Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   13
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

Sytuacja z Ceną może być rozwiązana tak:

John jako człowiek honoru po przegranej walce dołącza do Nexus, liderem nadal jest Berrett, Cena rzetelnie wypełnia rozkazy lidera, kręcąc rzecz jasna nosem i robiąc to nieco na swój sposób, po pewnym czasie w Cenie rodzi się Czubek, zaczyna mu się podobać, robienie komuś krzywdy, niszczenie, lekceważenie itp itd wszystko co prawdziwy heel powinien posiadać. I tak o to mamy Jaśka Cenę w roli Heel'a. Po tej odmianie John chcę przejąć Nexus, nazwać ich Cenux (xD hahahaha cicho! :D ), reszta Nexus idzie za Johnem, Wade zdradzony przez swoich przechodzi faceturn i dalej wiadomo :D

Powiedzmy, że tak to wyglądać może. Po słabej Wrestlemanii i słabym (prócz ME) SammerSlum nie spodziewam się po Hell in a Cell niczego dobrego.

Wszystkie pasy zostaną obronione, tak sądzę. Zastanawiam się czy pasy TT będą bronione hmmm mogli by zrobić match typu Fatal4Way Tag Team Match, w który wrzucili by obecnych mistrzów, Dudebustersów (tak to się piszę ?), Archer'a i Hawkins'a i np kogoś z RAW hmmm (Dynastia się prawie rozpadła, mieli 2 walki o tytuł, więccc...) Santino i Kozlov ?

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Według mnie Morrison wcale nie musi mieć super dźwigni by wygrać tą walkę o pas U.S. Może przecież wykorzystać metalowy słup albo włożyć głowę rywala w krzesło i jakoś przydusić....Bądź coś takiego jak Legacy vs DX rok temu...Moim faworytem jest jednak Daniel i jemu będę kibicował.

Na HiAC pewnie także zobaczymy koniec Nexus. Kiedyś pisano w newsach że rozpad tej grupy nastąpi w październiku....Wolałbym nie. Jestem za Wade'm, ale wygra Cena po niezawodnym STF...Szczerze to przejadł mi się ten chwyt, wole już ujrzeć pin po Attitude Adjasment.

Co do pozostałych walk to wygrają Taker i Orton....Randy nie straci pasa po dwóch tygodniach, także myśle że Miz nie wpadnie z walizką i zatrzyma ją jeszcze, po przegranej walce o pas U.S zajmie się może byciem kapitanem drużyny Raw na Bragging Rights...Może wspólnie z Edge'm dla którego i tak nie ma nic lepszego....Ciekawi mnie czy dojdzie jakaś walka po jednak 5 to mało...Licze na dobrą walke o pas U.S i lepsze HiAC Matche niż rok temu....

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czas na moje przemyślenia przed Hell in a Cell

WWE Championship match

Właściwie nie ma się co rozpisywać. Randy jest na fali, rozwala wszystkich to rozwali i Irlandczyka. Po za tym bez sensu byłoby dawać Ortonowi pas na 2 tygodnie tak więc jego zwycięstwo jest formalnością

Zwycięży: Randy Orton

WH Championship match

Do tej pory myślałem, że feud zakończy się na Bragging Rights, gdyż nawet wszystko pasuje (na NoC wygrywa Kane, na HiaC Taker i rewanż na BR), ale ostatnio w newsie podano, że

na Survivor Series planowana jest walka Kane vs Taker w stypulacji Buried Alive

i to troszkę zmieniło me nastawienie do tej walki. Sądzę, iż jeszcze raz wygra Kane, a Deadman odniesie zwycięstwo na wojnie brandów.

Zwycięży: Kane

U.S. Championship match

Tutaj też nie ma się co rozpisywać. Rodzaj walki podkładany specjalnie dla Daniela, który odniesie sukces w tej walce. Miz pójdzie w Main Eventy, a Morrison? Cóż możliwe, że nadal będzie się kisił w midcardzie chociaż na to nie zasługuje.

