Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Fuck nasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zupełnie nie zrozumiałeś tego co napisałem więc jak mam nie tłumaczyć najprostszych rzeczy?

Redaktor - człowiek mający uprawnienia do pisania na portalu.

Portal - miejsce gdzie umieszczane są newsy.

Forum - miejsce gdzie umieszczane są komentarze

Dobrze redaktorze. W takim razie nie wiem po co osoba, która jest w redakcji wypomina innym takie rzeczy skoro sama się do nich nie stosuje. I absolutnie nie mam nic do VercynGetorixa, bo może zdarzyć się każdemu. I jeszcze jedno, nie musisz co chwilę powtarzać tego, że jesteś ważniejszy, owszem jesteś redaktorem, a na forum udzielasz się tylko gdy masz kogoś oczernić w słynnym temacie Hall Of Fool lub gdy kogoś warnujesz. Taka prawda. ;)

Prawda jest taka, że jeszcze nikt nie zafundował mi ciężkiego KO.

Hehe, prawda jest taka, że KO zaliczyłeś, ale nie na forum. Wiem jak bardzo boli Cie utrata @ na #wcwfans. Trochę Ci się wtedy w dupce poprzewracało bo zostałeś GMem i opem, więc zaczął się trolling. :)

Bonkol, domyślam się, że pisząc o osobach, które nie oglądają WWE i nie znają klimatu zbiorczych tematów, a zabrały tutaj głos, masz na myśli przede wszystkim mnie. Spieszę więc z informacją, że TNA, a ściślej - iMPACT!, który oglądam na bieżąco, też ma swój temat zbiorczy, który czytam pasjami, czasem zabieram w nim głos, i jego klimatem przesiąkłem. Tematów o WWE rzeczywiście nie czytam, ale zastanawiam się, jak robisz to Ty, mając permanentne zaległości i unikając spoilerów. Przyznasz, że trudno w takich okolicznościach poznać ich klimat.

Permanentne zaległości gromadzą mi się zawsze po WM gdzie mam chwilowy rozbrat z wrestlingiem. Jak łatwo się domyślić są już dawno odrobione. ;)

Jeżeli zaś chodzi o kółka wzajemnych adoracji, to przecież każdy ma własne, co nie ;*?

Dokładnie. Niebawem przybędzie tutaj moja wataha. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/22144-fuck-nasjazz/page/3/#findComment-203013

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

10

• Bonkol

8

• HcK

7

• SixKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe, prawda jest taka, że KO zaliczyłeś, ale nie na forum. Wiem jak bardzo boli Cie utrata @ na #wcwfans.

Wbrew pozorom spraw forum i kanału #wcwfans się nie miesza o czym drogi GMie zapominasz.

E tam. Widzisz. Masz opa, masz zły humor i mnie nie lubisz, ale ciężkiego KO zaserwować nadal nie potrafisz. A ja mimo swego bólu nadal umiem tą dyskusją się świetnie bawić. Z opa zrezygnowałem sam, bo zabawnie wyglądała sytuacja, w której op banował opa. Co prawda RazorR sprawę rozpatrzył i opa mi oddał a zabrał go J-Ro, ale nie chciałem być chujem i nie zaakceptowałem tej sytuacji. Tego zapewne nie pamiętasz. Jeśli jednak po raz kolejny dostałem bana (nomen omen na wniosek tej samej osoby) za wyimaginowany spoiler (który był czystym żartem i nie pokrywał się z rzeczywistością) to ripostą mogła być tylko jedna i być może Koper ma ją jeszcze w logach, chociaż średnio do upublicznienia się nadaje.

I jeszcze jedno, nie musisz co chwilę powtarzać tego, że jesteś ważniejszy, owszem jesteś redaktorem, a na forum udzielasz się tylko gdy masz kogoś oczernić w słynnym temacie Hall Of Fool lub gdy kogoś warnujesz. Taka prawda.

W życiu nie napisałem, że jestem od kogokolwiek ważniejszy. Nie przypisuj mi swoich cech, bo to Ty argumentowałeś bana na ircu kaprysem opa. Co do Hall of Fool to fajny temat, zdobył AUA i każdy nowy wpis cieszy się ogromnym zainteresowaniem (15 wpisów - 7k wyświetleń, znajdź drugi taki). Co do warnów - to uwierz mi, daje ich najmniej jak się da i przez to mało udzielam się w dyskusjach, bo zamiast warnować usuwam posty i je uzasadniam.

https://forum.wrestling.pl/topic/22144-fuck-nasjazz/page/3/#findComment-203018

Nie wiem o co chodzi, ale temat topicu strasznie mi się podoba;)

Fuck nasjazz!! :D

https://forum.wrestling.pl/topic/22144-fuck-nasjazz/page/3/#findComment-203042

luki, jeśli nie wiesz o co chodzi, to chodzi o to, abyś nie wiedział o co tak naprawdę chodzi :twisted: .
https://forum.wrestling.pl/topic/22144-fuck-nasjazz/page/3/#findComment-203047

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...