Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound for Glory 2010 (dyskusja, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Data: 10.10.10

Miejsce: Ocean Center

Miasto: Daytona Beach, Florida

Theme song: "FOL"' by The Smashing Pumpkins

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b2/Bound_for_Glory_%282010%29.jpg/200px-Bound_for_Glory_%282010%29.jpg

Przeglądam dział i... nie ma tematu o najważniejszym PPV w kalendarzu TNA? Trzeba to szybko zmienić ;)

KARTA:

http://www.bankfotek.pl/image/759975.jpeg

Three-Way Match

Mr. Anderson vs. Kurt Angle vs. Jeff Hardy

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg4.jpg

RVD vs. Abyss

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg6.jpg

Lethal Lockdown

Fortune vs. EV2.0

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg7.jpg

TNA Tag Team Championship

Generation Me vs. Motor City Machine Guns ©

4 Corners Knockouts Championship

Madison Rayne vs. Velvet Sky vs. Tara vs. Angelina Love ©

Co oprócz tego? Na razie nie wiadomo, ale można się domyślać, że 10.10.10 dojdzie do bezpośredniej konfrontacji stajni Rica Flaira z byłymi gwiazdami ECW, poza tym tego dnia mają pojawić się THEY - jeśli to kogoś jeszcze interesuje. Kim są they? Zawodnicy AAA czy może byłe gwiazdy WWE? O tym dowiemy się na BfG (niezła reklama :P).

No i miejsce - miasto i hala przed czternastoma laty była świadkami narodzin grupy nWo. Czy tego dnia sprawdzą się spekulacje i Hulk Hogan ponownie stanie się tym złym?

Zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez Menez
  • Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

15

• Ceglak

12

• DOG

8

• Tupak

7

Top użytkownicy w tym temacie

Dodano 2 walki:

Sting\Nash\Pope Vs Hogan\JJ\Joe

RVD Vs Abyss

O ile 2 walka wydaje się sensowna,to 1 już nie.Czemu to w ogóle ma kontynuację na BfG,największej gali TNA?No niech mi ktoś do cholery wytłumaczy,bo ja tego nie kumam?Joe jest main eventerem,a musi się kisić z dziadkami.Nie,nie wierzę.Grrr....Tą walkę sobie pominę.

• 2 tygodnie później...

Postanowiłem uaktualnić kartę. Tydzień do najważniejszej gali PPV TNA, a w tym temacie nic się nie dzieje....

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg.jpg

THREE-WAY MATCH TO CROWN A NEW TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

Olympic Gold Medalist Kurt Angle vs. Mr. Anderson vs. "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg2.jpg

Rob Van Dam vs. "The Monster" Abyss

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg4.jpg

Lethal Lockdown: Ric Flair's Fourtune vs. EV2.0

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg6.jpg

Tag Team Title: Motor City Machineguns vs. Generation Me

Knockouts Title: Angelina Love vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne vs. Tara

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/bfg2010/bfg8.jpg

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Zapomniałeś o Ric Flair vs Mick Foley Last Man Standing.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Zapomniałeś o Ric Flair vs Mick Foley Last Man Standing.

z tego co sie orientuje ta walka odbedzie sie na impactcie a nie na ppv:>

Dokładnie. Odbędzie się 7.10.10, gdy iMPACT będzie na żywo. Ta karta jest z oficjalnej strony TNA. :)

Polecam gorąco artykuł Rasslin' Focus EXTRA: Dwa dni, które wstrząsną TNA. Czy ten scenariusz może się naprawdę spełnić? To byłoby prawdziwe trzęsienie ziemi. Szczegóły na blogu.

Jeśli znowu coś pomyliłem to przepraszam :). Jak oglądałem Impact usłyszałem jak Eric Brishoff mówił coś o Handicap Match'u. Że Sting vs Jeff Jarrett and Samoa Joe.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

I Am Perfection, To ma byś JJ i Samoa Joe vs Pope, Sting i Nash

Ale i tak dla mnie ta walka zapowiada się najgorzej ze wszystkich. I nie wiem, jakie cuda musiałyby się wydarzyć, żeby było inaczej.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Budyniu666 żeby nie było tak najgorzej to w ringu musieliby tylko walczyć Joe i Pope :D Według mnie będzie gorsza walka. A mianowicie TT Ink inc. vs Jordan/Eric

dokładna, oficjalna karta na PPV

Olympic Gold Medalist Kurt Angle vs. Mr. Anderson vs. "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy

Monster's Ball:

Lethal Lockdown:

Ric Flair's Fourtune vs. EV2.0

Handicap Match:

Sting, Kevin Nash & The Pope vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe

Tag Team Title:

Motor City Machineguns vs. Generation Me

X Division Title:

Douglas Williams vs. Jay Lethal

Knockouts Title:

Angelina Love vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne vs. Tara

Tag Team Match:

Eric Young & Orlando Jordan vs. Ink Inc.

