Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fuck nasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Impact 4 Ever - Spoilery NoC w topicu o SD!

Ekhem, General Manager powinien wiedzieć, że w oficjalnych tematach spoilery są dozwolone o czym najlepiej świadczą tytuły wszystkich tego typu tematów, więc warn dla pana Impact 4 Ever jest zdecydowanie niesłuszny i krzywdzący. :)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

10

• Bonkol

8

• HcK

7

• SixKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

Regulamin nie został uaktualniony o oficjalne tematy tygodniówek, więc drogą logiki jeżeli spoilery są akceptowalne w oficjalnych tematach PPV to to samo tyczy się tygodniówek.

• Reputacja:   0

16] Nie spoilerujemy (nie zdradzamy wyników) gal które odbyły się niedawno. Cisza po PPV powinna trwać 3 dni i w tym czasie o wydarzeniach na tym PPV możemy wypowiadać się tylko w specjalnym temacie dotyczącym tego PPV w innych zaś tematach ukrywamy nasze wypowiedzi w tagu spoiler. Jeśli chodzi o gale TV to cisza ta trwa krócej bo 2dni. W rozmowach na luzie istnieje kompletny zakaz spoilerowania.

wygaśnie

Sam walnąłeś spoilera w swoim Newsie odnośnie walki na NoC i karty HiaC czyli złamałeś regulamin, więc powinieneś siebie sam zwarnować:

Kto nie oglądał NoC niech nie zagląda.

http://www.bankfotek.pl/image/759814.jpeg

7894118684ede4cf290d46.jpg

Impact 4 Ever - Spoilery NoC w topicu o SD!

Jeżeli te spoilery dotyczyły NoC to podtrzymuje swoje zdanie, ale jeżeli dotyczyły tapingu SD, który dopiero zostanie wyemitowany to warn jak najbardziej zasłużony i po prostu zostałem wprowadzony w błąd. ;)

Seraphim: nieźle. :twisted:

Koniec off-topicu.

• Reputacja:   288

To ja mam pytanie czysto teoretyczne, żeby wyjaśnić wszelkie wątpliwości.

Weźmy taką hipotetyczną sytuację... Po Bound For Glory wchodzę w temat Smacka i walę: "A Jednak Jeff Hardy przegrał walkę o pas na Bound for Glory. Ciekawe jakie są szanse zobaczyć go teraz ponownie na Smacku?"

I co nie należy mi się warn za taki debilizm? A przecież teoretycznie mój post odnosi się do Smacka a w tym temacie można spoilerować, bo tak jest w jego nazwie...

To jak to w końcu jest, bo wydawało mi się, że w tematach odnośnie gal można spoilerować, ale tylko odnośnie dokładnie tych gal a nie imprez spod znaku PPV (przynajmniej przed upływem "ustawowych" 3 dni)?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zawsze było w domyśle, że spoilery mogą się ukazywać w oficjalnych tematach jeżeli gala już się odbyła(niezależnie czy TV czy PPV, jak nie chcesz się nadziać to wchodzisz w temat po obejrzeniu gali). Oczywiście wszystko w obrębie jednej federacji, bo taki przypadek o którym wspomniałeś mógłby się zdarzyć i ktoś kto tak błysnął powinien dostać ostrzeżenie.

Pozwólcie, że zacznę najpierw od...

Jedynie pisać tu mogą osoby które dały warna, wszelkie dyskusje na ich temat prowadzimy na PW.

... i kilka osób wyłapało za to warny, ale Bonkol i tak ukazał siebie jak męczennika pokroju Kolbego więc nie będę do mitu jego świętości dokładał cegiełki.

to warn jak najbardziej zasłużony i po prostu zostałem wprowadzony w błąd.

To nie widziałeś na oczy tego o co się spierasz, a jednak to robisz? Szlachetne. Mimo wszystko fakt jest taki, że niezależnie od wiarygodności Twojego informatora warn jest słuszny i chociaż normalnie nie chciałoby mi się tego tłumaczyć to tym razem to zrobię.

General Manager powinien wiedzieć

Ekhem, (początek fajny na "wredotę" więc skopiuję) może dlatego niektórzy zamiast "wiedzieć" potrafią tylko "wiedzieć lepiej", udawać Buddę i być wyrocznią we wszystkich możliwych sprawach? Parafrazując zwrot Tuska do niejakiej pani Irenki - "Ja jestem tylko prosty GM...".

że w oficjalnych tematach spoilery są dozwolone o czym najlepiej świadczą tytuły wszystkich tego typu tematów

Pewna anegdota. Swego czasu LegendKiller natknął się na wyniki jakiegoś PPV w oficjalnym temacie o Raw. Oczywiście podał tą informację w sb żeby ostrzec użytkowników i zaalarmować GMów. Użytkownik otrzymał warna a post został usunięty. Z tego co pamiętam wtedy milczałeś, a sytuacja była niemal identyczna. Możesz mi odpowiedzieć jakie były tego powody oprócz sztandarowego "nie zauważyłem"? Masz na nazwisko Jaworowicz, że bierzesz jedna sprawę na sto? Czy może:

<@Bonkol> Euz: bany leca za to, ze ktos sie nie przywita.

<@Bonkol> wiec ja moge za to, ze go nie lubie.

? Mam nadzieję, że nie dlatego się spierasz, bo z pewnością Impact 4 Ever byłby smutny gdyby dowiedział się iż nie o niego w gruncie rzeczy się troszczysz. Chociaż tej troski nie przejawia nawet on sam. Nie napisał do mnie PW, w którym uznałby warn za niesłuszny. Nie zachował się jak ostatni debil i nie zaczął wykłócać się w oficjalnym topicu. Może więc nie chce żeby ktoś go na siłę uszczęśliwiał? A może napisał do Ciebie, bo wydałeś mu się ciekawą osobą ze względu na zielony nick i uprawnienia w dziale ekspertów?

Za dużo jednak o samym Bonolu mówię. Czas na głównego bohatera czyli warna chociaż śmiem mieć wątpliwość czy o niego tu tak naprawdę chodzi. Ktoś wspomniał we wcześniejszym poście o "logice". Proszę bardzo, oto logiczny łańcuch powiązań spoilerów.

PPV - Raw - SD!

Wszystkie one działają autonomicznie i zarówno w temacie o Raw jak i SD! obowiązywałaby trzydniowa cisza po PPV gdyby nie fakt iż Raw odbywa się dzień po gali niedzielnej, tak więc w tym wypadku cisza trwa jeden dzień. Jeśli ktoś chce porozmawiać o skutkach tego co wydarzyło się na PPV to robi to w temacie o PPV. Nie wchodzi w poniedziałek do tematu o SD! i nie pisze, że ten i ten zdobył taki a taki tytuł (a ten post właśnie tak wyglądał), a jeśli już to robi to używa tagu spoiler. "SPOILER" jako człon tematu odnosi się tylko i wyłącznie do wyników SD! (oczywiście nie tych z tapingu). Wedle "logiki" jaka jest tu promowana można by wrzucić do tematu o NoC wyniki wczorajszego Raw, bo przecież gala się odbyła, wszystko dzieje się w "obrębie jednej federacji", a topic oznaczony jest wielkim napisem "SPOILER". Punkt w regulaminie jest taki jaki być powinien.

Sam walnąłeś spoilera w swoim Newsie odnośnie walki na NoC i karty HiaC czyli złamałeś regulamin, więc powinieneś siebie sam zwarnować:

Brawo. A teraz powiedz mi czy wziąłeś ten punkt z regulaminu forum czy portalu Attitude? I gdzie opublikowany był owy news?

więc nie rozumiem skąd ten nagły szum i warn.

Mógłbym Cię zapytać o to samo 50 razy w ciągu ostatniego miesiąca.

Zamiast doszukiwać się błędów u mnie proponuję szukać ich w decyzjach sędziów piłkarskich podczas ostatniego weekendu. Może lepiej wyjdzie.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Brawo. A teraz powiedz mi czy wziąłeś ten 1.punkt z regulaminu forum 2.czy portalu Attitude? 3. I gdzie opublikowany był owy news?

1. Jaki punkt?

2.(kont.)Co to za pytanie? Nie wiem o jaki punkt Ci chodzi, bo żadnego nawet nie palnąłem.

3. Przecież nie na forum Bravo Girl. Sam sobie na to pytanie możesz odpowiedzieć. Newsman czyli - VercynGetorix ma tak samo przestrzegać regulaminu jak normalny użytkownik czyż nie? VercynGetorix wyraźnie zaspoilował walkę z NoC nie chowając w spoiler przyszłej walki na HiaC o pas WWE przy tym podkreślając wyraźnie kto jest aktualnie ©.

1. Jaki punkt?

16 Punkt regulaminu, który zacytowałeś cytując (aj, brzydko) Vercyna.

!! REGULAMIN FORUM ATTITUDE !!

Więc powiedz mi teraz czy Vercyn pisze newsy na portalu czy forum ?

Nie płakałem po CM Punku

1. Jaki punkt?

16 Punkt regulaminu, który zacytowałeś cytując (aj, brzydko) Vercyna.

!! REGULAMIN FORUM ATTITUDE !!

Więc powiedz mi teraz czy Vercyn pisze newsy na portalu czy forum ?

Portal i forum w tym samym serwisie czyli - Attitude to dwie różne rzeczy i Regulamin FORUM to jest co innego ? Dziwne. Zawsze się przecież chowało spoilery w NEWSach, więc czemu niby teraz ma być jakieś u łagodnienie i szukanie jakichś luk?

Mógłbym poprosić o regulamin PORTALU Attitude?

Vercyn piszę newsy na PORTALU dla użytkowników FORUM.

Spoiler to Spoiler czyż nie?

Dlaczego więc 60% osób wchodzących w newsy to anonimy? Nie masz żadnego dowodu, że osoby czytające newsy to użytkownicy forum.

Nie, bo takowy nie istnieje. Podobnie jak nie istnieje regulamin portalu gazeta.pl, rp.pl czy kprm.gov.pl .

Nie płakałem po CM Punku

Dlaczego więc 60% osób wchodzących w newsy to anonimy? Nie masz żadnego dowodu, że osoby czytające newsy to użytkownicy forum.

Nie, bo takowy nie istnieje. Podobnie jak nie istnieje regulamin portalu gazeta.pl, rp.pl czy kprm.gov.pl .

1. Co mnie obchodzą Anonimy? Pisałem o Użytkownikach FORUM, bo mnie oni bardziej obchodzą, poza tym Anonim to też człowiek i nie znaczy to, że można jemu spoilować, bo nie jest on użytkownikiem Attitude.

Idąc w tą czy w tą stronę to i tak Vercyn piszę NEWSy dla LUDZI.

2. Takowy nie istnieje, bo na Portalu(w tym przypadku Atti.) mało co się dzieje i zazwyczaj na Portalu mało kto może zostać ukarany.

Wszystko kręci się wokół forum i dlatego jest napisany "REGULAMIN FORUM"!

Równie dobrze mógłbym napisać "a co mnie obchodzi jakiś Seraphim" i przestać Ci odpowiadać. Czytałeś definicję newsa?

1. wiadomość, nowina, zwłaszcza prasowa, radiowa

Czyli rzecz z założenia świeża, nowa. Nie wiem czy przeglądasz jakieś inne portale, ale strzelę z piłkarskimi. Czy sport.pl czeka z ogłoszeniem wyniku meczu Realu z Barceloną zanim go ściągniesz? Jeśli nie chcesz być na bieżąco to w newsa nie wchodzisz. Jeśli nie jesteś na bieżąco i chcesz zrecenzować SD! sprzed dwóch dni wchodzisz w topic i to piszesz, bo wiesz, że nie natkniesz się na wyniki gali, której jeszcze nie obejrzałeś.

Nie płakałem po CM Punku

Równie dobrze mógłbym napisać "a co mnie obchodzi jakiś Seraphim" i przestać Ci odpowiadać. Czytałeś definicję newsa?

1. wiadomość, nowina, zwłaszcza prasowa, radiowa

Czyli rzecz z założenia świeża, nowa. Nie wiem czy przeglądasz jakieś inne portale, ale strzelę z piłkarskimi. Czy sport.pl czeka z ogłoszeniem wyniku meczu Realu z Barceloną zanim go ściągniesz? Jeśli nie chcesz być na bieżąco to w newsa nie wchodzisz. Jeśli nie jesteś na bieżąco i chcesz zrecenzować SD! sprzed dwóch dni wchodzisz w topic i to piszesz, bo wiesz, że nie natkniesz się na wyniki gali, której jeszcze nie obejrzałeś.

Czyli - "NXT/SD!/SyFy, taping RAW (schowane wyniki), Matt Hardy, Shaw" - Nazwa tego NEWSa ze spoilerem od Vercyna dla jasności.

"O fajnie, Taping RAW schowane wyniki, wiadomości o Matt'cie Hardym, NXT/SD!/SyFy na pewno tam nie ma odkrytych spoilerów, lecę czytać!" - Tak owa osoba mogłaby zareagować już patrząc na nazwę NEWSa.

Nowina - Co nie znaczy, że musi być czymś nieprzyjemnym w tym przypadku Spoilerem dla kogoś kto nie oglądał jeszcze gali Night of Champions, więc warto byłoby użyć tego tagu:

Przecież od tego go mamy.

Wynik meczu, a wynik walki Wrestlingowej to zupełnie odmienne rzeczy i tu nie ma co do dyskutowania o tym.

Wynik meczu, a wynik walki Wrestlingowej to zupełnie odmienne rzeczy i tu nie ma co do dyskutowania o tym.

Dlaczego? Nie wszyscy mają możliwość obejrzenia meczu na żywo chociaż bardzo by chcieli.

Nowina - Co nie znaczy, że musi być czymś nieprzyjemnym w tym przypadku Spoilerem dla kogoś kto nie oglądał jeszcze gali Night of Champions.

Powtarzam się. Nowina jest rzeczą nową, a więc karta na HIAC jest nowiną. Vercyn mógł to ukryć, ale to zależało od jego dobrej woli, której jak widać nie posiada.

Niech sam się wypowie dlaczego tego nie zrobił. Albo może RazorR? Mu też chyba zdarzało się umieszczać wyniki bez spoilerów w newsach, ale wtedy nie miałeś pretensji.

Nie płakałem po CM Punku

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 043 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
  • Dodaj nową pozycję...