Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sabin/Velvet Sky, Matt Morgan o uzależnieniu, Paul Heyman, S

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Dorzucę info do newsa

TNAWrestling.com is reporting that TNA will be airing an all-Knockouts PPV titled "Mad Sexy, Volume 1," beginning October 1st. The PPV will feature stars of the past and present, including Awesome Kong and Gail Kim. The show will be hosted by Christy Hemme.
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

9

• Alacer

4

• BRKSTRM

4

• N!KO

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

nie chodzi o to ze mam 33 lata ... o zaraz .... 34 juz :roll: i sie udzielam w kwestii wiekowej, bo ktos napisal ze 29 to stara :P. Jesli jakis 18latek uwaza ze 29 letnia, naprawde goraca laska bylaby dla niego bezuzyteczna .... znaczy ze nie wie co mowi. :twisted:

Majac 21 lat na studiach poznalem kobiete ktora wykladala angielski, byla po doktoracie miala wowczas cos z 31 lat. Trwalo to tylko 5 miesiecy, ale uwazam ze w sprawie seksu kobiety okolo 30 letnie wiedza najwiecej i najlepiej (najwiecej bo juz cos umieja, a najlepiej, bo jeszcze potrafia swietnie wygladac, jesli dbaja o siebie). Koniec koncow, jesli ktos ma mozliwosc w wieku 18 zachaczyc sie o tego rodzaju kobiete to polecam. Bedzie mozna potem przekazywac nastolaktom nabyte doswiadczenie.

a Velvet. Sportsmentka, ladna, dbajaca o siebie, pewna siebie ( w tym biznesie nie mozna byc szara myszka, chodzby z racji mikrofonowych segmentow). POdejzewam ze nikt by nie pogardzil, gdyby nagle sie znalazl w łozku z taka.

Alacer mądrze gada! Tak przynajmniej jako przedstawiciel myślącej części młodzieży polskiej uważam :)

N!KO, nie mam dobrych wiadomości dla Ciebie i dla świata, znam(niestety) kilka starszych ode mnie, które są słiiiiiiit i chcą się podzielić tą radosną/smutną nowiną. W takich momentach idzie załamać ręce.

A co do tematu to uczucia do Velvet Sky wspiera patriotyzm. Panna Szantyr zresztą wykazuje polskie cechy narodowe, w postaci wyczyniania z różnego rodzaju butelkami zawierającymi boski pierwiastek(a raczej związek C2H5OH) bardzo ciekawych rzeczy. Co zresztą ukazuje zdjęcie poniżej - Velvet Sky + piwo... sami zobaczcie :twisted:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs187.ash2/45013_100554303338561_100001519742011_2668_6277168_n.jpg

PS. Może by tak zrobić w dyskusjach osobny temat w stylu Velvet Sky Love :twisted:

• Urządzenie:  Android

No to do TNA dołączy nowa Knockout:

According to sources, former WWE Women’s Champion Mickie James is expected to sign a contract with TNA Wrestling today — if she hasn’t already.

Those close to the situation have indicated that James would finalize her contract today, but additional details are not available at press time.

Despite her release from World Wrestling Entertainment earlier this year and simultaneous foray into the country music world, James continued her wrestling career as she has appeared on numerous independent shows since that time.

To się wywiązała dyskusja :D Hiehiehie :D

Alacer to raczej ty nie wiesz co mówisz jeśli sądzisz ze rozsądnie było by się ożenić z kobietą aż o 11 lat starszą, no ale pewnie masz same kompleksy a więc się nie dziwie jeśli kolesiu w wieku 34 lecisz na kobiety w wieku 50 lat :D

peace...

Alacer to raczej ty nie wiesz co mówisz jeśli sądzisz ze rozsądnie było by się ożenić z kobietą aż o 11 lat starszą, no ale pewnie masz same kompleksy a więc się nie dziwie jeśli kolesiu w wieku 34 lecisz na kobiety w wieku 50 lat

A) Nikt nie kazal sie z nią żenić i skoro w tych kategoriach rozpatrujesz uwodzenie kobiet to odrazu Ci mowie, ze z czasem wszystkie zrazisz do siebie swoim zbyt szybkim angazowaniem sie

B) Alacer nie twierdzil, ze leci na 50tki, ale odnosil sie stricte do Velvet na ktora skusiloby sie wiekszosc facetow i w jej przypadku jedenascie lat roznicy malo ktorego faceta powinno interesowac

ale pieprzenie głupot, mam dziewczynę która jest w moim wieku i mamy zamiar niedługo się pobrać,a więc nie widzę problemu w byciu bardzo szczerym jeśli chodzi o związek, a nie jak wy związek na jedną noc i do widzenia hehe dalej nie będę komentował a więc temat do zamknięcia...

Po pierwsze jest to news więc sie tego nie zamyka :P

A po drugie to nie napisałeś po ile latek macie, że już się żenić chcecie :P Ja tam z Velvet mógłbym anwet się hajtnąć dla samego jej ciałka :D

Jersey Shore w TNA? Muszę to zobaczyć :D

Jakiś niepoważny :D ale luzzz... są gusta i guściki :)

hehe 4 me velvet troszke za stara, mam 18 lat

ale pieprzenie głupot, mam dziewczynę która jest w moim wieku i mamy zamiar niedługo się pobrać,a więc nie widzę problemu w byciu bardzo szczerym jeśli chodzi o związek, a nie jak wy związek na jedną noc i do widzenia hehe dalej nie będę komentował a więc temat do zamknięcia...

A po drugie to nie napisałeś po ile latek macie, że już się żenić chcecie :P Ja tam z Velvet mógłbym anwet się hajtnąć dla samego jej ciałka :D

To chyba wszystko wyjaśnia, co nie Brejv? :twisted:

18 lat i niedługo się pobieracie?? :]

ja ma 21 lat i nawet "grosza" bym nie wziął od Velvet, za drobną przysługę.

Kogo to obchodzi? :-)

DX, dlaczego kierujesz swoj post do mnie skoro nie ma w nim nic co odpowiadalo by mojej wypowiedzi? :shock:

nie wiem czy to problem z rozumieniem słowa czytanego, czy chec szukania zaczepki. Gdybys byl tak laskaw wskazac fragment w ktorym wspominalem o moim zainteresowaniu kobietą 50-cio letnie ( brrrr,,,,,, :-x ), lub o malzenstwie

A jesli chciales przez to przekazac nam jak bardzo gardzisz ludzmi, ktorzy czasem spotkaja sie z kims na ten jeden raz, znaczy ze nie wiesz jakie scenariusze zycie pisze.

W zwiazku z czym zycze Ci abys:

1. umial rozroznic relacje miedzyludzkie ("zwiazek na jedna noc" a zwiazek na cale lata, co prowadzi do Twojej definicji zwiazku)

2. znalazl szczescie ze Swoja dziewczyna. Obys nigdy Ty Jej nie zdradzil ani Ona Ciebie.

3. Obys Ty byl piekny jak Adonis w wieku 30 lat, a Twoja dziewczyna zamiatala Velvet Sky pod dywan swoją urodą, gdy rowniez osiagnie ten wiek.

(zycze Ci tego naprawde szczerze, bo mimo nieskromnego CV, nie czuje sie jakos z tego powodu specjalnie szczesliwy - chetnie bym sie zamienil)