Team 3D will make a major announcement at the Pay-Per-View

Plus, who are "THEY" that Abyss has promised will be at the Pay-Per-View event?

Karta ogólnie nie jest zła... po za Youngiem i OJ vs Ink Inc. powinno być ciekawie, szczególnie pojedynek o pas X Dywizji... liczę na to, że Douglas odzyska tytuł. MCMG vs choptasie również powinno prezentować wysoki poziom.

Nie ma co, naprawdę będzie nieźle! Walkę ratuje sama obecność Kurta, plus osobowość Andersona i popularność Jeffa. Wygra.... ANDERSON ANDERSON:D

I to w jakiś przekręty sposób, tak by kurt miał zostać w TNA. Chociaż, nie widzę przeszkód dla wygranej Kurta. Jeffa bez charakteru nawet nie wliczam.

Monster's Ball:

Taaaaaaaaaak Czekam na to! Licze że Pojawią się they, zresztą nie ma o czym gadać. Jest to najbardziej wyczekiwany moment w roku! Zaraz po nim jest przemiana potworka:D

Są dwa sceniariusze:

1) wygra abyss przy pomocy they

2) wygra RVD co jest bardziej prawdopodobne, pojawią się they i znów go zniszczą

Lethal Lockdown:

Ric Flair's Fourtune vs. EV2.0

Może samo z siebie, nie jest to z pewnych powodów kuszące. Jednak licze na koniec wojny gangów. Dodajmy do tego kilku naprawdę dobrych wrestlerów w grupie Fourtune, którzy pociągną show. W drugiej grupie kibicuje tylko Rhino.

Obstawiam Fourtune

Handicap Match:

TAAAAAAAAAA Chce tej walki bo Joe to Joe, bo to się skończy, a koniec tego może oznaczać coś ciekawego. Jednak oprócz Popa i Joe, reszta mnie mało obchodzi. Chociaż uwielbiam Nasha

Niestety dla fana Joe wygra Sting i reszta. Jednak jest to plus dla historii. Nie zdziwię się jednak jak Joe zmieni stronę

Tag Team Title:

Motor City Machineguns vs. Generation Me

Wkurz mnie to, taka tendencja do powtarzania walk o pas. Raz przegrali, a dajmy im jeszcze jedną szanse. Walka ma zdecydowanie większy sens niż na ostatnim PPV. Chociaż i tak fabularnie kuleje. W końcowym podsumowaniu muszę przyznać, potrafią zrobić genialne walki, możliwe że panowie ukradną show

Wygra MCMG

X Division Title:

Kolejna powtórka, po to by uświadczyć nas w przekonaniach że Jay jest mistrzem. Bedzie fajnie wygra Jay:D

Knockouts Title:

Angelina Love vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne vs. Tara

E nie wiem:d Wygra TARA:> w zemście za wykluczenie i zostawi mała słodką piskliwą wiedźmę:> raczej tak:D

Tag Team Match:

Eric Young & Orlando Jordan vs. Ink Inc.

Znowu klasyka, walka i TNa poprawia!

Wygrają E lub Orlando!

Lub rozwalą ten tak, i panowie się rozwalą po przegranej i OJ dostanie szanse na solo:D Jestem za tym gdyż ostatnio OJ poprawił się ringowo

Podsumowując

NAjbardziej oczekiwane PPV roku, zapowiadające się najlepiej:D Jeżeli zawiodą choć trochę znienawidzę ich, jak spełnią dużą część oczekiwań będzie mega!

Na ten pojedynek czekam. Kurt Angle napewno da z siebie wszystko co najlepsze i dzięki niemu zobaczymy bardzo dobry pojedynek. Coś mi się wydaje, że to on zdobędzie pas, a jeśli nie to wygra go Mr. Anderson odklepując Jeffa. Ogólnie pojedynek będzie stał na wysokim poziomie.

Tutaj pewnie wygra RVD przez co zrewanżuje się na potworze. Mam nadzieje jednak, że się myle, bo RVD mnie strasznie denerwuje w ringu. Jak jeszcze zacznie znowu pokazywać na siebie i krzyczeć RVD to chyba coś sobie zrobie

Lethal Lockdown: Ric Flair's Fourtune vs. EV2.0

Ten pojedynek również będzie bardzo ciekawy. Uwielbiam Lethal Lockdown i do tego mamy EV2.0 więc hardcoru nam nie powinno brakować Nie mam pojęcia kto może wygrać ten pojedynek.

