Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hell in a Cell 2010 [dyskusja, spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pierwszy RAW po ppv NoC przyniósł nam od razu dwie walki na najbliższą dużą galę.

1. Sheamus korzystając z prawa do walki rewanżowej zmierzy się w tytułowej klatce z obecnym mistrzem Randym Ortonem.

2. Nieustępliwy Wade Barrett którego niemalże obsesją stała się chęć wcielenia Johna Ceny do swojej stajni zmierzy się (również w klatce) ,właśnie z nim. Walka ma przewidzianą bardzo ciekawą stypulację, otóż jeśli wygra Anglik Cena zasili "Nexus" , jeśli natomiast wygra John stajnia Barretta przestanie istnieć.

ad.1 Jakiego wyniku byśmy nie otrzymali na najbliższym ppv, panowie znajdą sobie zajęcie - Żmija zajmie się Mizem a Irlandczyk prawdopodobnie powracającym w najbliższym czasie Hunterem, niemniej jednak sama walka jeśli nie wliczając w to stypulacji nie wygląda zbyt zachęcająco(to już trzeci raz w tym roku ta dwójka spotka się na ppv a z dwóch poprzednich starć nic nie zapadło w pamięci).

ad. 2 Tutaj czuję się zobligowany by to zobaczyć czy WWE skopie to jak w przypadku Mysterio w barwach SES czy może dane nam będzie zobaczyć Cenę w koszulce z literą "N'' i wstęp do prawdziwego, wyczekiwanego od paru lat turnu Johny - boya.

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

9

• -Raven-

6

• E_9

6

• TheRockFans

6

Top użytkownicy w tym temacie

Co do walki Cena - Barrett... na stronie WWE w dziale o HiaC nie ma nic o tym, że walka odbędzie się w klatce... skąd to info, jakiś przeciek z kolejnej tygodniówki czy coś w tym stylu? :-)

My już znamy CZTERY walki a nie dwie :twisted:

WWE CHAMPIONSHIP HELL IN A CELL

Randy Orton© vs Sheamus

John Cena vs Wade Barrett

UNITED STATES TITLE TRIPLE THREAT SUBMISSIONS COUNT ANYWHERE MATCH:

Daniel Bryan© vs The Miz vs John Morrison

UNIFIED DIVAS & WOMEN'S TITLE MATCH

Michelle McCool lub Layla© vs Natalya

13278434144c9884d9bd794.jpg

My już znamy CZTERY walki a nie dwie :twisted:

WWE CHAMPIONSHIP HELL IN A CELL

Randy Orton© vs Sheamus

John Cena vs Wade Barrett

UNITED STATES TITLE TRIPLE THREAT SUBMISSIONS COUNT ANYWHERE MATCH:

Daniel Bryan© vs The Miz vs John Morrison

UNIFIED DIVAS & WOMEN'S TITLE MATCH

Michelle McCool lub Layla© vs Natalya

Bracie, daj te 2 ostatnie walki w spoiler, psujesz niektórym zabawę z oglądania tygodniówek :???:

btw. Czytając zagraniczne strony nigdzie nie ma wzmianki o obecności w walce Morrison'a...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Sheamus korzystając z prawa do walki rewanżowej zmierzy się w tytułowej klatce z obecnym mistrzem Randym Ortonem.

2. Nieustępliwy Wade Barrett którego niemalże obsesją stała się chęć wcielenia Johna Ceny do swojej stajni zmierzy się (również w klatce) ,właśnie z nim. Walka ma przewidzianą bardzo ciekawą stypulację, otóż jeśli wygra Anglik Cena zasili "Nexus" , jeśli natomiast wygra John stajnia Barretta przestanie istnieć.

1. Rudy musi odbebnic klauzule rewanzu, ale nie wroze mu zwyciestwa. Drugi turn i drugi raz dał plame... mniejsza od poprzedniej, ale to nie zmienia fakt, ze i tak bylo kiepsko. Orton podbuduje swoja pozycje jako mistrz i tyle... Prawdopodobnie walka bedzie jednym z glowych kandydatow do przewiniecia...

2. Rewelacja. Bardzo fajna stypulacja i mam nadzieje, ze WWE nie poniesie na rozpad Nexus. W ich przypadku takie chore pomysly sa mozliwe i jeszcze zniszcza to "N" i zloza nowe (N do kwadratu) z zoltodziobow sezonu drugiego ;) Dobrze, ze przytoczyles tamta sytuacje z Reyem.. Wtedy Vince dal ciala i mam nadzieje, ze teraz nie popelni tego samego bledu. Na ta walke szczerze czekam.

Ogolem dwa tygodnie to malo czasu, wiec wypada sie nastawic na powtorki z rozrywki pokroju Taker vs Kane czy Ziggler vs Kofi. Szkoda, ze po latach juz tych pierwszych ogladac nie moge na przeciwko siebie, a Ci drudzy znudzili sie kilka miesiecy temu... ... Gdyby im moze dali jakies podloze storyline'u i wiecej czasu za mikrofonem to byloby ciekawiej, a tak... ...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Co do walki Cena - Barrett... na stronie WWE w dziale o HiaC nie ma nic o tym, że walka odbędzie się w klatce... skąd to info, jakiś przeciek z kolejnej tygodniówki czy coś w tym stylu? :-)

Przepraszam mój błąd , w nawiasie miałem wpisać znak zapytania i brzmiałoby to - (również w klatce?), wydawało mi się że Wade w dość sugestywny sposób stwierdził (choć co prawda nie powiedział tego otwarcie ), że ma się to odbyć w klatce, no ale jeśli WWE.com (na które nie zaglądałem) potwierdza twoją wersję to musi coś w tym być. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Co do drugiej walki, to super stypulacja, chyba jak każdy mam nadzieję, że WWE tego nie spieprzy, ale, czy wy naprawdę wierzycie, że Cena w NXT z przymusu stanie się heelem? Ja widzę go tam jako jeszcze większego face'a, który nie mając wyboru tam jest, ale stara się ich jakoś od środka pokonać. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że Cena zaraz po PPV mówi, staje razem z Nexus i atakują każdego kto się nawinie.

Przepraszam mój błąd , w nawiasie miałem wpisać znak zapytania i brzmiałoby to - (również w klatce?), wydawało mi się że Wade w dość sugestywny sposób stwierdził (choć co prawda nie powiedział tego otwarcie ), że ma się to odbyć w klatce, no ale jeśli WWE.com (na które nie zaglądałem) potwierdza twoją wersję to musi coś w tym być. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.

No problem mate ;)

Co do samej walki... na razie to wygląda na zwykły match. Niech Bóg broni i odwraca, ale w takim razie może to się skończyć głupią i nieudaną interwencją Nexus :roll: Mam nadzieję, że walka zostanie przeniesiona do klatki lub dostanie dodatkową stypulację, bo oklepany motyw z interwencją na 99% zostanie powtórzony po raz -enty... No i liczę na zwycięstwo Wade'a ofc ;)

No to tak. Walka Sheamusa z Ortonem. Nie spodziewam się tu niczego innego niż nie trafiony Brouge Kick lub Celtic Cross RKO i koniec.

Przy drugiej walce też nie spodziewam się niczego wielkiego. Zawsze opisujecie, planujecie, jak to mogłoby być, jak było by super i wgl. Jednak i tak choć chcemy inaczej Vince daję nam "gówno" I choć inne wersje są w 1000 % lepsze. To walka będzie wyglądać mniej więcej tak. Wbija Nexus (Jakoś się wbiją do klatki, przez drzwiczki) I niezniszczalny Jasiek na każdym z kolei wykonuję AA, a sam Barret nadziewa się na jakże duszący STF

Mnie ciekawi kto będzie przywódcą Nexus, jeśli to Anglik wygra ? Barret, który do tej pory najlepiej sobie z tym radził czy Cena, który ich poprowadzi. Szczerze mówiąc wątpię, aby John się skulił i wykonywał wszystkie zachcianki Barreta, który będzie nim dyrygował i szybko wybaczy te wszystkie ataki na siebie.

Myślę, że WWE stawia teraz na rozpady różnych stajni (np. SES), aby stworzyć jakieś nowe lub w ogóle się ich pozbyć. Podobnie miała sie sytuacja z Mysterio, który w przypadku przegranej miał dołączyć do SES, ale jak się skończyło wszyscy wiemy. Wyobrażacie sobie Raya wśród SES ? ja sobie nie wyobrażam Ceny wśród N ... :roll:

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

WWE Championship

Walka Sheamusa i Ortona zapowiada się bardzo przewidująco i schematycznie, trochę się poklepią, zobaczymy parę scoop slamów Ortona, panowie pozamulają, krew się nie poleje, a na końcu będzie RKO z nienacka i Orton obroni pas, ponieważ Blady nic nie pokazuje jako mistrz a nie chciałbym kolejnego nabijania tytułów przez Ortona. Pod koniec walizeczkę może wykorzysta Miz i będziemy mieli jakąś świeżość w Main Eventach. PPV napewno nie obejrzę na żywo a powtórki tej walki też pewnie nie będę oglądał.

Jasio vs. Barret

Pierwsza od dawien dawna walka Ceny, która mnie interesuje, jeśli WWE niczego nie spierdzieli to będziemy mieli Jaśka w Nexusie. I wcale nie widzę tu jego heel turnu, poprostu po pol roku rozpierniczy Nexus w drobny mak. No chyba, że Cenaminator wygra (co jest niestety bardziej prawdopodobne... :roll: ) i Nexus zostanie rozwiązane..:/

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Jeżeli chodzi o walke Ortona z Sheamusem to tutaj nie spodziewam sie wielkiej walki.Myślałem,że dadzą jakąś lepszą karte bo to narazie nie zbyt zadowala.Licze na to,ze ta walka bedzie pełna emocji ,mam nadzieje,ze nie skończy sie na jednym RKO tylko zobaczymy wiele finisherów:)

Pojedynek Johna ciekawy a dlatego,ze krążyły pogłoski o jego turn hellu.A skoro teraz Orton,jest dużo bardziej lubianą postacią,to w jakimś tam stopniu może zastąpić Johna,chociaż nie chce go jako baby face...

Gdyby Cena przegrał,jakoś niby przypadkiem no bo wiadomo,że czysto Barret go nie pokona,to byłby idealny czas na jego hell turn:) Poczekamy 2 tygodnie,zobaczymy jak to bedzie.

Myśle,ze obie te walki,zarówno jak walka Undertakera z Kanem powinny sie odbyć w klatkach,w końcu to jest Hell in a cell.WWE powinno zrobić tę gale porządnie a nie byle jak.

Pozdrawiam

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15762544

Hell in a Cell Match - WWE Championship

Randy Orton© vs Sheamus

Sheamus wykorzystuje rewanż. Walka w klatce czyli mam nadzieję na dużo emocji. Wygrywa Orton, po walce wkracza Miz i wykorzystuję walizkę albo powraca Triple H i atakuje Sheamus'a. Dwie interwencje są raczej nie możliwe chyba, że Game wejdzie w trakcie walki.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15762558

Match

John Cena vs Wade Barret

Szkoda, że nie będzie to HiaC Match. Myślę, że skoro PPV o takiej nazwie mamy to i wszystkie walki takie powinny być. Tak samo jak w zeszłym roku na to się nie zanosi. Nie wiem z jakiego powodu WWE tak robi ale jednak bez względu na to ten pojedynek mógłby się odbyć w klatce. Liczę bardzo na wygraną Barret'a i heel turn Ceny!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Szkoda, że nie będzie to HiaC Match. Myślę, że skoro PPV o takiej nazwie mamy to i wszystkie walki takie powinny być. Tak samo jak w zeszłym roku na to się nie zanosi. Nie wiem z jakiego powodu WWE tak robi ale jednak bez względu na to ten pojedynek mógłby się odbyć w klatce

I znowu :roll: Te PPV są promowane, jako takie, na których najważniejsze walki są w klatce..Nie wiem jak wy, ale ja bym nie wytrzymał 8 hell in a cell matchy w jeden wieczór.

Watpie iz Cena przegra toz to by bylo zbyt proste co do walki Ortona z celtyckim wojownikiem to nie mam jeszcze zdania bo jestem za Ortonem poki co ale wszystko moze sie zdarzyc tym bardziej iz Hunter wraca

7817148894c9629bab8849.jpg