Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda, że nie będzie to HiaC Match. Myślę, że skoro PPV o takiej nazwie mamy to i wszystkie walki takie powinny być. Tak samo jak w zeszłym roku na to się nie zanosi. Nie wiem z jakiego powodu WWE tak robi ale jednak bez względu na to ten pojedynek mógłby się odbyć w klatce

I znowu :roll: Te PPV są promowane, jako takie, na których najważniejsze walki są w klatce..Nie wiem jak wy, ale ja bym nie wytrzymał 8 hell in a cell matchy w jeden wieczór.

Wiem, że tak to jest promowane ale walka Ceny z liderem Nexus mogłaby się odbyć w klatce w końcu od niej zależy czy Nexus przetrwa i Cena dołączy do nich czy Nexus się rozpadnie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Według mnie walka Ceny i Barretta powinna być Hell in a Cell Matchem. Przemawia za tym wiele argumentów:

a)jeśli Cena przegra to całkiem czysto, bez interwencji Nexus (chyba że wrzucą broń dla Barretta, ale to trudne do zrobienia

b)Cena jest główną gwiazdą WWE, w poprzednim roku na gimmick PPV, gimmick matchami były walki o główne pasy, oraz walki DX (bardzo ważnych postaci w WWE). Dlatego według mnie walka Ceny powinna być trzecią spośród walk w klatce. Poza tym walka toczy się o zbyt wysoką stawkę, by została zakończona kantem.

jeśli Cena przegra to całkiem czysto, bez interwencji Nexus

i teraz byśmy to podciągnęli pod tą ,,klątwę",jaką na Jasia rzucił Rudy ogołacając go z pasa WWE w pojedynku... stolarskim.

Poza tym walka toczy się o zbyt wysoką stawkę, by została zakończona kantem

i dlatego rozwiązania będą dwa

a) Cena okaże się pierdołą w gimmick matchach, tak ja pisałem wyżej

b) Cena jako bohater rozwali ten cały Nexus, uwalniając częśc zawodników z tego projektu, przez co drogą ewolucji cześć byłych rookies z sezonu pierwszego jako samodzielne byty w WWE się nie odnajdą i zostana zwolnieni.- perspektywa długofalowa.

Ja jestem ciekaw, czy w tej walce zostanie wykorzystany czarny brat bliźniak :twisted: Ceny, czyli Young, wyrzucony i sponiewierany przez byłych kumpli

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

A mnie ciekawi co będzie ME HiaC. Pojedynek o pasy WWE bądź WHC czy też walka o wszystko albo nic Nexusów i Jasia.

Co do pasa WWE to wygra Orton zdecydowanie. Pytanie tylko,czy Miz wykorzysta walizkę. W każdym bądź razie Viper nie będzie miał nikogo do feudu więc logiczne jest żeby zaczął program z Mizem,jedynie zastanawiam się czy Miz zdobędzie pas,bo mieć walizkę,a ją wykorzystać to 2 różne rzeczy. Może się okazać że dostanie RKO i będzie po zabawie,ale wtedy zrobiliby z niego popierdółkę(najpierw strata pasa US,teraz niewykorzystanie walizki)więc raczej odrzucam taką myśl. Jeżeli wykorzysta walizkę to jestem ciekawy komentarzy tych zapalonych fanów Miza po jego walkach w ME na RAW czy PPV,bo w ringu to ten koleś wybitny nie jest :lol: Jedynie że będzie więcej gadał niż walczył hehe

Cena vs Barrett hmm ciekawie się zapowiada. Nie pojedynek a wynik...Mimo wszystko uważam że wygra...Barrett,nie wiem jak,ale wygra. Podobna sytuacja była z Reyem i SES wtedy Rey wygrał,dlatego wątpię żeby CT zdecydowało się na identyczne posunięcie. Cena w Nexusach wcale nie musi być heelem. Może być nadal pupilkiem ,którego szkoda dzieciom bo musi wbrew sobie służyć złu :D Chyba od środka rozwali N po czym rozpoczną solowe kariery(Gabriel i Barrett) a reszta niech idzie w pizdu :P

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Moim zdaniem Cena da warunekk inny nieco przed sama walka(lub po).Jesli wygra zostanie on liderem NEXUS.I tak i tak John zostanie heelem i wszyscy beda zadowoleni .

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Moim zdaniem Cena da warunekk inny nieco przed sama walka(lub po).Jesli wygra zostanie on liderem NEXUS.I tak i tak John zostanie heelem i wszyscy beda zadowoleni .

To by było fajne.

Osobiście uważam że ta gala będzie ssać, największym hardkorem będzie tam rzucenie kogoś w klatkę lub uderzenie głowa w klatkę. Wątpie żeby zawodnicy wyszli na górę. Sheamus vs Orton nuda. Cena vs Barret może być nawet ciekawie bo ciekawy warunek postawił Wade. Ogólnie to jedna z moich ulubionych stypulacji, ale wiem że w dzisiejszym WWE to zostanie zmarnowane.

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Na początku sie przywitam bo to mój 1 post :)

A co do walk

Orton napewno wygra,nie ma się co rozpisywać...

Za to druga walka bardzo ciekawa,sądze jednak że niestety John wygra i Nexus dobiegnie końca.Oby nie :)

WHC pewnie zdobędzie Taker,oby nie dodali znowu Dolph vs Kofi,może rewanż Miz - Bryan,żeby nie dali znowu TT bo póki nie zrobią dobrych TT to żal tego oglądać...i obysmy nie ujrzeli walki Punk vs Big Show :)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15803026

A więc zgodnie z oczekiwaniami na następnym PPV będziemy świadkami Hell in a Cell Match'u, którego stawką będzie World Heavyweight Championship. Drugi pojedynek między braćmi. W tym przypadku znaczącą rolę może odegrać Paul Bearer bo przecież jest on posiadaczem urny, która daje siły Undertaker'owi a jak dobrze wiemy Dead Man dopiero "ożywa" albo Paul może zdradzić Taker'a i pomóc swojemu synowi chodź tutaj nie mam pomysłu jak chyba, że coś z urną. Stawiam na pierwszą opcję i liczę, że Paul pozostanie jeszcze na jakiś czas przy boku Dead Man'a a nie tylko na czas feudu pomiędzy braćmi. Zwycięstwo Taker'a wydaje się bardziej możliwe niż Kane'a. Hell in a Cell to Jego klatka, to jego rodzaj walki także liczę na dobry pojedynek.

Powrót Paul'a już mieliśmy...

GM RAW okaże się być Austin, Rock czy inna legenda[wiem, że raczej niemożliwe ale...]

Na Hell in a Cell Kane i Taker stoczą krwawy pojedynek i w taki sposób upadnie Era 4Kids :twisted:

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

• Reputacja:   1

Na Hell in a Cell Kane i Taker stoczą krwawy pojedynek i w taki sposób upadnie Era 4Kids :twisted:
Zbyt piękne by było prawdziwe :D (zwłaszcza jeśli weźniemy pod uwagę fakt że krew w WWE już od dawna jest zbanowana ;) )

Ciekawi mnie strasznie czy ściągnęli Bearera tylko na czas feudu Taker vs Kane czy może podpisał on dłuższą umowę z federacją Vince'a?

[ Dodano: 2010-09-25, 17:35 ]

Paul może zdradzić Taker'a i pomóc swojemu synowi chodź tutaj nie mam pomysłu jak chyba, że coś z urną
To proste. Obstawiam że koniec walki będzie taki: Bearer uderza urną Kane'a (po zagapieniu się sędziego), Taker wykonuje Chokeslam, potem dokłada Tombstone, pin i koniec walki ;)

Paul może zdradzić Taker'a i pomóc swojemu synowi chodź tutaj nie mam pomysłu jak chyba, że coś z urną
To proste. Obstawiam że koniec walki będzie taki: Bearer uderza urną Kane'a (po zagapieniu się sędziego), Taker wykonuje Chokeslam, potem dokłada Tombstone, pin i koniec walki ;)

Tylko mi chodziło o to w jaki sposób Paul może zdradzić Taker'a a Ty napisałeś tak jakby miał zdradzić Kane'a.

Nie wiem jak może dojść do tej zdrady gdyż wątpię aby Paul znalazł się w klatce.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Bearer uderza urną Kane'a (po zagapieniu się sędziego)

Przecież w Hell in a Cell nie ma dyskwalifikacji, więć bearer mógłby uderzyć go na legalu.. Ale jak user wyżej zauważył, Bearer pewnie będzie stał za klatką :)

Pinio, cholera faktycznie, sorki za błąd. Muszę przyznać że rozbieżnie przeczytałem Twój post i niestety pomyłka gotowa. Muszę przestać bywać na forum po spożyciu alkoholu :D

Na zdradę Paula raczej się nie zanosi (gość pojawia się ledwie na 2 tygodnie przed PPV i od razu zdradza Grabarza.) jeśli WWE chciałoby taki myk zastosować to potrzebowałoby na to trochę czasu na porządną podbudowę obecności Paula w feudzie a nie już po 2 tygodniach od powrotu doprowadzać do jego turnu...

Dokładnie,tak jak przedmówca ,ewentualna zdrada Paula raczej w pózniejszych etapach feudu(o ile dalej sie potoczy).Możliwe ,ze przy innym feudzie Takera nastąpi tą sytuacja,na Hell in a Cell raczej nie ma co sie spodziewac.

Chyba wymagam najwięcej od tego pojedynku z całej gali.Ortona walka bedzie dobra,no ale Sheamus to nie zbyt dobry zawodnik dlatego widowsko nie będzie zbyt ciekawe.

Co do walki braci,mogła by własnie przenieść sie na góre klatki tak jak ktoś wczesniej wspominał.Jakiś upadek z góry,tak jak Undertaker kiedyś zrzucił Mankinda podczas Hell in a Cell matchu.Licze na to,ze akcesoria pójdą w ruch i mam nadzieje,ze to nie bedą same krzesla ,szkło,łancuchy czy inne bajery również by sie nadały:) Każdą walka Takera na tym terenie była dobra,na tej chyba tez sie nie zawiode;] Pozdrawiam

Wracając jeszcze do walki Cena vs Barett... Uważam że kategorycznie Cena nie może tego pojedynku wygrać. Dlaczego? Zauważcie że jest to praktycznie jedyny moment na wygodny turn Ceny (który jako face już zapewne nic nie osiągnie) który obecnie po 7 latach była facem jest nudny jak flaki z olejem... A poza tym z kim Undertaker zawalczy na WrestleManii XXVII ? Z Sheamusem? Nie litości... Z Ortonem? To już było... HHH? Też mam prześwity w pamięci że już razem na WMce walczyli... HBK'a już nie ma, feud z Kanem się do tej pory skończy i kto zostaje? Tylko John Cena... Ikona starych czasów vs Ikona czasów współczesnych... Tylko powstaje pytanie... Czy John powinien zakończyć karierę Takera (dla którego byłby to idealny moment by zawiesić buty na kołku a Johna umocniłoby na pozycji głównego "złego" federacji- obie strony miałyby z tego korzyści) czy jednak nie...

O następców Ceny w roli głównego face'a federacji nie martwiłbym się: są Orton, Danielson, nawet wolny Big Show czy CM Punk (jeśli do tej pory przejdzie turn)... Tylko powstaje pytanie: czy Cena powinien zakończyć streak czy jednak pozwolić Takerowi odejść w jakiś inny sposób nie ruszając przy tym jego legendarnej serii zwycięstw... ?

Jest jedna osoba, która mogłaby zawalczyć z Takerem na WrestleMani, a spekulacje co do tej walk są już od kilku lat. Chodzi oczywiście o Stinga, którego można byłoby ściągnąć ten jeden raz do Vinca, przy okazji HoF, bo jak wiemy w tym roku mają być wprowadzane ikony WCW. A z Triple H'em walczył na WM 17 ;) No dobra, troszkę to nie na temat było :D

Mam nadzieje, że Vince zaryzykuje ten drugi raz(jak to było z Batistą), bo wszyscy wiemy że mu się to strasznie opłaci. Jeżeli tylko Barret wygra, jest już 100% Main Eventerem, a Cena po przegranej nic nie straci, a w dodatku przejdzie prawdopodobnie przez wszystkich oczekiwany heel-turn. I tak oto Vince zyska w jeden wieczór nowego Main Eventera i wkońcu odświeżonego Johna Cene :)