Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No więc po obejrzeniu HiaC napisze parę zdań

Po1 Opener bardzo miło mnie zaskoczył walka dosyć dobra pomimo tego , że Mizanin zamulał to Morrison i Bryan dali rade ale nie obyło się bez błędów to znaczy bardzo nietrafione Skull Crashing Finally na Morrisonie walka in Plus Bryan kończy mizanina który będzie teraz w ME tylko czy na to zasługuje to już zostawiam waszej ocenie

Po2) Szajbus Vs Viper no powiem wam , że było parę przełamań Viper nieśmiertelny podnosił się po 2 Bicykle Kickach i tutaj znowu błąd (niestety Gala miała ich Troszeczkę) Rko in to The Steps w ogóle nietrafione na Rudym walka średnia Zwycięzca znany Viper

Po3) Alberto Del Rio komentatorzy podkreślali że jest to legenda z Meksyku w sumie to i dobrze bo nieświadomi tego mogą być masy ludzi w USA , bo jak wiadomo dla nich liczy się tylko WWE , Alberta mogę słuchać godzinami ma wszystko czego od hella można wymagać no oczywiście movsets marny ale wiadomo że to nie jego braki tyko kreatywni robią sobie jaja. :-) Adam troszeczkę zdziadział po kontuzji , przełamanie po Gutwrench Power Bomb , co mnie zdziwiło i tutaj także błedy była sytuacja kiedy adam chciał wbić w narożnik swagera , co sie tam stało zostawię bez komentarza. (Swager ty kretynie) Adaś wygrywa Walkę z dupy. Amen

Po3) Panie przewinąłem nie interesuje mnie ta dywizja w WWE bo jest marna widziałem tam jakieś próby sharpshotera nie wnikam.

Po4) Cenaminator vs Angielski Chłopiec no więc , było średnio ktoś napisał zanim obejrzałem że Cena ma coś dodane do movsetu :twisted: i tutaj błagam czy Dropkick który nie był perfekcyjny to coś dodanego do movsetu no raczej nie...

Wade za to ma wporządku movsets jak na hella u vinca to nawet za dobry :lol: Cena przegrał bo wyskoczył harris , ale powiedzcie mi czy po WastedLand czyli signaturze Wade Cena odbija bez problemu , ale jak już harris go trzepnął (rękami) Cena leży nieprzytomny i przegrywa (chwała za to ) ale nie przewiduje jakiś większych zapędów Jasia od po prostu zniszczy nexus od środka :-x

Po5) Grabarz Vs Kane no przyznam się bez bicia że w 90% przewinąłem tą walkę ale po tym co pokazawil na NoC nie miałem ochoty na drewniany Brawl jak by ta walka Odbyła sie z 4 lata wcześniej oglądnął bym bez szemrania a tak oglądnąłem końcówkę i wiem że ten feud może być podciągniety aż pod Wrestlemanie i tutaj pojawia mi się pytajnik nad głową gdzieś kiedyś przeczytałem że Grabarz z miłą chęcią podłoży się umownemu Bratu na Wrestlemanii (oby tak się nie stało)

Gale oceniam w skali od 1-10 na 5- było by nawet 6- ale te błędy w paru walkach nie mogłem tego znieść... Albo po prostu Się czepiam Amen

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

U.S Championshp - Jak dla mnie jedna z ciekawszych walk tej gali, co prawda początek nie porywał ale z każdą minutą było co raz lepiej, już myślałem, że Miz ponownie zdobędzie pas US lecz WWE tym razem nas nie zawiodło i zostawiło pas Danielsonowi

WWE Championship - Wbrew pozorom walka nie zassysała, aż tak bardzo, było kilka rzeczy do których można byłoby się przyczepić ale z tych dwóch panów chyba wyciągnięto maximum

Edge vs Swagger - Kolejny zapychacz, pewnei Edge nie przeprosi GM'a i powróci na SD

Cena vs Barret - Tego po Jasiu się nie spodziewałem! Wykręcił z Wadem na prawdę dobrą walkę! :shock: Myślałem, że poczekają z tym heel turn'em Ceny ale skoro dołączył do Nexus to jest początek ich końca..

Divas Championship - Walke pań przewinąłem, liczyłem, że Layla w końcu coś zrobi, zdradzi Michelle ale nie bo po co..

