Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler sierpnia

Kto zasługuje na ten tytuł?  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• John Cena
      12
    • The Miz
      2
    • Kane
      17
    • Alberto del Rio
      20
    • Chris Sabin & Alex Shelley (MCMG)
      29
    • Robert Roode & James Storm (Beer Money)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja oddałem głos na Kane'a. Może walkami się nie wyróżniał ale przy mikrofonie gniecie od momentu kontuzji Takera i całego motywu ze stanem wegetatywnym. Kane co tydzień daje dobre speeche i zasługuje na ten głos bo mocno wyróżnia się na Smackdown.
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Pinio

1

• TheTripleH23

1

• hezehaja

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ktoś czytając tego posta może uznać, że mam mętlik w głowie podczas oddawania głosu. Jednakże skoro w tamtym miesiącu oddałem głos na MCMG, to teraz głosuje na Kane'a.

Prawda jest, iż mistrzowie tag teamów oraz mistrz wagi ciężkiej trzymają poziom przez całe wakacje, tylko że chłopaki w Detroit w ringu, a Duży CZerwony głównie poza ringiem, tworząc niesamowitą aurę wokół swej postaci.

Alberto del Rio.......miał dobre start, oby tak dalej, to będzie typowany na wrestlera września.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mój głos idzie na del Rio, który zaliczył niesamowity impact na starcie, czysto w debiucie pojechał jednego z najmocniej promowanych zawodników WWE (Rey'a) a poza tym pokazał się z niezłej strony mikrofonowo-aktorskiej. Dawno nie widzieliśmy aż tak mocnego debiutu i to wg mnie zasługuje na wyróżnienie.

Oczywiście usilnie myślałem nad oddaniem głosu na MCMG, ale skoro oni zostali wrestlerami lipca, to z czystym sumieniem mogę zagłosować na nowy nabytek Vince'a :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mocne zestawienie, dlatego też miałem ciężki orzech do zgryzienia.

John Cena - nie kręcił się wokół pasa , promuje młodzież , szaleje przy mikrofonie (chociażby podsumowanie Nexus ) i kręci niezłe walki ( świetny match z potencjałem na co najmniej 3,5 gwiazdki na RAW przeciwko Jericho, niezła z Mizem i dobra ze swoją czarną wersją i na Summerslam). Szkoda tylko że heelturnu nie było.

The Miz - świetny przy micu co udowadniał co tydzień na RAW, NXT oraz Summerslam cały czas coś działo się wokół jego postaci , pokazywał się z dobrej strony w ringu (bdb walka przeciwko Morrisonowi na NXT , dobra przeciwko Evanowi Bourne i następnie Cenie na RAW. Dodatkowo odnowił konflikt z Danielsonem.

Kane - czemu on dostaje mikrofon do ręki dopiero w momencie gdy jego kariera zdaje się dobiegać końca? Świetna praca z micem niezła walka z Mysterio na ppv i ciągnięcie feudu z bratem to tylko niektóre z plusów WHC Kane'a.

Alberto del Rio - wejście smoka , rozjechanie i czysta wygrana z największym babyfacem niebieskiego brandu. Świetny w każdej materii, nienaganny ringu za każdym razem publika aplikuje mu tyle heatu ,że obecny WWE champ może o takim tylko pomarzyć.

Widać że meksykanin został stworzony do bycia me i na szczęście nie zaczynał jako bezpłciowy"koleś w gaciach" do którego publika się przyzwyczai lub też nie.

Natomiast jeżeli chodzi o typy z TNA ,czyli federacji którą oglądam na wyrywki a ostatnio coraz rzadziej ze względu na to że nie nadążam z tym co tam się dzieje , muszę przyznać że seria (widziałem jedną nich na yt) będących ucztą dla oka walk tt będzie mocnym kandydatem do zdobycia tytułu feudu roku.

Oddaję głos na Alberto del Rio.

Głos na Alberto Del Rio za najmocniejszy debiut od dawna

Postawiłem na Gunsów, bo naprawdę miło popatrzeć na niedocenianych gości, którzy mają wreszcie kilka reflektorów na sobie i wykonują swoją robotę zajebiście.

Zagłosowałem na Kane'a. Nadal Jego Speech'e są na bardzo wysokim poziomie. Ostatni miesiąc był dla niego równie dobry co poprzedni więc myślę, że należy mu się to wyróżnienie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mój głos padł na Kane'a. Zaimponował mi w ostatnim czasie.

8562816774cc1fc0b60a35.jpg

Del Rio. Takiego debiutu w WWE to chyba nikt nie miał(ta, Santino, tyle że wiadomo co z nim teraz robią :D) Czysto pojechać ulubieńca dzieci, to nie byle co. Ma koleś niesamowity potencjał, na przyszłą wielką gwiazde World Wrestling Entertainemnt. Głos na niego :)
  • 2 tygodnie później...

Ja odaje głos na The Miz'a szegulnie w miesięcu sierpniu zaimponował i nie tylko w walkach ale i przy mikrofonie.Należy mu się głos bo jest AWESOME..

10706593864c93745c5baab.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...