Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bawi mnie cyrk wokół transferów Chelsea i Realu. "The Blues" byli zainteresowani rok temu Neymarem, w tym okienku ponowili swoje chęci zatrudnienia Brazylijczyka, to wskoczył Real z lepszą ofertą i można już strzelać, że jeśli młody piłkarz odejdzie z Santosu, to właśnie do drużyny Królewskich. Podobna sytuacja z Javierem Pastore - prezes Palermo potwierdził, że Chelsea złożyła ofertę - moim zdaniem przesadzoną - opiewająca na 50 mln euro za usługi Argentyńczyka. Sprawa przycichła ze względu na zmianę szkoleniowca. Teraz zarząd Palermo stwierdził, że faworytem do pozyskania Javiera jest... Real.

Kolejne dziwne wieści transferowe. Według angielskich brukowców David Luiz został wystawiony na listę transferową, dzięki czemu AVB mógłby sprowadzić wymarzonego przez siebie stopera z Anglii. Jak wiadomo, w każdej plotce jest ziarno prawdy, ale dla mnie byłaby to jedna z najgorszych możliwych decyzji - Brazylijczyk wszedł z impetem do pierwszej drużyny Chelsea i ma potencjał, by zadomowić się w niej na długie lata (biorąc pod uwagę, że Terry jest już po trzydziestce, może być jego zastępcą w przyszłości). Plusem jest natomiast potwierdzenie przez Ashley Cole'a, że chce zostać na Stamford Bridge i czuje się szczęśliwy w Londynie. Kamień z serca, bo to jeden z najlepszych (dla mnie najlepszy, ale wiadomo - ile ludzi, tyle opinii) lewy obrońca świata.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243327

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Bawi mnie cyrk wokół transferów Chelsea i Realu. "The Blues" byli zainteresowani rok temu Neymarem, w tym okienku ponowili swoje chęci zatrudnienia Brazylijczyka, to wskoczył Real z lepszą ofertą i można już strzelać, że jeśli młody piłkarz odejdzie z Santosu, to właśnie do drużyny Królewskich. Podobna sytuacja z Javierem Pastore - prezes Palermo potwierdził, że Chelsea złożyła ofertę - moim zdaniem przesadzoną - opiewająca na 50 mln euro za usługi Argentyńczyka. Sprawa przycichła ze względu na zmianę szkoleniowca. Teraz zarząd Palermo stwierdził, że faworytem do pozyskania Javiera jest... Real.

Normalne. Przecież każdy bardziej utalentowany zawodnik, gdy tylko zaczyna być o nim głośno, to od razu rzucają się Real i Chelsea. Mnie dziwi, że nie ma tam jeszcze City :P

A jeśli jesteśmy przy transferach, to jestem zirytowany tym, co się dzieje w Bayernie, bo choć oczywiście, przyszedł Neuer, na prawą obronę Rafinha, przez co znów na lewej będzie grac Lahm (w końcu!), oraz paru mniej znaczących zmienników. No, a co z środkiem obrony? Przecież każdy powie, że to największy problem Bayernu. Mam nadzieję, że jeszcze zdążymy kupić dwóch stoperów (i mam nadzieję, że Bayern zauważy, że Real chce sprzedać Garaya tylko za 6 mln).

Wypowiem się też o transferach Dortmundu, który dość szybko kupił zawodników i prawdopodobnie już więcej nie będzie transferów. BVB postąpiło bardzo mądrze, bo zrobili transfery tak, gdzie były największe problemy, czyli w ataku. Nie jest to jednak dobra wiadomość dla Lewandowskiego, bo doszli mu konkurenci i jeśli nie poprawi gry, a zwłaszcza skuteczności, to może mieć ciężko z graniem.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243342

Garay to solidna firma.W Madrycie nie ma szans na częste występy,Monachium to byłby dla niego jak najbardziej dobry kierunek.

Bayern w przyszłym sezonie pewno będzie się starał w LM,w końcu finał rozgrywany będzie w Bawarii.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243382

Mały Ty się martwisz o Lewandowskiego a ja już pisałem wcześniej że wg mnie powinien odejść Błaszczykowski :> Lewy to głównie napadzior więc zmiennik Barriosa więc coś tam pogra, gorzej z Kubą gdyż jak sam napisałeś doszli nowi, młodzi i zdolni pomocnicy i patrząc na to co grał Kuba w skończonym już sezonie jestem zmuszony stwierdzić że będzie rezerwowym cały sezon,a ta liga mistrzów o której pisałeś że dla niej zostanie przejdzie mu koło nosa(no dobra zagra w 2 meczach po 15 min heh). Nie wiem dlaczego ale Kuba nie ma formy już dłuższy okres czasu. W Borussi zawodzi, w reprezentacji zawodzi. Myślę że przydałaby mu się zmiana.

Czyli jak przyszedł Rafinha to Bayern nie będzie już się starał o Contreao. W sumie myślę że to lepiej dla Ciebie Mały jako kibica Bayernu bo Lahm jest jednym z 3 najlepszych lewych obrońców na świecie a van Gaal usilnie ustawiał go na prawej obronie( ok ok wiem że nie było nikogo na prawą) więc muszę przyznać że skrzydła macie niezłe. Fakt Bayern od odejścia Lucio nie miał klasowych obrońców ale jest jeszcze tyle czasu że na pewno ktoś dojdzie więc nie powinieneś się martwić :)

PS. Ja czekam na transfer Sancheza do Barcy,bo to się przeciąga i przeciąga...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243480

Zawodnicy którzy doszli do BVB, to nie są konkurenci dla Kuby, bo to nie są skrzydłowi. Gundogan, to pomocnik i zakup, by zastąpić Sahina, a Perisic, to zawodnik grający na pozycji Lewandowskiego, czyli napastnik, wysunięty pomocnik. Reszta transferów, to młodzi, ale według mnie raczej nie mogący sprawić zagrożenia zawodnicy i raczej zakup na przyszłość Także nie uważam, żeby Kubie powiększyła się konkurencja ;)

Co do Lahma, to właśnie tu jest dziwna sprawa, bo on sam powiedział, że chce grac na prawej stronie, mimo iż każdy chyba widzi, że na lewej grał najlepiej.

O Contreao już od dawna się nie mówi, teraz na celowniku jest Boateng z Man City.

A co do Barcy, to powiedz mi, gdzie ich polityka "tylko wychowankowie"? Czyżby jednak polityka Realu, czyli "50 mln na transfery to mało" była słuszną i potwierdzała to też Barca :P? Oczywiście trochę się czepiam, ale robię to specjalnie :P

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243483

A jeśli jesteśmy przy transferach, to jestem zirytowany tym, co się dzieje w Bayernie,

Jeśli Ty jesteś zirytowany transferami Bayernu, to jaki ja mam być patrząc na poczynania Wengera. Clichy już sprzedany, za marne 7 mln, Fabs i Nasri na wylocie, a na nowych zawodników Boss nie chce wyłożyć 2-3 mln dodatkowo. Jestem jak najbardziej za polityką transferową Arsena, ale bez przesady, że Cahill był dostępny (może jeszcze jakiś cud, że przejdzie do Londynu), ale Wenger żałował tych 2 mln... Miały być wielkie transfery, a na razie doszedł Jenkinson i kolejny wychowanek Barcy (o którego, jeśli coś z niego wyrośnie, zaczną się wypominać, że mają do niego prawo i będą składać oferty o połowę mniejsze od tej, jaka jest równowartością jego umiejętności. Bo mają prawo.). Bellerini(czy coś takiego). Gdzie obiecywany Gervinho, Samba, lub jakikolwiek inny ŚO?

Czemu w Arsenalu nie jest tak jak we Włoszech? Czemu nie mamy takiego Tottiego czy Del Piero? Tylko innych Ca$hleyów Colów? Tylko Wilshere, Frimpong, Szczęsny i Rosicky potwierdzili to, że zostają. Oby poszły takie łamagi jak : Bendtner czy Denilson, który przez 60 min ogarnia gdzie jest bramka przeciwnika i która to prawa, a która lewa strona boiska.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243485

A co do Barcy, to powiedz mi, gdzie ich polityka "tylko wychowankowie"? Czyżby jednak polityka Realu, czyli "50 mln na transfery to mało" była słuszną i potwierdzała to też Barca :P? Oczywiście trochę się czepiam, ale robię to specjalnie :P

Nigdy nie bylo czegos takiego jak: ''tylko wychowankowie''. Co prawda Barcelona teraz wydaje sporo pieniedzy na pilkarzy. Moze inaczej, planuje wydac sporo pieniedzy na pilkarzy, ale nie zapominaj, ze w podstawowej jedenastce gra aktualnie osmiu wychowankow, a niedawno do druzyny A zostal oficjalnie wprowadzony Fontas(kolejny wychowanek), Thiago Alcantara juz jest w pierwszej druzynie od jakiegos czasu. Poki co Barcelona nie kupila pilkarza, ktory byl bardzo drogi dla klubu, mowi sie duzo o Alexisie(27mln) i Cescu(35mln), ale to jeszcze nie jest potwierdzone. A jezeli chodzi o Real to: Ronaldo(ok. 90mln), Kaka(66mln) i teraz te Sahiny(15mln), jako ze pilkarze z Niemiec z zasady nie sa drodzy, to Real bedzie mogl kupic Neymara(50mln) czy innego Lamparda...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243494

Za nami kolejne mecze Copa America 2011. :-)

Urugwaj tylko zremisował z Peru.Słabiutki mecz.Atak Urugwajczyków prawie,że nie istniał.Suarez słabo,mimo,że zdobył bramkę,Cavani to tragedia-nic mu nie wychodziło.Jedynie Forlan coś robił.

Drugi mecz zdecydowanie ciekawszy.Chile pokonało Meksyk.Chile tworzy niesamowicie zgraną ekipę,widać,że tworzą kolektyw.Zawodnikiem meczy był dla mnie Vidal.Strzelił bramkę,każda akcja przechodziła przez niego.Główny motor napędowy.Jeszcze parę słów o Sanchezie.Grał nieźle,spieprzył setkę,ale podoba mi się jego gra.Fajnie by było,gdy przyszedł do Barcy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243505

eśli Ty jesteś zirytowany transferami Bayernu, to jaki ja mam być patrząc na poczynania Wengera.

Muszę przyznac, że też nie potrafię zrozumiec tego, co dzieje się w Arsenalu. Taka wyprzedaż, a przecież nie sprzedają oni piłkarzy słabych, tylko bardzo dobrych.

Nigdy nie bylo czegos takiego jak: ''tylko wychowankowie''. Co prawda Barcelona teraz wydaje sporo pieniedzy na pilkarzy. Moze inaczej, planuje wydac sporo pieniedzy na pilkarzy, ale nie zapominaj, ze w podstawowej jedenastce gra aktualnie osmiu wychowankow, a niedawno do druzyny A zostal oficjalnie wprowadzony Fontas(kolejny wychowanek), Thiago Alcantara juz jest w pierwszej druzynie od jakiegos czasu. Poki co Barcelona nie kupila pilkarza, ktory byl bardzo drogi dla klubu, mowi sie duzo o Alexisie(27mln) i Cescu(35mln), ale to jeszcze nie jest potwierdzone. A jezeli chodzi o Real to: Ronaldo(ok. 90mln), Kaka(66mln) i teraz te Sahiny(15mln), jako ze pilkarze z Niemiec z zasady nie sa drodzy, to Real bedzie mogl kupic Neymara(50mln) czy innego Lamparda...

Specjalnie tak prowokowałem i zdaję sobie sprawę z tego, o czym napisałeś. Nie mniej jednak, fani Barcy zawsze podkreślają (zwłaszcza, jak chcą zaznaczyć wyższość Barcy nad Realem), że ich klub, to wychowankowie, a nie tak jak inne kluby, tylko pieniądze i transfey (jakby w tym było coś złego). Ogólnie, jeśli do Barcy dojdą ci, których zapowiadają, to argument ten, będą mogli sobie wsadzić, nawet jeśli dalej, a może i zwłaszcza, gdy będzie grac tych 8 czy 9 wychowanków, bo wtedy Barcę będzie można oskarżyć o niegospodarność, a nawet o to, o co oskarża się często Real, czyli marnowanie gwiazd.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243543

Mały to nie do końca tak. Real i Barca to dwa kluby preferujące odmienne style i filozofię tak boiskową jak i transferową. Owszem ja jako kibic Barcy jestem dumny z tego że aż tylu wychowanków gra w drużynie ale nie zamierzam z tego powodu wytykać i przedrzeźniać inne kluby, nie tędy droga ;)

Co do transferów Sancheza i Fabregasa - Sanchez bardzo się przyda. W sumie to chciałbym jego albo Rossiego,ale jak już agent Włocha stwierdził teraz transfer napastnika Villarealu do Barcy przepadł tak więc zostaje Chilijczyk. Problem jednak jest z kwotą bo sobie dużo krzyczą za niego. Napastnik jest potrzebny i to od zaraz. Bojan na dniach przechodzi do Romy(zapewne już nigdy nie wróci :( ) i Barca zostaje z 4 napastnikami więc Sanchez to priorytet.

Co do Fabregasa to ja osobiście uważam że jeszcze na sezon mógłby zostać w Arsenalu. Nie potrzeba na gwałt go kupować. Akurat pomoc w Barcelonie jest mocno obsadzona, no ale zarząd się uparł, Pep się uparł więc cóż poradzić. Jak przyjdzie płakać nie będę bo to dobry piłkarz. Swoją drogą czytałem że Guardiola ma w planach grać 3-4-3(jak przyjdzie Cesc) i wówczas środek pomocy wyglądałby Busquets-Xavi,Iniesta-Fabs. Ile w tym plotek a ile prawdy nie wiem ale może być coś na rzeczy.

Uważam że Barcelona powinna kupić środkowego i lewego obrońcę. Bo tutaj jest największy problem. Ale gdy kupiona zostanie wspomniana wyżej dwójka to fajerwerków nie będzie.

A teraz odnośnie Twojego pytania - co z polityką tylko wychowankowie. Otóż taka polityka nigdy nie istniała :) Chodzi o to że trener pierwszej drużyny szukając zawodnika na daną pozycję najpierw zajrzy do rezerw czy młodszych roczników czy jest tam jakaś perełka i dopiero gdy nie ma nikogo godnego uwagi szuka w innych klubach. Jak jest to wciela takich piłkarzy do składu 1 druzyny.

Barca już zrobiła 2 '' transfery '' . Do 1 drużyny dołączą Thiago i Fontas. Czyli pomocnik i obrońca. W innych klubach tak nie jest. Jak chcą kogoś kupić od razu kupują z innych klubów. Według mnie wina tkwi tutaj że Barca może sobie pozwolić na wprowadzanie młodych piłkarzy do drużyny. W innych klubach menedżerowie mają na sobą dużą presję i wymagane są od nich natychmiastowe wyniki wiec wiadomo ze wolą kupić jakiegoś ogranego 27 latka niż wziąć 18-latka.

Jeżeli nie ma w La Masii obiecującego zawodnika to trzeba go kupić. I stąd takie kwoty 30 i więcej milionów. Barca to obecnie najlepszy klub na świecie, więc nic dziwnego że kupują najlepszych piłkarzy,ale Ci piłkarze niestety dużo kosztują. Można by było kupić bardzo dobrego za 20mln tylko że zaznaczam Barca nie szuka bdb tylko najlepszych.

Transfery są potrzebne. Drużynie potrzebna jest świeżość i nowe warianty taktyczne.

Co do Realu to też czytałem ostatnio o niezadowoleniu młodych piłkarzy Realu trenujących w Castilli, gdyż tam nikt nie może się przebić do 1 składu. Ci najbardziej obiecujący odchodzą na wypożyczenie i z reguły już nie wracają. Te niezadowolenie spowodowane było kupnem Verana. Jak wiemy 18letni obrońca. Tak wiec Mou dał pstryczka w nos Castiili sugerując że woli kupić młodego chłopaka niż wziąć go z druzyn młodzieżowych co mnie osobiście dziwi bo Real ma naprawdę zdolną młodzież ( jego wychowankowie graja chyba w większości lig europejskich- tych lepszych). No ale taka filozofia. Mou buduje teraz zespół na przyszłość. Sprowadza młodych,a zarazem już ogranych piłkarzy więc za kilka lat to będzie naprawdę mocna ekipa.

Edytowane przez 10kilan
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243562

A jeśli jesteśmy przy transferach, to jestem zirytowany tym, co się dzieje w Bayernie,

W bayernie nie jest zle, przynajmniej dokonywują jakichś transferów...

W liverpoolu obiecywali 80 mln + tyle ile uzyskamy ze sprzedaży drewna, czyli wychodziło by około 100mln. Obiecywali obiecywali, a teraz nie chcą dołożyc jednego miliona za adama :? Może dlatego, że w liverpoolu jest 5 środkowych pomocników... Mam nadzieję na transfer Dżoze Ęrike, bo lewego obrońcy to w lfc nie ma, jedynie młodzik jack robinson, ale z nim nie można raczej bić sie o top 4 :lol:

Teraz cały sztab szkoleniowy pracuje nad formą karola. Jestem ciekawy z jakiej strony się pokaże, fakt jest przepłacony, ale może być z niego jeszcze dobry piłkarz:)

@MadMan

W Arsenalu szukają następców, ale to nie ta sama klasa co fabs, nasi i kliszi, chociaż dżoze ęrike bije na łeb klisziego ;D. Okienko sie dopiero zaczęło, ale mu ma już De Ge'e, Younga, Phila Jones'a i prawdopodobnie kogoś z trójki Nasr/Sneijder/Modrić

Ciekawe czy jak by Fabregas przyszedł do barcy, to grał by w podstawowym składzie:D, sanczez raczej miał by, bo wszedł by za pedro, ale fabs to nie wiem... Jedynie musiałby wejść za Xaviego/Inieste, ale wątpie... Więc nie wiem po co im piłkarz za 50 mln, skoro i tak bedzie grzał ławe :?

Ciekawe jak poradzi sobie fabio coentrao w realu, coś czuje że raczej marcelo będzie grać w podstawowym składzie, a fabio na ławce;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243563

Ciekawe jak poradzi sobie fabio coentrao w realu, coś czuje że raczej marcelo będzie grać w podstawowym składzie, a fabio na ławce;)

Strasznie mnie wkurzył Contrao tym transferem. W Bayernie miałby pewny skład, grę w każdym meczu, a on woli iść do Realu na ławę, bo z Marcelo, czyli moim zdaniem najlepszym aktualnie lewym obrońcą świata, nie ma szans.

Wiesz 10kilan, mi chodzi tylko o to, że często słyszę taki argument, że Barca to sami wychowankowie i przez to są zajebiści, a Real tylko marnuje gwiazdy, na które wydaje kasę, a potem siedzą na ławie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243564

A co do Arsenalu: często zaglądam na polską stronę kanonierów i jestem na bieżąco z nowinkami i to jest naprawdę jak dla mnie zaskakujące , a dla kibiców Arsenalu zapewne irytujące co się dzieje. Clichy, Nasri , Fabregas i ostatnio nawet van Persie mówił że jak odejdzie tylu podstawowych graczy to też będzie chciał odejść. Wina tkwi po stronie...Wengera. A przynajmniej takie jest moje zdanie. Tego pana chyba za bardzo pochłonęła wizja budowy drużyny druzyny z srednim wiekiem 18lat... Trafnie to ujął jeden z forumowiczów że Wenger jest lepszym skautem niż menedżerem :P Podkradanie talentów Barcelonie czy innym klubom trofeów temu klubowi nie da. Tam potrzeba dwóch,trzech ogranych,dobrych zawodników. 6 lat bez trofeów musi być irytujące więc nie dziwię się że taki Nasri chce odejść. Paul Scholes ostatnio powiedział że oczywiście że Arsenal gra najpiekniejszy futbol w Anglii, ale w piłce mimo wszystko najważniejsze są trofea, jeżeli grając najpiękniej nie zdobywasz trofeów to cos jest nie tak.

[ Dodano: 2011-07-05, 17:01 ]

Wiesz 10kilan, mi chodzi tylko o to, że często słyszę taki argument, że Barca to sami wychowankowie i przez to są zajebiści, a Real tylko marnuje gwiazdy, na które wydaje kasę, a potem siedzą na ławie.

Na ten temat byłaby już dłuższa dyskusja :P Oczywiście że w Realu zmarnowało się wiele gwiazd, gdzie ich kariery się zatrzymały a nawet cofnęły ale takie coś ma miejsce także w innych klubach(np. Barcelonie) - tylko że na mniejszą skalę. Wina leży czasem po stronie klubu, czasem po stronie piłkarzy. Składa się na to wiele rzeczy. Ja szanuje każdy klub mimo że niektórych nie lubię. Czy zdarzyło mi się wypomnieć te wspomniane przez Ciebie zarzuty względem Realu? Owszem. ALe były to tylko sytuacje gdzie jakiś kibic(a raczej dzieciak) jechał bo Barcelonie i trzeba go było przykrócić :P Jak dla mnie niech każdy klub podąża swoją ścieżką a kto kto był mądrzejszy w okienku transferowym zweryfikuje boisko :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243567

Jak dla mnie niech każdy klub podąża swoją ścieżką a kto kto był mądrzejszy w okienku transferowym zweryfikuje boisko :)

Święta racja,niektórzy jednak nie potrafią zaakceptować danej polityki transferowej.

Bardzo mnie cieszy,że Pedro przedłużył kontrakt z katalońskim klubem do 2016 roku.Ten chłopaki daje całego siebie dla drużyny.Dobrze,że zarząd załatwił sprawę,słyszałem,że jakieś angielskie kluby chcę widzieć Pedrito u siebie.

Po tym transferze Coentrao w Realu stanie stanie się niezmiernie ciekawie.Obrońca za 3 dychy i możliwe,że będzie grzał ławę.Marcelo jest zajebistym graczem,zapowiada się duża konkurencja.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243573

8 Goli w jednym meczu! Nice ale lepsze jest to że to nowy piłkarz Śląska Wrocław.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/67/#findComment-243576

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli tak w skrócie żeby całości nie tłumaczyć Fightful podało w zeszłym roku chyba że WWE planuje PLE w Belgii i we Włoszech i że mają robić testy w postaci gal w 2025. Pewne źródła w WWE odpowiadające za organizację gal w Europie potwierdzają tą informację i podają że WWE jest na ten moment bardzo zadowolone ze sprzedaży biletów w Bxl. Do gali zostały 2 miesiące a już praktycznie sprzedano liczbę biletów jakiej WWE oczekiwało.  No i ponoć omawiana była kwestia Elimination Chamber 2026 w Brukseli. Także teraz tylko trzeba dać z siebie wszystko na trybunach i jest szansa na duże PLE 😁
    • Mr_Hardy
      Bardzo mi się podoba to, że TNA na początku przypomina co się działo w poprzednim tygodniu. Często bywa, że nie pamiętam co było w poprzednim tygodniu.. Moose na Genesis będzie miał swoją wersję pasa X-Division czyli TNA zaspoilerowało nam wynik walki. Tak mi się wydaję. Ogólnie bardzo dobry iMPACT dużo dużo lepszy odcinek niż z tamtego tygodnia. Genesis zapowiada się świetnie. Nie mogę się doczekać.   
    • MattDevitto
      Na razie na SD w karcie jest tylko jeden match + ma pojawić się Tiffany
    • KPWrestling
      Ten pojedynek to szansa na rehabilitację przed gdyńską publicznością po nieudanym starcie w turnieju. Zarówno Leon Lato, jak i Eryk Lesak, przegrali swoje walki ćwierćfinałowe w boju o tytuł pretendenta do mistrzostwa KPW. Nie zmienia to jednak faktu, że obaj pozostają w dobrej dyspozycji. Eryk toczył bardzo wyrównany bój z Filipem Fuxem i momentami wydawało się, że przechyli szalę zwycięstwa na swoją stronę. Leon Lato po listopadowej porażce zaliczył z kolei wygraną na włoskiej ziemi, pokonując Lello Boy Jonesa na gali Wrestling Megastars Main Event. Czy Eryk Lesak jako ten większy i silniejszy zdominuje przeciwnika i nie pozwoli mu na rozwinięcie skrzydeł, trzymając go w walce na swoich warunkach? Czy też Leon Lato wykorzysta szybkość, spryt i fantazję, zaskakując Lesaka i dopisując kolejne zwycięstwo do swoich statystyk? Jedno jest pewne - dla obu liczy się tylko zwycięstwo i zrobią w ringu wszystko, by je odnieść. Eryk Lesak vs. Leon Lato Instagram: heelesak leon.lato Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 24 stycznia 2025 Nowy Harem Gdynia Ostatnia pula biletów: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KL
  • Dodaj nową pozycję...