World Heavyweight Championship - Boż.. Ile razy już wałkowane było jak "Ojciec" zdradza Taker'a potem znów do niego wraca bo Taker pokonuje Kane'a.. Szczerze to nie kupuje tego, że Paul otwiera urnę a światło "zabija" Taker'a jak kryptonit Superman'a (czy jak to się tam pisze) co do samej walki to dało się ją obejrzeć bez przewijania nie tak jak tą na NoC

Ogólnie PPV jedne z lepszych w tym roku, chyba najmniej (ze wszystkich PPV) tą galę przewijałem 3/5 btw. na tego "złego" mówimy heel nie hell

Nie wiedziałem, że JoMo także ma coś w swoim repertuarze zagrań ringowych, co może służyć jako sub :) w sumie to tylko on i Bryan zakładali jakieś dźwignie, które mogły doprowadzić do odklepania. Udowodnił, że jest dobrym materiałem na walki o tytuły. Nie dziwie się, że Bryan wygrał i że to Miz musiał klepać.

Rudy i Randy dali niezłą rozrywkę, po każdym bicykle kick wiedziałem, że Randy się podniesie jak to miało miejsce na poprzednim PPV. Teraz "rowerek" mu nie groźny, podniesie się :) Gorzej jednak z wykonanym RKO, którym po prostu nie trafił. Mimo to walka była niezła dla mnie, a późniejsza celebracja i wejście na klatke też ciekawe :)

Cena i Barret, miałem dwie różne myśli podczas tego pojedynku. Kiedy Nexus wbiegli i chcieli coś zrobić, a Wade im zabronił i zaczęły się lekkie kłótnie myślałem, że to ich zgubi i będzie koniec. Druga myśl, to kiedy RAW i SMACK skopali Nexusów, coś mi mówiło, że to dowód na to, że Cena przegra i także będzie walczyć przeciwko swoim kolegom, z którymi ramie w ramie co gale walczyli przeciwko N. Cóż, Wade nigdy nie wygrał czysto i tym razem tak się stało, ale nie z pomocą N tylko kogoś innego. Reakcja publiczności także była niesamowita jakby stała się tragedia stulecia (dla niektórych pewnie tak było). Ja sam byłem w szoku lekkim. Zobaczymy czy jutro (tzn. dzisiaj na RAW) Cena wyskoczy już wśród nowych kolegów i w nowej koszulce czy jednak coś się wydarzy, może GM wymyśli nie wiadomo co.

Taker i Kane - tą walkę przewinąłem do finału, który bardzo mnie zaskoczył. Wszystko wskazywało, że to Grabarz ma przewagę, ma nowe mocy itp. a tu jednak zdrada i Czerwony pociąg pozostaje WHC.

Panie mnie także zaskoczyły, myślałem, że Natalya za mało jeszcze w ringu była, aby już biegać z pasem, a jednak. Może po interwencji Layli, LayCool się rozpadnie, bo Michelle będzie obwiniać koleżankę ? Zobaczymy.

Galę oceniam 4/6 z uwagi, że mnie zaskoczyła w 3 przypadkach.

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

United States Championship - Walka o dziwo stała na bardzo dobrym poziomie.Nie lubię Submission Match'ów jednak ten naprawdę utrzymywał poziom i dał nadzieje na jeszcze lepsze następne walki.Zwycięstwo Bryana oczywiste.

WWE Championship - Myślałem, że będzie to powtórka z Summerslam, a tu proszę.Randy terminator nie ma co tu dużo pisać.Jednak cieszy mnie jego wygrana bo to moj ulubiony zawodnik w WWE.Walka naprawdę dobra jak na tych dwóch panów razem w ringu.

Edge vs. Swagger - Walka zapychacz.Pewnie z tego będzie jakiś feud ale tak jak wspomniał TakeR Rated-R Superstar niedługo ponownie zawita na SD

Cena vs Barrett - :shock: :shock: :shock: To tyle.Czekam z niecierpliwością na RAW gdzie wszystko się wyjasni i mam nadzieje, ze Cena is [N]! Ogolnie to moim zdaniem najlepsza walka tej gali...Cena troche rozwineli moveset i razem z Barrettem wykrecil swietne widowisko.

Div - Nie ogladalem.Wynik znam i mnie nie dziwi

WHC - Walka nudna, do przewiniecia...Jedyne zaskoczenie to to, że Taker nie zdobył pasa no i heel turn Bearera, który odwrócił się od niego.

Ogólnie bardzo udane Pay-Per-View i muszę przyznać, że nie żałuję zarwanej nocki :)

A mnie "heel turn" Paula B. wcale nie zaskoczył. Moge powiedzieć, że nawet się go spodziewałem gdyż to było jedyne możliwe wyjście patrząc na historie Paula i grabarza, kiedy to Taker "cementował" ich związek podczas jednego z dawnych PPV. Ogólnie gala jak na WWE znośna. Walki dość poprawne. W sumie nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. No może poza reakcją dzieciaków na przegraną Ceny (bezcenne).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wyjatkowo nie bede sie wypowiadal o kazdej walce. Wypada wspomnie, ze Morrison ukradl opener, a Mizanin w nim praktycznie nie istnial i teraz, gdy znowu sie poddal, trzeba podbudowac jego pozycja przed ewentualnym title runem z pasem glownym lub feudem z Ortonem. Trzymajac sie juz obrazka z pasem WWE to mam nadzieje, ze Rudy odstapi miejsca komus innemu, bo ani razu ich starcie z Ortonem nie wywolalo u mnie pozytywnego wrazenia, a Barrett, ktory poszerza swoje Nexus jest teraz dobrym kandydatem do nowego heelowego pretendenta. Nie jest wykluczone, ze na Bragging Rights nie bedzie broniony tytul WWE czy World Heavyweight, a mistrzowie beda bronic barw swojego brandu. Wkoncu Orton powinien teraz zostac bez nikogo, a feud Kane'a i Takera moze sie przeciagnac do SSeries, gdzie dojdzie do Buried Alive Matchu (tym sie sugerowalem stawiajac w typerze na Kane'a), wiec nie widze sensu go wciskac w trzecie PPV z rzedu, gdzie Grabarz mialby poniesc porazke (nawet on nie zasluguje na tyle szans). W ogole ten kreskowkowy feud, ktory ogladalismy juz kilkukrotnie pare lat temu w ogole sie nie sprawdze, a (z calym szacunkiem) Percy Pringle mogl sobie ten powrot darowac, bo ciezko sie go oglada. Koncowka Main Eventu byla po prostu zalosna i ta gra swiatel wokol ich starcia mnie mocno irytuje, a juz "bawienie" sie tym w trakcie walki mnie zalamuje.

Podczas Hell in a Cell mialem dwa momenty sporej radosci. Speech Alberto Del Rio i naturalnie porazke Jasia. Na pewno nie bedzie to prowadzic do heel turnu.. ale to akurat dobrze, bo to bedzie ta magia (miejmy nadzieje, ze nie zepsuje tego zespol kreatywnych) tej sytuacji, gdzie idol nastolatek i mega-face bedzie musial sluchac rozkazow heelowego lidera stajni. Piszac, ze Barret poszerza swoje Nexus nie mialem na mysli tylko Johna, bo o ile nie widzialem dokladnie kto byl pierwszym "fanem" umozliwiajacym zwyciestwo Anglikowi (McGuillicutty najpewniej) tak na 90% drugim byl Husky Harris.

PPV jako calosc wypadlo przyzwoicie. Ma mocny plus w tym, ze doszlo do czegos o czym bedzie sie jeszcze mowilo przez jakis czas

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

- Several kids at the show were seen in tears after John Cena lost to Wade Barrett. Some parents and their kids were seen leaving the arena after Cena lost the match.

Fragment newsa z lordsofpain, który mnie szczerze rozbawił. Ostatnia taka sytuacja miała miejsce bodaj po "zakończeniu kariery" Jeffa Hardy'ego przez CM Punka. Wydaje mi się, że heelturn Ceny po takim czymś jest rzeczą bardzo ryzykowną - skoro ludzie odchodzą z gali widząc problemy Ceny, to co będzie, gdy ten stanie się taki jak jego wrogowie?

• Reputacja:   9

Wlasnie caly czas czekalem kiedy Husky Harris i Mike McGillicuty dolacza do glownego rosteru, spodziewalem sie, ze bedzie to niedlugo i pomaga Nexus lub stworzyliby w trojke stajnie z Tedem Dibiasie cos ala Legacy v 2.0 :D Ciesze sie, bo w obu zawodnikach widze zajebisty potencjal, szczegolnie Harrisowi mocno markuje ;) Fajnie, ze mocna czworka z NXT 2 zasilila glowne rostery (Kaval, Harris, mlody Hennig i Alex Riley), mam tylko nadzieje, ze pozostali 4 uczestnicy (Cannon, Watson, Cottonwood i O'Neil) nie beda marnowac miejsca w dziale Superstars na stronie WWE :D

United States Championship- Co tu dużo gadać ,walka przeciętna,bez zadnego zaskoczenia.Pare akcji ciekawych,skok JoMo i tutaj spodziewałem sie,ze wykona swojego finishera z góry ,to by było efektowne:) Ogólnie walka 4/10

WWE Championship-Walka z początku nudna,zaczeła sie od ostatnich 15 minut ciekawa.Tego oczekiwałem i to dostaliśmy! Panowie sie spisali naprawde ,pokaz akcji,finisherów trzymających w napięciu momentów,naprawde jak na dzisiejsze czasy nic dodać,nic ująć.Dużo agresji,techniki ,wiele sposobów powalenia przeciwnika,mało powtarzających sie elementów.Pojedynek na bardzo wysokim poziomie ale rezultatu wszyscy chyba sie takiego spodziewali.Ciesze się,ze Miz nie zawitał z walizką:) Walka 7/10

Cena vs Barret- Tak jak ktoś napisał wczesniej,jestem zaskoczony! Postawa Johna była naprawde dobra i można go za to pochwalić.Były skoki,różne kombinacje,wreszcie można było zobaczyć coś innego niż drewnianego Jaśka,który zakłada STF lub robi AA i koniec walki,duży plus za to.WWE mnie zaskoczyło przyznam,ponieważ wpada Raw i SmackDown ,atakują Nexus no i kategorycznie są wyeliminowani z gry.Zawodnicy ciagle sie pojedynkują ,widzimy wytrzymałość tych Panów ,aż tu nagle STF no i zastanawiam sie co dalej bedzie...nagle ktoś odwraca uwage Johna no i dostaje z tyłu.CT bardzo ladnie to rozegrali no i chyba nikt nie spodziewał sie,ze to tak zostanie zakończone.

Mina widowni,szczególnie dzieci z ,której można było wyczytać"Jezu co teraz bedzie ?" Poprostu bezcenna;D walke oceniam 7/10

World Heavyweight Championship-Tak jak na NoC,podobnie jak w przypadku walki Randy vs Sheamus ,pojedynek zaczął sie przed 10 minutami przed końcem,mianowicie Chokeslam Takera.Wtedy dopiero zaczeło sie coś dziać godnego uwagi.Przewijałem troche z nudów,bo nie było widowiska takiego jakie oczekiwałem.Było widać ,ze wiek Takerowi już troche przeszkadza no ale nie można sie dziwić,swoje lata ma chociaż i tak wykrecili pod koniec sporo dobrych akcji.Ale ostatnie minuty mnie rozczarowały ...Feud napewno pociągnie sie dalej ale nie jestem zadowolony ze zdrady Paula...Skoro to są ostatnie miesiące Undertakera w federacji to Paul powinien z nim być do samego końca.Zdrade można potraktować jako zemste za te cementowanie pare lat temu.Ciekaw jestem jak to dalej sie potoczy...mam nadzieje,ze nie bedzie sie to ciągnąć do WM tak jak ktoś napisał bo takiej nudy bym nie zniósł. Walka 5,5/10

Gale oceniam 7/10 ,jedna z lepszych gal PPV w tym roku ;) Pozdrawiam

Cena vs Barret - Chciałem aby wygrał Cena :cry: Pozostaje pytanie WHY ???????!!!! Jestem największym fanem Ceny i możecie pisać sobie, że jestem dzieckiem nie obchodzi mnie to

Nie rób siary. Nie znam nikogo kto by chcial zwyciestwa Ceny.

14195629615519c4906401d.gif

To poznaj mnie.

Obejrzę sobie galę i post przeznaczę do edycji oraz zdam swoje relacje.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Cena vs Barret - Chciałem aby wygrał Cena :cry: Pozostaje pytanie WHY ???????!!!! Jestem największym fanem Ceny i możecie pisać sobie, że jestem dzieckiem nie obchodzi mnie to

Nie rób siary. Nie znam nikogo kto by chcial zwyciestwa Ceny.

Ja lubię Johna, ale tak szczerze mówiąc juz to jego wygrywanie i kombo bombo po walce troche mnie nudzilo :( Lubie go jest to dobry wrestler ale czas na zmiany w WWE (coś czuje ze i tak Cena w nexsusie nie bd) ;P Najbardziej szkoda mi Takera, troche dziwne zeby na SS dali Kane-Taker (3 PPV z rzędu), ale na to sie zanosi :P Mam nadzieje ze zmienią stypulacje walki. Ogólnie gala nie najgorsza, 6/10 :)

Nie widziałem jeszcze wszystkiego.

Na razie obejrzałem walkę Ceny. Tkanks God and Creative team.

Ten gość w czerwonym...

Nie był to czasem Husky Harris?

[ Dodano: 2010-10-04, 17:13 ]

A swoją drogą, ciekawe jaki rating wysmaży teraz Raw:D

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   9

Ja sie dziwie, ze macie jeszcze jakies watpliwosci. Dla mnie to pewniak, ze w niebieskiej koszuli to byl Mike McGillicuty a.k.a Joe Hennig, a w czerwonej Husky Harris. Obu kolesi uwielbiam. A Husky to juz wogole kompletnym wrestler: dobry w ringu, dobre mic skillsy, ciekawa osobowosc i ogolnie zajebiscie prowadzona postac (styl bycia, zachowania sie, mimika, glos..czasami mowil i brzmial podobnie jak Jericho jezeli ktos nie zauwazyl :D)

W niebieskiej byl mlody Perfect. Gala nie byla zla 8/10.Dobrze gdyby John przejal kontrole nad Nexus 1 a Barret poszedl do Nexus 2 albo na opak.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg