Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT seria trzecia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

-Kaitlyn Just Bitch slapped You.

Jasne, WWE PG i "Bitch"... Powiedziała KGB...

Taa popieram Cole'a to się robi żałosne... Te panny mają 0 ring skills, na micu tak sobie... Jedynie Naomi zaimponowała mi w ringu. AJ jest tak słodziutka, że aż się chce Wieliczkę odwiedzić. :lol: Aksana nie umie się zachować przy Goldust(?)cie (niech se archiwa obejrzy z tą jego panną z cygarem). Maxine baaardzo chce być zła, ale nie wychodzi itp. itd.

Wszystko kręci się wokół świnki Vicky :mad: żenua!

Cole mógłby ten gong używać na Raw, kiedy Orton i Cena używają za dużo punchy...

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

16

• RR

16

• Menez

10

• KACPERt

9

Top użytkownicy w tym temacie

Jasne, WWE PG i "Bitch"... Powiedziała KGB...

Okey, okey. Whateva dude.

Może i KGB (cokolwiek by to miało znaczyć).

Zdawało mi się że mogło być KJB bo to mi jakoś pasowało.

A catfight miało "zastąpić cenzurę", i dlatego Kaitlyn nie było dane dokończyć swojego żartu.

Vickie może i denerwuję.. Cóż taka jej rola.

Niektórzy narzekają, ale prawda jest taka że gdyby nie jej niezdarność, nakazy w kierunku Kaitlyn, foch na Ziggler'a itepee, itedee, to generalnie te show byłoby po prostu nudne.

Co do PG.. ehh...

WWE nigdy nie było konsekwentne jeśli chodzi o dzieciaki, np. promowanie na RAW aktorów i filmu pt. MacGruber (kto widział ten wie) czy też zapraszanie do siebie osobistości typu Rob Zombie czy Ozzy Osbourne.

PG?

Hehehe, Yeah right :D

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Czemu nikt nie uczy komentatorów bycia konsekwentnym? Na początku Cole spuszcza się nad Vickie jako PRO, później jedzie po niej ("skoro Bellaski i Vickie są pro, to w przyszłej edycji ja i ty nimi powinniśmy być" - do Josha), by później znowu się nią podniecać.

AJ Lee nadal pozostaje moją faworytką i nic tutaj się nie zmienia. Podobał mi się Primo, który jakoś wiele czasu nie miał, ale trochę poszalał, walka Aksany z Jamie to dla mnie totalna klapa, ta Litwinka mnie drażni tym przesadzaniem z dawaniem buziaków publice, Jamie nigdy nie lubiłem, a z torem przeszkód od Naomi lepiej poradziła sobie Vickie. Wygrywa panna o masywnych udach, panna z bicepsem większym od Cody'ego wygrywa ten przezabawny konkurs z żarcikami (ironia). Co ten odcinek dał? Moim zdaniem nic oprócz tego, że wiadomo po nim kiedy odbędzie się eliminacja. Mam nadzieję, że Litwinka wyleci jako pierwsza.

Czemu nikt nie uczy komentatorów bycia konsekwentnym? Na początku Cole spuszcza się nad Vickie jako PRO, później jedzie po niej ("skoro Bellaski i Vickie są pro, to w przyszłej edycji ja i ty nimi powinniśmy być" - do Josha), by później znowu się nią podniecać.

Tylko że ten zachwyt był czy miał być podminowany ironią dla karykaturalnej niekiedy postaci Vickie, jej wyglądu, straty wagi, narzeczonych, stylu ubierania itd itd, nie wiem, czy czegoś nie wyłapałem z takich półsłówek wypowiadanych na Smackdown, NXT czy niekiedy na RAW.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dzieki heelowemu Colowi nawet sie nie nudziłem oglądając :). Push dla niego !
I'm the best in the world at what I do.

