Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Siatkówka - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Włochy - Iran

Całkiem przyjemny meczyk. Tak jak komentatorzy powiedzieli Irańczycy nie mają kompletnie nic co stracenia... jak odpadną to nikt się czepiać nie będzie, więc mogą iść na całość. Ten mecz pokazał, że mogą być czarnym koniem imprezy. Blokowali sobie Zaytsev'a jak chcieli (raz nawet w łep dostał :D ). Dobrze by było gdyby drużyny w tej grupie dzieliły się punktami, bo potem właśnie z nimi będziemy się łączyć w drugiej fazie grupowej. :)

EDIT: Euz skończ -.- przynajmniej na czas MŚ daj się tu ludziom emocjonować sportem, który lubią... Nie cierpisz siatkówki to nie wchodź w ten temat tak jak ja nie wchodzę w temat piłki nożnej. Zamiast rozmawiać o najważniejszej dla nas imprezie, to tylko się wałkuje setny raz ten sam temat, który do niczego nie prowadzi.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362127

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• filomatrix

24

• Krzychu

21

• Pavlos

20

• maly619

19

Top użytkownicy w tym temacie

Wspaniałe to święto Januszy... Wczoraj zmieniłem kanał na Polsat Sport w trakcie przerwy w meczu Roma vs ACF i tak sobie papatrzyłem 5 minut i normalnie miałem ubaw niesamowity, 90% Januszy na tych trybunach siedzi i nawet nie widzi meczu ani pewnie nie wie jaki wynik, ale się śmieją "jak głupi do sera" bo może kamera na nich najedzie i ich sąsiad zobaczy... a przecież trzeba być na takim wydarzeniu z umalowaną gębą i czapką w dzwonki :twisted:

Edit: Uwielbiam te niekończące sie spory kibiców siatki i piłki na forum, tylko problem jest taki, że siatkówka jest takim sportem jak "dwa ognie" wiec jak tu sie spierać.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362130

• Urządzenie:  Android

Jakikolwiek czempionat w siatkówce, nie ma startu do takiej samej imprezy w piłce nożnej. I tutaj trzeba przytoczyć słowa tego Serba, o traktowaniu siatkarzy w Polsce jak gwiazdy. W każdym innym zakątku świata siatkówka jest tak popularna jak w naszym kraju siatkonoga.

"Kibice" siatkówki są wspaniali! Ostatnio kilku próbowało mi wmówić, że w Brazylii siatkówka jest popularniejsza od kopanej...

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362131

Zaczęły się Mistrzostwa. Trzeba przyznać, że otwarcie ogólnie wyszło na plus. Można co prawda przyczepić się do pewnych rzeczy, ale wiochy totalnej nie było i jeżeli co najmniej taki poziom utrzyma się przez cały turniej, to będzie na prawdę bardzo dobry Mundial.

Co do meczu otwarcia, to Biało-czerwonym meczy wyszedł. Nie spodziewałem się aż tak dobrego wyniku, a tymczasem zgarnęliśmy całą pulę i pozycja wyjściowa nie jest zła. Teraz żeby tylko Serbowie się rozkręcili i dalej wygrywali, bo to da nam jakże potrzebne punkty w ewentualnej drugiej rundzie. Po wyniku jaki osiągnęli Polacy, nie popadałbym jeszcze w huraoptymizm. Pierwszy mecz mógł zakończyć się różnie, ale to my go wygraliśmy. Tymczasem bardziej miarodajnym testem, będzie mecz wtorkowy. Kangury nie są wygodną drużyną, poza tym są do wyrównania rachunki za igrzyska. Jeżeli Polacy pokażą miejsce w szeregu reprezentacji Australii, to bardziej optymistycznie będzie można patrzeć na dalszą część turnieju.

Pojawiły się ciekawe wyniki w innych już rozegranych meczach. Iran pokonał Włochów 3:1. Muszę napisać, że wynik ten mnie trochę niepokoi. Jeszcze jakiś czas temu, drużyna ta była chłopcami do bicia. W tym roku natomiast zaszaleli w lidze światowej, a na mistrzostwach mogą zostać czarnym koniem. Nic nie mają do stracenia, a zyskać mogą bardzo dużo.

