Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

NXT seria trzecia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W trzeciej serii NXT udział wezmą same divy. Poniżej roster:

Naomi, pro-Kelly Kelly

A.J. Lee, pro-Primo

Maxine, pro-Alicia Fox

Aksana, pro-Goldust

Jamie Kayes, pro-Bella Twins

Kaitlyn, pro - Vickie Guerrero

Edytowane przez wiktor
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

16

• RR

16

• Menez

10

• KACPERt

9

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli kobiety doczekały się swojego debiutu :) Ciekawi mnie jak ta olbrzymka bedzie "sobie radzić" a dodatkowo jako swojego PRO ma Vickie :P

Zobaczymy co zaprezentują te oto divy :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200029

• Urządzenie:  Windows

Naomi, pro-Kelly Kelly

Byla cheerleaderka Orlando Magic. Jesli chodzi o Divy w FCW, ktore mialy pojawic sie w NXT.. to to byla jedna z dwoch faworytek. Naomi jest oryginalna i pewnie "wyskacze" (dosc wybuchowo wchodzi na ring) sobie dobre miejsce w tym sezonie. Nasluchamy sie jej tekstu "HEEEEY" jeszcze czesciej niz slyszelismy od Watsona "Oh Yeah". Jest ona pierwsza i jedyna posiadaczka pasa kobiet w FCW. Calkiem dobrze dopasowana Pani Pro. Obie sa wiecznie usmiechniete i wyskakane. Naomi bedzie naturalnie facem.... Dodam na koniec, ze ma pokazny tylek.

A.J. Lee, pro-Primo

Primo bedzie opiekowal sie moja faworytka w tym sezonie. Druga z Pań, ktore mogly byc pewne zagoszczenia w NXT. AJ miala dostac swoja szanse wczesniej i juz byly krecone jej proma, ktore mialy widniec na SmackDown, ale jak widac WWE sie z tego wycofalo. Pisalem o niej kilka miesiecy temu w temacie FCW, kiedy wygrala korone krolowej Florydy (do dzis ją posiada, choc po wprowadzeniu tytulu, korona jest juz mniej prestizowa). Mala i urodziwa mysza, ktora dostala takiego zawodowca ze wzgledu na swoj styl ringowy. Obecnie AJ jest dziewczyna gwiazdy TNA Jaya Lethala.

Maxine, pro-Alicia Fox

Teraz niestety juz bedzie troche gorzej. Kolejne Panie nie sa jeszcze gotowe ringowo na glowny roster, choc w WWE to nie jest priorytet (a jesli chodzi o kobiety to juz na pewno nie). Maxine to naturalnie obecna General Manager z FCW, czyli Livianna. Heelowy gimmick bogatej laski, ktora jest zapatrzona w siebie to cos do czego ona pasuje. Nie za czesto mozna bylo ją ogladac w ringu, ale w segmentach w FCW TV, byla co tydzien. Przekonany nie jestem, ale dajmy sie zaskoczyc.

Aksana, pro-Goldust

Urodziwa Litwinka miala marzenie, by zostac Diva. Zapewne bardzo napracowala sie (...nie wnikamy jak), by dostac posade, ale wkoncu wyladowala w rozwojowce. Jesli chodzi o wyglad to WWE na pewno jest zainteresowane wprowadzeniem jej na wyzszy szczebel, ale wszystko inne im na to nie pozwala. Aksana ostatnimi czasy dostala komediowy gimmick i swoje show w FCW. Oglada sie to tragicznie i z kamienna twarza. Goldust zostal mianowany Pro pewnie tylko dlatego, zeby tworzyli komediowe duo...

Jamie Kayes, pro-Bella Twins

Jamie radzila sobie jako announcer calkiem niezle. Swiadczyc o tym moze fakt, ze utrzymala sie dosc dlugo, a jej poprzedniczki nie moga sie czyms takim pochwalic (WWE wkoncu sprawdzalo w tej roli pare innych dziewczyn). Miala swoj epizod w TNA u boku Kevina Nasha jako Brittany. Nie wiem jak to bedzie wygladalo ringowo, ale jej dodanie do NXT swiadczy o tym, ze nie mieli jak zapchac tego sezonu (ja w swoich domyslach mialem problem, by wymienic z czystym sumieniem 4 Divy). Chyba wpadli na ten pomysl w ostatniej chwili i oprocz Pani konferansjer.. wrzucili kompletnie nowa postac, ktora jest...

Aloisia, pro - Vickie Guerrero

Tej Pani w akcji nie widzialem, ale chyba nie to jest najwazniejsze. Jest ogromna. Divy maja swojego Big Showa i mysle, ze WWE nie przejdzie obok niej obojetnie, mimo, ze nie spelnia wymogow federacji, jesli chodzi o wyglad. Wlasnie... jesli chodzi o wyglad to patrzac na Pro moge tylko stwierdzic, ze trafil swoj na swego. Jesli w miare sie bedzie prezentowac to moze siegnac nawet po zwyciestwo w tym sezonie... ze wzgledu na swoja zjawiskowosc

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200035

Może i ja sie wypowiem. NxT może być fajne,jeśli tylko to dobrze zaplanują. Troche żałuje,że w Pro nie ma takich div jak Gail Kim (która mogłaby być pro AJ),Eve czy Meliny ,ale to nic. Naomi Night zajdzie daleko. Tego jestem pewna. Isis/Aloisia jest to najbardziej wyróżniająca sie postać i także widze ją w finałowej 3. Vickie tam troszke przeszkadza,ale może być ciekawie. Nastepna jest Maxine/Liviana ,ktorej nie kibicuje za bardzo i jeszcze jej Pro... . Aksana to taka diva typu Maryse (wg mnie) ale także nie zajdzie za daleko. Bella Twins i Jamie. Nie wiem co potrafi Jamie w ringu,ale także mnie nie przekonuje. Na koniec zostawiłam swoją faworytke-AJ Lee. Nie pasuje mi jej Pro (wolałabym którąś z div wymiennionych w trzecim zdaniu). Ma potencjał. Żałuje,że nie poszła od razu na SD!,ale jak wygra NxT to bedzie miała szanse na pas szybciej :D

Podsumowując - finałowa 3 - AJ Lee, Naomi oraz Aloisia

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200039

A mi się podoba pomysł żeby w NXT 3 były divy. Bo czyż nie byłoby nudne oglądanie 3 raz tego samego tylko z innymi twarzami?

A tak to przynajmniej będzie na co poptrzeć. Pomysł bardzo dobry no i czekam na start NXT 3 :)

Szkoda tylko że są lipni pro...Carlito,Goldust,Bella Twins? Ehh mogliby dać kogoś lepszego...

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200043

No prosze, bardzo ciekawe rozwiązanie żeby divy rywalizowały w sezonie 3.

Chyba obejrze ten sezon, bo brakuje mi kobiecego wrestlingu, a Shimmer rzadko jest organizowany.

Tutaj faworytką jest dziewczyna o najlepszej figurze i ładna, dlatego nie widze miejsca dla Aloisy.

Dobre dobranie pary Aloisa z Viccky, jednak dokonca duetu macior, też bym nie przekreslał, WWE moze w przyszlosci zrobic Monster Women, która oczywiście po szybkim pushu przegra z ładniejszą, ale będzie to dobry materiał na hella i zwrócenie widzów większej uwagi na dywizje kobiet, jednak zwycięstwa w sezonie 3 jej nie wróże.

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200044

Na pewno pomysł jest nietypowy, ale czy trafiony to dopiero się okaże. Zaś co do Aloisy, to na pewno ma odpowiednią pro, być może coś na wzór pary Abyss- Father Mitchell? Oczywiście w wersji soft :) Co prawda nie widziałem Aloisy, ale skoro jest taka "duża" to może WWE postanowi zrobić coś na wzór Beth Phoenix za czasów heelowania? Wtedy Glamazonka zdominowała całą dywizje więc nie skreślałbym tej Monster- Women na starcie :)
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200046

Dobrze,że trzeci sezon NXT został poświęcony tylko i wyłącznie paniom.Może się coś wreszcie ożywi w dywizji kobiecej.O Rookies nie wiem nic,nie oglądam rozwojówki WWE.Co do Pro,cieszę się Vickie jest w NXT,może być bardzo fajnie jak zacznie piszczeć :D Wszyscy 'nauczyciele' są w porządku,tylko z jednym wyjątkiem,Primo,według mnie nie nadaje sięon na Pro,w telewizji się praktycznie nie pokazuje,jest mało interesujący.Ale to tylko moje zdanie.

:-)

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200062

Na pewno ,jeżeli chodzi o wygląd to jedna odpada czyli Aloisia,ale nie daleko pada jabłko od jabłoni i dostała taką samą Pro ;)

Ogólnie podobają mi się cała reszta,ale moją kandydatką jest AJ Lee,która jest po prostu prześliczna,nawet to jest za mało powiedziane,z tego słyszałem i orjętuje to połączenie dobrej techniki i wyglądu to wychodzą dwie faworytki ;)

AJ Lee,czyli moja faworytka ahhhh... i ...

Naomi,czyli mistrzyni FCW

Już czekam na następną serię ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200066

Sezon zapewne będzie najkrótszym z wszystkich i ostatnim, więc się nie dziwię, że mamy w nim Divy. Rozumiem taki pomysł ale mi się on nie podoba. Gdy wyświetlali każdą kolejną parę mówiłem sobie, że takie coś nawet nie zasługuję na to, żebym to ściągał i oglądał na przewijaniu, do czasu kiedy przedstawili Vickie i jej podopieczną, jestem wielkim fanem Vickie a Aloisia... nic nie trzeba dodawać. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200082

Nie wiem czy to dobry pomysł robić NXT dla divy. Co prawda jest to jakaś odmiana, ale znając poziom walk dziewczyn będzie mała oglądalność. Z początku normalnie a później spadnie. Dużo osób na tym forum sama się przyznaje, że kiedy jest walka div to oni je przewijają, a teraz oglądać całe show dziewczyn? Niepotrzebny pomysł moim zdaniem.
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200085

Dla mnie to dobrze ze beda same divy.Moimi faworytkami sa Aksana-za ten jej akcent i nie jest najgorsza w ringu(czasem nie umie trafic dropkicka:D)i Aj Lee-Jak wyzej juz ktos pisal jest bardzo urodziwa i "troche" techniki ma.Naomi nie przypadla mi do gustu.Amazon na bak dojdzie daleko bo ma Vickie.
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200090

Szczerze, szczena mi opadła gdy zobaczyłem, że III edycja NXT będzie kobieca. No, prawie, gdyż jako pro załapała się wykręcona postać Goldusta oraz Primo (on jeszcze jest w WWE? On jeszcze żyje?), dla którego jest to chyba totalny upadek w hierarchii.

Prześliczna jest AJ, dobre ciało ma Jamie, gibka jest Naomi...no ale ALOISIA przesłoniła mi całe życie, cały ekran i dla tej atrakcji można oglądać wtorkowe show.

Jej rozmiary plus pro pozwalają przypuszczać, iż może coś zdziałać w WWE. W dodatku jeśli przypomnimy sobie, iż wielka blondyna jest całkowicie świerza w federacji i w mgnieniu oka trafia do najnowszej serii NXT i dostaje tak istotnego pro, to może świadczyć tylko o sukcesie tej zawodniczki.

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200122

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem jak wy, ale zakochalem sie w Aj Lee! Moja faworytka jesli chodzi o ten sezon NXT. I tak wogole to ja nie mam nic przeciwko temu by ta edycja byla dla div :)
https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200136

Walki div nigdy mnie nie ciekawiły i tym bardziej ubolewam, że automatycznie (dla mnie) jedna tygodniówka odpada. Zawsze je na RAW i Smacku przewijałem bo po prostu te pojedynki nie były wg mnie emocjonujące. Całe show poświęcone divom? Każdy ma swoje gusta, osobiście uważam że ta dywizja w WWE ma takie słabe wypromowanie i renomę, że lepiej już chyba by było ją całkowicie usunąć niż to ciągnąć dalej.

I obawiam się, że Vince i spółka mogą się całkiem nieźle na tym przejechać. Ratingi NXT oscylowały zawsze, jak się nie mylę, w granicach 1.coś, nie? No to zobaczymy jak będzie teraz. Być może się mylę i tylko ja mam taki pogląd na ten temat, ale coś czuję że duża część fanów WWE zniechęci się do takiego show.

Żeby nie było - w stu procentach byłem za tym, by było 4 wrestlerów i 4 divy w 3 sezonie. To by było nawet bardzo interesujące. Ale tak? Cóż, ja odpadam. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21909-nxt-seria-trzecia/#findComment-200138