Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam, po osiągnięciu wszystkiego na co mnie było stać w WoW'ie zacząłem szukać innego mmorpg, na razie najbardziej jestem skłonny ku Perfect World, może mi ktoś polecić jakąś fajną gierkę na dłuższy czas? Najważniejsze, żeby gra była 3d, bo jestem z tych, co przywiązują sporą wagę do grafiki.
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Peep

5

• Rei Ashikaga

2

• HcK

1

• Longer

1

Top użytkownicy w tym temacie

Martial Empires, więcej o tej grze znajdziesz w internecie, polecam ;)(pooglądaj sobie Gameplaye).

7894118684ede4cf290d46.jpg

Ja mógłbym polecić Ci grę Silkroad sam zacząłem grać, ale jakoś nie mam czasu na to. Oczywiście mam rozumieć, że Metina masz za dno, bo jeżeli nie to również tą grę mogę tobie polecić.

Tu masz linki do polskich portali z grami:

http://www.silkroadonline.com.pl/

http://www.metin2.pl/

Grafika w tych gierkach może i nie zachwyca, ale można naprawdę spędzić wiele lat przy tych grach. Przy okazji zachęcam do gry w Counter Strike'a ;)

W silkroada grałem, to była moja pierwsza gra mmorpg, po wejściu Europy to już nie jest ta sama gra co kiedyś niestety, więc jakoś mnie do niej teraz nie ciągnie. Metina nie mam za dno, bo sam w niego grałem kiedyś i również znudził mi się po jakimś czasie. Jedyna gra, w którą grałem do osiągnięcia maksymalnego levela i zdobycia jako takiego eq to WoW.

Co do tego Martial Empires to gra wygląda ciekawie, jeszcze się nad nią zastanowie ;)

• Urządzenie:  Windows

Runes of Magic interfejs praktycznie jak w WoWie.

2 rasy, spora możliwość tworzenia postaci wybór twarzy, wzrostu i wielkości różnych części ciała. 2 polskie serwera, gra jest po polsku tylko dużo waży ok 6 GB.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Też polecam RoM'a ;) Mam małe doświadczenie w MMORPGach, ale to bardzo mi się spodobało.

Jednak skoro grałeś dużo w WoW'a, a to jest do niego podobne, to pewnie wolałbyś szukać czegoś innego. W takim razie polecam Lineage II, choć sam w niego nie gram, ale mój brat maniakalnie, po parę godzin dziennie :P

Może na początek 4Story?:P Mi się z początku podobało tylko tak jakby wszystko za dziecinne :)

Też RoMa polecam - póki co nie ma tam za dużo nierozgarniętych osobników potocznie zwanych noobami, a to ważne, jak chcesz pograć w dobrej atmosferze (dlatego odrzuca mnie wcześniej wspomniany Metin). Dwuklasowość jest świetna, trzeba tylko wiedzieć jak się nią posługiwać, ale o tym możesz poczytać jak już będziesz miał postać. I sporym plusem jest to, że gra jest za darmo (nawet rzeczy z item shopa masz za żetony, które zbierasz na misjach, nie ma Premium Account czy czegoś takiego)

Martial Empires niezłe, ale grafika cieniutka i wykryłam już dużo błędów- jest to nowy, ciągle rozwijający się projekt. Pozatym przy necie 2mb/s, 4GB Ramu, GTX 280 i Intel i7 lagowało mi jak jasna cholera.

Jeśli ciągnie Cię do turówek, to polecam Atlantice Online - grafika przyzwoita, sama gra bardzo mnie wciągnęła.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Dzięki wszystkim za posty, pościągam i posprawdzam, na razie instaluje się Martial Empires i ściąga RoM :) Pozdrawiam, temat można zamknąć.

Jeszcze tylko dorzucę że także polecam RoM-a i Atlatnica Online. Świetna gra, niby wszystko jak w normalnym MMO, tylko że walki toczymy w systemie turowym, jak w Heroes 3. Mamy 7 swoich ludzi którym ulepszamy skille itd. Polecam, nie ma noobów i dzieci po gra jest po angielsku :).
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Martial Empires jakoś mi nie przypadło do gustu, głównie przez to, że jest to zlepek innych mmo, wiele elementów podobnych do WoW'a i Silkroada. Spróbuje z RoM, ale na razie wrócę do najlepszego mmo World of Warcraft ;d Jakby ktoś chciał pograć ze mną to zapraszam wownexus.pl

Mówiłam ;] A jeśli grałeś w WoW'a to RoM musi ci się spodobać. Najlepiej na początek zrób postać na PvE (Polecam Cath - tutaj są uprzejmi Polacy i chętnie pomagają, łatwo też znaleźć party, bez którego ciężko grać w pewnym momencie). Zastanów się dobrze, jak będziesz brał drugą klasę do postaci - możesz na tym dużo zyskać, ale łatwo tą klasę spaprać. Jak będziesz miał problem albo jakieś wątpliwości, a będziesz grać na Cath, to uderzaj do Budyniu, ew Dathariuss - chętnie pomogę, zazwyczaj siedzę na 3 kanale ;]

Miłego grania życzę

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Dzięki za posty i powodzenia na zbliżające się rozp. roku. Jeden kolega z mojej klasy również bardzo mi polecał RoM, osobiście jeszcze w to nie grałem, bo wow dla mnie jest grą, do której zawsze mi miło powracać i levelować kolejna postać do 80 (niestety maksymalnego) poziomu. Jeśli ktoś chce spróbować swoich sił w tej grze to zapraszam jak już mówiłem na WoW Nexus, gra tam około 1500 ludzi i jest to drugi najlepszy polski prywatny server World of Warcraft, zaraz po HellGroundzie. Ogólnie uważam WoW'a za dość prostą grę, na początku. Później niestety się wszystko komplikuje i trzeba bindować spelle i tworzyć macra na lepsze opanowanie ;/ Z całą pewnością nie jest to gra 5 czarów gdzie pvp polega na wciskaniu po kolei umiejętności. Ja grywam tylko i wyłącznie pvp w wszystkich grach mmo. Głównie zraziłem się pve przez to, że bossy i potwory na raidach są zaprogramowane, robią ciągle to samo i wystarczy się nauczyć taktyk. PVP jest o wiele bardziej wymagające i zawsze było w KAŻDEJ grze MMORPG. Jeśli chcecie porozmawiać w grze to zapraszam na /w Mithl (80 Priest)

Ja polecam Władca Pierścieni Online. 10 września wychodzi za darmo! Warto zagrać w tą grę jeśli jesteś fanem bądź podoba ci się śródziemie. Wcielasz się w hobbita, elfa, człowieka lub krasnoluda (Bodajże też są złe postacie) i ruszasz w własną przygodę do śródziemia. Gra zapowiada się ekstra i kiedy już wyjdzie a zostało już mało czekania :P to będę w nią grał i ci również polecam. :)

10771641474c446763479cb.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Brak słów, nie wiem co napisać. Jeszcze nie zdążyłem obejrzeć jego ostatniej walki a tu takie info.
    • IIL
      Brak mi słów! Zawsze dawał z siebie wszystko. Prawdziwa legenda tego biznesu...  
    • KyRenLo
      Dopiero co kurz opada po Backlash, a tu już na horyzoncie kolejna gala. Dosyć mocne tempo, a przecież Money in the Bank za mniej niż miesiąc. Jey Uso (c) vs. Logan Paul: Panowania Uso nie będę oceniał, bo jest za szybko, chociaż można przyznać, że walka z Rollinsem była więcej niż dobra. Znajdzie się pewnie wielu, którym nie podejdzie takie starcie. Ja jestem w tej drugiej grupie. Czekam na pojedynek z zaciekawieniem. Powinni wykręcić coś dobrego. Myślę, że Uso nie będzie długimi miesiącami trzymał ten pas, ale wątpliwe, aby stracił go na takiej gali. John Cena na plakacie, więc trzeba zakładać, że coś do walki dostanie. Po Post-Show można po cichu domyślać się, że jego rywalem będzie R-Truth. W sumie dla mnie Saturday Night's Main Event to taka opakowana inaczej tygodniówka, więc taki czy inny rywal się nada. Co tutaj możemy jeszcze dostać? Pierwsze z głowy: Drew vs. Damian Szybki rewanż Lyra vs. Becky Tiffy vs. Jax Penta vs. El Grande Americano
    • MattDevitto
    • KyRenLo
      John Cena: Night of Champions: Trochę tak i trochę nie, bo na moje jednak Logan udowodnił, że miejsce w WWE mu się należy. W każdej swojej walce Logan pokazuje, że nie odstaje od reszty zawodników ba moim zdaniem jest na luzie lepszy od sporej części. Gdy dostaje mikrofon/Czas antenowy, to dobrze go wykorzystuje. Oczywiście rozumiem twoje podejście, ale dla mnie Logan na teraz jest już pełnoprawnym zawodnikiem. Co do pasji to myślę, że gdyby Paul tak naprawdę nie pasjonował się tym biznesem to poświęciłby swój cenny czas na coś innego.  Moja opinia taka: Logan Paul w WWE nawet walczący o pas jest jak najbardziej okej.
  • Dodaj nową pozycję...