Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Są powołania i nie rozumiem braku Cionka. Facet gra w klubie wszystko, na razie 0 puszczonych goli, dobrze zna ligę włoska, ale mimo to nie jedzie na mecz z Włochami. Reszta nawet na plus

Poza tym, gdzie są napastnicy? Jest Arek, a nie ma Kownackiego czy Wilczka? O Teodorczyku nie wspomnę...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-436067

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

W weekend ruszyla liga francuska i nie bylo meczow na Eleven - cos tutaj mi nie pasuje.

Czyzby zadna stacja nie byla zainteresowana ?

Juz niedlugo bedzie leciec liga szkocka w Sportklubie.

Jest wyjaśnienie całej sytuacji - http://www.sport.pl/sport/7,65025,23839730,transmisji-z-ligue-1-na-razie-brak-wszystko-przez-neymara-w.html

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-436097

• 10 miesięcy temu...

Tyle sie dzieje w pilce noznej a tutaj cichutko :

1. Nowe kanaly powstaly canal plus sport 3 i 4. Wszystkie mecze ekstraklasy mozna ogladac na tych kanalach plus magazyny pikarskie plus wydarzenia archiwalne. Ja mam te kanaly darmowe bo mam pelen pakiet nc plus. Podobno sa dostepne tez w cyfrowym polsacie.

2. Polskie druzyny graja w europejskich pucharach. Zobaczymy jak daleko zajda.

3. Za nami pierwsza kolejka Ekstraklasy. W nastepny weekend rusza I liga. Naprawde jest co ogladac.

4. Jest 6 kanalow z ekstraklasa : canal plus sport 1, 2, 3, 4, nsport oraz tvp sport. Jest poprostu fajnie i coraz wiecej pieniedzy jest za prawa telewizyjne. Mozna caly czas ogladac ekstraklase.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440257

Tyle sie dzieje w pilce noznej a tutaj cichutko :

1. Nowe kanaly powstaly canal plus sport 3 i 4. Wszystkie mecze ekstraklasy mozna ogladac na tych kanalach plus magazyny pikarskie plus wydarzenia archiwalne. Ja mam te kanaly darmowe bo mam pelen pakiet nc plus. Podobno sa dostepne tez w cyfrowym polsacie.

Są. Mam i korzystam.

2. Polskie druzyny graja w europejskich pucharach. Zobaczymy jak daleko zajda.

Jeszcze w sierpniu może być po ptakach.

3. Za nami pierwsza kolejka Ekstraklasy. W nastepny weekend rusza I liga. Naprawde jest co ogladac.

Wolę to, co ma w ofercie Eleven. Szkoda, że podzielili się ligą hiszpańską i niemiecką z nc+,a w zamian nie dostali w sumie nic...

4. Jest 6 kanalow z ekstraklasa : canal plus sport 1, 2, 3, 4, nsport oraz tvp sport. Jest poprostu fajnie i coraz wiecej pieniedzy jest za prawa telewizyjne. Mozna caly czas ogladac ekstraklase.

Cały weekend przed telewizorem? Współczuję...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440266

• 2 tygodnie później...

Juz tylko Legia zostala w europejskich pucharach. Mysle ze Legia daleko zajdzie - przejdzie 3 i 4 runde eliminacji i wyjdzie z grupy ligi europejskiej. Takie sa moje przewidywania.

Mysle ze nie bedzie wtopy jak w zeszlym roku. Legia ma dobry budzet ma dobrych zawodnikow np. Carlitos, Kante, Niezgoda, Novikovas, Nagy, Martins, Jedrzejczyk, Wieteska, Gwilla.

W najblizszy weekend rusza Liga Angielska oraz Puchar Niemiec a za dwa tygodnie Liga Hiszpanska i Bundesliga. Szkoda ze nie bedzie Ligi francuskiej w tv.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440341

Juz tylko Legia zostala w europejskich pucharach. Mysle ze Legia daleko zajdzie - przejdzie 3 i 4 runde eliminacji i wyjdzie z grupy ligi europejskiej. Takie sa moje przewidywania.

Zagraj u buka. Może dobre pieniądze wygrasz.

Mysle ze nie bedzie wtopy jak w zeszlym roku. Legia ma dobry budzet ma dobrych zawodnikow np. Carlitos, Kante, Niezgoda, Novikovas, Nagy, Martins, Jedrzejczyk, Wieteska, Gwilla.

Co z tego że mają, skoro grają piach. Widziałeś mecz w niedzielę?

W najblizszy weekend rusza Liga Angielska oraz Puchar Niemiec a za dwa tygodnie Liga Hiszpanska i Bundesliga. Szkoda ze nie bedzie Ligi francuskiej w tv.

Ja wiem czy jest się czym pasjonować w Ligue 1? Neymar odejdzie z PSG, to może będzie, chyba że sprzedawali prawa na więcej niż sezon.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440343

Mysle ze Legia daleko zajdzie - przejdzie 3 i 4 runde eliminacji i wyjdzie z grupy ligi europejskiej. Takie sa moje przewidywania.

Po czym to stwierdzasz? Wezmą na trenera jakiegoś kota który z tych pseudo kopaczy zrobi panów piłkarzy? Proszę o uzasadnienie wypowiedzi.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440345

Jak na eleven byla liga francuska to ogladalem mecze.

W PSG jest duzo gwiazd i dominuja w lidze francuskiej od kilku lat. Ciekawe sa mecze z udzialem PSG.

Ogladalem takie hity : PSG vs Monaco PSG vs Olimpiq Marsylia PSG vs Lyon Marsylia vs Monaco itp.

W Polsce jest niestety niska ogladalnosc ligi francuskiej.

Neymar - jezeli by sie zdecydowal na odejscie to jestem ciekaw do jakiego klubu.

Co do Legii Warszawa - z takim budzetem ( obecnie chyba 119 mln - w zeszlym roku 170 mln ) i z takimi zawodnikami powinna eliminowac druzyny z moldawii luksemburga slowacji danii norwegii itp.

Tutaj moze nie o chodzi o kwestie trenera tylko samych zawodnikow . Gdyby zawodnicy Legii naprawde sie spieli i zalezaloby im na grze w Europie to 1/16 Ligi Europy jest w ich zasiegu bez problemu - kwestia psychiki i nastawienia.

Carltos Kante Niezgoda Novikovas Nage Jedrzejczyk Stolarski Majecki Wieteska Martins - to sa gwiazdy ktore powinny zapewniac jakosc na boisku. Kwestia czasu jak bede dominowac w lidze - przynajmniej tak przypuszczam.Pilkarze Legii dobrze zarabiaja jak na polskie warunki ( Carlitos i Jedrzejczyk to jest czolowka listy plac ). Po za tym pilkarze maja dodatkowe premie za awanse w lidze Europy.

Z ostatnich trenerow Legii to chyba najlepszy byl Czerczesow.

Lech i Jagielonia maja tez dobrych zawodnikow i beda sie liczyc w walce o tytul mistrzowski.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440359

Zblizaja sie dwa wazne wydarzenia w tym tygodniu :

1. Legia w Atenach bedzie walczyc o awans do 4 rundy. Mysle ze rozbija druzyne zGrecji dwoma lub trzema bramkami i zagraja w 4 rundzie z Glasgow Rangers. To bedzie ciekawy dwumecz. Legia nie grala w Ekstraklasie w weekend wiec wszystkie sily do Grecji i bedzie dobrze.

2. W piatek Bayern gra z Hertha Berlin na rozpoczecie Bundesligi. Lewandowski wraca do gry.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-440399

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   1

Czas wskrzesić martwy temat. :twisted: Za nami losowanie grup ME 2020, które w pewien sposób będą unikatowe gdyż organizowane przez 12 miast rozsianych po całej Europie, ale o tym może coś powiem na końcu.

Grupa A

1. Turcja

2. Włochy

3. Walia

4. Szwajcaria

Jedni z gospodarzy Włosi przeżywają teraz bardzo dobry okres. 10 wygranych pod rząd, poprzedzonych przez remis 0:0 z Portugalią i kolejne dwie wygrane w tym z Polską 1:0. Wygląda to naprawdę pewnie choć większość tych wygranych to spotkania z "ogórkami" typu Armenia czy Liechtenstein. Pozostałe drużyny są dużo solidniejsze i tutaj po wynikach jak 9:1 na pewno Italia może zapomnieć. Mimo wszystko życzę im powodzenia jako osoba, która darzy sympatią ten kraj.

Drugie miejsce moim zdanie może przypaść Turkom. Bardzo mnie ciekawi występ tej ekipy. Turcy również ostatnio grają całkiem dobrze. Nie stracili punktów w rywalizacji z obecnymi mistrzami świata - Francją. Pierwszy mecz u siebie nawet wygrali 2:0, więc mimo, że awansowali "tylko" z drugiego miejsca powinni być ciężkim przeciwnikiem dla każdego tutaj zwłaszcza, że po ich stronie jest jeszcze czynnik lokacji. Dwa mecze w Azerbejdżanie to prawie jak u siebie. Ten sam klimat niemal kraj sąsiedzki. Najlepsze jest, że już na początku dowiemy się czy faktycznie będzie tak jak mówię, bo zagrają z Włochami w meczu otwarcia.

Z pozostałej dwójki mocniejsza wydaje mi się Szwajcaria. Walia miała cięższych rywali w ostatnim czasie jak Hiszpania, Chorwacja czy Dania dlatego też w jej przypadku możemy chyba najlepiej przewidzieć ich występ i spodziewany los.

Mój typ:

1. Włochy

2. Turcja

3. Szwajcaria

4. Walia

Grupa B

1. Dania

2. Finlandia

3. Belgia

4. Rosja

Normalnie bym powiedział iż Belgowie nie powinni mieć problemu z pierwszym miejscem. Rosja już grała z nimi w eliminacjach i wyraźne przegrała oba spotkania. O wiele większe problemy będą mieli z Danią, która nie przegrała w kwalifikacjach ani jednego meczu i to ona powinna powalczyć z Ruskimi o drugą lokatę. Ta rywalizacja będzie ciekawa, bo to będzie mecz współgospodarzy grupy. Mecz w Danii z czego powinni się oni cieszyć, bo ściany jak widzieliśmy rok temu mocno uskrzydlają skład "Sborny".

Mimo, że darzę nawet mała sympatią dzielny naród Finów to niestety obawiam się losu debiutanta turniejowego, który lekko mówiąc jest... Ciężki.

Mój typ:

1. Belgia

2. Dania

3. Rosja

4. Finlandia

Grupa C

1. Holandia

2. Ukraina

3. Austria

4. Zwycięzca barażu Dywizji A (Islandia / Rumunia / Bułgaria / Węgry) lub zwycięzca barażu Dywizji D (Gruzja / Białoruś / Macedonia / Kosovo)

Tutaj już raczej nie mam wątpliwości, co do pierwszej lokaty. Ukraina zagrała dobre eliminacje, widać że ten naród po latach kryzysu, wojny z Ruskimi i katastrofy ekonomicznej ma moment, aby się uśmiechnąć. Oby tylko nie okazało się, że rękę podała im w słabszej formie będąca Portugalia i turniej finałowy zweryfikuje. Kluczowy tu będzie mecz z Austrią plus ostatnia drużyna... .

Mój typ:

1. Belgia

2. Ukraina

3. Austria

4. Reprezentacja z baraży Dywizji D (Macedonia)

Grupa D

1. Anglia

2. Chorwacja

3. Zwycięzcy barażu Dywizji C (Szkocja / Izrael / Norwegia / Serbia)

4. Czechy

Tutaj również nie powinno być niespodzianki. "Synowie Albionu" i "Szachownica" o pierwsze miejsce gdzie większym faworytem moim zdaniem jest Anglia. Czesi mocno odstają od stawki podobnie jak zespoły barażowe. Co prawda udało się naszym sąsiadom w barażach pokonać raz wyspiarzy, ale wcześniej dostali od nich 5:0. Z czwórki Play-off stawiałbym na Norwegów ewentualnie Szkotów. Na pewno nie będę wspierał Izraela, ale to nie przez jakiś antysemityzm, ale głupie zasady tych rozgrywek przez, które to oni awansowali do baraży mimo, że mieli gorszy bilans od Słowenii. Zasady, jednak jeszcze skrytykuje.

Mój typ:

1. Anglia

2. Chorwacja

3. Reprezentacja z baraży (Norwegia)

4. Czechy

Grupa E

1. Hiszpania

2. Szwecja

3. Polska

4. Zwycięzcy barażu Dywizji B (Bośnia i Hercegowina / Irlandia Północna / Słowacja / Irlandia)

Jestem niestety niezadowolony z tego losowania. Nie są to najlepsze zespoły na jakie mogliśmy trafić. Hiszpania to dalej topowy zespół, z którym będzie bardzo ciężko. Szwedzi może nie będą czarować, ale to ekipa ze Skandynawii. nie umiemy grać ze Skandynawami od lat. W porównaniu z tym, co dostaliśmy w 2016 roku będzie o wiele ciężej. Pierwszy mecz gramy z barażowcami i to spotkanie trzeba na bank wygrać. Zdecydowanie najwyżej notowana jest tam Bośnia i to prawdopodobnie ona dostanie się na turniej, a patrząc na naszą mękę z taką Macedonią czy Izraelem to i oni nas poskubią po łydach.

Mój typ (optymistyczny):

1. Hiszpania

2. Polska

3. Szwecja

4. Reprezentacja z baraży (Bośnia i Hercegowina)

Grupa F

1. Zwycięzca barażu Dywizji A (Islandia / Rumunia / Bułgaria / Węgry) lub zwycięzca barażu Dywizji D (Gruzja / Białoruś / Macedonia / Kosovo)

2. Portugalia

3. Francja

4. Niemcy

Ależ grupa, coś pięknego. Tutaj każdy z czołowej trójki może zając właściwie każdą lokatę, a za ekipę z baraży będę się modlił o jak najmniejszy wymiar kary. :D Niemcy wciąż mają problemy, ale pomoże im na pewno stadion. Przed własną publiką posiadają niepowtarzalną szansę zrewanżowania się za Euro oraz wtopę na mundialu. Francja tanio skóry nie sprzeda, podobnie jak Portugalia, chociaż jeżeli miałbym już wybierać 2 zespoły to skreślę właśnie ekipę Ronaldo. Germance wygrały grupę z odbudowującą się Holandią. "Trójkolorowi" dalej podkreślają, że są mistrzami, a piłkarze z półwyspu Iberyjskiego zajęli drugie miejsce w grupie, w której nikt nie brał na poważnie jej rywali.

Mój typ:

1. Francja

2. Niemcy

3. Portugalia

4. Reprezentacja z baraży Dywizji A (Islandia)

I generalnie o losowaniu. Bardzo mi się nie podoba to, że zmienili je w układanie puzzli. Przez te wszystkie Ligii Narodów i pojedyncze miasta jako gospodarzy mamy kuriozalne sytuacje gdzie dwóch hostów jest w jednej grupie, której skład dodatkowo znaliśmy przed losowaniem w 75%. Do tego jeszcze dzięki tej LN weszły do baraży ekipy, które wypadły gorzej. Poszkodowani tu są Słoweńcy i Grecy, a wciąż szansę na Euro ma Białoruś, która w eliminacjach zdobyła 4 punkty z kolei część turnieju będzie zorganizowana w Azerbejdżanie, co nawet nie potrafił meczu wygrać i nie zagra w turnieju finałowym. Jak dla mnie to jest jakieś nieporozumienie i odbieranie frajdy jako komuś kto zawsze lubił nutkę tajemniczości, spekulacje i samodzielne odgadywanie możliwych grup. Wielkie dzięki UEFA zabraliście mi cząstkę zabawy z oglądania piłki międzynarodowej. :mad:

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-441383

• Reputacja:   1

Szczerze mówiąc chciałem grupy w stylu Anglia, Portugalia, Polska. Dość już mam tego mówienia o łatwych grupach i potem kompromitowania sie na wielkich imprezach. Lepiej zaskoczyć miło i wyjść nawet z trzeciego miejsca, ale nie liczyć na wiele.

Ta grupa też jest trudna. Szwecja była w ćwierćfinale mundialu, miała teraz świetne eliminacje. To oni są faworytem do drugiego miejsca. A Hiszpania? Szczerze mówiąc mogło być ciężej. Znając życie do czasu Euro jeszcze trzy razy zmienią trenera. Obecnie pod względem personalnym nie są chyba na tym samym poziomie pierwszej 11 co Francja, Anglia czy Belgia.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-441384

• 8 miesięcy temu...

Ale puchy w tym temacie.....W 2020 roku nikt nie napisał posta w temacie piłka nożna. Poprostu szok.

Więc ja odświeżę temat.

Legia Warszawa mistrzem Polski 2020 - 8 tytułów od 2002 roku ( tyle samo 8 tytułów miała Wisła pana Cupiała w latach 1999-2011 ).

Moim zdaniem w tym roku jest szansa dla polskich klubów w europejskich pucharach - w 3 rundach decyduje jeden mecz i to jest szansa dla polskich klubów. Zagrać jeden dobry mecz i przejść dalej.

Najbardziej liczę na Legie - myślę że przejdzie minimum do IV rundy oraz w Lecha - myśle ze awans do fazy grupowej Ligi Europy jest w zasięgu drużyny z Poznania.

Legia robi dobre transfery - Mladenovic, Juranovic, Lopes, Boruc - być może jeszcze Jorge Felix z Piasta, Kapustka z Premiership, Bohar z Zagłębia,Jakub Świerczok.

Ale teraz nadchodzą europejskie puchary - kto wygra Ligę Mistrzów i Ligę Europy za sezon 2019/2020.

Trzeba oglądać - szczególnie Bayern Monachium i Robert Lewandowski.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-444024

• 5 tygodni później...

I Bayern z ligą mistrzów! Chociaż jestem fanem Realu Madryt, to cieszy wygrana Roberta Lewandowskiego. To jeden z tych piłkarzy któremu bardzo to trofeum się należało. ? Tym bardziej szkoda, że w tym roku nie będzie złotej piłki, bo lewy na 99% miałby ją już w kolekcji.

Ja jestem teraz bardziej ciekawy czy to prawda i Messi dołączy do Manchesteru City? Marketingowo i prawdopodobnie sportowo dla szejkow mega transfer. Nie tylko trzeba czekać jak ta sytuacja się rozwiąże. :) Już widzę ile osób będzie miało Argentyńczyka w Premier League Fantasy. ? A propo jeśli jest ktoś zainteresowany to tutaj podaje kod do ligi: 14q1ja

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-444204

• 2 lata później...

Ale puchy w tym temacie. Ostatni post w 2020 roku. Nieźle jak na te forum.

Ostatnio przeczytałem ze podobno na platformie satelitarnej canal plus można odbierać viaplay.

Canal plus to najlepsza telewizja pod względem sportowym. Chyba się skuszę i zamówie sobie viaplay - liga angielska, nhl, mlb, bundesliga. Może być pięknie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-448478

• Reputacja:   586
  • Urządzenie:  Android

Ale puchy w tym temacie. Ostatni post w 2020 roku. Nieźle jak na te forum.

To i tak dość zaskakująca regularność :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/420/#findComment-448483

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...