Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Heel-turn Kavala i feud z gwiazdą SD!, planowany ME na Survi

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

John Cena poinformował na Twitterze, że doznał zatrucia pokarmowego. Odniósł się także, do DVD z jego najnowszym filmem "Legendary", z którego jest dumny. Jednak mówi, że zdaje sobie sprawę, iż jego przeciwnikom obraz nie spodoba się z samej zasady.

WWE wynajęło specjalną firmę, której zadaniem będzie ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heel-turn-kavala-i-feud-z-gwiazda-sd.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22224-heel-turn-kavala-i-feud-z-gwiazd%C4%85-sd-planowany-me-na-survi/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• TheRockFans

1

• Danielss

1

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda,że to ostatnie miesiące Takera no ale jednak swój wiek ma,trzeba to uszanować.

Ciężkie czasy nadchodzą dla SmackDown...Bez dobrych ME bedzie tylko coraz gorzej...Zacznijcie solidniej promować talenty bo dobrze nie bedzie.

Nparawde szkoda że Undertaker miałby już odejść. W tym roku WWE straciło dużo doświadczonych zawodników : HBK, Batista, Y2J. Ale z drugiej strony Taker powinien już odpoczywać, to człowiek naprawde nie młody. Kaval Heel'em what????

WWE bez Undertaker'a nie będzie już takie same. Zrobił wiele dla tej federacji i całego świata Wrestlingu. To mój ulubiony zawodnik. Liczę, że zakończenie Jego kariery będzie równie wspaniałe jak i ona cała.

Heel Turn Kavala moze byc jezeli wygra feud z Mysterio bo jak przegra to sory ale niech idzie z WWE(chociaz moze to byc jeden z lepszych feudow w WWE od kilku lat)

A co do spoileru to ta walka moglaby byc ciekawa.

Szkoda że kariera Undertakera zbliża się ku końcowi. Moja przygoda z Wrestlingiem zaczęła się właśnie od niego, zawsze gdy oglądam tygodniówki Smackdown! czy RAW mam nadzieje że zobaczę deadmana w ringu :) Miałem nadzieję że streak dojdzie do 20 : 0 ale to już chyba niemożliwe. Mimo tego wieku ciągle ze świetnym stylem i dobrą formą... Wielka szkoda ze będzie to ostatnia wrestlemania z undertakerem :(. Jego potencjalnego zastępcy jakoś niewidzę niema żadnego tak świetnego zawodnika który w dodatku wczuł sie w rolę deadmana ... :( Jestem ciekawy jak będzie wyglądało pożegnanie Takera :o Będzie ono takie jak rucka flair ?? Bo na pewno na to zasługuje, no i mam nadzieję że taker będzie się udzielał w wywiadach, będzie widziany na różnych wydarzeniach typu gale UFC...Bo przecież wiele gwiazd wrestlingu zobaczyć tam można a najlepszym przykładem na to jest Steve austin czy "the rock" dwayne Johnson
Cena dostał zatrucia pokarmowego? Ojejciu!... Za niedlugo beda pisac divy na twitter'ach ze im sie okres kur... spóźnia. A w CZW to jakos po bliskim spotkaniu trzeciego stopnia z płonącym stołem z potłuczonym szkłem się nie żalą. OMG!!! Jaśku, zyce ci sypkiego pofrotu do zdrufka i nich cie ten Ledziendar(n)y film w żydź szturchnie...

Zawsze mam zabawę czytając hejterów Ceny :) Tak trzymać chłopaki! Dokopcie mu!

Zawsze mam zabawę czytając hejterów Ceny :)

Witaj w klubie. Mnie te ich wypowiedzi rozwalają na maksa, czasem aż z krzesła spadam. Wejdą na jakieś denne forum na litere W, zobaczą że nie lubią Ceny i z tego najlepszego, staje się tym najgorszym, uwielbiam tych ludzi :twisted: A najbardziej rozwala mnie to, że Ci wszyscy hejterzy Jana, to dzieci ESC :D

Sorki "Danielss" ale jednak z tymi dziećmi to tak nie do konca prawda gdyz ja jako prawowity komentator wszelakich postów liczę sobie 19 lat. I przyznam ze Cena tym wpisem o bulu brzuszka troche mnie zirytowal gdyz ja jako huchro nie raz mieszalem alkochole wszelakiej maści i nie narzekałem. A tak nie licząc tego to John jest dobrym (raczej) wrestlerem. (gdyż Kurt Angle po wielu treningach z nim w WWE w Attitude Erze stwierdziłm że jest sztywniakiem). Ale swój gimmick powinien już po prostu zmienić, gdyż się już większości osobom przejadł. Ja osobiscie to tęsknię za The Prototype'm z OVW... (Wtajemniczeni zczają)

PS: pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy nie przechodzą obojętnie obok postów związanych z Jaśkiem! :)