17380756574ba4bc495e7d8.jpg

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - CM Punk na stolku komentatorskim... az balem sie przewijac tego odcinka o standardowe 5sek do przodu, zeby nie przegapic jakiegos tekstu ("Show jest slabe z Toba czy bez Ciebie, ale dziekuje za przybycie")

* - Konkurs gadany i standardowa ocena poszczegolnych zoltodziobow:

- Jamie: Ma glos i jak na Dive to radzi sobie bardzo naturalnie za mikrofonem. Jej wczesniejsza pozycja w WWE, byla dla niej idealna. (-) Za to, ze nie trzymala sie tematu, czyli poszla na latwizne

- Naomi: (-) Zmieszana z blotem przez publike, a jak na nią to wcale nie miala zlego tematu

- AJ Lee: Apelujemy o zmiane gimmicku... lub dilera. Plus za koncowke, ktora wywindowala sie do przecietnej oceny (/)

- Aksana: ... (-)

- Maxine: Banalny temat i mozliwosci bylo wiele. Kiepsko wyszlo (-)

- Kaitlyn: Nie na temat (-)

Zasluzenie wygrala AJ, choc wcale nie blysnela...

Minusy:

* - Timing z krzeselkami... ... Serio? Facetom nie wypadalo dawac tak epickich konkurencji, wiec teraz wrzucaja wszystkie swoje pomysly kobietom

Inne:

* - Za dwa tygodnie odpada pierwsza diva. O dziwo wsrod kobiet nie ma murowanej kandydatki do pozegnania sie z tym sezonem...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Punk przyćmił wszystko, co działo się w tym epizodzie NXT. Zwłaszcza jego pożegnanie mnie totalnie zdemolowało. Nie mam nic przeciwko, by co tydzień pojawiał się jako komentator, bo wtedy show będzie na pewno ciekawsze do strawienia.

Co do tego, co działo się w NXT, to nadal drażniła mnie Aksana z tym swoim milionem pocałunków - niby pierdoła, a jak drażni i mam nadzieję, że ona wyleci jako pierwsza. Ten konkurs z krzesełkami badziew, ale cóż, nie pierwszy i nie ostatni. Te gadki, hmm.. Szkoda, że WWE "doprowadziło" do dyskwalifikacji Jamie i Naomi, aby to przez przypadkiem jednej z nich publika nie wybrała..

Jakoś te walki div mało dają - żadna wygrana/porażka nic sensownego nie oznacza, więc do tego podchodzę ze średnim zapałem. Mam tylko nadzieję, że WWE fantazja nie poniesie i naprawdę zdecydują się pozbyć tej najmniej ciekawej za dwa tygodnie, chociaż Goldust jako PRO może sprawić, że niestety jeszcze trochę podziała w NXT.

Punk w majtach i za dużej marynarce przyćmił całą gale. Za męczenie się na NXT I, III, ścięcie włosów i liderowanie SES pownien dostać jakąś nagrodę, pas lub jada z uczestniczek tego show :P

Razem z Colem zrobili sobie jaja z tych dziewczynek, które chcą zaistnieć na scenie WWE. No tak szczerze, zabawa z krzesełkami też jest bylo nakims nagrywaniem się z przyszłymi divami. No a Naomi z takimi krąglościami to trochę ciezko było się zmieścic na krześle, Kaitlyn z resztą też :)

AJ ma nawet fajny gimmick, taki radosny i niewinny, przy ciekawej, dziewczęcej nawijce za mikrofonem.

Walki, tragiczne oczywiście, chociaż był SPEAR SPEAR SPEAR...na poziomie a'la Edge :twisted:

Za dwa tygodnie odpada pierwsza diva. O dziwo wsrod kobiet nie ma murowanej kandydatki do pozegnania sie z tym sezonem...

Chyba że problemy Aksany to prawda bądź ściema zgotowana przez WWE, tak więc nie wiemy, czy w ogóle bedziemy mieli jakąkolwiek eliminację, gdyż blondyna z naszych wschodnich sąsiadów po prostu pojedzie do domu.

A tak? Panienki, które wygrały cokolwiek zapewnie nie odpadną.

Pamiętam, jak przy I czy II edycji rozpisywalismy się na temat uczestników, ocenialismy ich wygląd, gadanie, ringowe zachowanie, lecz przy tej edycji jest to całkowicie zbędne 8)

Roots Rock Reggae

• Urządzenie:  Windows

Chyba że problemy Aksany to prawda bądź ściema zgotowana przez WWE, tak więc nie wiemy, czy w ogóle bedziemy mieli jakąkolwiek eliminację, gdyż blondyna z naszych wschodnich sąsiadów po prostu pojedzie do domu.

Jest taka opcja. WWE wtedy doszloby szybko do wniosku, ze Aksana nijak im sie przyda. Moze sie krecic, ale jako valet jakiegos heela. Z tym, ze ma zakaz dotykania mikrofonu, bo Borat kto chcial to widzial i nie musi przechodzic przez to samo z blond peruką...

Osobiscie pozbylbym sie Kaitlyn, ktora w ogole mi nie podchodzi, ale ona ma za soba Vickie na ktorej barkach (..poteznych barkach) WWE polozylo rozrywke tego sezonu... ... niestety

AJ wciaz jest mała mysza i moja faworytka. Naomi jest za wielkim zjawiskiem (a raczej za soba nosi potezne zjawisko) i sporo sie wokol niej dzieje. Jamie jest chyba najlepsza za mikrofonem, a Maxine jest Diva, ktora ma z gory narzucony gimmick, a to nie jest zbyt czesty widok. Byla Livianna to wciaz najbardziej kompletna zawodniczka z calej szostki. Badz co badz zostaje Aksana i Kaitlyn...

Pamiętam, jak przy I czy II edycji rozpisywalismy się na temat uczestników, ocenialismy ich wygląd, gadanie, ringowe zachowanie, lecz przy tej edycji jest to całkowicie zbędne

Czy ja wiem... Teraz przynajmniej wyglad bedzie mozna ocenic, nie czujac przy tym wyrzutow sumienia, ze naoliwionego faceta w gaciach ocenilo sie na 4/6. Moze pozniej sie pokusze na to, ale w ramach przypomnienia mamy 4 kategorie - osobowosc, wyglad, ring i mic - ktore oceniamy w skali 1-6. Wynik sumujemy i otrzymujemy potencjalna zwyciezczynie (niekoniecznie bedzie nią nasza ulubienica, chyba, ze usilnie ktos bedzie przekrecal swoje cyferki i wywyzszal ponad wszystko daną Dive... jak kto woli).

50608915156a3743c1fa34.jpg

NXT po tym jak obejrzałem w zeszłym tygodniu stał się moim ulubionym programem o pro wrestlingu. Narzekam na ch*jowy Impact(gdyby powiedzieli, że robią sobie jaja to byłoby fajne, TNA uważa jednak swoje programy za dzieła sztuki), to jest gorsze. Ale WWE nie kryje się z tym, że NXT jest do dupy. Announcerzy śmieją się z tego jak bardzo NXT ssie, jak to wszystko jest bez sensu. To tak słowem wstępu po zeszłotygodniowym NXT, które było mistrzostwem świata. Komedia pierwszej klasy. Najnowszy odcinek zrecenzuję gdzieś za 3 godziny, ale mam pytanie do tych, którzy już obejrzeli. Michelle McCool zbiera heat za shootowe kopnięcie w głowę Kaitlyn(chyba jej), po którym rookie diva ponoć krwawiła(co pewno wycięli) i nie wyglądało to za dobrze. Czy ktoś mógłby opisać jakoś tę sytuację?

Coś co dotyczy przyszłotygodniowego NXT

Obracanie beczułki z Hornsem będzie które wygra Kaitlin oraz Diss the Diva ,które wygra AJ. Wydaje mi się że Aksana odpadnie bo żadnego konkursu nie wygrała.

Czy ja wiem...

No to co N!KO, próbujemy :P Choć będzie to trochę seksistowskie czy z przymrużeniem oka.

AJ Lee, czyli Mała Myszka

Osobowość-5 -mam po prostu słabość do zgrabnych, drobnych dziewczynek. W dodatku AJ dobrze gra swój gimmick sympatycznej niby kujonicy? obrończyni krzyża? (ciągle się żegna), która potrafi pokazać ząbki

Wygląd-6- No tak, nie jest wysoka, lecz taka LAyla tez sobie daje radę.

Umiejętności ringowe- 4- jest nawet zwinna, szybka, szkoda, że tego swojego bulldoga musiała próbować 2 razy wykonywać.

Praca za mikrofonem- 4- szału nie ma, lecz na ostatnim NXT zasuwała i była wybuchowa jak Naturalny dynamit :P

Aksana, niczym Borat od naszych sąsiadów

Osobowość-4- taka śliczna blondi, dobrze komponuje się z Goldustem i dlatego nie postawił jej trójeczki. Dobrze się prezentuje, poza tym, jest to dziewczyna niemalże od nas :P

Wygląd-5- super ciało, lecz buzia niczym MILF z filmów dla dorosłych :twisted:

Umiejętności ringowe-3- takie to jakieś średnie i bez szału

Praca za mikrofonem-1- speak English dear!

Jamie, pani z mikrofonem

Osobowość-6- jest pewna siebie, jest wyraźna, wie, co to NXT, gdyż tutaj już pracowała, choć w innej roli.

Wygląd-6- blond, dobrze wycieniowane włoski, śliczna buzia anioła, niżej super umięśnione ciałko- larytasik!

Umiejętności ringowe-4- jest ogarnięta. Poza tym, nie chciałbym dostać closeline'a z takiej rączki.

Praca za mikrofonem-6- czuje, wie co zrobić z tym mikrofonem, ma dobry głos i potencjał.

Kaitlyn, większa dziewczynka od większej pani

Osobowość-2- trudno rozwinąć skrzydła obok krzyczącej Vickie, lecz Kaitlyn to nic szczególnego

Wygląd-3- twarz ma ładną, dobrą jej zrobili fryzurkę, lecz tego ciała trochę za dużo jak dla mnie. To są głównie mięśnie, lecz to nie dla mnie.

Umiejętności ringowe-5- Za tego SPEARA! :twisted:

Praca za mikrofonem-2- coś się starała zrobić, lecz jest zakrzykiwana przez ,,młodą wdówkę"

Maxine, pani niby ważna

Osobowość-4- stara się być największym heelem tej edycji, lecz nie wiem, czy rozwinie skrzydła i rozwinie ta swoja postać. Potencjał niby jest, ale trzeba się więcej stara

Wygląd-4- dobrze wygląda w kręconych włosach. Inaczej, jej twarz wygląda kiepsko. Styl mokrej włoszki idealnie do niej pasuje, więc prosimy o zmianę!

Umiejętności ringowe-4- no coś tam potrafi, lecz i tak została przypięta po wykonaniu przez siebie braingustera :lol:

Praca za mikrofonem-4- tak jak w osobowości. Zalążki gwiazdorstwa i skur.....w tym wypadku zdzirostwa są, lecz staramy się Maxine, jeszcze trochę pracy i flow się polepszy

Naomi....nasza hebanowa piękność

Osobowość-3- typ kobiety sportu, a nie gwiazdki medialnej. Dlatego też może mieć kłopoty w WWE

Wygląd-5- te grzywki mnie wkurwiają. Lecz te krągłości :P

Umiejętności ringowe-6- chyba najbardziej jak na razie ogarnięta sportowo z całego NXT, no.....najwięcej jak dla mnie pokazała

Praca za mikrofonem-2- kiepsko....kiepściutko!

Tak więc według mnie wygrywa Jamie, uzyskując 22 punkty (w edycji I i II nikogo nie oceniłem nawet na 20 punkciorów :lol: ). Moje kochanie AJ dostała 19 punktów, tak więc nie naciągałem punktacji :P . Trzecia na podium stanie wysportowana Naomi lub heel do dopracowania w wersji Maxine. Dziewoje dostały po 16 punktów. Aksana i Kaitlyn są wedle mnie do wywalenia, niestety.

Ale to komicznie wedle mnie wyszło, ponastawiałem tak wysokie oceny, jakby wersja III NXt była kwintesencją wrestlingu światowego :twisted:

Roots Rock Reggae

Ale WWE nie kryje się z tym, że NXT jest do dupy. Announcerzy śmieją się z tego jak bardzo NXT ssie, jak to wszystko jest bez sensu.

