Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT seria trzecia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Aksana

Osobowość- 3 - Litwinka ma w sobie spore poklady glupoty, ktore moznaby ciekawie wykorzystac, ale WWE sie za bardzo stara

Wygląd- 5 - Pamietam jej debiut w FCW. Wtedy skusilbym sie pewnie na maksymalna ocene, ale z czasem mi zbrzydla.

Umiejętności ringowe- 2 - Tutaj jest bardzo kiepsko.. nawet jak na kobiety WWE. Ogolem unikali wpuszczania jej do walki w rozwojowkach, a ostatnimi czasy dostala swoj talk-show na wzor Abe'a Washingtona. Ogladac sie tego nie da

Praca za mikrofonem- 2 - Irytuje, ale sie stara i cos w tym jest. Taki gimmick mozna powiedziec i ciezko ją za to obarczac

Suma: 12

Jamie

Osobowość- 5 - Super. Choc wciaz widze ją w poprzedniej roli. Tamta posada nie wymagala od niej umiejetnosci w ringu...

Wygląd- 4 - Bardzo dobra fryzura. Przyjemna klata. Mile posladki... ... ... ... ale jakas w barach szeroka i zbudowana za bardzo

Umiejętności ringowe- 3 - Tylko dlatego, ze jest lepsza niz Aksana i musialem to podkreslic

Praca za mikrofonem- 5 - Nie ma na siebie jeszcze pomyslu, ale glos ma bardzo dobry

Suma: 17

Kaitlyn

Osobowość- 4 - Widze tam spory potencjal, ktory non-stop jest przycmiony przez "profesjonalistke" u boku.

Wygląd- 3 - No ogolnie szalu nie ma. Przy pomyslnych wiatrach i jej dobrym dniu, bym sie za nia na ulicy obejrzal, ale to z daleka, bo wzrok moj szwankuje i z dystansu 70% to petardziochy

Umiejętności ringowe- 2 - Sporo pracy przed tą Panią...

Praca za mikrofonem- 2 - Ma jakis tam pomysl na siebie, ale jest skazana na pozarcie z takim pro (pozarcie - doslownie i w przenosni)

Suma: 11

Maxine

Osobowość- 6 - Tutaj damy maksymalna ocene, by podkresli, ze jest to diva kompletna w swej personie. Pasuje jej to i wkolko to walkuje w rozwojowce

Wygląd- 3 - Do mnie najbardziej przemawia jej styl ubierania, ale moje wspomnienia z nia jako Livianna w FCW nie sa jakos specjalnie mile. Powinien byc spory plus przy tej ocenie, ale takich nie wprowadzam w zycie

Umiejętności ringowe- 4 - Jak na standardy WWE to sobie spokojnie poradzi.

Praca za mikrofonem- 4 - Tutaj juz takiego szalu nie robi, ale radzi sobie bardzo przyjemnie dla ucha

Naomi

Osobowość- 4 - Pelna energii i wyjatkowa (nie mowie tylko o jej posladkach)

Wygląd- 2 - Sorry, ale nie moje klimaty. Nawet ten jej zadek mnie nie kupil. Wieksze i wyrazne są ok, ale tutaj granica dobrego smaku.. zostala przekroczona

Umiejętności ringowe- 6 - Wysportowana perelka. Ma przed soba przyszlosc w federacji

Praca za mikrofonem- 2 - Heeeeeeey... ..... ... Give Me a Break!

Suma: 14

AJ Lee

Osobowosc- 4 - Powinno byc, 3, ale ja wiem, ze ją stac na wiecej z rozwojowki. Ma w sobie dziewczyna to coś, ale nie rozwinie skrzydel jako taka szara (nerd'owa) postac

Wyglad - 6 - Mnie ma w calosci. Mysza z przyjemna figura i mila buźką. Ubrać ją jak uczennice w biala koszule, miniowke i czarny krawat i jestem jej

Umiejetnosci ringowe- 4 - Jest wyskakana, ale jeszcze tego za bardzo nie pokazala w tym sezonie NXT. Wyroznila sie w rozwojowce juz wczesniej i WWE chcialo ją odrazu wrzucic do niebieskiego brandu

