Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Gangland zamiast iMPACT!, Mickie James, Sarita, Kevin Nash g

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Według mnie to najbardziej podejrzane są: ta nowa federacja z Florydy i Tryple A, reszta moim zdaniem odpada, powrót nWo mieliśmy jakieś pół roku temu i wszyscy widzieli jak się skończyło, ludzi bardziej interesowały walki pań niż Nash, Hall i spółka. Według mnie nie należy wchodzić do tej samej wody, jeśli Dixie mówi o rewolucji to jakiekolwiek powroty odpadają. Stajnia złożona z wrestlerów indy też odpada bo połowa fanów TNA nie wie kto to jest Tyler Black, Drake Younger czy nawet Nick Cage nie wspominając o reszcie. Więc według mnie najprawdopodobniejsze są 2 możliwości: nowa federacja z Florydy i AAA, Tryple A współpracuje z TNA więc logicznie myśląc wydaje się najbardziej prawdopodobne, ale ja jednak pozostanę przy tym że chodzi o tą federację Seana Daviesa, utwierdzają mnie przy tym wpisy Nasha, który notabene miał dołączyć do tej federacji, więc są dwie możliwości albo federacja idzie zgodnie z planem a Nash mając ważny kontrakt chce się narazić TNA żeby zostać wolnym strzelcem, albo Kevin ma się dołączyć do inwazji, więc jak to mówią na dwoje babka wróżyła, tak naprawdę to wszystko się może zdarzyć i jeśli nic nie wycieknie do samego BFG to naprawdę wielki szacun dla Pani Carter, a nawet Vinca Russo :razz:
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

4

• Diesel

3

• Arthur Credible

2

• iMPACT! 4 EVER

2