Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sting jest w TNA !! To go nie ściągnie .

No co ty, nie wiedziałem, to Sting jeszcze walczy?!.. A tak na serio, to przecież jak Stingowi skończy się kontrakt, wątpie by podpisał by go na nowo, a wtedy Vincent ma szanse.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

Pamiętajcie tylko o jednym, że przegrana Ceny wcale nie oznacza jego pewnego heel turnu. Bo Cena w Nexusie może się buntować, niechętnie wykonywać rozkazy, a nawet zniszczyć grupę od środka, po czym byłby jeszcze większym hero. Uważam, że John jest tak wielką postacią dla WWE, że jego ewentualny heel turn możemy ujrzeć tylko na najważniejszej gali roku czyli Wrestlemanii.

Randy Orton © vs. Sheamus - o mój Boże. Długo jeszcze? Czekam, aż to wszystko się zakończy, bo coś w środku mnie skręca gdy poraz 999 widzę, któregoś z nich w ringu, albo ich obydwu. Walczyli na RR oraz na SS - te walki były niesamowite! Tak porywające i hardcorowe, że, aż zasługują na miano walki roku. SARKAZM.

Zakładam (w sumie to pewne) wygraną Mr. RKO.

John Cena vs. Wade Barrett - sądzę, że walka zakończy się tak jak zwykle, gdy obydwaj panowie walczą w ringu. Nexus na pewno się nie rozpadnie i Janusz także nie przejdzie heel-turnu. Coś sądzę, że walka zakończy się No Contest, bądź Double Count Out.

Kane © vs. The Undertaker - całego smaczku w tej walce dodaję sam pan Paul B. razem ze swoją tajemniczą urną. Wygra zapewne Taker. W końcu rocznica ich feudu. Musi to jakoś przypieczętować.

Edge.

Forever A Fan.

Ja powiem w skrocie co mysle :

Randy Orton vs Shamus - Pojedynek bez historii pewne zwyciestwo Ortona ( po odkopaniu bicyclekicku shamusa)

Undertaker Vs Kane mhy Mimo powrotu Paula to ja dalej bylbym za kanem. Cos czuje ze bedzie tu niespodzianka skoro Paul wrocil to moze kane wyjdzie na pojedynek Heel in a cell w Masce zeby tez mial tam jakies ''moce'' mam nnadzieje ze to nie tylko marzenie...

Cena vs Barret Pojedynek dosyc trudny do przewidzenia (przynjamniej jak dla mnie) ale obstawiam barreta przy pomocy nexus? Badz sam co moze go jeszcze bardziej popchnac w gore jednak obawiam sie ze cena mimo porazki nie przejdzie heelturnu tylko bedzie to cos w stylu bajki z fox kids czyli bohater nie chce ale musi wykonac to co karze ''zly przesladowca'' jednak super Hero przeciwstawia sie i w koncu pokonuje przesladowce :lol: mam nadzieje ze kreatywni nie beda sie wzorowac na bajkach Oby

Tak na marginesie na Heel turn Jaska ludzie czekaja 7 lat !

Sorki za bledy ale sie spiesze..

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

John Cena vs. Wade Barrett - sądzę, że walka zakończy się tak jak zwykle, gdy obydwaj panowie walczą w ringu. Nexus na pewno się nie rozpadnie i Janusz także nie przejdzie heel-turnu. Coś sądzę, że walka zakończy się No Contest, bądź Double Count Out.

To po co taka duża stawka walki ? Tyle zachodu, tyle możliwości, przypuszczeń i nie miało by być rozstrzygnięcia ? Trochę bez sensu.

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

Solaire napisał/a:

To po co taka duża stawka walki ? Tyle zachodu, tyle możliwości, przypuszczeń i nie miało by być rozstrzygnięcia ? Trochę bez sensu.

To są tylko moje spekulacje. Nie rób takiego chaosu. :roll: Ale nie znasz Vince'a? W Jego federacji wszystko może się zdarzyć.

Edge.

Forever A Fan.

Ale nie znasz Vince'a? W Jego federacji wszystko może się zdarzyć.

Świete słowa

Wszystko moze sie zdarzyć tylko ze ja tez nie sadze aby skonczylo sie to no contest bo wtedy trzeba by bylo ta walke na nastepne PPV przeniesc

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Moim zdaniem do tej walki dodadzą dodatkową stypulację, osobiście marzę o pojedynku 3 falls (Steel, Table, Last Man Standing) ;d Sądzę, że wygra Beret bo jak wygra John to cały sens Nexus straci znaczenie i większość się będzie pytało po co to było?

Taker vs Kane - Tu oczywiście wygrana Takera, walka będzie polegała na brawlu i tym magicznym movesecie 4 mocarnych finisherów Undertakera.

Miz vs Bryan - Wygra Daniel, albo Miz powie, że nie będzie walczył bo ma walizke do wykorzystania :D

Dolph vs Kofii..... E

Na czym skończyliśmy?

aa tak walka o pas WWE

Orton vs Bielik - Kolejna walka brawlowa, back breaker, powerslam and RKO!! from nowhere Oh MY GOD RKO 1..2..3.. wchodzi Miz marnuje walizke po kolejnym RKO!! i się ośmiesza a Orton otrzymuje pop, który roznosi hale.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Randy Orton vs Sheamus - Nie ma co tutaj się rozpisywać pewnie nieudany high cross i RKO 1... 2... 3. Po sprawie. Miz może wykorzystać walizkę.

Undertaker vs Kane - Tutaj pewnie zwycięży Taker i mamy kontynuację feudu, gdyż Kane'owi przysługuje rewanż jako byłemu mistrzowi.

Cena vs Barret - Oby wygrał Cena, ale pewnie wygra Wade i niestety Hell Turn Ceny :cry:

Moim zdaniem Hell in a Cell zapowiada się ciekawiej niż Night of Champions.

Edytowane przez JohnCena17
You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

Hell in a Cell zapowiada się ciekawiej niż Night of Champions.

To za mało powiedziane...

Taker vs. Kane - dzięki wprowadzeniu Bearera, walka nabiera troche rumieńców. Na NoC porażka Grabaża była oczywista a tu może pójść w różne strony.

1. Wygrywa deadman dzięki urnie i gmerającemu przy niej Paulowi.

2. Wygrywa Kane dzięki rozwaleniu lub zdradzie Bearera...

Cena vs. Nexus - ciekawe co się stanie. Nawet, jak Cena przegra to i tak wciąż będzie facem. Jeśli pamiętacie feud JBL vs. HBK sprzed paru lat (Shawn musiał mu służyć a potem go rozwalił), to chyba możemy spodziewać się czegoś w podobie... Jak wygra Szczyna :evil: to też niby nić strasznego się nie stanie - jak dla mnie do zostawienia jest tylko Barret i koniecznie Gabriel (ring skills!).

Tu już gorzej = sllleeeper :sad:

Randy vs. Sheamus - Na 99,9% wygrywa Orton przez RKO. Potrzyma pasek, aż wszyscy będą rzygać na sam jego theme song, nie mówiąc o tym co dzieje się na ringu... :mad:

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Mam nadzieje, że Vince zaryzykuje ten drugi raz(jak to było z Batistą), bo wszyscy wiemy że mu się to strasznie opłaci

Taa strasznie mu sie opłaciło ryzykowanie,w efekcie stracił bardzo dobrego zawodnika a jedynie dlatego,że miał feud z super hero Cena...

Licze na powrót HHH na gali Raw bo jakoś nie widze ciekawych walk prócz Braci;]

Triple mógłby pofeudować z kimś.Albo ewentualnie zaatakować po walce Orton vs Scheamus tego drugiego,mszcząc sie za kontuzje i rozpoczynając feud.Ewentualnie interwencja Chrisa w ich walce co dało by wygraną Rudemu;]

Tylko błagam niech nie wejdzie ten pajac z walizką bo to będzie takie beznadziejne zagranie,jeśli on dostanie pas...Takie beztalencie jako Champ?? Tylko nie to!

