Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

(swoją drogą - głupota moim zdaniem ze strony CFC) i wróci do Barcelony.

Nawet bez tego jeśli będzie gwiazdą drużyny to wróci(patrz Cesc).

Znów zakręcicie zawodnikowi w głowie, powiecie, że nauczył się grac najlepiej właśnie u was i potem medialnie wymusicie transfer?

Mały robisz się zgryźliwy na starość :P Póki co jest Busquets, Mascherano + od biedy Keita. No ale jakby grał dobrze... :>

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254195

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Cesca sprowadzono bo nie wiadomo jak z formą fizyczną u Xaviego. Katalończyk powoli się starzeje, a to powoduje więcej kontuzji.

Ofensywni środkowi pomocnicy Barcy to w tej chwili:

Tiago, Xavi, Iniesta i Fabregas. Każdy z nich jest wychowankiem i każdy gra w reprezentacji Hiszpanii. Właściwie to najważniejsza linia w La Roja Furia to Busquets + Xavi i Iniesta - zmiennicy to Fabregas i Tiago i dopiero Xavi Alonso z Realu.

W obronie grają Puyol i Pique z Blaugrany jeśli tylko są zdrowi. Na bokach grają Ramos z Realu jako jedyny stale grający zawodnik tego klubu (nie licząc Ikera) w reprezentacji Hiszpanii !

Przeskakujemy do napadu. Sprawa jest prosta 2+2 Barca + Reszta. W ataku grają Villa i Torres gdy tylko są w formie, pierwszym zmiennikiem jest Llorent, a często na skrzydle lub w ataku pojawia się Pedro Rodriguez

A na koniec przeniesiemy się do bramki. Tutaj panuje jedna wielka niesprawiedliwość ! Dlaczego baaaaardzo przeciętny Pepe Reina jest drugim bramkarzem ! Ludzie, Victor Valdes (najlepszy bramkarz na świecie jeśli chodzi o refleks i spektakularność) zadebiutował w ubiegłym roku ! Oczywiście Valdes miał ogromnego pecha że trafił na Ikera na bramce. Jak wiadomo (z sygny) jestem kibicem Barcelony (VeB :P ) ale bardzo szanuje kapitana reprezentacji min. za to że próbował pojednać oba kluby, chociaż z takimi ludźmi jak Pepe czy Marc(Małp ?)elo, czy z Mourinho na ławce trenerskiej nie jest to możliwe.

Więc podsumowując reprezentacja hiszpanii w pierwszym składzie z podziałem klubowym wygląda tak:

Real - Real, Barca, Barca, Villareal - Barca, Barca, Barca, ManCity - Barca, Chelsea

Stosunek 6 do 2 dla barcy, jakieś pamięci drodzy markowie ? Pozdrowienia dla wszystkich "dojrzałych" fanów" Gejalticos.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254321

Victor Valdes (najlepszy bramkarz na świecie jeśli chodzi o refleks i spektakularność) zadebiutował w ubiegłym roku !

Sorry, ale Valdes jest bramkarzem przeciętnym, co najwyżej niezłym. Po prostu nie ma sytuacji do obrony, a jak przyjdzie co do czego, to raz obroni, a raz nie(Van Persie, Arsenal vs Barcelona. 2:1. Ja bym się lepiej ustawił :roll: ). Reina, jest na większym poziomie od Victora, bo ma więcej do bronienia, więc jest pewniejszy(nie, nie faworyzuje go, bo gra w L'poolu).

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254325

Chyba nie widziałeś ostatnich meczów barcy z realem kolego

;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254328

Victor Valdes (najlepszy bramkarz na świecie jeśli chodzi o refleks i spektakularność) zadebiutował w ubiegłym roku !

Sorry, ale Valdes jest bramkarzem przeciętnym, co najwyżej niezłym. Po prostu nie ma sytuacji do obrony, a jak przyjdzie co do czego, to raz obroni, a raz nie(Van Persie, Arsenal vs Barcelona. 2:1. Ja bym się lepiej ustawił :roll: ). Reina, jest na większym poziomie od Victora, bo ma więcej do bronienia, więc jest pewniejszy(nie, nie faworyzuje go, bo gra w L'poolu).

A mógłbym wiedzieć ile meczów Valdesa w ostatnim czasie widziałeś? :)

Nie zgadzam się z mieciburem że VV to ''najlepszy bramkarz na świecie jeśli chodzi o refleks i spektakularność'', ale mówienie o nim że jest przeciętny to duża przesada. Owszem był przeciętny jeszcze 4-5 sezonów temu miał koszmarne wpadki i sam chciałem żeby Barca kupiła nowego bramkarza. Lecz potem zrobił olbrzymie postępy. Teraz gra pewnie i błędy zdarzają mu się naprawdę sporadycznie.

Przytoczony przez Ciebie gol RvP był jedynym takim błędem Victora w zeszłym sezonie.

Barca gra wysoko i kontroluje grę, na bramkę Barcy zazwyczaj przeciwnik oddaje kilka strzałów w meczu z czego większość jest z kontry. Valdes ma najczęściej sytuacje 1vs1 które... w 80% wygrywa. Naprawdę jego gra 1vs1 robi wrażenie, a ostatnie mecze z Realem czy Porto(bo je najwięcej osób oglądało)w superpucharze pokazały że gra też bardzo dobrze na linii i ma świetny refleks. Nie powiem że jest najlepszym bramkarzem, ale uważam że w top 10 spokojnie się mieści(jak dla mnie pozycja 5-7) :)

Reina, jest na większym poziomie od Victora, bo ma więcej do bronienia, więc jest pewniejszy

haha :D a co ma piernik do wiatraka? TO tak jakby powiedzieć że CR jest na większym poziomie od Messiego bo oddaje więcej strzałów...Reina nie jest jest na pewno na ''większym poziomie'' a tym bardziej uważam że nie jest lepszy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254329

• Urządzenie:  Windows

Znów zakręcicie zawodnikowi w głowie, powiecie, że nauczył się grac najlepiej właśnie u was i potem medialnie wymusicie transfer?

Mały robisz się zgryźliwy na starość :P Póki co jest Busquets, Mascherano + od biedy Keita. No ale jakby grał dobrze... :>

Nie ukrywam, ale ja po prostu lubię dokuczać, zwłaszcza fanom Barcy :P Zresztą, trochę też tak odebrałem ten transfer Fabregasa, jako taki medialny. W całym tym transferze wkurza mnie to, jak mówi się, że Cesc nauczył się grac najlepiej w piłkę u Barcelonie, co dla mnie jest ściemą jak nie wiem. I nawet przyznał to wasz trener, Guardiola, mówiąc, że Fabregas został wielkim piłkarzem w Anglii.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254331

mieciubur napisał/a:

FreakinAsshole napisał/a:

Sorry, ale Valdes jest bramkarzem przeciętnym, co najwyżej niezłym. Po prostu nie ma sytuacji do obrony, a jak przyjdzie co do czego, to raz obroni, a raz nie(Van Persie, Arsenal vs Barcelona. 2:1. Ja bym się lepiej ustawił ). Reina, jest na większym poziomie od Victora, bo ma więcej do bronienia, więc jest pewniejszy(nie, nie faworyzuje go, bo gra w L'poolu).

A mógłbym wiedzieć ile meczów Valdesa w ostatnim czasie widziałeś?

Nie zgadzam się z mieciburem że VV to ''najlepszy bramkarz na świecie jeśli chodzi o refleks i spektakularność'', ale mówienie o nim że jest przeciętny to duża przesada. Owszem był przeciętny jeszcze 4-5 sezonów temu miał koszmarne wpadki i sam chciałem żeby Barca kupiła nowego bramkarza. Lecz potem zrobił olbrzymie postępy. Teraz gra pewnie i błędy zdarzają mu się naprawdę sporadycznie.

Przytoczony przez Ciebie gol RvP był jedynym takim błędem Victora w zeszłym sezonie.

Barca gra wysoko i kontroluje grę, na bramkę Barcy zazwyczaj przeciwnik oddaje kilka strzałów w meczu z czego większość jest z kontry. Valdes ma najczęściej sytuacje 1vs1 które... w 80% wygrywa. Naprawdę jego gra 1vs1 robi wrażenie, a ostatnie mecze z Realem czy Porto(bo je najwięcej osób oglądało)w superpucharze pokazały że gra też bardzo dobrze na linii i ma świetny refleks. Nie powiem że jest najlepszym bramkarzem, ale uważam że w top 10 spokojnie się mieści(jak dla mnie pozycja 5-7)

Nie powiedziałem, że grał źle, po prostu jest nie ograny(Umówmy się, poza meczami Realu, rzadko ma co bronić ;) ), Reina w każdym meczu musi coś wyjąć(może przesadzam) i też bym na niego postawił. Valdesowi nie chce nic ująć, oczywista.

mieciburem

Może się w końcu nauczycie odmieniać mój nick ?? :twisted:

mieciubur napisał/a:

Reina, jest na większym poziomie od Victora, bo ma więcej do bronienia, więc jest pewniejszy

haha a co ma piernik do wiatraka? TO tak jakby powiedzieć że CR jest na większym poziomie od Messiego bo oddaje więcej strzałów...Reina nie jest jest na pewno na ''większym poziomie'' a tym bardziej uważam że nie jest lepszy.

Tyle samo liter. Nie postawiłbym, życia żołnierzy w ręce generała(bardzo odznaczonego, utalentowanego, doświadczonego) który nie miał z wojskiem nic wspólnego przez 10 lat. W pierwszej wersji posta, napisałem że są na tym samym poziomie, ale zanim post wysłałem, z edytowałem go(nie miał sensu) i włączył mi się [fanboymode=on] :twisted: Po prostu, Valdes ma mało do bronienia, a jak już ma to czasami mu się uda, a czasami nie(jak każdemu, ale Reina jest ograny)

maly619 napisał/a:

PH93 napisał/a:

Cytat:

Mały robisz się zgryźliwy na starość Póki co jest Busquets, Mascherano + od biedy Keita. No ale jakby grał dobrze... :>

A przypadkiem, tak nie było?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254371

Bez jaj. Valdes to zwykły przeciętniak, do takich jak Casillas to on nawet startu nie ma. Ktoś pamięta jeszcze mecze z Liverpoolem, kiedy to dzięki niemu Barca przegrała 1-2? Prawda jest taka, że jest tak chwalony dzięki kolegom z drużyny, którzy nie pozwalają mu się wykazać. Raz na jakiś czas zdarzy mu się fajnie coś obronić (jak ten strzał Benzemy w meczu z Realem), nic poza tym. Skoro Barcelona to najlepsza drużyna na świecie to myślę, że przydałby im się dużo lepszy bramkarz, a takich na tym świecie od groma, Valdes jest po prostu średni. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=rx3RQTfRdFo

Najlepszym zdarzają się błędy, ale nie takie, nieważne kiedy to było. Gdyby posiedzieć na YT to można tego pełno znaleźć.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254372

Valdes był przeciętniakiem 3-4 lata temu.Sam się dziwiłem ze Barca go wstawia do 11(ale wiadomo wychowanek na bramce bo w realu też jest :) ) ale teraz to absolutna czołówka światowa i przestańcie pierdolić głupoty jakbyście meczy FCB nie oglądali.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254373

Czy my nie możemy zagrać więcej?? Więcej niż jedna połowa?? Więcej niż 8 składnych akcji?? Początek wyśmienity, nie przestraszyliśmy się przeciwnika. Bramka! Ale jak zwykle, radość nie trwa długo... Czemu Polskie kluby i reprezentacja nie potrafią utrzymać przewagi? Rozumiem reprezentacje(nie w sumie nie rozumiem, mało jest ludzi w Polsce!?), słaba obrona(już nie taka słaba...), ale kluby!?!?!? Jak zwykle po straconej bramce, nic nie ugraliśmy... Czerwony papier dla Obraniaka?? Tak to było sztuczne, tak ledwo go musnął, ale to zrobił! Dał się sprowokować! I tyle w temacie. Dobrze się zapowiadało, ale wyszło jak zwykle...

Bez jaj. Valdes to zwykły przeciętniak, do takich jak Casillas to on nawet startu nie ma.

Do Casillasa to i Reina startu nie ma. O tym mówiłem. Reina jest ograny to nie robi dużo błędów, sądzę, że gdyby Barcelona, przyjmowała tyle akcji co Live, to przez pół roku Valdes by się nie przygotował i byłby babol za babolem... Ale nie przyjmują, co nie znaczy, że Valdes jest mega-hiper-zajebisty(oczywiście, nie zmieniam zdania. Dla mnie Reina i Victor są na podobnym poziomie ze sporą przewagą Reiny. Reina jest w Termosferze, a Valdes ledwo wyleciał na wysokość Troposfery i ledwo się utrzymuję. I co gorsze, nie rozwija się, bo czym są treningi przy prawdziwym meczu??).

i przestańcie pierdolić głupoty jakbyście meczy FCB nie oglądali.

Każdy z kim się nie zgadzasz, nie ogląda meczy??

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254375

No a jak mam sobie tłumaczyć :przeciętnego Valdesa czy "chucherko" Meirelesa? -złym dniem? :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254376

No a jak mam sobie tłumaczyć :przeciętnego Valdesa czy "chucherko" Meirelesa? -złym dniem?

Meireles jest wysoki i chudy. Najpewniej za młodu szybko wystrzelił w górę i ma łamliwe kości(to moje prywatne domysły, proszę na to nie odpowiadać :twisted: ), jak już mówiłem łatwo o kontuzję. Na to jaki jest Valdes, Masz odp w innych moich postach.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254382

Jak to mam w zwyczaju, oglądałem dwa spotkania równocześnie, czyli mecz Polski i mecz Niemiec.

Polska-Meksyk

Pierwsze co mam do powiedzenia, to śmieszyły mnie głosy, przed meczem, mówiące, że po co nam mecz z kimś takim jak Meksyk? Tak mówić mogą, tylko ludzie, którzy nie znają się na piłce, bo przecież Meksyk, to naprawdę bardzo dobra drużyna.

Przechodząc jednak do meczu. Osobiście, bardzo cieszyło mnie to, że naszą drużynę spotkały kontuzje, bo mogliśmy zobaczyć od początku innych zawodników, takich jak Matuszczyk, którego bardzo lubię.

Co do gry, to ciężko mi ją jakoś ocenić, bo ani nie było źle (najważniejsze, że obrona nie robiła błędów), ani nie było też jakoś super dobrze, bo znów problemy z atakami i tworzeniem sobie bardzo dobrych sytuacji bramowych.

Mnie cieszy jeszcze to, że nie straciliśmy gola po czerwonej kartce, bo znając naszą obronę, spodziewałem się małej masakry (i tu też trzeba przyznać, że dobrze zareagował Smuda wprowadzając obrońcę, pokazując równocześnie, że utrzymujemy wynik).

Niemcy-Austria

Nasi najbliżsi rywale zagrali mega mecz i zniszczyli Austrię aż 6-2. Bohaterem był Ozil, który strzelił 3 gole (choc nie wiem jak to będzie z golem na 1-0, bo może byc jeszcze uznany Klose). Bardzo dobrze pokazali się też zmiennicy, którzy ledwo co wchodzili i od razu strzelali gole (a co lepsze, to zmiennikami byli Shurle i Gotze :shock: ).

Po meczu słuchałem wywiadu z trenerem Lowem, który powiedział, że w meczu z nami da szanse paru młodszym, choć nie wiem, czy powinniśmy się z tego cieszyć, bo głodni gry Shurle, Gotze, czy inni mogą zrobić nam małą masakrę.

PS: Niemcy to pierwsza drużyna, która zapewniła sobie awans na Euro.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254383

Osobiście, bardzo cieszyło mnie to, że naszą drużynę spotkały kontuzje, bo mogliśmy zobaczyć od początku innych zawodników, takich jak Matuszczyk, którego bardzo lubię.

Co do gry, to ciężko mi ją jakoś ocenić, bo ani nie było źle (najważniejsze, że obrona nie robiła błędów), ani nie było też jakoś super dobrze, bo znów problemy z atakami i tworzeniem sobie bardzo dobrych sytuacji bramowych.

Mnie cieszy jeszcze to, że nie straciliśmy gola po czerwonej kartce, bo znając naszą obronę, spodziewałem się małej masakry (i tu też trzeba przyznać, że dobrze zareagował Smuda wprowadzając obrońcę, pokazując równocześnie, że utrzymujemy wynik).

Zgadza się. Nie wiem, co takiego Franz widzi w takim Polanskim, czego nie widzi w Matuszczyku. Nie dość, że gracz Koln robi świetną robotę w defensywie to potrafi jeszcze zagrać dobrą, prostopadłą piłkę do przodu. Brozio potwierdził, że powinien być pierwszym zmiennikiem Lewandowskiego (zakładając oczywiście, że Smuda nie zmieni systemu na grę z dwoma napastnikami, co jest mało możliwe), a grający regularnie w formie Brożek może nawet powalczyć o pierwszą jedenastkę z Lewym. Z obroną było wszystko ok, prócz jednego elementu. Pisałem już chyba wcześniej, że nie dam rady się przekonać do Jodłowca i to podtrzymuje. Uważam, że gość na stopera się po prostu nie nadaje, popełnia tragiczne błędy w ustawieniu. Ciekawi mnie, jakby sprawdził się duet Głowacki - Perquis. Bo Głowa omijany przez kontuzje to profesor, jak na polskie warunki.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254397

Widzę pół strony dyskusji o "słabym Valdesie" i ręce idzie załamać. Szanowni adwersarze VV to chyba kilka lat temu widzieli jego ostatni występ. Przez 3 ostatnie lata zgarnia Trofeo Zamora (choć tu oczywiście współzasługują obrońcy), a w 2010 roku wybrano go, przed Ikerem (!) najlepszym bramkarzem BBVA PD. To o czymś świadczy. Gość z roku na rok rozwija się, a genialny refleks jest z pewnością jego wielkim atutem.

Pepe Reina szczyt "formy" miał w latach 2005-7, kiedy i tak grał w LFC częściowo "za korzenie". Nie sposób mu odmówić, że jeśli miał dzień, bronił pewnie (acz nie spektakularnie) i goli nie puszczał (stąd 3x Złote Rękawice P.L.). Jednak jak mecz mu nie wychodził, to p......ł po całości. Valdes już dawno takiego meczu nie odnotował.

Co do meczu Polska - Niemcy. Bardzo fajnie się go oglądało. Momentami była i kombinacyjna piłka, dużo gry z pierwszej, szybkość - wyprzedzanie akcji przeciwnika (!) i walka przede wszystkim. Wasyl w kadrze - szczęśliwy, acz genialny ruch Smudy. Wasyl (moim zdaniem kandydat na nowego kapitana) zapierdalał z odbiorami, przy linii "robił" auty na Meksykanach jak na dzieciach, ciągnął też, zwłaszcza w 1.połowie na bramkę. Obecność mistrza udzieliła się najwyraźniej "Warzywniakowi", bo zagrał, jak nie on. Głowa udowodnił, że miejsce w parze reprezentacyjnych stoperów mu się należy. Fajnie zagrał Matuszczyk, Dudka również nie popełniał błędów i to właśnie on odbierał wiele piłek w środku "na szybkość", czego nigdy bym się po niem nie spodziewał. Bardzo podobał mi się również Mierzejewski, mimo straconej "setki", no i Brożek - techniczny gol + świetna asysta (ale kumpel klubowy spieprzył sytuację). Kuba i Ludwik poprawnie, acz bez fajerwerków.

Ludo słusznie zajebał w kostkę Meksykanina, bo powtórki pokazały, że uścisk Latynosa wcale nie był "przyjacielski". Lepiej teraz, niż na EURO, a tak kadra mogła trochę poćwiczyć grę w osłabieniu ;) Generalnie - zagrali jak nie za Smudy.

bardzo szanuje kapitana reprezentacji min. za to że próbował pojednać oba kluby, chociaż z takimi ludźmi jak Pepe czy Marc(Małp ?)elo

Tą "małpę" mogłeś sobie darować.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/88/#findComment-254404

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• StuPH
      Jesienią 2007 roku powstał blog, który w swoim czasie był mocno odwiedzany, a sam lubiłem poczytać raporty, które pisał tam KL. Mowa o Przyjacielu Johna Ceny (uwielbiam tę nazwę ). Niestety w archiwum jest tylko wersja od 2011, a więc po tym jak KL oddał bloga jakimś typkom.  Druga strona, która od razu przyszła mi na myśl, a nie została wskazana przez @ IIL  to The Bottom Line autorstwa FH. Najwcześniejsza wersja z archiwum pochodzi z 2003 r., więc to jakaś moja pierwsza klasa podstbazy xD Ja rzecz jasna trafiłem na stronę później, myślę że jakoś w okresie 2008 r. przez buszowanie na WF.  Na BGZ konto założyłem jakoś w czerwcu 2009 r., ale w sumie się nie udzielałem. Pamiętam, bo to okres wakacji przed gimnazjum kiedy spędzałem masę czasu na graniu w SAMP i...  a na pierwszy zaprosił mnie użytkownik attitude o nicku Hrystek.  Matko, ale nostalgłem! Dzięki adminie 
    • IIL
      To ciekawe...  Generalnie wszystkie konta z BGZ zostały połączone z bazą Attitude, także jeżeli pamiętasz swój nick, to mogę je scalić z Twoim obecnym kontem. Wiesz może ktoś był właścicielem RingSkill? Też miałem tam konto i pamiętam, że udzialałem się tam sporo w tematach odnośnie puroresu z m.in. @ Yao . Pisałem kiedyś na ich fanpage na FB, ale chyba nikt z autorów z tego nie korzysta. Fajnie byłoby moc przywrócić te forum do archiwum jeżeli zachowała się kopia bazy danych. Chętnie przejrzałbym swoje stare posty.
    • Kaczy316
      Podczas main eventu Jacob powiedział w pewnym momencie "I love you Solo" Więc w sumie może dalej jest z Solo, ale ciężko stwierdzić, może za tydzień się dowiemy. 
    • RomanRZYMEK
      Też liczyłem na może jakieś 10 milionów, ale z racji tego że to początek to później będzie tylko… gorzej. Jak jest coś nowego to ludzie z automatu rzucają się żeby to oglądać. Myślę że oglądalność utrzyma się na poziomie stałym live cos około 2 milionów. Kwestia jeszcze tego, ile ludzi oglądało z odtworzenia, bo to jest plus Netflixa że możesz sobie o każdej porze dnia odpalić powtórkę, więc na takie głębsze dane trzeba jeszcze poczekać. No chyba że ktoś ma już jakieś dane ile osób oglądało ogólnie - live i z odtworzenia? 
    • IIL
      Liczyłem na więcej, ale kasa i tak im się zgadza, także jedynie Netflix może być na tym ewentualnie stratny. To dopiero jednak początek tej przygody, także cyferki mogą jeszcze nas zaskoczyć...
  • Dodaj nową pozycję...