawet napiszę jakiś komentarz na facebooku AEW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 9 Data: 06.04.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kobe, Hyogo, Japan Arena: Kobe Sambo Hall Publiczność: 253 Format: Taped Data emisji: 08.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...