Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fuck nasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobra, ogólnie to nie chcę mi się rozmawiać o osobie Vercyna. Moim zdaniem zasłużył na warna i to o to się ta rozmowa cała rozchodzi.

Powtarzam się. Nowina jest rzeczą nową, a więc karta na HIAC jest nowiną.

No co Ty!? ;P Nie wiedziałem. (JK) :)

Niech sam się wypowie dlaczego tego nie zrobił. Albo może RazorR? Mu też chyba zdarzało się umieszczać wyniki bez spoilerów w newsach, ale wtedy nie miałeś pretensji.

U niego natrafiałem na spoilery tylko i wyłącznie z Superstars, a ta gala mnie nie interesuję jak i też inne tygodniówki, poza tym nie wiem kto zresztą interesuje się galą WWE Superstars skoro na niej możemy jedynie ujrzeć dobrej jakości walki, ale bez żadnej przyszłości.

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

10

• Bonkol

8

• HcK

7

• SixKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

Temat mojej dyskusji z Tobą się zdecydowanie wyczerpał. Nie interesuje mnie czy obchodzą Cię tygodniówki i czy lubisz Vercyna. Swoje zdanie wyraziłem i nie zdołałeś mnie przekonać żebym je zmienił.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

To nie widziałeś na oczy tego o co się spierasz, a jednak to robisz? Szlachetne. Mimo wszystko fakt jest taki, że niezależnie od wiarygodności Twojego informatora warn jest słuszny i chociaż normalnie nie chciałoby mi się tego tłumaczyć to tym razem to zrobię.

Fajnie jest, że robisz tyle szumu mimo, że w tych tematach od zawsze panowała ta sama zasada. Jeżeli warn dotyczył tapingu to był słuszny, jeżeli PPV to nie, ale skoro niektórzy chcą się wykłócać to lepiej zrobić update regulaminu i będzie po kłopocie.

Pewna anegdota. Swego czasu LegendKiller natknął się na wyniki jakiegoś PPV w oficjalnym temacie o Raw. Oczywiście podał tą informację w sb żeby ostrzec użytkowników i zaalarmować GMów. Użytkownik otrzymał warna a post został usunięty. Z tego co pamiętam wtedy milczałeś, a sytuacja była niemal identyczna. Możesz mi odpowiedzieć jakie były tego powody oprócz sztandarowego "nie zauważyłem"?

Wybacz, że nie czytam regularnie cudownego forumowego shoutoboxa i jakiś spoiler PPV mi umknął, po prostu katastrofa. :twisted:

? Mam nadzieję, że nie dlatego się spierasz, bo z pewnością Impact 4 Ever byłby smutny gdyby dowiedział się iż nie o niego w gruncie rzeczy się troszczysz. Chociaż tej troski nie przejawia nawet on sam. Nie napisał do mnie PW, w którym uznałby warn za niesłuszny. Nie zachował się jak ostatni debil i nie zaczął wykłócać się w oficjalnym topicu. Może więc nie chce żeby ktoś go na siłę uszczęśliwiał? A może napisał do Ciebie, bo wydałeś mu się ciekawą osobą ze względu na zielony nick i uprawnienia w dziale ekspertów?

Wbrew pozorom spraw forum i kanału #wcwfans się nie miesza o czym drogi GMie zapominasz. Dostałeś bana na kanale, który został zdjęty w godzinę i obraziłeś się jakbym zgwałcił Twoją matką, a następnie edytowałeś mojego posta na forum i wrzuciłeś jakąś fotkę, bardzo ciekawa zabawa muszę przyznać, ale po tym całym poście widzę, że dalej czujesz się atakowany, może więc wyjdź trochę się przewietrzyć, bo...

... i kilka osób wyłapało za to warny, ale Bonkol i tak ukazał siebie jak męczennika pokroju Kolbego więc nie będę do mitu jego świętości dokładał cegiełki.

... na męczennika wyrosłeś tutaj Ty.

Jeszcze jedna sprawa, portal Attitude to nieodłączna część forum i za spoilery w newsach też należą się warny, dlatego wprowadzony został upragniony przez wszystkich tag. Jakby było inaczej to newsów nie byłoby na forum, a można je komentować nie wchodząc nawet na portal, więc to chyba jasne, że nie jest potrzebny żaden inny regulamin oprócz tego forumowego.

Czyli rzecz z założenia świeża, nowa. Nie wiem czy przeglądasz jakieś inne portale, ale strzelę z piłkarskimi. Czy sport.pl czeka z ogłoszeniem wyniku meczu Realu z Barceloną zanim go ściągniesz? Jeśli nie chcesz być na bieżąco to w newsa nie wchodzisz. Jeśli nie jesteś na bieżąco i chcesz zrecenzować SD! sprzed dwóch dni wchodzisz w topic i to piszesz, bo wiesz, że nie natkniesz się na wyniki gali, której jeszcze nie obejrzałeś.

Porównujesz piłkę nożną z wrestlingiem ? Serio coś tutaj nie gra i kogoś mi to przypomina, ale zachowam to dla siebie. 8)

Reasumując. Nie wiem po co robić taką aferę o jednego warna, na pewno nie po to pisałem posta w dziale z ostrzeżeniami, żebyś mógł nasjazzie tutaj płakać nad swoim ciężki losem. Warto czasami się za kimś wstawić, bo już kilku wartościowych użytkowników dostało warny prawie za darmo i nikomu nie śpieszy się, żeby je ściągnąć mimo, że zostały już dawno "odrobione". W ogóle jeżeli będą jeszcze jakieś osobiste aluzje to zapraszam na PW, nie ma co swojej zranionej dumy pokazywać przed całą forumową społecznością.

15974308365193fac7b7921.jpg

Seraphim - damn, znów nabrałem się i chciałem zabić muszkę z twojego podpisu :twisted:

Do rzeczy - uważam, że spoilery z tygodniówek i PPV mogą spokojnie być zamieszczane w oficjalnych tematach takich jak ten dotyczący SmackDown. Co do newsów to najlepiej jakby takowy został po prostu nazwany - Spoilery z XXX czy coś. To, że ktoś ma zaległości a chce sobie wejść w oficjalny temat to już jego problem. Według mnie tag spoiler nie musi być tam używany, wszędzie indziej - owszem.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Android

Regulamin forum, jak zresztą sama nazwa wskazuje, obowiązuje na forum. Dodatkowe regulacje nie są potrzebne, gdyż, po pierwsze, newsmani starają się ukrywać najważniejsze informacje, a domaganie się ukarania ich - ich, ludzi, którzy pracują za darmo, by Attitude miało własny serwis, a użytkownicy tematy do dyskusji - za niedopatrzenie (podkreślam, że na portalu), to zupełny absurd. Mogę to jednak zrozumieć, gdy o wlepienie warna wnosi osoba, która sama niczego nie zrobiła dla społeczności, a więc nigdy nie była narażona na krytykę i wytykanie błędów (tych prawdziwych i tych urojonych) przychodzi jej z największą łatwością. Po drugie wreszcie - kiedyś nie było tagu "spoiler", więc jeśli ktoś miał zaległości i nie chciał się natknąć np. na wyniki, to po prostu omijał newsy szerokim łukiem. Ta stara ludowa zasada zawsze się sprawdza. Inna sprawa, że gdyby regulamin z forum przenieść na portal, to osoba, która dzień po gali napisała felieton i zamieściła w nim, dajmy na to, wynik jednej z walk, również powinna być ukarana. Oczywiście byłoby to tak samo irracjonalne, jak żądania w tym temacie, ale już teraz można przewidzieć, że zamiast dobrego słowa czy dyskusji na poruszony temat, skończyłoby się na przepychankach z legalistami i nierobami (a często legalistami-nierobami), którzy zawsze know-how ;).

Jeżeli chodzi o temat sporu, to rację mają nasjazz i Raven, o czym wyraźnie mówi regulamin w punkcie 16: "Cisza po PPV powinna trwać 3 dni i w tym czasie o wydarzeniach na tym PPV możemy wypowiadać się tylko w specjalnym temacie dotyczącym tego PPV w innych zaś tematach ukrywamy nasze wypowiedzi w tagu spoiler". W "specjalnym temacie dotyczącym tego PPV", a więc nie w żadnych "oficjalnych tematach" czy innych, niby nieoficjalnych - jest to tak prosto napisane, że nawet nie ma miejsca na jakieś interpretacje. A fakt, że w nazwie np. tematu o RAW (tematu, ustalmy, zbiorczego, a nie "oficjalnego") jest napisane "spoilery", oznacza, że jeśli ktoś w nocy z poniedziałku na wtorek obejrzał galę na żywo i napisał co się na niej wydarzyło, nikt nie może mieć do niego pretensji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nasjazz co to za nazwa tematu? porówniania z Tede :D

Euz nie badz tak za tym zeby spoilery ppv byly umieszczane w tygodniowkach bo pamiętam jak ukarałes użytkownika w temacie indys zone, za to ze dał wyniki turnieju NJPW i to dwoma warnami.

Nie protestowałem bo sam jestem za tagiem spoiler i w pewnym momencie trzeba bylo to utemperowac rowniez w temacie Indys. Ale rozumiem to ze w odpowiednich tematach mozna bez spoilerów dawać ale tylko dotyczacych danej gali czy programu tv.

Co do Vercyna to akurat on wrzuca wyniki w spoiler, ze raz moze sie zapomnial to nie znaczy ze od razu przewinienie, news to news, jak sama nazwa wskazuje czesto nawet dotyczy ewentualnych rozwiazan na gale ktore beda i malo tego czasem sie te wiadomosci sprawdzaja, to wtedy tez ma byc traktowane jako spoiler? :D

Troche przesadzona cala dyskusja, regulamin jest jasny i tyle, najlepsze w tym wszystkim ze sam poszkodowany sie jeszcze nie wpisal :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ja tam nie wiem bo i tak nie wchodzę w tematy związane z WWE, ale nielogiczne są dla mnie pretensje osób, które wchodzą w oficjalne tematy i się rzucają. Dla mnie właśnie tematy o PPV i tygodniówkach mogłyby zawierać spoilery. Z IZ jest inaczej, bo jest tylko jeden temat i nigdy nie wiadomo na co można trafić.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

W ogóle jeżeli będą jeszcze jakieś osobiste aluzje to zapraszam na PW, nie ma co swojej zranionej dumy pokazywać przed całą forumową społecznością.

Na pw powinieneś do mnie napisać w chwili gdy uznałeś warn I4E za niesłuszny. Reszta to tylko wypadkowa procedur, których postanowiłeś nie przestrzegać.

może więc wyjdź trochę się przewietrzyć

Kocham te internetowe uszczypliwości. "Jestem większym liferem niż Ty!"

Poza tym z tego co napisałeś wywnioskować można, że Twoja wizja Attitude zupełnie odbiega od tego w czym uczestniczysz. Portal i forum mają oddzielne zasady, zwyczaje spoilerowania też zupełnie rozbieżne. Ciężka sprawa.

Nasjazz co to za nazwa tematu? porówniania z Tede :D

Hehe, akurat w tym wypadku pasuje jak ulał. :D

Reasumując - tak jak napisałem w temacie o SD! zdanie modów w kwestii warna jest jednogłośne, dziękuję za wpis Sixowi i Streetowi a za brak wpisu RazorRowi (yeah, czujecie jak to robię?!).

Nie płakałem po CM Punku

I jak tu się nie cieszyć, że odeszło się w cień na forum :D Eh, panowie, nie sądziłem, że nawet na naszym forum poczuję się kiedyś, jak w drewnianej ławie sejmowej :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Portal i forum mają oddzielne zasady, zwyczaje spoilerowania też zupełnie rozbieżne. Ciężka sprawa.

Zwyczaje spoilerowania powinny być wszędzie takie same i jeżeli nie chcę się komuś psuć zabawy to się dane wiadomości jakoś ukrywa, nieważne jak.

Skoro Przemk0 wprowadził opcje, że newsy z portalu automatycznie pokazują się na forum i można o nich dyskutować to powinny mieć jakąś łączność z regulaminem. Zresztą, gdyby tak nie było to nikt nie dostałby ostrzeżenia za niektóre brednie wypisywane pod newsem, bo przecież forum to nie portal i nie można tych rzeczy łączyć. :roll:

Sprawa ze spoilerami we wszystkich "oficjalnych" tematach jest dla mnie dziwna, jeżeli ktoś nie chce się nadziać to nie wchodzi po PPV i ma problem z głowy. Nie od dziś wiadomo, że najlepiej o gali pisze się świeżo po jej obejrzeniu i jeżeli coś nawiązuje do tygodniówek to nie widzę problemu żeby o tym wspominać(jeszcze raz napiszę, że inna sprawa ma się z tapingami).

I jak tu się nie cieszyć, że odeszło się w cień na forum :D

Olałeś nawet dział MMA i swojego Rampage'a. Nie ma Ci wstyd ? :twisted:

Zwyczaje spoilerowania powinny być wszędzie takie same i jeżeli nie chcę się komuś psuć zabawy to się dane wiadomości jakoś ukrywa, nieważne jak.

Czyli przyznajesz, że I4E, który spierdolił Ravenowi zabawę zachował się źle?

Skoro Przemk0 wprowadził opcje, że newsy z portalu automatycznie pokazują się na forum i można o nich dyskutować to powinny mieć jakąś łączność z regulaminem.

Komentarze znajdują się na forum. Newsy na portalu. Jeśli zacytujesz mi jakiegoś newsa zawierającego więcej niż 5 akapitów w pełni z forum uznam, że warn I4E był niesłuszny.

Widzę jednak, że uparłeś się na drążenie tematu rozdzielności portalu od forum więc chętnie to wytłumaczę (choć jako były GM powinieneś mieć jakąś wiedzę). Posłużę się tu przykładem portalu gazeta.pl. Definicję newsa wykładałem już Serpahimowi. Redaktorzy są to ludzie zatrudniani przez właścicieli portalu, którzy wcześniej sprawdzają ich kompetencje i mają za zadanie dostarczać najświeższe informacje (nie 4 dniowe czerstwiaki) nie można ich za mały błąd karać warnem z prostego powodu, którego pewnie nigdy nie zrozumiesz. Robią to wszystko za darmo, z własnej inicjatywy i odwalają świetną robotę. W normalnych warunkach pomyłka Vercyna zostałaby wyłapana przez korektorów (masz do tego zacięcie, może spróbujesz?). Jeśli chodzi o komentarze to na wcześniej wymienionym portalu też wpisuje się je na forum, po uprzednim założeniu konta. Komentarze sprzeczne z regulaminem FORUM (bo tak nazywa się miejsce wymiany opinii) są cenzurowane lub usuwane (opcja warnów nie jest przewidziana). Dlatego rozróżnij proszę, że forum jest tworzone przez użytkowników, a portal przez redaktorów. Redaktor na forum jest zwykłym użytkownikiem, który ma takie same uprawnienia jak każdy (mam nadzieję, że w końcu wyprowadzę z błedu tych, którzy uważają redaktorów za modów). Ot, wszystko. Najwyższą karą dla redaktora za przewinienie na portalu jest wydalenie go z redakcji, żaden warn.

Sprawa ze spoilerami we wszystkich "oficjalnych" tematach jest dla mnie dziwna

Nie ma oficjalnych tematów. Tematy do których nawiązujesz są jedynie tematami zbiorczymi, a w nich obowiązuje 16 punkt regulaminu. Nikt nie wręczył im znaku jakości "Teraz Attitude" ażeby miały one być w jakikolwiek sposób reprezentatywne.

Nie płakałem po CM Punku

Czyli przyznajesz, że I4E, który spierdolił Ravenowi zabawę zachował się źle?

Jak ktoś komuś psuję zabawę to zawsze jest źle. Jeżeli był to post o PPV to nie miałbym jednak do niego żadnych pretensji.

nie można ich za mały błąd karać warnem z prostego powodu, którego pewnie nigdy nie zrozumiesz

No cóż, czyli są ludzie równi i równiejsi.

Komentarze sprzeczne z regulaminem FORUM (bo tak nazywa się miejsce wymiany opinii) są cenzurowane lub usuwane (opcja warnów nie jest przewidziana).

Czyli mogę rzucać w komentarzach spoilerami ile tylko mi się podoba, bo moje wpisy zostaną tylko ocenzurowane lub usunięte, tak ?

Nie ma oficjalnych tematów. Tematy do których nawiązujesz są jedynie tematami zbiorczymi, a w nich obowiązuje 16 punkt regulaminu. Nikt nie wręczył im znaku jakości "Teraz Attitude" ażeby miały one być w jakikolwiek sposób reprezentatywne.

Nikt im nie wręczył, bo zawsze wszystko było jasne i ludzie złościli się najczęściej tylko dlatego, że ktoś nawiązywał do wyników z gal, które nie były jeszcze w TV.

Ogólnie rzecz biorąc to nie musisz już się tak męczyć i wszystkim tłumaczyć najprostszych rzeczy. Prawda jest taka, że odkąd jesteś na forum to nie widziałem ani razu żebyś zaakceptował argumenty inne od swoich, więc do niczego to nie prowadzi.

Kończę dyskusję, bo wyjdę na osobę, która chce działać wbrew regulaminowi, a tak nie jest, bo sam jestem bardzo wyczulony na spoilery, ale kółko wzajemnej adoracji i tak zawsze ma rację. Co ciekawe są to osoby, które w dyskusjach zupełnie się nie udzielają, bo nie oglądają WWE i nie mogą do końca wiedzieć jaki jest klimat poszczególnych tematów nazywanych "zbiorczymi".

Ustalmy jedną rzecz - nie będziemy karać newsmanów za ich dobrą, społeczną (co jako osoba, która pisała newsy przez dwa i pół roku, będę zawsze podkreślał) pracę. Wystarczy, że pracują w szkodliwych warunkach, bo tak trzeba nazwać sytuację, w której, gdy tylko przydarzy im się jakaś literówka, naskakuje na nich jeden krzykacz za drugim. Oczywiście fakt, że pracują za darmo, nie czyni z nich świętych krów, niemniej w tym przypadku, jak już napisałem, jest to praca dobra, a ponadto, co też już pisałem, kto nie chce natrafić na spoiler, nie czyta właśnie newsów - i dopiero wtedy ma problem z głowy. Kwestię dyskusji na forum wyczerpuje natomiast regulamin - my też go już tu wyczerpaliśmy. Jeżeli ktoś ma pomysł na jego sensowną nowelizację, można to napisać w propozycjach dotyczących forum (przyklejony temat w Ogłoszeniach).

No cóż, czyli są ludzie równi i równiejsi.

Zupełnie nie zrozumiałeś tego co napisałem więc jak mam nie tłumaczyć najprostszych rzeczy?

Redaktor - człowiek mający uprawnienia do pisania na portalu.

Portal - miejsce gdzie umieszczane są newsy.

Forum - miejsce gdzie umieszczane są komentarze

Innymi słowy - NIKT nie może zostać ukarany warnem za przewinienia na portalu, bo dostęp do pisania w tym miejscu mają tylko i wyłącznie osoby wcześniej sprawdzone i odpowiedzialne. Odwalają świetną robotę i za błąd mogą otrzymać jedynie słowne upomnienie od admina lub w przypadku zupełnej niesubordynacji mogą zostać z owej redakcji wydalone. Zakładamy, że jeśli ktoś przyjmuje na siebie OBOWIĄZEK pisania newsów nie robi tego ze złej woli. Karanie go za to byłoby niehumanitarne. Jeśli jednak członek redakcji zachowa się w sposób sprzeczny z regulaminem forum, wpisując się nawet pod swoim newsem może otrzymać ostrzeżenie (podobnie jak w innych działach). Innymi słowy - redaktor nie może otrzymać warna jedynie za newsa.

Czyli mogę rzucać w komentarzach spoilerami ile tylko mi się podoba, bo moje wpisy zostaną tylko ocenzurowane lub usunięte, tak ?

Przykład ten odnosił się do portalu gazeta.pl, na którego forum kary warnów nie są przewidywane. Na naszym forum (czyli w komentarzach) obowiązuje "REGULAMIN FORUM ATTITUDE", którego 16 punkt mówi, że za rzucanie spoilerami ile Ci się podoba otrzymałbyś warna.

Prościej już tego wytłumaczyć nie umiem.

Ogólnie rzecz biorąc to nie musisz już się tak męczyć i wszystkim tłumaczyć najprostszych rzeczy. Prawda jest taka, że odkąd jesteś na forum to nie widziałem ani razu żebyś zaakceptował argumenty inne od swoich, więc do niczego to nie prowadzi.

Prawda jest taka, że jeszcze nikt nie zafundował mi ciężkiego KO. Ty masz niepowtarzalną szansę, a jednak chcesz zrezygnować. Przecież rozstrzygnięcie na punkty na pewno nie usatysfakcjonuje I4E. Nie daj się!

Nie płakałem po CM Punku

Bonkol, domyślam się, że pisząc o osobach, które nie oglądają WWE i nie znają klimatu zbiorczych tematów, a zabrały tutaj głos, masz na myśli przede wszystkim mnie. Spieszę więc z informacją, że TNA, a ściślej - iMPACT!, który oglądam na bieżąco, też ma swój temat zbiorczy, który czytam pasjami, czasem zabieram w nim głos, i jego klimatem przesiąkłem. Tematów o WWE rzeczywiście nie czytam, ale zastanawiam się, jak robisz to Ty, mając permanentne zaległości i unikając spoilerów. Przyznasz, że trudno w takich okolicznościach poznać ich klimat.

Warto jednak napisać, że forum to dobro wspólne, a nie prywatny folwark adminów i moderatorów. Dostrzega to coraz większa liczba użytkowników, którzy zgłaszają nam posty naruszające regulamin. Ułatwiają nam w ten sposób pracę, gdyż siłą rzeczy nie jesteśmy w stanie wyłapać wszystkiego. A że często są to osoby, które udzielają się w tematach, z których posty zgłaszają, znają ich klimat i są dla nas wiarygodne. I taką właśnie pomocą wyraża się postawa obywatelska, bo złośliwości i wytykanie to ostatnia rzecz, która służy forum.

Jeżeli zaś chodzi o kółka wzajemnych adoracji, to przecież każdy ma własne, co nie ;*?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...