Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound for Glory 2010 (dyskusja, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy w naszych czasach nie można sobie normalnie obejrzeć gali, która normalnie może się spodobać?

Wszytko be wrestling be, indies cool....

A BforG było fajne, nie cudowne nie idealne ale fajne.

Szkoda że zawalają pojawienie się mlodych, czasem maja idiotyczny booking i era hogana się ciągnie.

Jednak ponoć z AAA miedzy innymi mają już umowę, pojawić się pojawią.

A poza paszkwilami w stylu hogana, jest kilka elementów dla których warto to obejrzeć.

A co do kłótni, dajcie wy sobie spokój.

Edytowane przez DOG
  • Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

15

• Ceglak

12

• DOG

8

• Tupak

7

Top użytkownicy w tym temacie

Czy w naszych czasach nie można sobie normalnie obejrzeć gali, która normalnie może się spodobać?

Można, tak samo jak można wiedzieć jak poprawnie piszę się słowo 'kłÓtnia' ale okej. Widzę, że nie rozumiesz problemu. Gala może się podobać każdemu i każdy ma prawo napisać o niej jakieś pozytywy. Jednak nie może się to zamienić w maksymalnie sztuczne pomijanie wielu wad, które widzieliśmy na BoG. Gdy ja oglądam WWE to też, pomimo że generalnie jestem pozytywnie nastawiony do ich produktu, mam ochotę przywalić głową o biurko i staram się wtedy tą ich głupotę piętnować. Jeżeli nagle uznamy, że krytyka nie ma sensu to jakakolwiek dyskusja traci sens.

Może i masz racje, jednak maksymalne przerysowanie wad też ma swoje wady.

Z drugiej strony co do they i tak nie ważne co by się działo ktoś może narzekać. Niestety TNA samo wrąbało się w to bagno

Widzę, że nie rozumiesz problemu. Gala może się podobać każdemu i każdy ma prawo napisać o niej jakieś pozytywy.

problem w tym kiedy odzywaja sie sami eksperci co zeby zjedli na wrestlingu i wiedza przenajlepiej co jest lepsze i co by lepiej podzialalo w kazdym przypadku i chyba ogladaja tylko po to TNA, zeby sie wkurwiac i moc sobie ulzyc na forum, zamiast chociaz sprobowac sie dobrze bawic.

Kiedy ogladanie kazdej walki staje sie liczeniem bledow i ocenianiem danego spotu to juz chyba nie rozrywka...

Dla mnie to co wyczynial Flair podczas Lethal Lockdown, Kevin w koncu robiacy power bomba itd to takie momenty, gdzie mozna w koncu nacieszyc oczy i dac sie poniesc rozrywce. Inni wola otworzyc oczy w chlorowanej wodzie :-)

Problemem tego forum staje sie espertyza wszystkiego na co sie nie ma wplywu i tak najmneijszego zamiast zajmowanie sie rozrywkowa strona tego biznesu, a ten jest niczym wiecej niz rozrywka, "udawanym sportem,"

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Niech inni nie mają takiej niespodzianki jak ja :)

Aha, ale fajnie się w temacie o BfG dowiedzieć kto trafi do teamu SD! Dzięki wielkie stary! Właśnie się brałem do oglądania Smacka. Thx man!

Edit: Uważaj na następny raz, bo gdyby taka wtopa ci się zdarzyła przy jakiejś większej gali to bym się pogniewał, a tak to jakoś przeżyje ;)

7614081404f146f966c931.jpg

Kiedy ogladanie kazdej walki staje sie liczeniem bledow i ocenianiem danego spotu to juz chyba nie rozrywka...

Jeżeli ktoś obejrzał całe BfG i lubi wrestling to można zgóry założyć, że spędził miły czas. Jednak mimo tego mogę przecież potem napisać co mi się nie podobało na forum, co będzie podstawową później do dyskusji - na tym w końcu polega idea tego portalu :)

wszystko okej Xero, ja tez skrytykowalem pewne rzeczy, natomiast nie robilem z tego dramatu jak niektorzy i to wlasnie niejako pietnuje w swoich postach.
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

Śmieszne jest to, że niektórzy z was się tak wkurzają, gdy ktoś zjedzie tygododniówkę/PPV TNA i wytyka im błędy, a potem sami robicie to w tematach o konkurencji, a znając życie nawet tego nie ogladacie ;) Jako przykład może posłużyć DOG, który prawdopodobnie WWE nie oglada, więc w tematach o WWE się nie wypowiada i nie jedzie na produkt serwowany przez Vinca na każym kroku. Są niestety też tacy, którzy wchodzą w tematy o WWE, sami szukają najmniejszych błędów, byle coś znalesc, jadą ile wlezie, podawając słabe argumenty np:"walić wwe, 4 kids saks, cena saks". Następnie odwiedzają tematy związane z TNA i piszą, że wszyscy wytykają tej federacji najmniejsze błędy :?

