Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   829
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Tak jak pisałem ostatnio w Poznaniu cudu już nie było. Lech przegrał z Fiorentiną 0-2, jednak nie ma się czego wstydzić. Polacy zagrali naprawdę niezłe zawody, paradoksalnie nawet lepsze niż we Włoszech. Niestety tym razem zabrakło szczęścia i trochę zimnej głowy. Do stanu 0-0 było bardzo dobrze, ale jeden głupi faul sprawił, że Włosi wykorzystali stały fragment gry. Mimo wszystko Lech zagrał dobrze i nie można mieć do nikogo pretensji. Sytuacja w grupie jest ciągle otwarta, więc dużo zależy od kolejnego spotkania. Mecz w Portugalii z teoretycznie najsłabszym rywalem, czyli Belenenses Lech musi wykorzystać. 3 punkty mogą dać drogę do awansu, który cały czas jest w zasięgu naszego zespołu. Będzie jednak bardzo trudno. Legia natomiast znowu przegrała i nie ma już żadnych szans w grupie. Jej mecz był tak samo słaby jak jej forma jesienią w pucharach. 1 punkt w 4 meczach mówi wszystko. :wink:

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Jestem trochę zdziwiony, że na takim portalu jak Attitude bez echa przeszła ta szokująca wiadomość

Były węgierski bramkarz Marton Fulop, który grał w kilku angielskich klubach, zmarł na raka w wieku 32 lat.

W 2013 roku u piłkarza zdiagnozowano złośliwy nowotwór, który okazał się śmiertelny.

Fulop rozegrał 24 spotkania w reprezentacji Węgier od czasu debiutu przeciwko Francji w 2005 roku.

Węgierski bramkarz zaczynał karierę w MTK Budapeszt, zanim w 2004 roku trafił do londyńskiego Tottenhamu Hotspur.

Z Tottenhamu był wypożyczany do Chesterfield, Coventry i Sunderlandu, potem został wykupiony przez ten ostatni klub.

W Anglii grał jeszcze w Leicester, Stoke, Manchesterze City, Ipswich i West Bromwich.

W 2012 roku trafił do greckiego Asteras Tripolis.

Rok później Fulop ogłosił przerwę w karierze z powodu guza ramienia. Po operacji chciał wrócić do sportu, ale stan zdrowia mu to uniemożliwił.

Márton Fülöp był jednym z perspektywicznych bramkarzy w moim pierwszym Championshipie, co prawda od dawna nie śledziłem jego prawdziwej kariery, ale wiadomość o raku dotarła do mnie już jakiś czas temu. Szkoda gościa, bo w młodym wieku umarł. Potencjał miał duży, ale brakło chyba szczęścia w lepszym prowadzeniu kariery. Niemniej kilka jego interwencji na pewno zostanie zapamiętanych przeze mnie jeszcze na długo.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

• 2 tygodnie później...

Dzisiejszy mecz Lecha w LE to było ciężkie 90 minut, szczególnie dla widza. Oprócz kilku momentów nie działo się absolutnie nic. Lech jechał do Portugalii po trzy punkty, ale jak patrzyło się na boisko to tego nastawienia nie było widać. Początek mistrz Polski miał nawet niezły, ale z optycznej przewagi nic nie wynikało. Później mecz się wyrównał, niewiele było fajnych akcji, a praktycznie puste trybuny nie pomagały w oglądaniu spotkania. Pod koniec pierwszej połowy rywal z Lizbony przeprowadził jedną z nielicznych ofensywnych akcji i niestety wywalczył karnego. Na szczęście przeciwnik nie wykorzystał jedenastki. Druga połowa to dalej swoisty mecz przyjaźni, sparing, który słabo się oglądało. W zasadzie jedyną godną odnotowania okazją był strzał w słupek Pawłowskiego. Poza tym niewiele się działo i wynik nie uległ zmianie. Remis 0-0 nic nie daje Lechowi, a rywal był zdecydowanie w zasięgu drużyny z Poznania. W ostatniej kolejce Lech gra z Bazyleą u siebie. Niestety ze względu na dzisiejsze wyniki w grupie mistrz Polski musi pokonać Szwajcarów i liczyć na porażkę Fiorentiny. Ciężko wierzyć w taki scenariusz dlatego, że Włosi zagrają z Belenenses u siebie. Mimo wszystko szansa jakaś jeszcze jest, może zdarzy się cud. :wink:

niestety messi kolejna kontuzja, ale teraz wypada na około 6 miesiecy :( jak my obronimy primera division ? szybko musza kogos sciagnac w zime

MORZECIE MUWIĆ, MI ŻE JESTEM JAKI JESTEM. ALE JA WIEM SWOJE !! IDOLE MI POMAGAJĄ !!

THE CELTIC WARRRIOR SSEHAMUS AND CHAMPION OF CHAMPIONS JOCHN CENA !!!

856243960565ec0f73a7f9.jpg

• 2 tygodnie później...

Odbyło się losowanie grup na Euro:

Grupa A: Francja, Rumunia, Albania, Szwajcaria.

Grupa B: Anglia, Rosja, Walia, Słowacja.

Grupa C: Niemcy, Ukraina, Polska, Irlandia Północna.

Grupa D: Hiszpania, Czechy, Turcja, Chorwacja.

Grupa E: Belgia, Włochy, Irlandia, Szwecja.

Grupa F: Portugalia, Islandia, Austria, Węgry.

Dla nas najważniejsza jest rzecz jasna nasza grupa i trzeba przyznać, że trafiliśmy po raz kolejny bardzo dobrze. Wiadomo Niemcy to będzie trudny rywal jak zawsze i punkt będzie bardzo dobry, ale pozostałe drużyny są w naszym zasięgu. Jeśli chcemy coś na tym Euro osiągnąć to Ukraina czy Irlandia Północna nie powinny być dla nas problemem. Ciężko powiedzieć kto zajmie 2 miejsce za Niemcami, którzy pewnie wygrają grupę, ale liczę na naszych. Jak nie teraz to już nie wiem kiedy. Lepiej chyba trafić nie mogliśmy. Pierwszy mecz gramy z Irlandią Płn. i po prostu trzeba go wygrać. Oczywiście trzeba zachować zdrowy rozsądek i podejść do turnieju spokojnie, bo już niejednokrotnie mistrzostwa przegrywaliśmy na starcie. Oprócz tego ciekawie prezentują się grupy B,D i E. :wink:

Bardzo nie chciałem żeby nasi trafili na Ukrainę. To jest tylko z pozoru łatwy przeciwnik dla nas. Niemcy są ok, ale i tak maksymalnie zremisujemy(chyba że będziemy znowu mieć kumulację farta i jakimś cudem wygramy). Irlandia Północna jest jak najbardziej w naszym zasięgu, ale mam obawy że z nimi możemy zremisować. Sumując to wszystko o awans będzie ciężko ale jest w naszym zasięgu.

Btw Teraz sobie uświadomiłem, że trafiliśmy na grupę z nazistami ze wschodu i zachodu(Mały kociołek środkowoeuropejski :D), więc o doping naszych kibiców raczej nie ma się co martwić xD

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Nie ma się co zachwycać, bo przy powiększeniu Euro o 8 zespołów wyjście z grupy to jest nasz obowiązek. 4 zespoły wyjdą z 3 miejsca, podejrzewam, że nasza grupa jest tu pewniakiem. Pytanie, które miejsce zajmiemy. Obecnie spokojnie dałbym naszym 2 lokatę, ale zobaczymy czy w klubach utrzymają formę do lata.

Gospodarze na grupę narzekać nie mogą, ciekawie jest za to w grupach B, D oraz E.

Jest dobrze, czarnym koniem Euro może być ekipa Austrii, w eliminacjach grali palce lizać. Czekam na lato!

• Reputacja:   2

Grupa A

Francja

Rumunia

Albania

Szwajcaria

Czyli Francja znowu ma łatwo. Gospodarze są tutaj zdecydowanymi faworytami. Prawdą jest, że na wielkich turniejach grają w kratkę, ale wydaje się, że ich forma pozwala na wyjście z grupy. Nawet historia jest po ich stronie, bo już 2 razy, gdy byli gospodarzami zgarniali złoto oraz czwarte miejsce, więc nawet wierzący w zrządzenia losu powinni być optymistycznie nastawieni. Benzema wypada z kadry, więc "Trójkolorowi" mogą uniknąć spięć między zawodnikami. To nie jest Francja, która tylko zremisuje z Rumunią (2008). To jest Francja, która może spokojnie tak jak na mundialu powtórzyć 5:2 ze Szwajcarami. Helveci za to wydają się ekipą zdolną na drugą lokatę. Rumunii mogą spróbować walczyć, jednak to nie będą eliminacje i o stratę więcej niż dwóch goli będzie łatwiej. Albania to niespodzianka i sam udział dla nich jest już czymś. Tragiczna forma Duńczyków i jeszcze gorsza Serbów to rzecz, która w znacznej mierze przyczyniła się do ich udziału.

Mój typ:

1. Francja

2. Szwajcaria

3. Rumunia

4. Albania

Grupa B

Anglia

Rosja

Walia

Słowacja

Anglia odżyła, Anglia zdominowała grupę eliminacyjną i ma potencjał rozłożyć także rywali grupowych. Nie lekceważyłbym, jednak pozostałych drużyn. Osobiście uważam iż to ciekawa grupa. Udało mi się odgadnąć Rosję jako rywala wyspiarzy. Oni i Walijczycy to ekipy, które są w stanie powalczyć z Anglikami i może komuś nawet ta sztuka się uda. Dodatkowo dochodzi fakt małych, Brytyjskich derbów. :D Słowacy wbrew pozorom wcale mi nie odstają mi od tej stawki. 10 wygranych w grupie z Hiszpanami (którą też raz pokonali) i Ukrainą nie wygląda źle.

Mój typ:

1. Anglia

2. Rosja

3. Walia (awans z trzeciego miejsca/najlepsza drużyna z trzecich miejsc)

4. Słowacja

Grupa C

1. Niemcy

2. Ukraina

3. Polska

4. Irlandia Północna

"Trafiamy do grupy z...*Błagam chociaż raz nie...*...MCAMI!

Spadaj -.-' "

Dialog, który miał miejsce chyba w domach 90 % oglądających. Nasi zachodni sąsiedzi powinni zając pierwszą lokatę. Nie błyszczeli w eliminacjach, ale nie łudźmy się, bo pewnie i tak pojadą wszystkich. Jeżeli będziemy grać tak jak gramy to możemy być drudzy. Może i historia spotkań z Irlandczykami i Ukraińcami jest po stronie rywali, ale na przestrzeni kwalifikacji to my jesteśmy zdecydowanie lepsi.

Mój typ:

1. Niemcy

2. Polska

3. Ukraina

4. Irlandia Północna

Grupa D

Hiszpania

Czechy

Turcja

Chorwacja

Następna bardzo ciekawa grupa. Faworyci Hiszpanie, którzy nie wiadomo, jednak w jakiej formie będą. Turcy i Chorwacji, którzy stoczą bój na śmierć i życie być może nawet o pierwszą lokatę, jeżeli "La Furia Roja" znowu da ciała. Południowi sąsiedzi kraju nad Wisłą, co prawda wygrali swoją grupę eliminacyjną, zdobywając dużo bramek, ale też bardzo dużo stracili. Odstają tutaj od pozostałych.

Mój typ:

1. Hiszpania

2. Chorwacja

3. Turcja (awans z trzeciego miejsca)

4. Czechy

Grupa E

Belgia

Włochy

Irlandia

Szwecja

Wielce się cieszę na tą grupę. Nie trafiliśmy na Włochy, które były chyba najgorszą dla nas opcją z koszyka drugiego, więc moje serce nie będzie krwawiło. Przede wszystkim, jednak marzyła mi się podobna grupa tylko, że zamiast Irlandii Południowej widziałem tę drugą. Z drugiej strony to lepiej, że Południowcy tutaj się znaleźli, bo grać w piłkę potrafią i mogą napsuć szyki. Belgowie z pierwszym miejscem w rankingu FIFA i świetnym pokoleniem piłkarzy oraz czterokrotni mistrzowie świata, a do tego słabsza od nich, ale zawsze solidna Szwecja z Ibrachimoviczem w ataku, która zapewne pogryzie się z wyspiarzami o 3 lokatę.

Mój typ:

1. Włochy

2. Belgia

3. Szwecja (awans z trzeciego miejsca)

4. Irlandia

Grupa F

Portugalia

Islandia

Austria

Węgry

Pierwsze miejsce zależy właściwie od pytania czy na Euro będzie Portugalia, czy Cristiano Ronaldo i koledzy. Jeżeli to drugie to Austria może "jedynkę" zająć. Niepokonani w eliminacjach są po Belgach drugim państwem jakie doczekało się świetnej kadry. Trzecią pozycję pewnie zajmie Islandia. Cieszyłem się na awans Madziarów i po cichu będę im kibicował, ale obawiam się, że nie dadzą rady. :(

Mój typ:

1. Portugalia

2. Austria

3. Islandia (awans z trzeciego miejsca)

4. Węgry

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Co do grupy, to powinniśmy z niej wyjść. Moim zdaniem najważniejszy i tak będzie pierwszy mecz z Irlandczykami, jeśli uda się go wygrać to moim zdaniem wyjdziemy z grupy. Nikt nie stawia nas w gronie faworytów, nikt nie wymaga więcej niż wyjście z grupy, więc możemy grać na luzie i zajść naprawdę wysoko. Skuteczny Lewandowski i reszta chłopaków, jak się nie zestresuje to będzie bardzo dobrze. Lekkie obawy mam o stopera, jeśli np. wypadłby nam Pazdan. Nie chciałbym oglądać Szukały obok Glika w ważnym meczu.

Najważniejsze jest, aby media przestały pompować balonik. Niektórzy eksperci już nam przepowiadają gładki pojazd Irlandii i Ukrainy, a nawet zaciętą walkę o zwycięstwo z Niemcami. Szanse na awans są, ale takie same były 4 lata temu i chyba nie muszę przypominać co z tego wyszło. Irlandia jest do pokonania, chociaż formę w eliminacjach pokazali. Ukraina to drużyna nieprzewidywalna ze składem naprawdę imponującym. No i Niemcy - mistrzowie świata, którzy na turniejach ZAWSZE są mocni.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

KAA Gent vs. Wolfsburg

AS Roma vs. Real Madryt

PSG vs. Chelsea

Arsenal vs. FC Barcelona

Juventus vs. Bayern

PSV vs. Atletico Madryt

Benfica vs. Zenit

Dynamo Kijów vs. Manchester City

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Losowań od groma, więc czas się na ich temat wypowiedzieć ;)

Grupa A

Francja

Rumunia

Albania

Szwajcaria

Szwajcaria i Francja to zdecydowani faworyci tej grupy. Kompletnie nie wierzę, by Albania albo Rumunia miały z nimi szansę, a nawet jeśli któraś z tych drużyn awansuje dalej, to każdy będzie ich chciał.

Grupa B

Anglia

Rosja

Walia

Słowacja

Ciekawsza i bardziej wyrównana grupa. Niby Anglia to faworyt, ale jakoś mnie oni nie przekonują. Rosja też ostatnio zawodziła, za to Walia zaskakiwała i może się okazać małym czarnym koniem tej grupy. Słowacji daję najmniejsze szanse choć chciałbym by utarli nosa Anglikom i Ruskom.

Grupa C

1. Niemcy

2. Ukraina

3. Polska

4. Irlandia Północna

Nasz grupa. Przyznaję, że chciałem trafić albo na Portugalię, albo właśnie na Niemcy. Szkoda, że z drugiego koszyka nie było Rosji. To byłaby grupa :D Co do szans na wyjście, to oczywiście mecz z Ukrainą będzie meczem o awans. Łatwo nie będzie, bo Konoplyanka i spółka to nieprzewidywalna drużyna.

Grupa D

Hiszpania

Czechy

Turcja

Chorwacja

Bardzo mocna grupa i obok grupy E kandydat do miana grupy śmierci. Hiszpania to mocny faworyt, choć zdarzały im się wpadki co z miłą chęcią bym zobaczył :D Tak naprawdę, to tutaj może awansować każdy. Sam jestem ciekaw postawy Turcji, która może pozytywnie zaskoczyć.

Grupa E

Belgia

Włochy

Irlandia

Szwecja

Jak wspomniałem, kolejna mocna grupa. Wydaje się, że Irlandia odstaje, ale pamiętamy ich z eliminacji. Może efektownie nie grają, ale mogą napsuć sporo krwi. Chciałbym awansu Belgii i najchętniej widziałbym odpadających Włochów, ale na to chyba nie ma co liczyć, bo to typowa drużyna turniejowa, która na pewno zajdzie daleko.

Grupa F

Portugalia

Islandia

Austria

Węgry

Austria pokazywała mega piłkę w eliminacjach. Liczę, że i tu nie zawiodą. Zresztą przez to, że mają większość graczy z Bundesligi to w jakimś tam stopniu im kibicuję. No i jeśli chodzi o moje życzenia, to CR7 i spółka do widzenia :D

----------------

KAA Gent vs. Wolfsburg

Bardzo szczęśliwe losowanie Wilków! Nawet nie liczyłem, że będą mieć takie szczęście. Awans jest tutaj obowiązkiem. Nie ma innej opcji.

AS Roma vs. Real Madryt

No to Szczęsny znów wyciągnie piłkę parokrotnie z siatki ;) Nie ma co się oszukiwać, Real nawet w słabej formie pojechałby Romę.

PSG vs. Chelsea

To, że PSG trafi na kogoś mocnego i będzie hit to był pewniak. Spotkanie bardzo ciekawe, bo i nie wiadomo w jakim stanie (i z kim za sterami ;) ) będzie Chelsea w momencie rozgrywania tych spotkań. Na ten moment stawiam na awans Paryżan.

Arsenal vs. FC Barcelona

Kolejny pewniak :D Serio, ktoś typował Arsenalowi innego rywala? Nie mógł być Bayern, to musiała być Barca :D Wynik oczywisty, Barca dalej.

Juventus vs. Bayern

Chciałem trafić na którąś z Włoskich ekip i się udało. Akurat trafiła na tą mocniejsza, ale też nie widzę w tym problemu. Zagrać swoje i awans powinien być.

PSV vs. Atletico Madryt

No i trzecia drużyna z Hiszpanii w ćwierćfinale. Dla PSV już awans dalej to sukces.

Benfica vs. Zenit

Zawsze musi być para dwóch słabszych drużyn, no i to jest właśnie coś takiego. Jak dla mnie, to wszystko jedno kto awansuje dalej, chociaż wolałbym Zenit.

Dynamo Kijów vs. Manchester City

W Anglii mogą odetchnąć, bo chociaż jedna drużyna z ich kraju przejdzie dalej ;)

[ Dodano: 2015-12-14, 13:34 ]

I jeszcze LE, choć tu ograniczę się do spotkań mnie interesująych (czyli Bundesliga i ich rywale ;))

BVB - FC Porto

No nieźle. Szykują się dobre mecze, choć oczywiście stawiam na Dortmund. Różnie grali w fazie grupowej, ale myślę, że teraz skończą się żarty i Tuchel udowodni że trzeba ich brać za jednego z faworytów do wygrania LE.

Augsburg - Liverpool

No to grubo :D Tak jak W LM Bundesliga trafiała dobrze, tak tutaj jest ciężko :D Augsburg awansował dalej golem w 90 minucie, a ich forma jest daleka od idealnej. Oby chociaż nie było kompromitacji.

Szachtar - Schalke

I kolejne meczycho. Schalke to mocna (i młoda) ekipa i mam nadzieję że dadzą radę. Trzeba jednak powiedzieć, że trafili bardzo ciężko.

Sporting - Bayer

I znów fajna mocna para. Tym razem podchodzę do niej mniej optymistycznie, ale to tylko dlatego, że mamy do czynienia z Bayerem (chociaż Hernandez wprowadził im sporo jakości do gry).

Generalnie w całej LE sporo fajnie wyglądających na papierze spotkań. Dla kibiców bardzo udane losowanie!

AS Roma vs. Real Madryt

No to Szczęsny znów wyciągnie piłkę parokrotnie z siatki Nie ma co się oszukiwać, Real nawet w słabej formie pojechałby Romę.

Jeśli Roma dalej będzie grała taki piach, jak do tej pory, to Real faktycznie da radę. Ale to, co ostatnio grają chłopy Beniteza to jest dołek formy wielkości rowu mariańskiego. Jeśli Włosi złapią lepszą dyspozycję, to spodziewajmy się zaciętych spotkań :P

Arsenal vs. FC Barcelona

Kolejny pewniak Serio, ktoś typował Arsenalowi innego rywala? Nie mógł być Bayern, to musiała być Barca Wynik oczywisty, Barca dalej.

Mam wrażenie, że Arsenal to jedyna drużyna angielska, która obecnie będzie w stanie postawić się chociaż odrobinę Barcelonie. City w LM ma zawsze jakieś kłopoty, Chelsea obecnie nie gra nic. Gunnersi prowadzą w lidze i sądzę, że spotkania z Barcą mogą mieć bardzo dobre tempo gry :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Pomimo, że jestem kibicem Arsenalu, to wątpię w nawiązanie równorzędnej walki z Barcelona. Trzeba liczyć na gorszy dzień zespołu z Katalonii. Niestety Arsenal jest znany z tego, że trafia na Barce po wyjściu z grupy i odpada. Priorytetem jest Liga Angielska, ale nikt nie chce odpaść z ligi mistrzów. Sam już nie wiem, liczę że chociaż zagramy z pomysłem.

Niestety Arsenal jest znany z tego, że trafia na Barce po wyjściu z grupy i odpada.

Głupie pierdolenie, ostatnio na Barcę jakoś nie trafiali z tego co się orientuję.

Najciekawsza para to PSG vs Chelsea, myślę, że do czasu dwumeczu Chelsea się w końcu obudzi, a PSG to PSG, emocje będą.

Szkoda mi Juve, bo prawdopodobnie polecą na wczesnym etapie.

http://mixgol.pl/files/2015-12-14/orginal_2015_12_Mon_17_38_33_95.jpg

Edytowane przez krk37pl
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No dokładnie przy Becky widać pracę, serce i jej wkład własny, to że niektórym(w tym mi) jej postać się przejadła to jedno, ale nie można odmówić skilla, który nie słabnie, a przy Charlotte to jakiś dramat jaki regres zaliczyła.   Też to słyszałem, jeśli jego drugi run ma mieć tak samo pretendentów, którzy nawet cienia szansy na odebranie mu tytułu nie mają to ja podziękuję, daliby mu jakiegoś Ortona, Drew, Punka, nawet Samiego czy Jeya i już by to inaczej wyglądało, Cenie od razu walnęli z grubej rury Ortona i podziałało.
    • Kaczy316
      No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.
    • KyRenLo
      Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce: Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie. Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności. Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph. Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne. Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka. Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Alexa Bliss pokonała Chelsea Green i Michin, tym samym kwalifikując się do kobiecego Money in the Bank Ladder Matchu. Solo Sikoa z kolei zapewnił sobie miejsce w męskim MITB Matchu. Pokonał on Reya Fenixa i Jimmy’ego Uso. Okazało się, że Jeff Cobb będzie występował w WWE pod innym ringname’em niż dotychczasowe – jako JC Mateo. Na SmackDown zaliczył ringowy debiut, wygrywając z LA Knightem z pomocą Sikoi i Fatu. Nick Aldis przekazał, iż Giulia oficjalnie dołączyła do rosteru SmackDown. W walce wieczoru Tiffany Stratton ostatecznie pokonała Nię Jax i obroniła mistrzostwo kobiet, mimo zamieszania z udziałem Jade Cargill i Naomi. Skrót SmackDown: Za tydzień: * WWE Tag Team Championship Match: Street Profits vs. Fraxiom * Women’s Money in the Bank Qualifying Match: Charlotte Flair vs. Zelina Vega vs. Giulia * Men’s Money in the Bank Qualifying Match: Aleister Black vs. LA Knight vs. Shinsuke Nakamura Aktualna rozpiska najbliższego Saturday Night’s Main Event, które odbędzie się 24 maja: * WWE World Heavyweight Championship Match: Jey Uso vs. Logan Paul * Steel Cage Match: Damian Priest vs. Drew McInyre * CM Punk i Sami Zayn vs. Bron Breakker i Seth Rollins * R-Truth vs. John Cena
    • GGGGG9707
      Rollins pojawił się w jakimś serialu Netflixa przez chwilę jako... Rollins, jeszcze ze swoją muzyką i paroma akcjami Serialu zupełnie nie znam i trochę dziwna scena jeśli nic z tego nie wynikło wcześniej ani później w fabule (także scena na siłę wciśnięta) ale dla fanów WWE zawsze coś  https://x.com/SRFansMedia/status/1923327836812656911?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1923327836812656911|twgr^80350f2c756d85da70c61ba9455a779a8c838fed|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcatch-newz.fr%2Fculture%2Fcineserie%2F47792-seth-rollins-joue-le-castor-dans-la-serie-bet-sur-netflix%2Famp
  • Dodaj nową pozycję...