Jeśli już by miałby zostać Championem,to przed tym jakiś push porządny i poprawienie umiejetności,bo są fatalne.

Jako, że mogę już pisać i bardzo się cieszę z tego powodu dodam coś od siebie.

Co do walki o pas WWE to przede wszystkim bardzo cieszę się z tego powodu, iż na NOC Orton zdobył pierwszy pas jako face.Co do jego walki z Sheamusem na HIAC to spodziewam się interwencji Miza.Raczej pas zatrzyma Viper, lecz jak wiemy różnie to bywa.Jeśli wejdzie Miz to albo wykorzysta walizkę albo dostanie RKO.WWE stało się bardzo przewidywalne już od jakiegoś czasu.

WHC - Moim skromnym zdaniem wygra Taker dlatego, że wrócił Bearer, a wiemy co to oznacza...

Cena vs Barrett - Pierwsze myśli jakie przychodzą na myśl i dotyczą tej walki to to czy Cena w końcu przejdzie Heel Turn.Bardzo bym tego chciał co odświeżyło by jego postać.Jednak zaczynam wątpić to czy Cena wygra tą walkę...Ostatnio dużo mówi się o powrocie Triple H'a więc HHH może powrócić jako heel i zostać przywódcą Nexus.Wtedy Cena razem z Sheamusem połączyli by siły.Myślę, że taka opcja jest realna ale nastąpi ona tylko wtedy, gdy Miz zainterweniuje w walce Apex Predatora z Celtyckim Wojownikiem.

To tyle ode mnie :)

Moim skromnym zdaniem w walce Wade vs John, John przegra i będzie inwigilował w poczynania Nexus i po jakimś czasie -> "The Nexus is history". A dlaczego tak myślę? Na logikę: na pewno pamiętacie, że John obiecał załatwienie każdego członka Nexus. Jeśli przegrałby walkę, to rozpad 5 pozostałych członków. A John jednoznacznie podkreślił, że załatwi każdego osobiście. Jeżeli by spojrzeć pod tym kątem bo tak to by się przedstawiało. Ja jestem za tym, oczywiście mogę się mylić. Chociaż Hell Turn byłby jak najbardziej na miejscu.

8937594774fac0f0ee7a5f.jpg

Taa strasznie mu sie opłaciło ryzykowanie,w efekcie stracił bardzo dobrego zawodnika a jedynie dlatego,że miał feud z super hero Cena...

Powiedz mi jeszcze, że ten Heel Turn nie opłacił mu się. Batista odszedł dlatego że miał feud z Ceną? :roll: Sory, ale jak ty nazywasz Batiste bardzo dobrym zawodnikiem, to Cena jest królem ringu :twisted:

Sory, ale jak ty nazywasz Batiste bardzo dobrym zawodnikiem, to Cena jest królem ringu

Tu nie chodzi o jego umiejętności tylko o reakcje jaką wzbudzał. Evan Bourne, Kaval mają doskonałe ring skille ale jobbują na lewo i prawo (Szczególnie ten drugi), A Batista wzbudzał ogromną reakcje wśrod fanów i to czyni z niego lepszego zawodnika niż Kaval,Bourne. Takie są niestety realia amerykańskiego Main streamu

@Żeby nie było offtopu

Walka o pas WHC Kane© vs Undertaker/w. Paul Bearer

Tu licze na to że Paul zdradzi jednak Undertakera i pomoże Kaneowi wygrać, jednak wątpie w taki obrót spraw szczególnie że walka będzie w klatce, a to przecież 2 dom Zmarłego.

Walka o pas WWE Sheamus vs Randy Orton©

Walka zapewnie będzie powtórką z Summerslam'u tylko że w klatce, liczę na Rudego Wojownika, ale bardziej na Miza i jego walizkę

John Cena vs Wade Barret

Na tą walkę czekam najbardziej z całej gali, tu oczywiście liczę na zwycięstwo Barreta i może Heel Turn Ceny