Dokładnie, WWE znalazło sposób na podwyższenie ratingów i zachęcenie ludzi do oglądania, bo to co robił CM Punk a potem Cole było epickie, zajebiste. Również nie przewinąłem ani sekundy gali, z tego samego powodu co N!KO. Tekst z gaciami, "SPEAR SPEAR SPEAR" i imitowanie Edga przez Punka zapamiętam na długo. Komentarz lepiej nie mógł wyglądać. Czekam z niecierpliwością na następny tydzień. Końcówka programu też wymowna "shut up Josh" Ja pierdole :D

Co do div zdecydowanie najbardziej lubię Jamie, Aj i Naomi, pozostała trójka bardzo odstaję i mam w dupie to co się z nimi stanie. Swoją drogą Dashing Cody Rhodes ma chyba bardziej zgrabne uda od Kaitlyn xD

Josh Cole CM Punk święta trójca

Jestem po wczorajszym NXT. Jeśli miałbym opisać ten program to wystarczy jedno słowo, zresztą cytat z CM Punk. CARWRECK!

CM Punk był niezły do momentu gdy przyszedł Cole. Gdy jednak już Michael wpadł na NXT Cole, CM Punk i Josh Matthews zostali idealnym składem komentatorów. CM Punk był dużo lepszy, Cole był jak zawsze zajebisty, Matthews starał się zachowywać serio. To jest świetny powód do oglądania NXT! SPEAR! SPEAR! SPEAR! Ale wydaje mi się, że CM Punk parodiował raczej Good Ol' JR'a :) Zabrakło tylko gongu Michaela Cole'a i mielibyśmy najlepszą godzinę komedii w jaką można zainwestować czas. Jeśli to dostanie się na inną telewizję to przebije 2.8, które zgarnęło Raw w tym tygodniu!

Konkurencje. Muzyczne krzesła były piękne, Naomi spychająca AJ Lee tyłeczkiem <3 Talk the Talk nie było równie piękne co Musical Chairs, bo tylko AJ i Naomi umieją gadać, a Naomi ch*jowy temat na promo. Maxine powinna wylecieć pierwsza, nie lubię jej, nie jest zabawna, fakdapnęła finish swojej walki, ale to się nie liczy. Zresztą, przedstawię mój ranking pań na All Divas NXT!

1. Naomi - wysportowana, dobra na majku(jak się jej daje normalne tematy), jej plecy kończą się wyżej niż u zwykłej dziewoi, dobra w ringu, nikogo nie zabije, raczej zginie robiąc jakąś akcję której inna dupcia.

2. Kaitlyn - ma storyline z Dolphem, jest bezpieczna, jest ładna, dostała kopa w twarz od "Cro Cop Wanna Be" Michelle McTaker i żyje. Ma charyzmę, ale dzisiaj jej temat był do dupy nie do dłuższej wypowiedzi.

3. AJ Lee - mała dziewczyna Jaya Lethala(co zresztą wie CM Punk - "Crowd getting behind AJ. And she could be lethal!") dobrze sobie radzi na micu po zeszłotygodniowej wpadce, gimmick dziewczyny na naturalnym haju działa, trochę dziwnie bumpowała na tej gali, ale w sumie jak na walkę z Maxine to i tak było ok.

4. Aksana - bo ma storyline z Goldustem, który prowadzi do ślubu ratującego Aksanę przed deportacją do złej Sowieckiej Republiki Litwy(this is USA, fuckers). Ślub = Ratings. Ratingi są potrzebne Smackdown. Na ostatnim ślubie na SD była seks taśma, na przedostatnim zawał serca. BĘDZIE ZABAWA~!!

5. Jamie - Jest taki kawałek Tupaca. I don't give a fuck. To dokładnie oddaje moje uczucia do niej.

6. Maxine - Ją z kolei z pasją hejtuję. Może dlatego, że w prostych włosach źle wygląda, może dlatego, że jest zbyt serio jak na tą katastrofę jaką jest NXT. Maxine, myślisz, ze NXT jest czymś na poważnie a nie źródłem zabawy płynącej z robienia sobie jaj z rookie divas? Bitch, please.

NXT dostaje 5/6. Michael Cole mógł przyjść wprowadzić swoją zajebistość i wydobyć ją z CM Punka 15 minut wcześniej, byłoby 5+.

CM Punk prowadzi NXT?

Pamiętam jak kiedyś podobna sytuacja miała miejsce z Ravenem w WWF.

Wkrótce potem go zwolniono :D

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg