Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No wiesz Abidal z Białorusią też się nie pokazał.A czy to zmienia fakt że Abidal jest największym bohaterem Finału LM i jednym z najlepszych Lewych Obrońców Świata?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

No w sumie mój błąd z przytoczeniem pomyłki Federico w dzisiejszym spotkaniu. Zmieniliśmy temat rozmowy z tego spotkania na cały sezon :oops:

Nic się nie stało to są w końcu Dyskusje Ogólne :grin:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jestem milo zaskoczony dzisiejszym meczem, Polacy grali calkiem fajnie.

Imo najbardziej pozytywnie zaskoczyl Wawrzyniak bo w zyciu bym go nie powolal a zagral dzisiaj fajjnie ofensywnie (10x lepiej niz Sadlok) i bardzo poprawnie w obronie.

Szczesny na plus

Piszczek na plus

Dudka i Muras bez szalu ale to doswiadczeni zawodnicy i o nich jestem spokojny

wszyscy ofensywni gracze pokazali po raz kolejny ze maja potencjal i to tez git

Njaiwkesza bolaczka to jak zwykle stoperzy, Wojtkowiak na stoperze do mnie nie przemawia, a Jodlowiec odbior i glowke ma niezly ale polowe pilek wybija na oslep;[

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak kurde rano była B na portalach,przed meczem czytam na Eurosporcie czytam że C a teraz N!KO mówi ze D to ja już nie wiem.Może jutro się okaże ze graliśmy z Brazylią.To była po prostu Reprezentacja B! A jeśli się nie zgadzacie to wymieńcie tych z lepszych poza pierwszą reprezentacją.

Portali nie czytam, Eurosportu nie ogladam. Jesli jednak widze w reprezentacji Argentyny pilkarza o nazwisku Cabral, a obok niego podpis Legia Warszawa, to albo gramy z glebokim rezerwami tego kraju (jako B uznaje ludzi, ktorzy maja jakies szanse na powolanie do wielkie imprezy), albo nasz stoleczny klub sie mocno wzbogacil i urosl do rangi pilkarskiej potegi. Wiem, ze to mogl byc wyjatek, ale sporo tych pilkarzy nawet nie kojaze, a gdyby wyszla autentycznie ta "druga jedenstka" blekitnych pasiakow, to podejrzewam, ze nie mialbym z tym problemu. Takie sa fakty. Nie stawiajmy pomnikow Smudzie za zwyciestwo w takim spotkaniu. Zwazywszy, ze w kazdy inny dzien, wynik moglby byc w druga strone.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mi do stawiania pomniku Smudzie daleko ba ja nawet pragnę jego dymisji z całego serca.

Ja ci N!KO mówię że miałbyś problemy z rozpoznaniem kadry B bo właśnie sam napisałeś ze nikogo nie kojarzyłeś dzisiaj a to właśnie byłą B.No na prawdę kto jest pomiędzy tymi zawodnikami a Pierwszą kadrą albicelestes? Odpowiedz brzmi nikt.

Ech wygrywamy z Argentyną i nadal nie jesteście zadowoleni lepiej było zagrać zajebisty mecz z San Marino i wygrać 10 : 0????? Argentyna to Argentyna 2 czy tam 3 skład ale zawodnicy grający w o wiele lepszych klubach .......

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja ci N!KO mówię że miałbyś problemy z rozpoznaniem kadry B bo właśnie sam napisałeś ze nikogo nie kojarzyłeś dzisiaj a to właśnie byłą B.No na prawdę kto jest pomiędzy tymi zawodnikami a Pierwszą kadrą albicelestes? Odpowiedz brzmi nikt.

Chcesz mi szczerze powiedziec, ze nasz Cabral, ktory wytrzymuje polowe w spotkaniach Ekstraklasy, jest godnym kandydatem do walki o wyjazd na wielka impreze? Mowiac o pretendentach do takiego miana, mialem na mysli ludzi z realnymi szansami, a nie tych, ktorzy posiadaja tylko paszport. Podobne szanse na Euro w naszych szeregach ma Heniek Łańcuch z sektora C.

Dla Ciebie B, dla mnie D. Musisz naprawde nie lubic Argentyny, jesli zyczysz im takiej kadry B. Problem moze lezec w naszym kraju. Tylko u nas zgraja ligowych nieudacznikow, jest nazywana "kadra B", i stad chyba naduzywanie tego pojecia.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nie popadał bym w euforię, gdyż nie oszukujmy się Argentyna nie miała zbyt silnego składu. Pierwsza połowa słaba w naszym wykonaniu czego nie można powiedzieć o drugiej, w której pokazaliśmy, że potrafimy grać dobry futbol. Czekam z niecierpliwością na mecz z Francją, bo tam się okaże na jakim obecnie jesteśmy poziomie. No chyba, że wystawią jakiś mocno rezerwowy skład. :twisted:

8783161654dc44ccd4bf7f.jpg

Cabral, ktory wytrzymuje polowe w spotkaniach Ekstraklasy,

Skoro widzi go Batista to tak zle z nim nie jest.Legia ma to do siebie że potrafi niszczyć talenty patrz:Lewandowski,Augustyn,Cabral(choć ten ma szanse jeszcze się odrodzić co pokazała końcówka sezonu).Cabral był czołowym zawodnikiem kadry U-21 i choćby z tego powodu może być zawodnikiem kadry B.

• Urządzenie:  Android

Argentyna na Copa America powołała z tego co pamiętam 25 zawodników. Tylko 2 z tych 25 było w kadrze Argentyny na mecz z Polską(Zabaleta i Guaray), więc ta ekipa która zagrała z naszymi kadrowiczami była albo Argentyną C albo D. W każdym razie była to słaba drużyna którą Nigeria rozbiła 4:1, a Polacy przez cały mecz grali jakby im się nie chciało i nie było widać żadnych akcji po których mógłbym powiedzieć, że mamy jakiś styl. Po prostu nic się nie wyróżniało, a na rok przed mistrzostwami nasza drużyna powinna mieć już jakiś konkretny pomysł na grę i co mecz go ulepszać. Dzisiaj to była zwykła kopanina w której więcej szczęścia mieli nasi.

15974308365193fac7b7921.jpg

Wczoraj Szpakowski w trakcie meczu wielokrotnie powtarzał jak to jest gorąco i że 17 to nie jest odpowiednia pora na rozgrywanie meczów. Fajnie, ale Polska to nie tropiki. A Argentyńczykom wyraźnie się nie chciało grać, bo przelecieli ostatnio pół świata samolotem, poza tym skład na Copa America już ogłoszony i pojadą tam dwaj gracze z wczorajszego składu. Trochę sobie poczłapali i ze 2 razy zagrozili bramce Polaków.

Francuzi przyślą całkiem mocny skład, ale oni są na równi pochyłej w dół... Poza tym związek nie ma żadnego planu czy ładu przygotowań - sparingi zaklepują na miesiąc przed, a taka kampania na Euro powinna być chyba zaplanowana z rok wcześniej, prawda? Nasza kadra od dłuższego czasu trąci mi prowizorką... Czekanie na to, aż ktoś dostanie obywatelstwo i będzie zbawcą kadry, czekanie na wiecznie kontuzjowanego Ireneusza który łapie kontuzję przewracając się z boku na bok na tapczanie, kołowanie meczów na ostatnią chwilę, prezes opowiadający jakieś koszałki o meczu towarzyskim z mocarną Zambią... Nie pomaga to wszystko uwierzyć w sukces naszej kadry. Tym bardziej, że już 3 razy zawiedli w tym kadra Engela, która dzisiejszą zjadała bez popitki :roll: .

Wynik idzie w świat, zwycięstwo nad Argentyną to zwycięstwo nad Argentyną (jak ktoś za kilka lat spojrzy w statystyki to stwierdzi "O! W 2011 roku wygraliśmy z Argentyną") i tyle dobrego na ten temat. Nasze w występy z zorganizowanymi drużynami (bo ta reprezentacja Argentyny to była łapanka) czarno widzę. Nie wiem co myśleć o Smudzie, bo z jednej strony zdobywał mistrzostwa Polski ale jak patrzę na grę kadry to stwierdzam, że taktyki tutaj niewiele. Na czuja wnioskuję, że Smuda może i mógł swoim podejściem wpływać na zawodników ekstraklasy (która jest słaba) dzięki czemu ci wywalczali mistrzostwa Polski ale już reprezentacja to wyższa szkoła jazdy. I Franz zdziała niewiele. Na dzisiaj na Euro 2012 jesteśmy dostarczycielami punktów. Boję się myśleć co by było, gdybyśmy trafili na takie ekipy jak Hiszpania, Holandia czy Niemcy. Coś koło 5:0 i kompromitacja na własnym terenie chyba.

14453752125651e0a536c69.jpg

Boję się myśleć co by było, gdybyśmy trafili na takie ekipy jak Hiszpania, Holandia czy Niemcy. Coś koło 5:0 i kompromitacja na własnym terenie chyba.

O to się nie musimy martwić. Jako gospodarz Euro jesteśmy rozstawieni w pierwszym koszyku a z grupy nie wyjdziemy więc na pewno nie spotkamy tych ekip. Chyba, że coś zmienili a ja nie wiem :(

Na dzisiaj na Euro 2012 jesteśmy dostarczycielami punktów. Boję się myśleć co by było, gdybyśmy trafili na takie ekipy jak Hiszpania, Holandia czy Niemcy. Coś koło 5:0 i kompromitacja na własnym terenie chyba.

Nie ważne na kogo trafimy i tak każdy da nam po dupie.

Ja chce heelturn Jasia