Się zakręciłem :D

wszystko okej Xero, ja tez skrytykowalem pewne rzeczy, natomiast nie robilem z tego dramatu jak niektorzy i to wlasnie niejako pietnuje w swoich postach.

Śmieszy mnie to trochę. Krytyka to krytyka. Na czym polega w takim razie granica "robienia dramatu", a granica zwykłej (niby) konstruktywnej krytyki? Jak się 'gromi' dwie walki i na tę krytykę poświęci się dwa zdania to jest spoko, ale jak już się skrytykuje 4 walki i poświęci się na nią 6 zdań to już jest robienie dramatu? Oświeć mnie.

Ja TNA zacząłem oglądać od niedawna i nie chcę się wypowiadać w tematach z nim związanych bo tej federacji najzwyczajniej w świecie po prostu nie znam. Chcę ją poznać i mnie osobiście nic tak bardzo od niej nie odpycha, jest dobrze, chce się to oglądać dalej. Zębów na wrestlingu za to nie zjadłem i jestem w tej dziedzinie bardziej amatorem, ale to nie ma znaczenia - mi to dostarcza rozrywki. Za to WWE oglądam już od kilku ładnych lat i tam mogę poddać wątpliwości pewne, a czasami nawet dużo rzeczy i je piętnować. Czasem gala jest do dupy, czasem jest fajna. Jeżeli jest do dupy dwa miechy z rzędu to dalej piszę, że jest do dupy a nie na siłę zmieniam skalę moich ocen. Każda osoba ma tę skalę inną, jedną zadowala coś co dla innych jest po prostu przerabianiem po raz -enty jakiegoś pomysłu - uszanujmy to, dyskutujmy o tym, podawajmy argumenty. Na spokojnie. Jeżeli wszyscy teraz zaczną się spuszczać nad TNA to nie mielibyśmy na tym forum dyskusji, a nie o to tutaj chodzi. Posty w stylu "jak Ci się nie podoba to nie oglądaj" są w takim razie bezsensowne. Moja sprawa co i kiedy oglądam, jak mi to już rzeczywiście przestanie dostarczać jakiejkolwiek rozrywki to z tym skończe - na razie będę te gale oceniać tak jak JA chcę, podawając przy tym oczywiście jakieś sensowne argumenty na poparcie mojego zdania. Nie zgadzasz się z nim? Wdaj się w dyskusję NA TEMAT, a nie podważaj moje zdanie na siłę próbując udowodnić, że mi się nigdy nic nie podoba.

Mówmy o tym, o czym powinno się tu mówić, dyskutujmy o czym powinno się tu dyskutować. Na razie jest tu rozmowa o tym JAK to robić - trochę to głupie, nie uważacie? :roll:

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• 2 tygodnie później...

• Urządzenie:  Android

Problemem tego forum staje sie espertyza wszystkiego na co sie nie ma wplywu i tak najmneijszego zamiast zajmowanie sie rozrywkowa strona tego biznesu, a ten jest niczym wiecej niz rozrywka, "udawanym sportem,"
Dobre podsumowanie. Częściej można tutaj przeczytać o przypadłościach zwykłych amerykanów, sytuacji finansowej fedu, ratigach, sprzedanych koszulek, czy rotacjach w rosterach, niż o czystym wrestlingu. W tym temacie już było fajnie (Ceglak, Bonkol), ale zaraz zaczęły się dywagacje na temat finansowej przyszłości.

Jako, że ostatnio (a nawet dłużej) żyję bez ręki (czyt. internetu) dopiero teraz podzielę się moją opinią: nie było źle, ale przez pompę przed galą tak się zawiodłem, że ocena jednak jest negatywna.

ps. Raven, Columbo rozpierdala system :D

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Oświeć mnie.

poczytaj sobie całą dyskusję od podstaw, bo mi się nie chce już powielać tego samego w kółko. Jedni zrozumieli inni nie, widocznie jestes w drugiej grupie.