USA po męczarniach wygrywa z Belgami 3:2. Jedna z drużyn brana pod uwagę, jeżeli chodzi o podium, z problemami wygrywa swój pierwszy mecz, a dalej wczale nie będzie łatwiej, Już we wtorek ważny mecz z Iranem.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362132

• Urządzenie:  Windows

na trybunach w meczu Polska - Serbia było więcej kibiców, niż na Polska - Grecja podczas EURO 2012

Bo było więcej miejsc ;) Argument nietrafiony ;)

Ja post arkao odebrałem jako atak w stronę piłko nożnej. Zresztą nie pierwszy atak fanów siatkówki na nożną, bo praktycznie gdzie tylko pojawiają się jakieś posty o siatce, o naszej kadrze, to zaraz pojawia się porównujący i krytykujący przy okazji piłkę nożną.

Ja to odbieram jako prowokację i uważam, że pisanie takich rzeczy jest kompletnie niepotrzebne.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362133

W kwestii tych kanałów testowych na których nadawane są mecze to jest całkiem nieźle. Nie wiem czy jutro będzie z komentarzem, ale dziś prezentowało się to następująco:

Kanał 1: Widok jak na Polsacie, czyli pozostałe mecze też będzie pewnie można normalnie obejrzeć.

Kanał 2: Widok na siatkę i około cztery metry boiska po obu stronach. Więc niezbyt komfortowe, chyba że ktoś lubi się przyglądać tylko blokom i atakom.

Kanał 3: Widok z perspektywy góry tych dostawianych trybun, całkiem niezły.

Kanał 4: Widok z kamery poruszającej się nad boiskiem, więc całkiem ciekawa perspektywa.

Czyli jeżeli nic się nie zmieni, to można napisać, że Polsat w ramach NTC, da obejrzeć ludziom mistrzostwa. Co prawda nie za darmo, ale to zawsze coś.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362134

Nie ma to jak się kłócić czy lepsza siatka czy noga... To tak jak ja(człowiek nieprzepadający za koszem) bym zaczął z wami dyskusje co lepsze siatka czy kosz. Jednak ja szanuję ten sport jak każdy inny i ludzi uwielbiających koszykówkę, dlatego nie zaczynam hejtować tego sportu jak poniektórzy na tym forum hejtują siatkówkę.
https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362135

• Urządzenie:  Windows

Nie ma to jak się kłócić czy lepsza siatka czy noga... To tak jak ja(człowiek nieprzepadający za koszem) bym zaczął z wami dyskusje co lepsze siatka czy kosz. Jednak ja szanuję ten sport jak każdy inny i ludzi uwielbiających koszykówkę, dlatego nie zaczynam hejtować tego sportu jak poniektórzy na tym forum.

Ale ja lubię i piłkę nożną i siatkówkę. Zresztą, sportów które oglądam jest o wiele więcej. Mógłbym wymieniać: kolarstwo, F1, biathlon, biegi narciarskie, lekkoatletyka i pewnie jeszcze sporo więcej o którym teraz nie potrafię sobie przypomnieć.

Każdy z tych sportów szanuję, choć nożna jest zawsze na pierwszym miejscu. Wkurza mnie tylko to, jak fani tych innych sportów zawsze muszę coś wspomnieć o piłce kopanej. Czy naprawdę nie można tego zignorować?

Sam Krzychu napisałeś, żeby dać się ludziom emocjonować tymi MŚ. Jasne, tylko dlaczego zawsze wraca temat nożnej? Emocjonujcie się tym i po prostu nie podejmujcie tak drażliwego (dla was) tematu.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362136

Wracając do mistrzostw.

Iran 3:1 Włochy - GRUPA D

Zdziwiłem się jak zobaczyłem wynik, chociaż na dobrą sprawę nie ma czym, Iran prezentował się świetnie podczas LŚ. Po przejściu 1 rundy trafimy prawdopodobnie na obie te reprezentacje. Włochów się nie obawiam, nie ta generacja siatkarzy. Natomiast mecz z Iranem będzie bardzo ciekawy.

Wenezuela 0:3 Argentyna - GRUPA A

W pierwszym secie Argentyna wygrała do 23 mimo, że Wenezuela wygrywała 23:22. Drugi i trzeci set pod dyktando Argentyny, która grała znacznie lepiej niż w pierwszej partii, która była chyba rozgrzewką. Nasi rywale w grupie A nie powinni nam sprawić kłopotów, jeżeli zagramy chociaż w 80% tak dobrze jak z Serbami to rywalom będzie trudno ugrać chociaż 1 seta.

Belgia 2:3 USA - GRUPA D

Nie oglądałem, ale zawsze wynik pozytywny, bo obie drużyny nie zdobędą kompletu punktów w grupie.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362138

• Reputacja:   1

Ale się zrobiła dyskusja :shock:

Iran vs Włochy - 3-1

Świetny mecz, początek pokazał że wyznawcy Allaha przyjechali tutaj jako jedni z głównych faworytów. W pierwszym secie nie mieli litości, byli mistrzowie świata na czele z Kovarem nie mogli zrobić kompletnie nic. Końcówka tego seta i 25-16 pokazała że Irańczycy mogą być taką Kubą z 2010, albo Polską z 2006. Drugi set jednak już zupełnie inny, znaczy czy aż tak bardzo inny ? Po prostu Włochy pokazały tam że także mogą się liczyć, ruszyli od początku mocno na Iran. Końcówka to jednak tym razem były już sporo emocje, było bowiem bardzo blisko tego aby Azjaci dogonili Europejczyków. Lecz tak się nie stało i było 1-1. Set trzeci oraz czwarty to kolejny raz mimo wszystko perfekcyjna gra Iranu, o ile w trzecim przewagę zyskali dopiero w końcówce, to w ostatnim był koncert jednej drużyny. Włochy źle rozpoczynają, Iran za to świetnie, tylko że to grupa śmierci i sporo jeszcze może się stać.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362140

Wenezuela - Argentyna 0:3

Myślałem, że Wenezuela trochę więcej problemów sprawi Argentynie, lecz błękitno - biali poradzili sobie bez większych problemów. Wciąż zatem pozostają na chwilę obecną najtrudniejszą przeszkodą jaka nam została w tej grupie, ale nadal jestem dobrej myśli.

Belgia - USA 2:3

To czego bardziej oczekiwałem od Wenezueli zrobiła Belgia. Sprawiła problemy zdecydowanym faworytom. Mecz w kratkę gdzie zawodnicy z Europy starali się nawiązać walkę w pierwszym secie, by wygrać w drugim i dać kompletnie ciała w trzecim. Mimo porażki to pozostawili dobre wrażenie, bo set czwarty nie był zły w ich wykonaniu, a w Tie-Breaku początkowo sprawiali spore problemy rywalom. Wygrało doświadczenie Amerykanów, choć 2 punkty to na pewno nie to czego chcieli.

Francja - Portoryko 3:0

Dopiero w piątym meczu turnieju mamy pewne zwycięstwo całkowitego faworyta. Wynik najlepszy jaki można było osiągnąć, ale ekipa "Bogatego Portu" sprawiała im problemy. Mecz mógłby jeszcze trwać, gdyby nie masa błędów w ekipie przegranych.

Mamy w tej grupie faworytów, którzy zawiedli (Włochy), rozczarowali (USA) i spisali się nieźle (Francja). Słabsze drużyny także zaprezentowały się różnie, bo Iran zrobił niespodziankę, Belgia pozytywnie zaskoczyła, a Portoryko nie wypadło najgorzej, lecz zaliczyło sporo błędów, które spaczyły wynik. Jestem ciekaw jak potoczy się spotkanie Francji i Włoch i czy Azzura wyciągnie wnioski z porażki. Kto wygra ten mecz zrobi spory krok do przodu, co podziała w przyszłości. Iran zagra z kolei z USA i nie zdziwiłbym się, gdyby odniósł drugie zwycięstwo. Póki, co ta grupa wypada ciekawiej od naszej.

Australia - Kamerun 3:0

Mecz naszej grupy i naszego, przyszłego rywala zatem ważniejszy do obserwacji. Szkoda trochę Kamerunu, bo przez półtora seta gra była wyrównana. W ostatnim również początkowo powalczyli, ale nic z tego. Australia prędzej czy później uzyskiwała przewagi, której "Afrykańskie Lwy" nie potrafiły dogonić. Brak koncentracji w ważniejszych momentach i nadmierne świętowanie ze zdobycia małego punktu dały się we znaki. Jak widać problemy tego typu doskwierają drużynom z "Czarnego Lądu" w wielu sportach drużynowych. Australia zaprezentowała się lepiej, ale nie powinni aż tak zagrozić naszej reprezentacji, chociaż na IO potrafili nas pokonać.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362148

Finlandia - Kuba 3:2 (18:25, 21:25, 27:25, 25:23, 15:12)

Rodolfo Sanchez stworzył z nastolatków całkiem niezły zespół. Nie spodziewałem się tak jednostronnego początku tego spotkania, zwłaszcza, że Finlandia nie jest dla mnie anonimowym zespołem. Najlepiej grał chyba Jimenez, chociaż brakuje jakiegoś jednego lidera w tej reprezentacji. Finowie mieli małe problemy z porozumieniem się z rozgrywającym, ale w 3 secie zaczęli się zgrywać ze sobą i wyglądało to już dużo lepiej. Oczekiwałem, że to spotkanie będzie perełką w dzisiejszym dniu i dobrze się stało, że było 5 setów bo przyjemnie się to oglądało. Finlandia z meczu na mecz będzie silniejsza, bo stać ją na wygranie z Koreą PD, Tunezją i ewentualnie o niespodziankę w meczu z Niemcami. Brazylia wydaje się być poza zasięgiem. Jeśli chodzi o Kubę to widać brak doświadczenia tej drużyny, która budowana jest praktycznie od zera i chyba głównie psychicznie przegrała to spotkanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362266

Serbia 3:1 Argentyna

Pewne zwycięstwo Serbów, co tylko potwierdza, że Serbia będzie groźna na tym turnieju, a Argentynę tak jak myślałem będzie stać tylko na awans do 2 rundy.

Iran 3:2 USA

Iran wygrywa kolejny mecz w grupie. Stawia pod ścianą Włochów i Amerykanów, którzy będą musieli się spiąć, bo inaczej mogą awansować, ale z dużo mniejszą ilością pkt niż choćby Polska. Iran czarny koń?

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362341

Serbia - Argentyna 3:1

Całkiem przyjemne spotkanie. Serbowie wyciągnęli wnioski z meczu otwarcia. Byli lepiej przygotowani i to Argentyna odstawała. Potrafiła sprawiać problemy, a Serbowie często się mylili dając im prezent, a mimo to spodziewanie nie dali rady Europejczykom. Na chwilę obecną zespół Albicelestes i tak przewyższa pozostałych w tej grupie i powinni z niej wyjść.

Polska - Australia 3:0

Tak jak przewidywano Australia nie była przeciwnikiem. Praktycznie można się obawiać jeszcze Argentyny, ale przy dobrej predyspozycji naszych nie ma chyba powodów.

USA - Iran 0:3

Iran po raz kolejny wygrywa. Udowadniają, że są mocni i potrafią grać, ale pokazali również, że można ich zatrzymać. Strata dwóch setów po dwóch wygranych zdarza się i zazwyczaj wtedy zespół przegrywa również Tie - Breake'a. Tym razem udało im się zdobyć kolejne 2 punkty i przewagę nad resztą stawki.

Francja - Włochy 2:3

I właśnie wygraną wypuścili we wspomniany wyżej sposób Francuzi. Już się wydawało, że Italia znowu przegra i przekreśli swoje nadzieje, a jednak udaje im się zwyciężyć. To wciąż nie jest Italia, która należy do grona potentatów Europy, ale dali radę złapać come back.

Sytuacja po wygranej Belgów wciąż jest tu ciekawa. Właściwie to każdy z zespołów (może oprócz Portoryko) ma szansę na awans.

Finlandia - Kuba 3:2

Ładny powrót drużyny Finów. Kiedyś podobnie było w meczu z Polską. Teraz na nowo zbudowana drużyna Kuby poznała gorzki smak przegranej z Finlandią mimo prowadzenia 2:0. Zawiedli Kubańczycy. Wydawało się, że zaczęli znowu grać dobrą siatkę, lecz taka porażka nie daje pozytywnie patrzeć w przyszłość. Finowie jeśli chcą liczyć o dobrej przyszłości to powinni grać z takim samozaparciem od samego początku.

Wczoraj mniej emocji. Bułgaria, Rosja i Brazylia górują nad wiele słabszymi rywalami.

https://forum.wrestling.pl/topic/22184-siatk%C3%B3wka-dyskusja-og%C3%B3lna/page/11/#findComment-362372

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...