Praca za mikrofonem - 3 - Teraz jest slabiutko, ale w rozwojowce jako "ta zła" bylo lepiej, choc i tak przecietnie

Trzy Panie na topie. Druga polowa wyraznie slabsza w moich oczach, choc wsrod nich jest jedna z faworytek (Naomi)

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

16

• RR

16

• Menez

10

• KACPERt

9

Top użytkownicy w tym temacie

fakdapnęła finish swojej walki

...tego jeszcze nie słyszałem, rozwaliłeś mnie tym Gościu! :lol:

Hmm... tak se myśle, że CM Punk może przejść jakąś zmianę w kierunku faceturnu... Komentowanie było pikne, acz dość łagodne w stylu. Może coś się zmieni w ciężkim (dosłownie i w przenośni) żywocie Punka w WWE.

Komentarz mistrzowski - wywalić z Raw Jerrego Lawlera, dać CM PUNKA na walczącego komentatora (bo na smacku kisi się pod Big Showem zbyt długo) i jest zajebaszczo.

Co do dziewuch, to oprócz Naomi i AJ to nie ma o czym mówić...

Ja uwielbiam negrity, ale jakoś te z WWE są dla mnie strasznie niestrawne (tak, Fox też). Za mic Naomi może spokojnie się brać, bo w ringu, to już powinni jej tytuł dać od pierdołowatych na jej tle Laycool . Zauważcie, że to dopiero druga jej walka, a wykonała w ringu coś zupełnie innego. Duprzancja jest przaśna nie przesadzajcie :P Aczkolwiek grzywa i stroje wyglądają jak z lat 80-tych - fatal shiiit! Jak pójdzie do fryzjera i ubierze się w kieckę to może będzie fuckable 8-)

AJ jest od góry narzuconą ulubienicą tzw. WWE universe. Nie jest znowu takim 100% nerdem, nie nosi okularów i nie jest potulna do końca. Robią ją raczej na gimnazjalistkę w ciele licealistki :twisted: Jest to słodziutkie stworzenie i przemawia zarówno do facetów, jak i do kobit. Poza tym, wszystkie inne ją zaczepiają. Jak gada, to jakbym słyszał panienkę z reality show w MTV... Na ringu to Rey Mysterio z niej nie jest, bliżej jej do MIZerio. Ma ten dziewczęcy urok, któremu nikt się na tym forum jeszcze nie oparł...

A resztę deportować do Iranu...

Czy ktoś wie czy ta olbrzymka Isis-Aloisia będzie w WWE, czy raczej nie??

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Czy ktoś wie czy ta olbrzymka Isis-Aloisia będzie w WWE, czy raczej nie??

Parę dni po tym jak zrezygnowali z niej na NXT została zwolniona.

• Reputacja:   3

Przeciez Kaitlyn ma przepiekna twarz i zajebista osobowosc, do tego niezla na mikrofonie. Szczegolnie polecam zobaczyc jej filmik na youtube gdzie pokazane jak cwiczy na silowni, tam wogole zajebiscie wyglada. Jedyne co moze draznic to ze przesadzila lekko z muskulatura, ale i to jakos ujdzie w miare przy pozostalych zaletach (a miesnie to by mogla spalic troche ;P). Ogolnie to moja faworytka na rowni z Aj Lee, wiec teraz mam dylemat :D. Ale ogolnie obie panie maja wyladowac w glownym rosterze, a pozostala 4 mi kompletnie nie robi. Niedlugo wrzuce tutaj moja ocene taka jak dal Niko.

Panie za mikrofonem nie za bardzo mnie interesują.Fajnie,że pojawił się team LayCool,bardzo je lubię.Choć konkurs z krzesłami banalny to mi się podobał,było trochę zabawy.Pierwsza walka średniawa,nie było źle,cieszy zwycięstwo AJ.Świetne wejście zrobił Cole,CM Punk jako komentator też wymiatał.Sześcioosobowy pojedynek ujdzie.

Dobry odcinek kobiecego NXT :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Plusy:

* - Ustawienie kamery, gdy AJ tulila zielonego niedorozwoja! Slicznie sie wypięła

* - Diss the Diva:

- Aks'ana: Poszla w przechwalki. Face'owej Pani nie wypada (-)

- AJ: Znowu bardziej skupila sie na sobie. Wskazane sa srodki na uspokojenie, albo zrezygnowanie z kofeiny (-)

- Kaitlyn: Prezentacja Naomi wymusila lekki usmiech na twarzy, ale to i tak malo (/)

- Jamie: Przynajmniej probowala ponizyc inne, ale nie wykorzystala w calosci swojego czasu, czyli nie miala zbyt wiele do powiedzenia. Ma dziewczyna glos, ale az na takiego pewniaczka (konczyc wczesniej) isc nie moze (/)

- Naomi: Siostra pojechala z Kaitlyn. Nareszcie ktos sie dostosowal do konkurencji (+)

- Maxine: Calkiem niezle, choc skupila sie ogolem na milych dziewczynach stojacych za nia. Na tle konkurencji ta wypowiedz prezentowala sie jeszcze lepiej (+)

AJ nie zasluzenie wygrywa, co swiadczy o tym jak publicznosc jest za nia w NXT. Mamy faworytke Uniwersum WWE.

Minusy:

* - Wszystko w czym bierze udzial zielony karzel jest minusem w WWE i tak tez rozpatruje konkurencje z taczkami (gdy przytulal sie do AJ to go nawet nie widzialem, bo bylem skupiony na patrzeniu w inne rejony)

* - Bardzo obszerne skroty z RAW i SmackDown. Moze to tylko wrazenie, ale wydawalo sie, ze byly jeszcze dluzsze niz zwykle

Inne:

* - W ogole byla jakas walka?

50608915156a3743c1fa34.jpg

NXT dla Div jest tak żenujące, że aż nie można się od tego oderwać :P Początkowe docinki Strikera i Cole’a w sprawie kariery wrestlingowej pierwszego oraz ego drugiego mnie pop prostu powaliły. Konkurs z taczką, a ja już tarzam się po podłodze z niedowierzania i śmiechu. Coś cięższego? miałem nadzieje że będzie to Vickie i wtedy byłyby jaja. W samym konkursie zainteresowały mnie dwie rzeczy

a)Gryzienie pośladków Maxime przez skrzata…jaka erotyka

B)

Slicznie sie wypięła
gdy przytulal sie do AJ to go nawet nie widzialem, bo bylem skupiony na patrzeniu w inne rejony

Owszem, było bosko

Później mieliśmy przedstawienie popularnej juz AJ ora Kaitlyn. Plus za pierwszy filmik :P

W dissowaniu zaskoczyła mnie prosta gadka Aksany, która używała prostego English, lecz byłanawet skuteczna.

AJ dobrze gra kujonkę i dostaje porządny pop, dlatego też ma szansę na zaistnienie w WWE, jako takie face'owe przeciwieństwo małej Laily.

Stiker, pomimo iz miał badziewny sweterek, był cięty jak nigdy. Dowalił przecież Kaitlyn, że upadła na twarz a nie na tyłek. Poza tym, Kaitlyn nie wiem, czy rookie od Vickie powinna poruszać temat budowy dolnej części ciała gdyż też ma na czym usiąść.

Niestety, lecz Naomi nie ma charyzmy dziewczyny z getta, tylko bez rasistowskich skojarzeń proszę. Nie jest też wysublimowana i drapieżna Naomi Campell.

AJ w sumie nie dissowała, lecz jest popularna i dlatego wygrała ten konkurs.

Ciekaw jestem spięcia na linii pani Guerrero i jej podopieczna. Niestety, lecz w tej szamotaninie Vickie wyszedł trochę bęc :cry: (więc jeśli ktoś tego nie widział, niech nie ogląda lub przewinie ten fragment! dla własnego dobra)

- W ogole byla jakas walka?

