Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z ciekawostek. Zauważyłem, że wrestlerzy którzy przybiegli na pomoc Cenie walczyć z Nexus to był mix face'ów ze Smacka i RAW +... Dolph Ziggler (chyba jedyny - o ile się nie mylę - heel w tym towarzystwie). Czyżby face turn Dolpha zbliżał się szybciej niż się spodziewamy?

Ja tam bardziej upatrywałem się obecności Dolpha wśród face'ów z powodu chęci wzięcia odwetu za skopanie mu tyłka i interwencje w jego walkach na Summerslam i ostatnim SD.

Z jego postacią nic się nie dzieje i nie ma żadnych przesłanek ku temu żeby stał się good guy'em.

Jeszcze tak z ciekawostek to Cena był strasznie mało dopingowany nie waląc standardowych dla siebie trademarkowych akcji w jego przypadku zrobienie akcji typu dropkick , zapaśnicze takedown'y, seria armdragów czy snap supleksy przeszły całkowicie bez echa i dopiero po pierwszym shouderblocku zaczynając swoje dewastujące combo "obudził marków".

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mimo,że między HIAC a NOC minęło mało czasu,a tygodniówki niezbyt dobrze podbudowały to PPV,to jednak galę zaliczam jak najbardziej do udanych.Wszystkie walki trzymały przyzwoity poziom,no może z wyjątkiem starcia Edge'a z Jackiem.Zapychacz.Nawet dobrze zaprezentowali się Orton i Sheamus.Duża lepsza walka niż ta na SS czy RR.Cena w Nexus,cieszy mnie zwycięstwo Wade'a.Walka bardzo fajna.Świetne było to wejście gwiazd WWE.Pojedynek o WHC dużo ciekawszy od tego co zobaczyliśmy na NOC.Nie było takiej zmuły.Paul odwraca się od Takera,interesujący storyline,zobaczymy jak dalej się to potoczy.Trzeba czekać na najbliższe SD.

HIAC ocenię 4- w skali szkolnej.Przyzwoite PPV. :-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja tam bardziej upatrywałem się obecności Dolpha wśród face'ów z powodu chęci wzięcia odwetu za skopanie mu tyłka i interwencje w jego walkach na Summerslam i ostatnim SD.

Z jego postacią nic się nie dzieje i nie ma żadnych przesłanek ku temu żeby stał się good guy'em

No nie zupełnie. Angle z zawirowaniami na linii Dolph - Vickie - jej rookie-girl, może potoczyć się w różne strony... A za interwencję Nexus na SS to powinien im jeszcze wódę postawić, bo dzięki temu obronił tytuł, z czego ewidentnie był zadowolony (sposób "obrony" - jak przystało na heela made in WWE - niespecjalnie mu przeszkadzał) :twisted:

Obyś sie mylil, bo jego postac obnizy loty tak jak to zrobili chociazby z MVP. To nie sa postacie, ktore nadaja sie na face'ow.

Dokładnie. Dla mnie Dolph to świetny heel i jeszcze z pewnością nie wykorzystał całego "złego" potencjału tkwiącego w swojej postaci. Zdecydowanie zbyt szybko byłoby na turn.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg