Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWNA

maselko1997

Czy mam pisać dalej Diary ?!  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam pisać dalej Diary ?!

• Tak
      7
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam serdecznie i zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary. To dzięki wam zdecyduję czy pisać dalej czy zaprzestać, bo nic z tego nie będzie. Więc zaczynamy ...

WSTĘP

Wszystko było tak jak było. Shawn Michaels zakończył karierę po walce na Wrestlemanii, Kane przegrał pas WHC z Undertakerem na NofC, a

pewnego zimnego dnia, mianowicie 15 stycznia 2011 roku połączyły się dwie największe federacje zajmujące się wrestlingiem w USA. Fuzji dokonały federacje World Wrestling Entertaiment i Total Nonstop Action Wrestling i połączyły się w WWNA - World Wrestling Nonstop Action (poniżej oficjalne logo). W wyniku fuzji zwolniono wiele gwiazd światowego wrestlingu, ale nie przełożyło to się niczym na Ratingi.

http://i52.tinypic.com/a1poc6.jpg

Właścicielem federacji został Vincent Kennedy McMahon samodzielnie prowadząc WWNA. Jednak po kilku miesiącach zdecydował, że odchodzi na zasłużoną emeryturę i takim sposobem zadzwonił do mnie Philipa "Maselko" Lloyt'a. Od razu na wstępie bez owijania w bawełnę, zapytał się mnie czy chciałbym poprowadzić WWNA. Ja jako wieloletni fan wrestlingu, znający się na rzeczy bez żadnego ''ale'' przystałem na jego propozycję. Pytając się kiedy zaczynam odparł, że od Poniedziałku 4 lipca 2011 roku. Po tych słowach się pożegnaliśmy, a ja od razu zacząłem odliczać dni do nowej pracy.

4 lipca 2011r - Poniedziałek

Wstałem ok. 6:15 bardzo podekscytowany. Zjadłem śniadanie, założyłem swój najlepszy garnitur i ruszyłem do biura. W budynku WWNA przywitałem się z wszystkimi nowymi pracownikami i poszedłem do mojego nowego biura. Usiadłem przy biurku i zacząłem czytać Rostery 2-óch brandów jakie są w WWNA.

http://i56.tinypic.com/2gww2ut.jpg

Gale odbywają się w Poniedziałki

http://i52.tinypic.com/n5muzq.jpg

Gale odbywają się w Piątki

Na pierwszy strzał poszedł brand RAW.

http://i51.tinypic.com/bit10m.jpg

Abbys (Tweener)

AJ Styles (Tweener)

Chris Jericho (Face)

Chris Sabin (Face)

Daniel Bryan (Heel)

DH Smith (Heel)

D'Angelo Dinero (Tweener)

Edge (Face)

Evan Bourne (Face)

Hulk Hogan (Tweener)

John Cena (Face)

Jeff Hardy (Heel)

John Morrison (Face)

Kevin Nash (Face)

Kurt Angle (Heel)

Michael Tarver (Heel)

Mick Foley (Face)

Philip "Maselko" Lloyt - General Manager (Face)

Randy Orton (Tweener)

RVD (Heel)

Sheamus (Heel)

Sting (Tweener)

Ted DiBiase (Tweener)

The Miz (Face)

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2s8hde1&s=7

Rated Hulk - Edge & Hulk Hogan

John Cena & Mick Foley

DH Angle - DH Smith & Kurt Angle

http://i54.tinypic.com/23m0786.jpg

WWNA Championship

Posiadacz: Kevin Nash

WWNA Television Championship

Posiadacz: Randy Orton

WWNA Cruiserweight Championship

Posiadacz: Evan Bourne

Unified WWNA TagTeams Championship

Posiadacz: Rated Hulk (Edge & Hulk Hogan)

http://i56.tinypic.com/zogg0j.jpg

Jerry Lawler & Michael Cole

Po spojrzeniu na zawodników z RAW, przeskoczyłem na tych z rosteru Impact!

http://i56.tinypic.com/2ci9qx5.jpg

Alex Shelley (Face)

Amazing Red (Tweener)

Big Show (Face)

Brian Kendrick (Heel)

"Dashing" Cody Rhodes (Tweener)

David Otunga (Heel)

Desmond Wolfe (Heel)

Heath Slater (Tweener)

Kazarian (Tweener)

Kane (Heel)

Mark Henry (Face)

Maryse - General Manager - (Face)

Mr. Anderson (Heel)

R-Truth (Face)

Ric Flair (Tweener)

Santino Marella (Face)

Suicide (Heel)

Tommy Dreamer (Tweener)

Triple H (Face)

Tyson Kidd (Face)

Undertaker (Hell)

Wade Barrett. (Tweener)

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2s8hde1&s=7

Brothers of Destruction - Kane & Undertaker (Heel's)

Big Show & Wade Barrett (Face/Tweener)

http://i54.tinypic.com/23m0786.jpg

WWNA World Heavyweight Championship

Posiadacz: Triple H

WWNA United States Championship

Posiadacz: Alex Shelley

WWNA X Division Championship

Posiadacz: Heath Slater

Unified WWNA TagTeams Championship

Posiadacz: Rated Hulk (Edge & Hulk Hogan)

Mr. Money in the Bank (Wrestlemania)

MR.: Suicide

http://i56.tinypic.com/zogg0j.jpg

Tazz & Mike Tenay

Zadecydowałem o zwolnieniu Div z WWNA, gdyż nie pociągały mnie ich walki. Zostawiłem tylko Maryse, jako GM'kę Impactu!, aby było troszkę ciekawiej. Po obejrzeniu Rosterów postanowiłem obejrzeć jeszcze kalendarz na gale PPV mojej nowej federacji.

Spis Gali PPV Do końca 2011 roku:

31 Lipiec - WWNA Victory Road

28 Sierpień - WWNA SummerSlam

18 Wrzesień - WWNA No Surrender

9 Październik - WWNA Hell in a Cell

30 Październik - WWNA Bound for Glory

20 Listopad - WWNA TLC - Tables, Ladders, Chairs

11 Grudzień - WWNA Turning Point.

Po obejrzeniu kalendarza przystąpiłem do tworzenia karty na nadchodzącą dziś galę RAW.

4 lipca 2011r - Poniedziałek - Monday Night RAW

http://i56.tinypic.com/2gww2ut.jpg

RAW uroczyście już rozpoczął pokaz sztucznych ognii i najnowszy theme RAW:

Gdy tłumy ucichły po aplauzie na ring wychodzę ja czyli GM RAW i mówie:

- Chciałbym was serdecznie powitać w tym wyjątkowym dla mnie dniu. Dzisiaj przybyłem tu aby zostać nowym prezesem i nowym GM'em RAW. Na początek chciałbym podziękować panu V.K.McMahon za zaufanie do mnie i powierzenie mi tejże organizacji !

* aplauz publiczności *

- Już na początku dzisiejszego spotkania pragnę ...

Break The Walls Down !

*theme Y2J'a przerwał wypowiedź Philip'a*

[biorę mikrofon i dalej mówię]

- ... powitać mojego zastępce, gdy mnie nie będzie ! Chrisa Jericho !

CJ: Dziękuję Ci za powierzoną mi funkcję nowy prezesie. Jeśli pozwolisz chciałbym ja ustanowić pierwszą walkę tego wieczoru !

GM: No ... Miałem inne plany, ale niech ci będzie.

Michael Cole: Panie i panowie pierwszą walką RAW będzie ...

CJ: ... pojedynek o WWNA Championship Title między Kevinem Nash'em a... Jeffem Hardy !!!

Jerry Lawler: Co to ma być pierwsza walka i już o WWNA Championhip ?

Michael Cole: Na pewno nowy nowy prezes na to nie pozwoli !

GM: Dobrze zgadzam się, ale pod jednym warunkiem ! Będzie to starcie LumberJack Match, a przy ringu staną wszyscy Heel'owie z WWNA !

LumberJack Match for WWNA Championship with Heel's from WWNA

Kevin Nash © vs Jeff Hardy

Walka rozpoczęła się od zwarcia, które wygrał Kevin Nash. Szybko wypchnął on Jeff'a na liny a gdy on się odbił poczęstował go soczystym Big Bootem. Od razu podniósł Hardy'ego do dalszego ataku ale ten udawał zamroczonego i wypchnął Nash'a za ring a tam czekali już na niego Lumberjack's. Do Nasha podbiegli wszyscy zawodnicy i zaatakowali go, po chwili Sheamus podniósł bez bronnego już Kevina i wykonał na nim Celtic Cross, a za chwilę bezbronnemu Nash'owi Kurt Angle założył Ankle Lock na ok 5 minut. Po Ankle Locku Daniel Bryan wrzucił nie przytomnego Nasha do ringu, a tam czekał już Jeff Hardy. Ustawił go przy narożniku i wykonał na nim Swantom Bomb. Po tym wystarczało już tylko przypiąć. I tak też się stało. Sędzia odliczył 1...2...3... ! Nowym posiadaczem pasa WWNA Championship jest Jeff Hardyyyy !!!

Jerry Lawler: Prawdę mówiąc trochę nie równa była ta walka, ale o to chodzi w LumberJack Matchu !

Michael Cole: A teraz obejrzyjmy powtórki tej walki

* na titantronie wyświetlają się powtórki z tej walki a po chwili *

Michael Cole: Zobaczymy co teraz będzie miał do powiedzenia GM RAW Philip Lloyt !

*zaczyna grać mój theme Limp Bizkit - My Way i wchodzę na ring *

- Gratuluję Jeff'owi w wygranej, chociaż miał sporą pomoc. Chciałbym teraz zapowiedzieć następną walkę, ale najpierw poprosiłem aby Y2J złapał Jeff'a i przeprowadził z nim wywiad. O to on:

* na titantronie pojawia się Y2J z mikrofonem łapiący Jeffa Hardy'ego.

Y2J: Gratuluję Jeff wygranej

Jeff: Odczep się, nie chce mi się z tobą gadać

Y2J: Skoro tak to nie, ale mam dla ciebie kilka słów. To ja wygram od ciebie twój pasek i będzie rządził tutaj w WWNA, bo jestem Chris Jericho i jestem najlepszy w tym co robię !!!

*przenosimy się z powrotem na ring, a tam GM RAW z mikrofonem*

- O to następna dzisiejsza walka. Hulk Hogan zmierzy się z ... Johnem Morrisonem !

Normal Match

Hulk Hogan (/w Edge) vs John Morrison

Obaj zawodnicy już czekają w ringu, a przy narożniku Hulka czeka też Rated R Superstar Edge. GONG! Walka zaczęła się dosyć niemrawo jednak to John Morrison stanął przed pierwszą szansą ataku. Złapał Hulka i próbował go rzucić w narożnik, ale Hogan wyniósł go go do Millitary Press Slam, które zaraz wykonał, następnie podniósł go, Irish Whip Morrisonem na liny i ... BIG BOOT ! To już może być koniec. Hogan sygnalizuję chęć wykonania Atomic Leg Dropu. Odbija się od lin i ... NIE TRAFIA ! Ależ oj jest wściekły, podnosi jeszcze raz Morrisona, a ten wykonuję European Uppercut na Hoganie ! Wciąga go do narożnika, wskakuje szybko na drugą linę i mamy Starship Pain ! Przeciąga go na środek ringu i próbuje przypiąć. 1...2... Odbił ! hulk Hogan w ostatniej minucie odbił PIN ! Obydwoje leżą Potwornie zmęczeni. Edge motywuje Hulk'a aby wstał, a sędzia odlicza 1..2..3.. ... 8... Hulk wstaje ! Morrison dalej leży nie przytomny ! Hogan niesiony adrenaliną podnosi go Irish Whip na liny i Big Boot ! Po tym od razu bez zastanowienia, odbicie od lin i Atomic Drop. PIN 1...2...3... ! Zwycięzcą tego zaskakującego pojedynku jest Hulk Hogan !

Check, check, check.. out my melody

special ...

Jerry Lawler: Na ring zmierza GM RAW ! Ciekawe jaka walka nas teraz czeka

Philip: Gratuluję Hulkowi za wygraną w tym pojedynku, teraz chciałbym...

Your time is up my time is now

Jerry Lawler: Proszę państwa na ring zmierza były wielokrotny mistrz starego WWE ...

Michael Cole: ... John Cennnaaaa.

John Cena: Philip, być może mnie znasz, ale nie o to teraz chodzi, chciałbym abyś tu i teraz ustanowił dla mnie walkę o pas Television Championship z Randym Ortonem

Philip: Wow,wow,wow ... Zaczekaj chwilkę i zrzuć z tonu. Jeśli takim słowem będziesz ze mną rozmawiał. Jeśli chcesz walkę to ja się zgadzam, ale zapytaj się o to też ...

I hear voices in my head

Jerry Lawler: To Randy Orton !

Michael Cole: Uspokój się troszkę myślałeś że kto to będzie ?! Mike Knox

*śmiech Cole'a*

Jerry Lawler: Obstawiałem Y2J'a. W końcu to pomocnik "maselka".

*wracamy na ring a tam Orton, Cena i ''Maselko"

Randy Orton: Dobrze zmierzę się z tobą, ale pod dwoma warunkami !

John Cena: Jakim ?

Randy Orton: Jeśli wygrasz to ja zmierzę się z tobą na najbliższym PPV o ten pas.

John Cena: A ten drugi ?

Randy Orton: Jeśli przegrasz odejdziesz na Impact! i nigdy się już ze mną nie zmierzysz o ten pas !

*aplauz publiczności*

John Cena: Ciężkie te warunki Randy, ale O.K zgadzam się !

Philip Lloyt: A więc O.K ! Jerry zapowiedz pojedynek

Jerry Lawler: Panie i panowie, za chwile odbędzie się walka między John'em Ceną, a Randym Ortonem o pas Television Championship !

Normal Match for WWNA Television Championship (jeśli Orton wygra Cena odchodzi na Impact! i nigdy nie zmierzy się z Ortonem o ten pas !

Randy Orton © vs. John Cena

Od razu walka rozpoczęła się od wymiany ciosów. Cena i Orton wymierzali sobie punch za punch. Jednak po chwili to Orton wymierzył 3 silne ciosy i Cena upadł. Randy nie czekał, położył się na ziemi i zaczął się ruszać jak Kobra. Cena jednak zdążył się podnieść, ale tylko na chwile ponieważ Orton ruszył na niego z zamiarem RKO, jednak Cena go zrzucił i to teraz Legend Killer leży bezradny na ziemi. Cena chce szybko zakończyć tę walkę. John pokazuje Randy;emu You Can't See Me, odbija sie od link i próba Five Knuckle Shuffle, jednak... ... nie trafia ! Orton zerwał się jak opętany i szybko założył leżącemu Johnowi Wrenching chinlock. Cena nie może się uwolnić próbuje wszystkich możliwych sposobów, jednak nie może rozerwać uchwytu. Sędzia sprawdza czy Cena może kontynuować walkę, jednak John się nie poddaje. Wstaje i jakimś cudem odpycha Ortona na liny. Orton na niego biegnie, a Cena łapie go i wynosi pod Attitude Adjustment. Ale co się dzieje ! Orton wyrywa się w jest za plecami Ceny. Ten się obraca i RKO ! RKO ! RKO ! Wystarczy tylko przypiąć. 1...2... Cena łapie się lin, ale sędzia nie zauważa i jest 3 klepnięcie ! Randy wstaje, bierze swój pas i wychodzi na BackStage.

Jerry Lawler: Dziękujemy za oglądanie dzisiejszego wydania ...

Michael Cole: ... RAW, które wraca już za tydzień, a komentowali dla Was

Jerry Lawler: Jerry Lawler

Michael Cole: i Michael Cole !

*Widokiem szyderczo śmiejącego się Randy'ego kończy się RAW*

- Już jutro zapraszam na nową galę WWNA SuperEaction - Coś jak WWE Superstars, ale o tym dowiecie się jutro.

Edytowane przez maselko1997
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maselko1997

2

• Araniero

1

• Hardy Boy

1

• TeCktoN

1

Top użytkownicy w tym temacie

No no no zapowiada się ciekawie

Kto nie lubi Swanton

Kto nie szanuje Jeffa

Ten Jest Pizd*

Niech Ucieka

Mi się nie podoba to , że jest tak niechlujnie . Czyli walki są krótkie i słabe .. Szkoda . Widać , że chcesz to robić, więc polecam pisać , pisać i pisać , czyli ćwiczyć . Na pewno będzie lepiej . Nie zapominaj o BackStage , którego u Ciebie nie zauważyłem. Jak mój temat zaakceptują to wbij i zobacz sobie jak pisze i oceń . ;)

Dzięki za rady TeKton czy jakoś tak. Postaram się je ująć w następnym odcinku bo ten poniżej napisałem szybciej

http://i54.tinypic.com/2j10rra.jpg

WWNA SuperEaction - Gala World Wrestling Nonstop Action, na której mogą walczyć zawodnicy oby dwóch brandów, Gala będzie odbywała sie nieregularnie, tzn. może się odbyć co tydzień, a potem co dwa tygodnie. Lecz aby było jeszcze ciekawiej dodam że na gali będą się odbywały 2 pojedynki i mogą to być walki o No.1 Contender'a do jakiegoś pasa ! Dobieranie do par do zwykłych walk będzie się odbywało poprzez Losowanie !

Komentatorzy: Jerry Lawler & Tazz

*SuperEaction rozpoczyna się od pokazu pirotechnicznego oraz od themu SuperEaction.*

Jerry Lawler: Witam państwa na gali SuperEaction ! Dzisiaj komentować dla państwa będą ...

Tazz: ...Tazz

Jerry Lawler: I Jerry Lawler !

Tazz: A teraz nie czekamy długo i już losujemy parę do pierwszego pojedynku.

Break It Down !

Jerry Lawler: Co do ?

Tazz: Nikt Cię nie powiadomił ? Na ring zmierzają Triple H i jego manager HeartBreakKid Shawn Michaels !!!

*ogromny aplauz publiczności*

Jerry Lawler: Triple H jest już na ringu, a teraz zapraszamy jego rywala ! The Miiiiz'aa

I came to play !

*Na ring zmierza The Miz, a sędzia zapowiada walkę*

Normal Match

Triple H (/w Shawn Michaels) vs The Miz

Sędzia już przygotował obu zawodników do walki, ale nagle...

Check, check, check.. out my melody

special ..

Tazz: Na ring zmierza właściciel WWNA i Chairman Philip Lloyt !

[od razu zabieram mikrofon i mówię:]

- Dzisiaj chciałbym Was powiadomić, że przed chwilą rozmawiałem z Shawnem Michaels'em w moim biurze. Rozmawialiśmy o pracy Shawna. I on ....

*tłum zamarł*

- ... zgodził się powrócić do federacji WWNA, a ja mam gdzieś czy Undertaker go pokonał w walce o Karierę i przyjmuję Shawna w charakterze zawodnika ! I to on a nie HHH zmierzy się dziś z Mizem !

[po tych słowach schodzę na BackStage]

*ogromny pop od publiczności*

Jerry Lawler: A więc zapraszamy na nieco zmienioną walkę...

Normal Match

Shawn Michaels (/w Triple H) vs The Miz

Walka szybko się zaczęła i do ataku od razu przeszedł Shawn Michaels. Kilka punchy wylądowało na głowie Miz'a. Jednak on zaraz skontrował i wykonał 2 potężne Clothesline'ny. Gdy Michaels wstał nieco zamroczony obrotem sprawy Miz już czekał i wykonał Springboard Bulldog. Próba Pinu ze strony Miz'a. 1...2... i nie ma ! Shawn przerywa. Miz nie może uwierzyć że mu się nie udało, a Shawn powoli wstaje. Miz czeka, ale to Shawn z zaskoczenia wykonuję Dropkick, Miz szybko wstaje, ale znowu dostaje Dropkick. Nieco już obolały leży na ziemi, a Shawn nie czeka i zakłada mu Modified Figure Four Leglock. Miz ledwo wytrzymuje z bólu. Po ok. 2 minutach sięga lin i Shawn musi przerwać. Jednak to Shawn jest w ofensywie. Udaje się do swojego narożnika i czeka aż Miz wstanie. Shawn zaczyna tupać nogą w ring, a to oznacza tylko jedno Sweet Chin Music. Miz się podnosi, a Shawn na niego rusza i mamy... Jednak nie ! Miz robi unik i przeciąga zaskoczonego Michaels'a do Skull Crushing Finalle i tak jest mamy koronny ruch Miz'a. Może być po wszystkim 1...2... i Michaels przerywa ! Obydwoje leżą zmęczeni. Sędzia odlicza 1...2... [...] 8...9..

I jakimś cudem Shawn się podniósł przed 9... ! Tłum szaleje z radości. Miz się podnosi i mamy Sweet Chin Music z zaskoczenia. Ale to chyba nie koniec. Miz znajduje się niedaleko narożnika całkiem nie przytomny. Shawn wspina się na narożnik i tak jest ! Mamy Diving Elbow Drop ! Wystarczy przypiąć i to też robi Michaels. 1...2...3... I Koniec walki. Piękny powrót HBK'a na ring. Zniszczenie The Miza. Nie mógł tego sobie lepiej wymarzyć.

Zwycięzca: Shawn Michaels

Jerry Lawler: Od razu zapraszamy na drugą walkę.

Tazz: Zmierzą się w walce Handicapowej 2 on 1

Jerry Lawler: Brothers of Destruction vs Local Opponent

Tag Team Normal Match

Brothers of Destuction vs Local Opponent

Ta walka nie mogła być długa. Rywal wiedział, że nie ma szans jednak zaatakował Kane'a. Ten w odpowiedzi zadał mu podbródkowy, tak silny że wrzuciło go w liny, a gdy się odbił Undertaker poczęstował go Big Bootem. Po chwili było po wszystkim. Kane wykonał na rywalu Chokeslam. Undertaker dołożył Tombstone Piledriver i było po wszystkim. Kane przypiął, a sędzia odklepał 1..2..3.. I było po sprawie.

Zwycięzca: Brothers of Destruction

Jerry Lawler: To by było na tyle dzisiaj. Dziękujemy i do zobaczenia.

Tazz: Dobranoc.

*obrazkiem tauntujących w ringu BoD SuperEaction schodzi z anteny*

http://i56.tinypic.com/245bkwh.jpg

* Na najbliższym Impact! prawdopodobnie zobaczymy dwa starcia do dwóch miejsc w walce o WWNA World Heavyweight Championship.

* Big Show i Wade Barrett planują w najbliższym czasie zdobyć Unified WWNA TagTeam Championship.

* Ostatni rating RAW wyniósł 3.59. Zarząd jest dumny z rosnących ratingów.

* Na najbliższym PPV WWNA Victory Road. Zobaczymy walki o 5 pasów i 2 walki zwykłe.

* Impact! prawdopodobnie zostanie napisany ok. piątku / soboty ;)

Zapraszam do komentowania i Pozdrawiam

No tak nieciakawie...trochę dialogów, mógłbyś też dorzucić jakieś małe interwencje przy ringach, lub jakieś niespodzianki np. w ostatniej chwili zmiana walki na Submission Match itp. 5/10 ale poczekajmy, dopiero zaczynasz.
Powracam w wielkim stylu!
  • 3 tygodnie później...

Świetny pomysł na wwna i oczekuję więcej
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...