Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Prośba do wszystkich o pomoc !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chciałem wszystkich prosić przynajmniej o wejście na stronę www.robertkipiel.prv.pl i zapoznanie się z nią. Ci co będą chcieli pomóc i będą czuli potrzebe pomocy mają wskazówki na stronie jak mogą to zrobić.

Ów Robert jest braciszkiem mojej dobrej koleżanki i jest chory na białaczkę.

Pomagając mu macie na prawdę pewność że pomagacie (znam osobiście chłopca i orjentuję się w jak ciężkim jest stanie :( ). Otóż operacja "ostatniej szansy" dla chłopca (przeszczep szpiku) jak zapewne wielu z was wie bardzo dużo kosztuje i jest to suma nie osiągalna dla tej jak i dla większości przeciętnych rodzin w Polsce :(. Chłopiec jest nie samowity i jest bardzo znakomitym dzieciakiem, przeszedł nie stety już w swoim króciutkim życiu tyle bólu ile żaden z nas miejmy nadzieję nie będzie miał sposobności nawet sobie wyobrazić. Wszystkim którzy zdecydują się pomóc serdecznie dziękuję w imieniu tej rodziny jak i w swoim. Również dziękuję za to że przynajmniej wejdziecie na tę stronę i zapoznacie się ze sprawą lub komuś dacie link do tej strony.

Pozwolicie że zapodam cytat z jednej z reklam w Tv " Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodzą".

PEACE! ALL

https://forum.wrestling.pl/topic/218-pro%C5%9Bba-do-wszystkich-o-pomoc/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DX-Pac

1

• Deliquent

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Heyka DX. Nie należę do bogaczy, i nie wiem jak będzie z wpłatą na to konto.

Na pewno jeżeli będę mógł to pomogę, tym bardziej że znasz dzieciaka, a akurat mój chrześniak jest tylko o 1,5 roku młodszy.

Na pewno jednak pomóc mogę tak, że w ciągu najbliższych dni, dam jakąś informację na Wrestling24h (link na stronę, twój tekst itp.), pogadam też z kumplem od strony o MMA (z tym akurat może być trudniej, ale zagląda na nią bardzo dużo osób). Mam nadzieję, że w jakimś stopniu to pomoże.

https://forum.wrestling.pl/topic/218-pro%C5%9Bba-do-wszystkich-o-pomoc/#findComment-2488

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...