Zwycięży: Daniel Bryan

Barrett vs Cena

W tym meczu wg mnie najtrudniej wytypować zwycięzcę. Z jedej strony Nexus jest bardzo ciekawą i solidną stajnią i szkoda by było, aby po czterech(?) miesiącach tak po prostu przestali istnieć. Z drugiej strony mówiło się o ich rozpadzie w październiku i czy podłożą Johna? W mojej opinii Cena dołączy do Nexus i może wyjść ciekawa historia. Tylko czy będzie on rozwalał ich od środka czy może będzie atakował razem z nimi? Bardzo mnie to ciekawi :)

Zwycięży: Wade Barrett

Unified Divas Championship match

Tutaj stawiam na Michelle, która właściwie zdobyła wszystko w WWE w swojej dywizji (pierwsza Divas champion, pierwsza, która posiadała pasy Divas i Women's i zunifikowała pasy). Natalyę mogli promować w czasie gdy Harci byli mistrzami. Przynajmniej każdy miałby swój pas.

Zwycięży: Michelle McCool

Tylko 5 walk zapowiedzianych i do tego tylko dwie w tytułowej stypulacji. Gdzie się w ogóle podziały feudy nie o pas? Myślę, że walki o pasy TT nie będzie, bo kto? Znowu Hart Dynasty i ich oficjalne pokłócenie (tak ogółem strasznie debilny pomysł jeśli wejdzie w życie...)? Mam wrażenie, że dojdzie do sytuacji, gdzie Montel wyjdzie na ring i powie, że chce rewanżu o pas IC, gdyż na SmackDown! walka została przerwana przez Nexus. To daje nam 6 walk i co dalej? Teraz wychodzą dwa tygodnie na promocje PPV...

Znalazłem ostatnio coś ciekawego

Na koniec możliwy spoiler z niedzielnej gali Hell In A Cell:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

- Na jednym z plakatów promujących listopadową galę Survivor Series 2010 pojawili się zawodnicy Nexus, w związku z czym istnieje prawdopodobieństwo (aczkolwiek nie 100%-pewność), że John Cena przegra pojedynek z Wadem Barrettem i w ten sposób dołączy do Nexus. Czy tak rzeczywiście będzie - przekonamy się w poniedziałek nad ranem czasu polskiego.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

WWE Championship Match:

W tym pojedynku wygrywa Randy Orton,to chyba jasne.Licze na spory pokaż finisherów i dobrych akcji w wykonaniu obydwu Panów.Nie chciałbym wizyty Miza po tej walce,ponieważ on na Championa sie nie nadaje.Narzędzia powinny pójść w ruch ,choć niestety to już nie ta era.

World Heavyweight Championship Match:

Na tą walke czekam najbardziej,po NoC sie rozczarowałem sporo ale w końcu Hell in a Cell to teren na którym jeden i drugi wypromowany jest na dobrego zawodnika.To już nie bedzie taka hardcorowa walka jak by miała miejsce pare lat temu ale myśle,ze Vince powinien pozwolić braciom sie rozkręcić,bo skoro to mają być ostatnie miesiące Takera w WWE ,to niech jego ostatnie walki bedą w wielkim stylu:)Przeniesienie walki na góre klatki było by bardzo dobre,nastepnie zrzucenie jakiegoś zawodnika na dół to by dało jakieś emocje! Walka musi byc dluga i emocjonująca! Obstawiam wygrana Dead mana.

Barret vs Cena:

Dobrym rozwiązaniem było by wygranie Barreta ,nie sądze aby to było czysto ale przy pomocy Nexus czy sprzętów bardzo możliwe.Cena po przegranej rozświetlił by i siebie i Nexus.John po złej stronie prezentowałby sie dużo ciekawiej niż teraz,z reszta już chyba każdemu sie on znudził.Walka może być ciekawa ze względu na stawke bo nie codziennie mamy walki tego typu.Licze na Barreta!

U.S. Championship match:

Również sądze,ze tutaj wygra Daniel.Morrison pewnie zostanie przerzucony na drugi plan a chlopaki zaczna swoje.Rozwiązanie pojedynku oczywiście bedzie submission Brayana na Mizie i tyle.Emocji nie oczekuje.

Div nie oceniam,nie interesuje sie tym.

WWE Championship Match: Zbytnio nie trzeba się rozpisywać. Kolejna, nudna walka obu panów. Moim typem jest Orton który pewnie z 2 razy skrzywi gębę na bakier wykona rko na majonezie i przypnie go.

World Heavyweight Championship Match: Kolejny pojedynek braci tym razem w stypulacji Hell in a Cell. Walki Undertakera z Kanem miałem już po dziurki na NoC. Obaj panie prezentują bardzo słaby poziom i gdyby nie Paul bearrer pojedynek pewnie byłby cienki, a tak to można obejrzeć. Kto wygra?... ciężko mi tutaj określić, niby to walka Undertaker'a no ale wszystko może się wydarzyć.

Wade Barrett vs. John Cena: Chyba najciekawiej zapowiadająca się walka na ppv. Jeśli przegra Cena dołączy do grupy Nexus co wiąże się z hell turn'em jaśka, jeśli jednak przegra Barret wielka N'ka przestanie istnieć. Najgorszym rozwiązaniem będzie wmieszanie się nexus na ring bo to by oznaczało przerwanie walki i ani jedna opcja nie doszła by do skutku. Co do samego pojedynku mam nadzieję że Cena w końcu się zaprezentuje i wykona więcej niż 4 akcję.

Na jednym z plakatów promujących listopadową galę Survivor Series 2010 pojawili się zawodnicy Nexus, w związku z czym istnieje prawdopodobieństwo (aczkolwiek nie 100%-pewność), że John Cena przegra pojedynek z Wadem Barrettem i w ten sposób dołączy do Nexus. Czy tak rzeczywiście będzie - przekonamy się w poniedziałek nad ranem czasu polskiego.

Tak, masz rację też widziałem ten plakat jest on nawet na angielskiej wikipedii.

Ale co mnie zaskoczyło,, na tym plakacie był Darren Young czyżby powrót do Nexus?

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15762544

Hell in a Cell Match for WWE Championship

Randy jest nie do zatrzymania ostatnio i na Hell in a Cell nie straci pasa tym bardziej, że zdobył go dwa tygodnie temu. Liczę na dobrą walkę.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15803026

Hell in a Cell Match for World Heavyweight Championship

Moce Undertakera wróciły i tak jak Orton jest nie do zatrzymania także Jego zwycięstwo jest także na 99% pewne. Urna, którą dowodzi Paul jest główną częścią walki. Jak w pierwszym przypadku liczę na dobry i hardcore'owy pojedynek(tak wiem... ale ciągle w to wierzę).

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15762558

Cena wygra Nexus się rozpada, Barret wygra Cena dołącza do Nexus

Na ostatnim SmackDown mieliśmy heel'owskie zachowanie Ceny więc jeszcze bardziej jestem przekonany o zwycięstwie lidera Nexus. Na pewno dla wszystkich byłoby to wielką radością.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15801068

Submission Count Anywhere Match for United States Championship

Stypulacja po stronie Bryan'a, a że zdobył dopiero pas to i jest pewne to że wygra. Może być ciekawy pojedynek gdyż Miz i Morrison nie mają żadnego Submissiona, którym mogliby wygrać zwykły Submission Match.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Randy Orton vs Sheamus

wiadomo kto wygra, wiadomo bo Randy ma pas 2 tygodnie i jest jak jakiś "Ortominator"? :???: Walka bez większych emocji, mam nadzieję, że będzie dobra.

John Cena vs Wade Barret

Stawiam na wygraną Wade'a, będzie ciekawie, to na pewno.

Divy

pojedynek obejrze tylko dlatego, że są tam 3 moje ulubione divy.

U.S. championship match

Kolejna walka, w której wiadomo kto wygra :???: . Brayan pojedzie ich obu swoim lebell lockiem

Kane vs The Undertaker

to na pewno będzie dobry match, klatka to środowisko naturalne Deadmana, i moim zdaniem to on wyjdzie zwycięsko z tej walki

RKO_Y2J, a widziałeś tam Cenę ? Bo ja nie. Tak więc ten pojedynek zakończy się Double DQ, Double Count-Out i ani Cena nie dołączy do Nexus ani Nexus się nie rozpadnie.

Hell in a Cell WWE Championship Match

Randy Orton © vs. Sheamus

Tu chyba wszytko wiadome. Mam nadzieję, że Orton poczęstuje Sheamusa Puntem. :twisted:

Hell in a Cell World Heavyweight Championship Match

Kane © vs. The UnderTaker

Jeśli na Survivor Series jest gotowany Burried Alive Match to musi wygrać Taker

Ta walka może być niezła

John Cena vs. Wade Barrett

Podobało by mi się jakby był to HiaC Match. Najprawdopodobniej nikt tu nie wygra i tyle.

Triple Threat Submissions Count Anywhere United States Championship Match

John Morrison vs. Daniel Bryan © vs. The Miz

Jedyny walkę jaką widziałem w tej stypulacji to było na Breaking Point 09. Wiemy, że oczywiście do tej walki może się włączyć Riley. Dla mnie wygra Bryan po odklepaniu przez Miza.

WWE Unified Divas Championship Match

Michelle McCool © vs. Natalya

Najnudniejszy pojedynek. Bez komentarza.

Edytowane przez Ziomal

13986806754f144420a3038.jpg

Głównie interesuje mnie walka o WHC i walka Cena vs Barrett. Jeżeli chodzi o walkę Kane vs Taker, oczywiście wiele osób jeździ po tym, staruchy, to już było itd ale ja się tym jaram w końcu jestem fanem Takera jak i Kane'a i gdyby mnie ta rywalizacja nie interesowała to wtedy by oznaczało że coś jest ze mną nie tak. Prawdopodobnie wygra Undertaker, w końcu to jego koronna stypulacja, nie sądzę żeby Bearer miał przejść heel turn tak szybko po powrocie, prawdopodobnie to ostatnie miesiące Takera dlatego też sprowadzili Bearera bardziej z sentymentu czyli po to żeby wieloletni manager Deadmana towarzyszył mu w ostatnich miesiącach kariery no i przy okazji jego postać trochę urozmaiciła ich feud który ma potrwać do Survivor Series czyli akurat teraz Taker zdobędzie pas a na SS rewanż i obroni pas.

Barrett vs Cena... Ta walka bardzo mnie interesuje i to jest walka z tych gdzie leje na poziom tu akurat naprawdę dużą rolę odgrywa wynik bo albo rozwiąże się stajnia która na pewno ożywiła RAW i spowodowała że zdecydowanie przyjemniej oglądało się "czerwoną gale" albo dojdzie do czegoś wydawałoby się niemożliwego czyli heel turnu Johna Ceny. Szkoda by było żeby Nexus się rozpadło bo mocno ich pushowali a byliby dużo krócej niż np SES z którzy byli fajną stajnią ale przy takim prowadzeniu mniej znaczyli od Nexus, za szybko by się to skończyło tym bardziej że zbliżają się takie gale jak Bragging Rights i Survivor Series czyli okazja jest idealna żeby wcisnąć ich do dobrych walk drużynowych. Jak Cena przegra to na pewno ot tak nie przejdzie heel turnu niczym na pstryknięcie palcem, pewnie na początku będzie się opierał ale Barrett będzie go strofował że był warunek, przegrałeś to teraz musisz mnie słuchać. Wydaje mi się że do gali Bragging Rights Cena będzie się im sprzeciwiał i niechętnie atakował razem z nimi a le już na BG przejdzie ostatecznie heel turn jak pomoże wygrać Nexus walkę z RAW i Smackdown bo coś czuje że będzie taka walka drużynowa RAW vs SD vs Nexus. Po za tym taki rozpad Nexus nie byłby ciekawy, wolałbym po jakimś konflikcie i tu jest opcja że Barrett zacznie się burzyć o to że go Cena wygryzł z pozycji lidera. Naprawdę po porażce Ceny z Barrettem jest multum opcji a po porażce Barretta czeka nas posucha na RAW, wynik tej walki ukaże nam co wygra... marketing czy jakość show.

Walka o pas WWE to jak dla mnie zdecydowanie wygra Orton, mocno go pushują ostatnimi czasy i coś czuje że szykuje się dłuższy reign w jego wykonaniu, po za tym dla mnie to też powód do tego że warto aby Cena przeszedł heel turn ponieważ zwyczajnie Orton przejmie jego rolę, marki to kupią ale wiadomo że Orton jako face jest słabszy, z niego jest urodzony heel jako face jest dość sztuczny i nieprzekonywujący.

Mam nadzieję że Daniel Bryan obroni pas, ostatnio mocno pushowali Morrisona ale to chyba jeszcze nie ten moment żeby tak szybko Bryan stracił pas. Miz na pewno nie wygra, to jest już rewanż i idealna okazja żeby w końcu oderwać się na dobre od mid cardu. Najprawdopodobniej Morrison przejdzie heel turn i myślę że zacznie jakiś dłuższy program z Bryanem.

Tylko 5 walk zapowiedzianych, pewnie dojdzie walka o pasy TT czy też o pas IC, szczerze to mam nadzieję że dojdzie do walki Rey vs Del Rio, w końcu wypadałoby żeby Del Rio zadebiutował na PPV, ubolewam nad tym że walki nie ma CM Punk, mam nadzieję że znajdzie się dla niego jakiś czas antenowy w postaci segmentu.

Hell in a Cell Match for WWE Championship

Zwycięzca Randy z tego powodu że Randy ma ten pas 2 tygodznie + Sheamus już go miał 2razy w przeciągu roku. Wygrana Randyego albo DQ na korzyść Sheamusa.

Hell in a Cell Match for World Heavyweight Championship

Wygra Undertaker z powodu tego że wróciły jego moce. Ostateczny finał będzie na Survivor Series. Rest In Peace match! xD

Wg mnie są 2 możliwości. 1 Cena przegrywa dołącza do Nexusa i zostaje heelem. 2 Cena wygrywa Nexus są smutni xD i rozpada się nexus ale ... powrót Triple H i mówi że on jest liderem nexusa i tak łatwo się ich nie pozbyją ;]

Submission Count Anywhere Match for United States Championship

Daniel Bryan ... niedawno dostał pas ... ale fajnie by było jakby Morrison wygrał :)

Napewno będzie Konkurs o pasy Tag Teamowe albo coś w tym stylu xD I tak wygrają obecni posiadacze :P

12596334724cb9a0400309b.jpg

WWE Hell in a Cell. Znane też jako gala, którą w USA kupi mniej niż 90 tysięcy ludzi po niesamowicie długim dwutygodniowym build upie. Występuje tez pod trzecią nazwą jaką jest "bawimy się w TNA i rzucamy stypulacje, żeby je rzucić". Bo jak inaczej nazwać to czym jest karta tego PPV? Z 5 zapowiedzianych walk 4 mają stypulacje. Dwie z nich nie mają sensu, ani żadnych podstaw do ich wprowadzenia. I WWE zastanawia się dlaczego ludzie często mają w dupie ich specjalne walki(wątpię, żeby TNA to robiło, oni myślą, że odnoszą sukces).

Zacznijmy od walki Div. Nattie Neidhart vs Michelle McCool. Pani Taker wygra. Po prostu. Lepszego wytłumaczenia nie ma.

I przechodzimy do idiotyzmu #1 - Daniel Bryan vs The Miz vs John Morrison. To powinien być zwykły 3 way. A jeśli już chcieli się bawić w stypulacje to samo Falls Count Anywhere by wystarczyło. A tak mamy Submissions Count Anywhere Match! Nie wiem czemu, może mam słabą pamięć, może połączenia nerwowe przestały kontaktować od oglądania bullshitu, może po prostu w wieku 17 lat cierpię na niedobór Geriavitu w organizmie, ale nie przypominam sobie, żeby The Miz i John Morrison wygrali kiedykolwiek przez submission. A to dlatego, że takowych nie posiadają! Celem wrestlingu jest zarabianie pieniędzy poprzez sprawianie, ze ludzie choć trochę wierzą w to co dzieje się na ekranie, dają się wciągnąć w tę historię. Jak przeciętny John Doe ma uwierzyć w to, że Miz czy Morrison mają szansę pokonać mistrza submissionów w submission matchu? Gdy Cena i Batista walczyli w I Quit Matchu WWE przez 3 tygodnie wałkowało nowy submission hold Batisty. A to nie był submission match i nie skończył się submissionem tylko zrzuceniem z samochodu! Nie można było zrobić czegoś na tym SD chociażby? A jeszcze lepiej zacząć na pierwszym Raw po NoC. A najlepiej nie robić Submission Matchu...

Idiotyzm #2 - Hell in a Cell w którym zmierzą się Sheamus i Randy Orton. A zmierzą się w Hell in a Cell po tym jak ich walka na NoC zakończyła się ekstremalnie brutalnym i kontrowersyjnym finishem, a nie RKO i pinfallem... Znowu mam problemy z pamięcią. TO BYŁO RKO I PINFALL! Czuję się zupełnie jakbym pisał posta dotyczącego nadchodzącego TNA PPV tyle, że tutaj mamy roster WWE. Edge powinien na PPV siedzieć przy stole komentatorskim i przez bite 3 godziny krzyczeć "STUPID! STUPID! STUPID!" Wygra Orton bo próbują z niego zrobić Stone Colda.

Wade Barrett vs John Cena. W sumie można by dać to jako idiotyzm #3, bo to jest właśnie ta walka, która powinna się odbyć w Hell in a Cell. Czy ktoś naprawdę uwierzy, że stypulacja zakazująca Nexus interwencji czemuś zapobiegnie? Klatka dałaby radę! Wade Barrett wygra po interwencji Nexus, albo kogoś nowego(taką przynajmniej mam nadzieję). Inną opcją jest zwycięstwo Johna Ceny i rozpad Nexus(to byłoby ch*jowe). Opcją nr 3 jest zwycięstwo Johna Ceny, jego pozorna radość, przywołanie nowej grupy, beat down na niepotrzebnych członkach Nexus(Slaterze, Otundze i Tarverze) i stworzenie zupełnie nowej heelowskiej grupy przewodzonej przez wielkiego Jana.

Undertaker vs Kane. Feud od początku kreskówkowy i poszli już na pełną kreskówkę. I wyszło to naprawdę na dobre dzięki Paulowi Bearerowi i jego magii nostalgii. Nostalgia działa na krótką metę, a jeśli ktoś chce coś na kilka miesięcy musi się to odbyć właśnie po tak długim czasie jak ostatni dłuższy pobyt Bearera w WWE(widać to chociażby po ECW które wraca mniej więcej co 2 lata i za każdym razem rusza ludzi coraz mniej). W tym przypadku może nawet do Wrestlemanii da się pociągnąć. To może być ostatnia WM dla Deadmana i jeśli tak właśnie jest powinien z sukcesem odejść ręka w rękę z Paulem Bearerem. Albo wygra Undertaker, albo Kane po tym jak go oszuka. Nie oczekuję tu zdrady ze strony Paula, to byłoby bez sensu(choć w sumie patrząc na całą resztę posta...).

PPV powinno być niezłe pod względem wrestlingu, ale pod względem logiki to PPV może być najstraszniejszym filmem katastroficznym jaki przyjdzie zobaczyć wszystkim 10 tysiącom amerykanów, którzy wykupią to PPV.

EDIT:

@chudinho94, w takich chwilach jak czytanie twojego posta, zastanawiam się nad rozpoczęciem zbierania podpisów pod projektem ustawy, nakazującej badanie jakości kodu genetycznego przez wydaniem pozwolenia na powiększenie rodziny...

Edytowane przez BRKSTRM

WWE Hell in a Cell. Znane też jako gala, którą w USA kupi mniej niż 90 tysięcy ludzi po niesamowicie długim dwutygodniowym build upie. Występuje tez pod trzecią nazwą jaką jest "bawimy się w TNA i rzucamy stypulacje, żeby je rzucić". Bo jak inaczej nazwać to czym jest karta tego PPV? Z 5 zapowiedzianych walk 4 mają stypulacje. Dwie z nich nie mają sensu, ani żadnych podstaw do ich wprowadzenia. I WWE zastanawia się dlaczego ludzie często mają w dupie ich specjalne walki(wątpię, żeby TNA to robiło, oni myślą, że odnoszą sukces).

Zacznijmy od walki Div. Nattie Neidhart vs Michelle McCool. Pani Taker wygra. Po prostu. Lepszego wytłumaczenia nie ma.

I przechodzimy do idiotyzmu #1 - Daniel Bryan vs The Miz vs John Morrison. To powinien być zwykły 3 way. A jeśli już chcieli się bawić w stypulacje to samo Falls Count Anywhere by wystarczyło. A tak mamy Submissions Count Anywhere Match! Nie wiem czemu, może mam słabą pamięć, może połączenia nerwowe przestały kontaktować od oglądania bullshitu, może po prostu w wieku 17 lat cierpię na niedobór Geriavitu w organizmie, ale nie przypominam sobie, żeby The Miz i John Morrison wygrali kiedykolwiek przez submission. A to dlatego, że takowych nie posiadają! Celem wrestlingu jest zarabianie pieniędzy poprzez sprawianie, ze ludzie choć trochę wierzą w to co dzieje się na ekranie, dają się wciągnąć w tę historię. Jak przeciętny John Doe ma uwierzyć w to, że Miz czy Morrison mają szansę pokonać mistrza submissionów w submission matchu? Gdy Cena i Batista walczyli w I Quit Matchu WWE przez 3 tygodnie wałkowało nowy submission hold Batisty. A to nie był submission match i nie skończył się submissionem tylko zrzuceniem z samochodu! Nie można było zrobić czegoś na tym SD chociażby? A jeszcze lepiej zacząć na pierwszym Raw po NoC. A najlepiej nie robić Submission Matchu...

Idiotyzm #2 - Hell in a Cell w którym zmierzą się Sheamus i Randy Orton. A zmierzą się w Hell in a Cell po tym jak ich walka na NoC zakończyła się ekstremalnie brutalnym i kontrowersyjnym finishem, a nie RKO i pinfallem... Znowu mam problemy z pamięcią. TO BYŁO RKO I PINFALL! Czuję się zupełnie jakbym pisał posta dotyczącego nadchodzącego TNA PPV tyle, że tutaj mamy roster WWE. Edge powinien na PPV siedzieć przy stole komentatorskim i przez bite 3 godziny krzyczeć "STUPID! STUPID! STUPID!" Wygra Orton bo próbują z niego zrobić Stone Colda.

Wade Barrett vs John Cena. W sumie można by dać to jako idiotyzm #3, bo to jest właśnie ta walka, która powinna się odbyć w Hell in a Cell. Czy ktoś naprawdę uwierzy, że stypulacja zakazująca Nexus interwencji czemuś zapobiegnie? Klatka dałaby radę! Wade Barrett wygra po interwencji Nexus, albo kogoś nowego(taką przynajmniej mam nadzieję). Inną opcją jest zwycięstwo Johna Ceny i rozpad Nexus(to byłoby ch*jowe). Opcją nr 3 jest zwycięstwo Johna Ceny, jego pozorna radość, przywołanie nowej grupy, beat down na niepotrzebnych członkach Nexus(Slaterze, Otundze i Tarverze) i stworzenie zupełnie nowej heelowskiej grupy przewodzonej przez wielkiego Jana.

Undertaker vs Kane. Feud od początku kreskówkowy i poszli już na pełną kreskówkę. I wyszło to naprawdę na dobre dzięki Paulowi Bearerowi i jego magii nostalgii. Nostalgia działa na krótką metę, a jeśli ktoś chce coś na kilka miesięcy musi się to odbyć właśnie po tak długim czasie jak ostatni dłuższy pobyt Bearera w WWE(widać to chociażby po ECW które wraca mniej więcej co 2 lata i za każdym razem rusza ludzi coraz mniej). W tym przypadku może nawet do Wrestlemanii da się pociągnąć. To może być ostatnia WM dla Deadmana i jeśli tak właśnie jest powinien z sukcesem odejść ręka w rękę z Paulem Bearerem. Albo wygra Undertaker, albo Kane po tym jak go oszuka. Nie oczekuję tu zdrady ze strony Paula, to byłoby bez sensu(choć w sumie patrząc na całą resztę posta...).

PPV powinno być niezłe pod względem wrestlingu, ale pod względem logiki to PPV może być najstraszniejszym filmem katastroficznym jaki przyjdzie zobaczyć wszystkim 10 tysiącom amerykanów, którzy wykupią to PPV.

Cześć. Też jestem Wojtuś i też mam 12 lat.

[ Dodano: 2010-10-03, 17:04 ]

A teraz na poważnie. Daniel Bryan?? Cieszę się, że zdobył pas, ale ta walka to będzie komedia, jak nie parodia :D

2. Orton. No te walki z udziałem tych 2 mnie nudzą. Wiadome jest że będzie Bicycle Kick, unik i R.K.O i wygrana.

3. Cena. Modle się aby przegrał i wbił się do N, a na następnym RAW Cena z N na piersi i grupą Nexus atakują gwiazdy RAW.

4. Natalia- Dla mnie ona wygra ponieważ, ponieważ, no ponieważ wygra :D

5. Dedman wygra na lajcie :D

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Co do walki rudy vs żmija to wygranej życzę Ortonowi choć i tak chciał bym aby Cena został WWE championem jeszcze raz :grin:

A co do walki John vs Baretta(czy jakoś tam zapomniałem jak się pisze :P )oczywiście głosuje na Cene.Ale gdyby Baretta wygrał to tak jak tu ktoś wspominał nie myślę ,że cena od razu razem z nexus napierdala kto im wejdzie na drogę tylko zniszczy ich od środka :D

Sygna by Filipoo666

10704772474ceadafa95664.jpg