Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy to jest kompatybilne z EWF?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy to jest kompatybilne z EWF, czy jeżeli jestem tam to nie mogę brać udziału tutaj?

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

10

• theGrimRipper

7

• Luk

5

• Przemk0

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sprawa wygląda następująco :

- EWF aktualnie odchodzi w stan snu (zawieszenia).. gala PPV zostanie wydana jak tylko zyskam troszke czasu po napisaniu pracy mgr.

- Wasze kontrakty (zawodnikow EWF) zostały zawieszone gdy centrala EWF dowiedziala sie o waszym uczestnictwie na nielegalnym PPV Hoganskiego.. jednym słowem mozecie walczyc w innych federacjach pod swoimi gimmickami z EWF..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Mam tylko szczerą nadzieje, że nie będzie do tego odnośników podczas gal i AWF nie będzie podobnie jak EWF pisało o tym co miało x-lat temu miejsce w PCW ;))))

1005187806541accfacb3d6.jpg

Czy to jest kompatybilne z EWF, czy jeżeli jestem tam to nie mogę brać udziału tutaj?

Jasne że może brać udział tutaj. Z tym że, jakby stał się cud i EWF nagle ruszyło by pełną parą, wtedy musiałbyś już wybierać niestety dlatego że wątpie żebyś był w stanie pisać RPy do obu fedów (z doświadczenia wiem że czasem ludziom do jednego jest trudno), i niechciałbym kiedyś być światkiem sytuacji w której napisałbyś RP do EWF a AWF olałeś (i tym samym zepsułeś jednemu lub więcej graczom zabawę).

Dlatego właśnie zawsze kiedy na rynku były 2 lub więcej fedów, można było walczyć tylko w jednym.

4302049614329261d90190.jpg

ciesza mnie nowe projekty na scenie polskich e-fedow, dobrze wiem ze podjecie sie roli bookera w e-fedzie niesie za soba olbrzymie poswiecenie w postacji czasu ktory trzeba zarezerwowac na napisanie gali. Jak tak lookam na dorobek Game'a , to poprostu nie moge uwierzyc ze gdzies w polsce zyje tak plodny, tak uparty czlowiek, ktory bardzo czesto mimo braku erpow wpierdalal nowe gale "wrestlepaloozy" ktore byly bardzo obfite i dlugie.

Mam takie pytanko do ludzi ktorzy go lepiej znaja , bo chocby mailowali wzjamnie, ile lat ma Game, co studiuje, skad jest ten koles, bo zawsze mnie to ciekawilo . Czy ktos go widzial kiedys live????

pozdrawiam Lodiego.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

No i prosze. Wskoczylismy na temat wychwalania Game'a i pozdrawiania Lodiego :)

W takim razie, ja tez chciałbym pozdrowić Lodiego.

sixter... ech.. bez komentarza czlowieku.. skoro jestes pelen podziwu, to czegos sie nie zapisal do jego fedu, kiedy PPW upadlo po 1 gali? pff... Rabol, kiedy uzupelnisz wszystkie dane z menu na stronie?:)

Kiedy będę miał dane, tj. pełny (do startu) roster itd. A swoją drogą, czekam na twój zapis :)

zapisuje sie jutro, na 100%... zastanawiam sie tylko, czy dalej brnac w chory gimmick zwany GrimReaper, czy moze stworzyc kogos bardziej plastycznego... wyjdzie w praniu, ale prawdopodobnie to bedzie calkiem nowy wrestler (a w tedy i profil AWF bede mial inny 8) )

w kazdym razie Rabol - fajnie, ze ktos znowu wzial sie za e-fedy... mam nadzieje, ze gale beda sie pojawialy terminowo :-) w razie czego sluze pomoca (w miare mozliwosci i czasu), jezeli chodzi o jakis segmencik czy backstage, itp...

• Urządzenie:  Android

Więc i ja się wypowiem... jest tak jak Luk gdzieś napisał, rozmawialiśmy na temat e-fedów i wyszło tak jak wyszło... że Luk odezwał sie do Rabola. Moim zdaniem pomysł bardzo dobry, jak najbardziej trafiony i w przeciwieństwie do niektórych z Was nazwa też mi sie podoba, bo wydaje mi się, że daje duże możliwości (tak jak w swoim wpisie na Hydeparku napisał Przemk0). Ale tak naprawdę nie chodzi o nazwę, tylko o dobrą zabawę. Jestem pewny, że Rabol doskonale sobie z tym poradzi. Powodzenia!

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

ciesza mnie nowe projekty na scenie polskich e-fedow, dobrze wiem ze podjecie sie roli bookera w e-fedzie niesie za soba olbrzymie poswiecenie w postacji czasu ktory trzeba zarezerwowac na napisanie gali. Jak tak lookam na dorobek Game'a , to poprostu nie moge uwierzyc ze gdzies w polsce zyje tak plodny, tak uparty czlowiek, ktory bardzo czesto mimo braku erpow wpierdalal nowe gale "wrestlepaloozy" ktore byly bardzo obfite i dlugie.

Mam takie pytanko do ludzi ktorzy go lepiej znaja , bo chocby mailowali wzjamnie, ile lat ma Game, co studiuje, skad jest ten koles, bo zawsze mnie to ciekawilo . Czy ktos go widzial kiedys live????

pozdrawiam Lodiego.

Przy Wrestlepazloozach pracowalo wiele osob w tym Ja.. ale fakt Game byl glowna osoba napedową... Co do samej osoby to mysle ze ochrona danych osobowych istnieje.. jednyne co moge powiedziec to ze jeszcze nie studiuje.. I na tym koniec.. wkoncu zaczynamy nowy e-fed pod kierownictwem Rabola.. a on tez byl jednym z najplodniejszych bookerow w historii fedow szczegolnie ze wiekszosc gal pisal samemu..

Nie pozdrawiam Lodiego :P

sixter... ech.. bez komentarza czlowieku.. skoro jestes pelen podziwu, to czegos sie nie zapisal do jego fedu, kiedy PPW upadlo po 1 gali? pff... Rabol, kiedy uzupelnisz wszystkie dane z menu na stronie?:)

Pewne źródła donoszą że Sixter byl EWF dłużej od ciebie :> ale to nie jest sprawdzone :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

LOL! Przemk0? :D Dziwisz mnie :D Co to za zrodla? I jak sa prawdopodobne?:P

no i się zapisałem...

Ladies & Gentlemen...

Introducing...

King of Submission...

Theeee... BACKSTABBER

:shock:

Kurna, cieszę się jak dziecko :) Jest szansa na fajne poiciągnięcie tej postaci - i przeze mnie, i przez writerów... Reaper już mi się znudził, poza tym, takich mega-heel'owych gimmicków było, jest i będzie na pęczki...

A kto z Was już się zapisał?? Sądząc z faktu, że jest jeden babyface, to WeeMan aka Abe Raven już pewnie zgłosił akces do AWF :-)

Ja się zapisałem. AWF potrzebuje młodych talentów...

do kiedy trwaja zapisy?
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."