Tag Team Title: Motor City Machineguns vs. Generation Me

Jeśli dostaną odpowiednio dużo czasu tak mamy wisienke na torcie. Na ten pojedynek czekam najbardziej. Dwa świetny teamy, które pokazują bardzo efektowny i szybki wrestling. Jak Eric nie wymyśli czegoś głupiego tak napewno będzie bardzo ciekawie.

Knockouts Title: Angelina Love vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne vs. Tara

Tu też będzie ciekawie. Angelina Love pewnie zatrzyma pas. Mam nadzieje, że panie pokaża coś ciekawego.

Handicap Match:

Ta walka również mnie bardzo interesuje z sentymentu do Stinga. I jestem bardzo ciekaw jak to wszystko się potoczy i licze na turn 1 teamu.

X Division Title:

To nie będzie dobry pojedynek. Williams według mnie nie był dobrym mistrzem X Division, a Jay bez gimmicku w którym kogoś udaje jest nudny. Chciałbym, żeby w tej dywizji się zaczęło coś dziać i żeby szanse na pas dostał ktoś inny.

Tag Team Match:

Eric Young & Orlando Jordan vs. Ink Inc

Tu będzie ciekawie tylko z 2 powodów: Shanon Moore i Eric Young :D

Generalnie karta nie zachwyca.

INK INC. vs. Young & Orlando, ten match pewnie będzie na zasadzie szybkiej komedii. Nie spodziewam się tutaj jakiegoś specjalnego tempa czy nawet high flying'u w wykonaniu Prince'a Of Punk.

Walka o pas kobiet, tutaj opcje mogą być trzy. Czysta wygrana Angeliny Love, DQ, lub przypadkowe wmieszanie się Mickie i zdobycie pasa przez Madison oraz późniejszy feud pomiędzy Love a James.

XDivision match.

Z całego serca nie trawię postaci Lethal'a. Nie zachwycił mnie w gimmicku Black MaSchizmo i nie zachwyca mnie teraz.

To jest jedna z tych postaci która może i ma umiejętności ringowe, ale bez dobrego gimmicku jest po prostu... zbyt szary. Zresztą spotkanie technika z high flyerem nie ma prawa być dobrym pojedynkiem.

Wolfpack v2.0 vs. Double J & Joe, tutaj obejrzę owy pojedynek z dwóch powodów.

Number one, Big Kev rzekomo odchodzi z TNA, więc jeśli to ma być jego ostatni pojedynek to trzeba to zobaczyć.

Number two, tak jak Sting, Double J oraz Big Sexy pewnie w ringu nie zachwycą (obym się mile rozczarował) tak pewnie Pope i Joe pokażą klasę, i właśnie tylko na ich występ w ringu będe czekał.

MCMG vs. GenMe, na ten pojedynek czekam z niecierpliwością. Może i Young Bucks za mikrofonem nie świecą, za to w ringu to co innego + maszynówki, to może być jeden z najlepszych pojedynków na tym PPV.

Fourtune vs. EV2.0, hmm... na ten pojedynek czekam tylko z oczywistego względu, zapowiada nam się solidna dawka dobrego HardCore oraz lots and lots of blooood! :D

No i będzie Raven!!! :D

RVD vs. Abyss, no i tu mam pewne obawy.

Mr. "Taunt co 5 sekund" oraz Monster który swoją formę już dawno zamienił na fast foody i w ogóle.

Generalnie może i nie będzie tragedii, zresztą i tak wiadomo że w tej walce wszyscy czekają na pojawienie się (FINALLY!) "They".

I przyrzekam, jeśli będzie to ktoś na linii Hogan-Son of a Bishoff-Dobule J-Czy chuj wie kto jeszcze z obecnego TNA a nie np. tak jak sądzę z AAA (Messias, Zorro czy choćby Cibernetico) czy ktokolwiek z poza federacji... to definitywnie kończę z TNA.

Spierdolenie tak dobrego storyline'u to będzie niczym plaskacz w stronę fana.

Angle vs. Hardej vs. Mr. Asshole, w tym pojedynku mam pewne obawy jeśli chodzi o formę The Charismatic McDonalds, ale skoro ostatnio dał radę z Kurtem sklecić dobry pojedynek to może i tym razem nie będzie tragedii. Jeszcze mamy pana Andersona, który też zapewne sporo namiesza w tej walce.

Jedno w tej walce boli.

Od początku jest wiadome kto będzie posiadaczem pasa TNA :roll:

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg