Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Heel-turn Ceny coraz bliżej, McMahon otwarty na sugestie, un

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Oto lista kolejnych DVD, jakie ukażą się spod znaku WWE do końca roku:

* WWE Chris Jericho - 28.09

* WWE's Highest Flyers - 12.10

* WWE Night of Champions - 19.10

* WWE Smackdown: 2010 Season - 26.10

* WWE Hell in a Cell - 02.11

* WWE Knucklehead (film, ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heel-turn-ceny-coraz-blizej-mcmahon-otwarty-na.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22216-heel-turn-ceny-coraz-bli%C5%BCej-mcmahon-otwarty-na-sugestie-un/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

2

• Karpin

2

• AX

1

• TheRockFans

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hell in a Cell to najlepszy czas na turn Johna! Jest Randy z ogromnym pushem,w jakimś stopniu zastąpi Cene.Po za tym i tak Vince spi na kasie,ma miliony w banku więc strata jednego z milionów zbytnio mu nie zaszkodzi:)

Narazie Cena jako face nie istnieje dla mnie, więc albo do widzenia albo heel turn. Może się "troche" do niego przekonam jak heel'em bedzie. Kto by pomyślał że Vince krępował się obecnoscią córki w VT. Ja nie rozumiem cały czas przybywa do WWE wrestlerów (patrz : NXT itp.) a oni chcą zeby było mniej pasów. Już teraz po woli brakuje pasów dla niektórzych (patrz : Chrstian czy Edge). WOW Punk i Glamazon elektryzująca para xD. Nawet nie wiedziałem że Kofi ślub wziął, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kofi.

Zobaczycie Cena będzie wyjebanym zawodnikiem jak będzie Heelem

Ostatnio w ogóle dziwne rzeczy się dzieją w WWE... najbardziej pushowany zawodnik stwierdza że skasowałby własną babcię byleby zdobyć tytuł i dostaje za to pop, jedna z moze 3 umiejących się porządnie "bić" lasek z dywizji div dostaje #1 contender dla tytułu, Cole wymiania Jima Rossa i wspomina o książce Micka Foleya który pracuje w TNA, Kane ma dobrą walkę z Chrisem Mastersem, Paul Bearer wraca... dajcie mi jeszcze heel turn Ceny to już w ogóle ;)

a poważniej: mam nadzieję że nie rozwalą Nexusa na HIAC, zbyt fajny jest motyw z nimi ;) Cena może do nich dołączyć nawet bez stawania się heelem... i stawać się nim stopniowo ;)

Heel turn Ceny... przed, czy po powrocie The Rocka? :D

A ten Punk to jakiś pojeb. Najpierw Marie pogonił, teraz Lite. W dupie mu się poprzewracało od tego dobrobytu.

A ten Punk to jakiś pojeb. Najpierw Marie pogonił, teraz Lite. W dupie mu się poprzewracało od tego dobrobytu.

A Ty znasz szczegóły związków Punka, ma się rozumieć?

Pewnie, że nie znam. Wiem za to jak obie panie wyglądają.

Mogą być piękne, ale nie przesadzajmy, że Punk miałby z nimi być tylko z powodu wyglądu. Może po prostu miał jakiś powód, zresztą, o czym my rozmawiamy :P