Nie, nawet nie bylo wszystkich pro. W NXT przedstawili cały ostatni RAW i Smackdown, lecz walki nie dali. A szkoda, bo nawet jeśli miałby być koślawe, to przynajmniej wiedziałbym o ile za dużo wystawiłem oceny niektórym rookie w swoim podsumowaniu :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gdzie jest CM Punk ja się pytam?

Co do odcinka

Najlepszym i najciekawszym momentem było "wypięcie AJ" to po prostu trzeba zobaczyć

Ostatnio pisałem że Naomi Jamie i Aj są ok i reszta do wyjebania. Dziś piszę, że wszystkie oprócz AJ są do wyjebania

Aj <3

Gdzie Punk i gdzie walki?! CM tydzień temu mówił, że w tym tygodniu się pojawi i może miałem jakieś omamy oglądając galę, ale nigdzie go nie widziałem. Ta akcja z AJ naprawdę była naprawdę miodzio i w pewnym stopniu sprawiło, że naprawdę było faaajnie :D. Z dissu nic nie wyszło, jedynie zawiało odrobinę żenadą, ta akcja z taczką... nie ma co gadać, na koniec spięcie między Vickie i jej rookie i za tydzień szykuje nam się kolejna porcja żenady. Pewnie Vickie przed walką ogłosi, że nie może walczyć i ma zastępczynie i wpadnie LayCool, lub będzie walczyć, ale... i tak się pojawią LayCool. Czekam z niecierpliwością na pierwszą eliminację i mam olbrzymią nadzieję, że tą pierwszą będzie Aksana, która ani mi się jakoś nie podoba, ani jej gadka nie zachwyca, więc niech pakuje manatki i wraca na Litwę (bo chyba nie postraszy po odpadnięciu "ja tu jeszcze wrócę!".

Mimo tego, że Cole genialnie spisuje się z roli najbardziej wkurzającego komentatora w WWE, to jednak moim zdaniem i tego nie zmienię:

Matt Striker > Michael Cole. Może i Cole ma dobre gadane, ale jego metoda wchodzenia w tyłek tym złym, by później ich wyśmiać i znowu im wchodzić w tyłek na mnie nie działa.

Szkoda, że nie było Punka. Cole i Josh robili co mogli, ale to nie to samo co tydzień temu (chociaż reakcja Cole'a na wejście Vickie była niezła xD ). Chciałbym, żeby ten pomysł z dodatkowym komentatorem został pociągnięty. Niekoniecznie musi to być Punk, ale np. Christian jest teraz kontuzjowany, więc nie bardzo ma co robić na Smacku, a myślę, że by się nadał :)

Odcinek w zasadzie zbędny. Żadnych walk i mnóstwo powtórek z RAW i Smackdown. Pewnie gdyby nie to, że był nagrany tydzień temu, dziś mielibyśmy pierwszą eliminację. Ale (podobno) głosy widzów oddawane w czasie programu się liczą, więc musieli to odłożyć. Poza tym nie było wszystkich pros.

Plusy:

+ AJ - jak co tydzień była największym plusem NXT <3 Akcja z wypięciem - fantastyczny widok :D Podziękowania dla kamerzysty za bycie tam gdzie trzeba

+ komentatorzy i Striker

+ AJ

+ Hornswoggle - te akcje z nim są tak głupie, że aż czasem śmieszne, pod warunkiem, że nie zajmują za dużo czasu, ale na ogólnie niepoważnym NXT3 mi nie przeszkadzał :P

+ AJ

+ "zabawa" AJ i Kaitlyn w tle w czasie występu Maxine w Diss the Diva

+ wspominałem już o AJ?

Minusy:

- niby wrestlingowe show, a nie było żadnych walk

- brak Punka

- za dużo powtórek z RAW i Smackdown...

Jeszcze trochę ogólnych odczuć na temat rookies:

- AJ - słowa Josha z ostatniego odcinka - "How can you not fall in love with AJ?" - mogą służyć za podsumowanie. Trudno się oprzeć jej urokowi. Cholera, chyba naprawdę się zakochałem <3 Murowana faworytka do zwycięstwa w całym NXT.

- Kaitlyn - myślę, że zaczyna rozwijać skrzydła, choć ciągle jest trochę taka nijaka. Szkoda, że przesadziła z muskulaturą :/

- Naomi - jakoś od początku za nią nie przepadam...

- Jamie - następna przepakowana :/ Chyba lepiej by było, żeby pozostała w roli announcerki, do tego się nadaje.

- Maxine - myślę, że ma odpowiedni gimmick dla siebie. Może coś z niej będzie, choć wzrokowo mi nie pasuje xD

- Aksana - moim zdaniem robienie z niej face'a było nietrafioną decyzją. Nawet Goldust jako pro jej nie ratuje. Dostaje heat za sam kiepski angielski xD Choć z drugiej strony to jako heel'a też jej sobie nie wyobrażam :D Raczej odpadnie pierwsza.

Za tydzień Vickie vs. Kaitlyn... Strach się bać co z tego wyjdzie :razz:

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie wizja karła wypadającego z tej taczki wydała się niesamowicie zabawna :D Niestety nasz mały kolega nie zaliczył efektownego dachowania na którymś z zakrętów :D

Oceniać tego tygodnia nie ma sensu, nic się wartego uwagi nie wydarzyło. Taczki były głupie, a w dissowaniu żadna z pań nie wypadła dobrze. Pozwolę sobie za to na krótkie opinie na temat uczestniczek NXT3:

-Aksana- FCW dużo nie oglądałem, tam nie zrobiła na mnie wrażenia i tu nic się nie zmieniło. IMO nie najładniejsza, gdyby troszkę lepiej posługiwała się j.ang to by była dla niej nadzieja, a tak to pierwsza do odstrzału.

-Maxine- w promach przed sezonem kiedy miała inna fryzurę, wyglądem mnie zachwyciła, w prostych włosach wygląda znacznie gorzej. Plus za dobry gimmick i dobrą pracę za mikrofonem.

-Naomi- dobra w ringu, z wyglądu mi jest zupełnie obojętna, jednak czuję że zajdzie wysoko w NXT.

-Jamie- nieźle wygląda, naturalna za mikrofonem. Na podstawie tego co widziałem trudno powiedzieć więcej.

-Kaitlyn- daje nadzieję na rozpad związku Dolpha i Vickie. Ładna, fajnie się jej słucha i IMO przesadzone są opinie o jej przepakowaniu.

-AJ- podobnie jak większość forum, jestem nią zauroczony, będę jej markował do końca jej dni w wrestlingu :D

Zdecydowanej faworytki nie ma(Aksany nie liczę, ona musi pierwsza odpaść), każda może wygrać, następne tygodnie zweryfikują moją opinie.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Nie wiem co Wy wszyscy widzicie w tej Aj. Jest ładna, ale bez przesady :roll: Mi tam najbardziej podoba się Kaitlyn. I ten jej Spear :twisted:

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

Tutaj sie zgodze z Mad-Manem :D Aj jest ładna ale bez przesady jej styl mnie odstrasza ta jej mowa i wogole :D Katylin bardziej mi pasuje .Co do tygodniowki to troche slaba byla a to za sprawa walk(ktorych nie bylo)

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

AJ wśród tych wszystkich koksów jest po prostu taka ... słodziutka :D oczywiście to moja kandydatka nr 1, na 2 miejscu jest mało ogarnięta ale jakże 8) Aksana, i ten jej akcent <3
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Nie wiem co Wy wszyscy widzicie w tej Aj. Jest ładna, ale bez przesady :roll: Mi tam najbardziej podoba się Kaitlyn. I ten jej Spear :twisted:

"Nie wiem co Ty widzisz w tej Kaitlyn. Jest ładna, ale bez przesady." Możemy tak w nieskończoność, obaj mamy racje bo są gusta i guściki, a o tych jak wiadomo się nie dyskutuje. Poza tym co poradzić na to że słodziutka AJ trafiła w gusta wielu forumowiczów :D

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche