Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena żartuje z siebie, plany co do Kavala, NXT 3 - dlac

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

-Raven-, z drugiej strony bycie mistrzem, obojętne której federacji, wymaga dużej dyspozycyjności i poświęcenia, wiec jest to właśnie zadanie trudne, a - kto wie - może nawet najtrudniejsze. Celem musi być więc egoistyczna chęć zachowania statusu półboga wyreżyserowanego od początku do końca świata WWE.

Wywnioskowałeś to z zawszeprawdęmówiących newsów, czy jesteś kumplem McMahona?

Pisanie na forum gatunkowo zbliża się do publicystyki, a nie działalności badawczej, więc można pójść o krok dalej i swobodnie wyciągać wnioski, nie mając obszernej dokumentacji. A na forum wrestlingowym przypuszczenie to sine qua non dyskusji, bo przecież żadne informacje nie wyciekają oficjalnymi kanałami.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• SixKiller

2

• Brejver

2

• luki

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   289

-Raven-, z drugiej strony bycie mistrzem, obojętne której federacji, wymaga dużej dyspozycyjności i poświęcenia, wiec jest to właśnie zadanie trudne, a - kto wie - może nawet najtrudniejsze. Celem musi być więc egoistyczna chęć zachowania statusu półboga wyreżyserowanego od początku do końca świata WWE.

Pewnie po trosze tak, bo stawiam, że Jaśkowi taki układ bardzo odpowiada i jest mu mega przyjemnie być takim terminatorem jak kiedyś Hogan, ale z drugiej strony - jeżeli bookerzy każą mu się podłożyć (tak jak Shameusowi czy ostatnio Gabrielowi), to raczej nic nie słychać żeby BezCenny jakoś się burzył, tylko chłopak robi swoje.

Reasumując - myślę, że Jasiek sam z siebie nic nie zrobi, aby zmienić obecną sytuację (bo jest mu z nią fantastycznie, jak w sennym marzeniu), ale jeżeli wiatr się w WWE kiedyś zmieni i góra postanowi, że czas trochę przykręcić kurek z pushem i pojobować Janusza, to sądzę, że Cena weźmie to na klatę i... dalej będzie robił swoje bez szemrania.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

omg - pracuje w korporacji, robie to co lubie, mam slawe, krece filmy, nagrywam plyty muzyczne, nastolaki sikaja na moj widok, ja mam kase i spokojnie zapewniona prace na dlugi czas a moze i do konca zycia. Nie dorabiajmy jakiejs wielkiej ideologii "odgrywania polboga" bo Cena tego nie robi dla lub przeciw niektorym ludziom z forum attitiude, lecz dla siebie z podstawowej checi zarabiania dobrych pieniedzy. POdejrzewam ze jego egoistyczne ego jest na ktoryms tam miejscu. Czas otworzyc oczy, zrozumiec czemu rzeczy w WWE sie maja tak a nie inczaej i przestac pluc jadem na Cene, bo taki worker to skarb.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

omg - pracuje w korporacji, robie to co lubie, mam slawe, krece filmy, nagrywam plyty muzyczne, nastolaki sikaja na moj widok, ja mam kase i spokojnie zapewniona prace na dlugi czas a moze i do konca zycia. Nie dorabiajmy jakiejs wielkiej ideologii "odgrywania polboga" bo Cena tego nie robi dla lub przeciw niektorym ludziom z forum attitiude, lecz dla siebie z podstawowej checi zarabiania dobrych pieniedzy.

Niezupełnie. Kasa Ceny wynika jasno z jego kontraktu i nawet gdyby teraz zaczął jobować gościom pokroju Chavo Guerrero - i tak dostawałby taką samą mamonę (przynajmniej do zakończenia obecnej umowy). Nie robiłbym z Jaśka takiego materialisty, który w tym wszystkim widzi tylko forsę, bo Cena jednak jest gościem na prawdę oddanym temu biznesowi (jego podejście do promocji WWE kiedy teoretycznie nie jest "w pracy" itp. Porównaj jego i Ortona, który też haczy gruby szmal a i tak chuj wykłada na fanów w zależności od swoich humorów) i myślę, że to jaką posiada w nim pozycję jest dla niego także istotnym czynnikiem (wiesz, jeżeli oddajesz się cały swojej pracy, to chciałbyś być za to doceniany, tak na polu finansowym, jak i na tym niefinansowym).

Janusz to z pewnością nie jakiś ego-maniak pokroju Hogana czy Goldberga, ale zapewne jego pozycja w Federacji nie jest mu obojętna (świadczy o tym choćby jego mega-profesjonalny stosunek do wykonywanej pracy. Tego typu osobom z reguły nie wystarczy pobieranie wypłaty każdego pierwszego dnia miesiąca).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   0

SixKiller, do Twoich postów się nie czepiam. Ale Raven pisze o przypadkowych newsach, jakby to były niepodważalne fakty.

Po akcji z Mizem (około kwietnia 2009) i charakterystycznym wycieraniu podeszew na twarzy Mizariana Raven idealizuje Cene w każdym możliwym aspekcie. A to że ładnie w reklamie zagrał, a to, że się komuś podłożył. I, że na pewno John na pewno nie ma nic przeciwko takim akcjom, a wręcz przeciwnie- chętnie to zrobi, bo ma dość swojego niezniszczalnego gimmicku. Cena jest wspaniały, szlachetny i fajny w realu, bo tak pisało w newsach. A to, że reklamowanie federacji, rzadkie podkładanie się midcarderom może wynikać z jego milionowego kontraktu i wcale Cenie tego robić się nie chce to już nie wchodzi w grę. Tego przecież nie napisali w newsie. Za to o takim Ortonie wypowiada się w negatywnym aspekcie bo:

Ortona, który też haczy gruby szmal a i tak chuj wykłada na fanów w zależności od swoich humorów
czyli na podstawie newsu, który był poprawiany trzy razy, bo wszyscy świadkowie twierdzili co innego. Jasno można wywnioskować, że wersja finalna relacji Ortona z fanem, przedstawiona na Attitude, wcale nie musi być prawdziwa. Ale Raven uznaje to za fakt i swoje teorie opiera na tych, śmiało można powiedzieć, plotkach.

Tylko o to mi chodziło, że niektórzy za bardzo podchodzą do newsów, jak do faktów. Inni, podchodzą do nich z dystansem i do nich nic nie mam.

Ps. Widzę, że mój post to odpowiedź dla Sixa, a czepiam się Ravena. Już tłumaczę. Six zaczepił temat, to mu odpowiedziałem. Zaczepiony Raven za to wymigał się głupkowatą odpowiedzią i dlatego go olałem.

Pozdro

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Po akcji z Mizem (około kwietnia 2009) i charakterystycznym wycieraniu podeszew na twarzy Mizariana Raven idealizuje Cene w każdym możliwym aspekcie. A to że ładnie w reklamie zagrał, a to, że się komuś podłożył. I, że na pewno John na pewno nie ma nic przeciwko takim akcjom, a wręcz przeciwnie- chętnie to zrobi, bo ma dość swojego niezniszczalnego gimmicku.

Nie idealizuje Ceny w każdym możliwym aspekcie, ba - wręcz nie lubię go jako postaci, która jest przepushowana i wkurwia mnie swoją przewidywalnością. Doceniam za to Janusza i szanuję jako profesjonalistę, bo na podstawie newsów i wywiadów z wrestlerami (a na bazie czego Ty budujesz swoją wiedze na temat wrestlingu, jeżeli nie na newsach, wywiadach z wrestlerami i innych tego typu materiałach? Jeździsz do Stanford i patrzysz jak to wygląda od kuchni? :twisted: ) tak właśnie go widzę, jako pracownika WWE. Powiem tak - jako pracodawca, dałbym sobie jaja ogolić, żeby mieć w swoich szeregach takiego pracownika jak Jasiek, bo facet naprawdę poważnie podchodzi do swojej pracy i nie odpierdala tylko swojego podczas gal i PPV's, ale promuje też fed na każdym możliwym kroku (tak, uprzedzając Twoje pytanie, wiem to z newsów i krążących po necie opinii wynikających często z wywiadów z innymi zawodnikami lub oficjelami, bo innej "bazy wiedzy" na temat naszego hobby nie posiadamy. No chyba że Ty masz jakieś inne tajemne dojścia do managmentu , to z chęcią poznam tą jedyną, niepodważalną prawdę).

Poza tym - jak myślisz? Czy taki wrestler jak Cena, mega opłacany i mega przepushowany, gdyby faktycznie był leserem dającym z siebie minimum a "po godzinach pracy" walącym faux pas za faux pas - to zaraz "życzliwi" (a tych pewnie w WWE nie brakuje, zazdrosnych o jego pozycję i kasę) nie puściliby w eter odpowiednich wieści? Po prostu po latach takich a nie innych informacji na temat Jaśka, wyrobiłem sobie o nim takie a nie inne zdanie (nie muszę go lubić, żeby go szanować) a że ono Cię wkurwia? Cóż, będziesz musiał z tym żyć, bo z pewnością złośliwymi wpisami go nie zmienisz.

Poza tym - gdzie napisałem, że Cena chętnie by się popodkładał, bo ma dość swojego niezniszczalnego gimmicku? :shock: Czyżby jakieś kłopoty w kwestii czytania ze zrozumieniem, czy może to tylko emocje ponoszą, bo ktoś głosi mało popularne dzisiaj stwierdzenia (jazda po Cenie jest nadal trendy tu na Forum)?

Za to o takim Ortonie wypowiada się w negatywnym aspekcie bo:

-Raven- napisał/a:

Ortona, który też haczy gruby szmal a i tak chuj wykłada na fanów w zależności od swoich humorów

czyli na podstawie newsu, który był poprawiany trzy razy, bo wszyscy świadkowie twierdzili co innego. Jasno można wywnioskować, że wersja finalna relacji Ortona z fanem, przedstawiona na Attitude, wcale nie musi być prawdziwa. Ale Raven uznaje to za fakt i swoje teorie opiera na tych, śmiało można powiedzieć, plotkach.

Kwestii Ortona nawet nie chce mi się tłumaczyć, bo na bazie swojej dedukcji wysnułeś tezę, że chodzi mi o tą sytuację, gdzie rzekomo Randy plunął w twarz gumą jakiemuś gówniarzowi, tak jakby wcześniej nie pojawiały się informacje, że Orton miał niejednokrotnie negatywne podejście do fanów "po godzinach pracy", odmówił dania autografu, nie pozwolił pstryknąć ze sobą foty, czy nie podszedł do grupy swoich fanów, przechodząc obok i traktując ich jak powietrze. O takich "profesjonalnych" zagraniach jak zdemolowanie pokoju hotelowego na wyjeździe, które też ładnie "promuje" Federację - już nawet nie wspominam... Jednak pewnie w kwestii Randy'ego to tylko haterzy rozpuszczają takie haniebne plotki w necie a przecież Orton to taki swojski chłopina, który dla fanów zrobiłby wszystko a w realu jest 100-u procentowym profesjonalistą, tylko znowu naiwny Raven dał się nabrać na krążące po sieci niesprawdzone informacje...

Wywnioskowałeś to z zawszeprawdęmówiących newsów, czy jesteś kumplem McMahona?

Zaczepiony Raven za to wymigał się głupkowatą odpowiedzią i dlatego go olałem.

Cóż, odpowiedziałem Ci wówczas wedle zasady: głupie pytanie - głupia odpowiedź. Zadałeś bezsensowne pytanie, na które znałeś odpowiedź i czego się spodziewałeś? Elaboratu na ten temat? :roll: A olać to sobie możesz deskę w kiblu. To tak w kwestii formalnej.