Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dzisiejsza porażka ze Swansea, to pierwsza przegrana w meczu rozgrywanym u siebie, w 1 kolejce sezonu od rozgrywek w roku 1972/73

W sezonie 2012/13 Manchester przegrał pierwszy mecz z Evertonem

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360186

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Zastanawia mnie tylko, czemu organizatorzy desygnowali Fiorentinę do tej konfrontacji. Jaki jest sens rozgrywania "SUPER MECZU" na polskiej ziemi, bez udziału polskiego klubu?

Pewnie po tym jak ludzie związani ze Stadionem Narodowym zaproponowali Realowi Madryt mecz u siebie, złożyli ofertę - płacimy trochę mniej, ale macie pełną dowolność w wyborze przeciwnika. ,,Królewscy" chcieli klasowego rywala, więc padło na Fiorentinę, a nie polski klub. Ja polskiemu klubowi życzę awansu do fazy grupowej Ligi Mistrzów m.in. ze względu na zwiększenie renomy pozwalającej organizować np. mecze kontrolne z lepszymi firmami...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360191

• Urządzenie:  Android

Dzisiejsza porażka ze Swansea, to pierwsza przegrana w meczu rozgrywanym u siebie, w 1 kolejce sezonu od rozgrywek w roku 1972/73

W sezonie 2012/13 Manchester przegrał pierwszy mecz z Evertonem

Ale grali wtedy na wyjeździe, a ja napisałem o meczu u siebie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360200

@Bastian

W sumie masz rację, tym bardziej, że rzekomo ma to być "próba generalna", więc taka musiała odbyć się z renomowanym przeciwnikiem. Tym bardziej szkoda, że polscy organizatorzy nie pomyśleli, by jakoś lepiej to ustawić - Lechia z Barceloną grała jakoś w lipcu. Z drugiej strony Real miał ten wyjazd do USA i zapewne to był ich priorytet, więc też ciężko było to pewnie zaplanować. Pozostaje mieć nadzieję, że edycja w 2015 roku już będzie miała polskiego przedstawiciela.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360212

W ogóle, nie pojmuję od dnia zakończenia mundialu tej ogólnoświatowej ekscytacji Hamezem Rodriguezem. Może się mylę, pewnie na pewno się mylę, ale dla mnie on nie jest materiałem na pierwszy skład Realu, a sprzedaż Hameza za taką sumę jest wielkim osiągnięciem Monaco. Po prostu nie widzę tej iskry w jego grze, a jeśli sam miałbym wybrać swój ulubiony wariant drugiej linii Królewskich, to zdecydowanie Modrić - Alonso - Kroos.

James będzie crackiem, akurat o to jestem spokojny. Cena, za którą przeszedł z Monaco do Realu to nie tylko "wina" świetnych występów na mundialu w Brazylii, ale także tego, że tym piłkarzem zainteresowany był Florentino Perez, a jak Florek kogoś chce to nie zważa na cenę, bo i tak ten piłkarz się spłaci. W ostatnich latach nie wyszło tylko z Kaką, ale o Jamesa jestem spokojny. Chłopak ma wielkie umiejętności, które prezentował już w Porto. Kwestia aklimatyzacji, jak u Luki i dopiero wtedy ludzie zwrócą uwagę na to, jak świetny to był zakup ze strony Królewskich. Nie tylko ze względu marketingowego, ale i czysto sportowego. Co do ostatnia zdania to niestety, ale wieku się nie oszuka. W pretemporadzie nie prezentował się najlepiej, ale doświadczenia i umiejętności nikt mu nie zabierze. Będzie grał, ale pewnie jeszcze mniej niż w poprzednim sezonie. No i jestem ciekawy czy w meczach z tymi silniejszymi, czy tym razem z przysłowiowymi "ogórkami", bo Kroos z Sevillą zagrał tak, jakby grał w Realu kilka sezonów.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360218

Oglądał ktoś mecz Southampton ? Podobno zagrali bardzo dobrze z Liverpoolem. A słyszałem głosy przed sezonem, że zrobili się mocno osłabili i będą bronić się przed spadkiem. Oczywiście to pierwsza kolejka i nie ma co wyciągać daleko idących wniosków.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360250

S'oton grało to co sezon temu, czyli fajnie dla oka i konsekwetnie z duzym luzem. Tadic już teraz jest dla mnie jednym z ciekawszych skrzydłowych w PL, Pelle bramek, ani strzałów nie zanotował, ale do swojej roli (walczącego o piłke twardziela) wpasował się idealnie, Bertrand jakościowo nie odstawał od Shawa... Czyli "Eksperci" wiedzą lepiej i "Święci" spadną :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360265

Jeden z głównych faworytów rozgrywek Premier League, zespół Chelsea, zwyciężył swoje pierwsze spotkanie w sezonie 2014/2015, pokonując na wyjeździe Burnley 3-1. Generalnie pewne zwycięstwo The Blues mimo pewnych perturbacji - kiedy Burnley strzeliło na 1-0, wykorzystując nieznane dotychczas zjawisko w obronie Chelsea, jak rozluźnienie, w głowach ludzi Mourinho pewnie pojawiły się widma zeszłej kampanii, kiedy potrafili wygrać z czołówką, by tracić punkty z maluczkimi. Tutaj problemu tego nie było, bowiem już po chwili wyrównał Diego Costa, zdobywając swoje pierwsze oficjalne trafienie w niebieskim trykocie, a do przerwy sprawę rozwiązali Andre Schurrle, Branislav Ivanović i Cesc Fabregas - ten ostatni asystował przy golach Niemca i Serba, przy czym to, jaką piłkę podał mistrzowi świata, zasługuje na ogromny szacunek i odpowiada na pytanie, po co Hiszpan jest potrzebny tej drużynie.

Na plus Courtois, bezradny przy golu, ale poza tym bezbłędny, Costa zdobył gola i pokazał wartość, jakiej brakowało dotychczas w napadzie The Blues - gubił obronę, no i naturalnie Cesc, który rządził środkiem pola. Na minus? Być może Oscar, który miał tendencję do znikania w ubiegłym sezonie, teraz zniknął już na starcie rozgrywek. Udany początek rozgrywek w wykonaniu Londyńczyków.

Przy okazji zdemolowała mnie jedna z wymian zdań duetu Twarowski & Nahorny:

Twarowski: Do zmiany szykuje się Willian.

Nahorny: Zgadza się, ale nie tylko on.

Twarowski: Z tym, że stoi tam również Azpilicueta.

Azpi grał od początku meczu :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360460

Jest tutaj jakaś osoba, która potrafi mi wytłumaczyć pewną rzecz (szukałem info, ale widocznie jest dobrze ukryte):

Dzisiaj jak dobrze wiemy odbywają się mecze el. Ligi Mistrzów. Prawa do pokazywania tej rundy ma nc+ oraz TVP, w przypadku meczów ekip z naszego pięknego kraju. Nie wiem czy jesteśmy pod zaborem Portugalii lub Francji, ale dzisiaj w TVP będzie pokazywany mecz Lille z Porto. TVP nigdy, nigdy nie pokazywała meczów el. LM po odpadnięciu drużyn z Cebulandii. Nie znalazłem info o tym nigdzie, więc może ktoś z was się na to natknął.

Druga sprawa też powiązana z TVP, tudzież BVP. Jutro będzie pokazywany mecz Legii z Aktobe i tej decyzji nie rozumiem, bo o ile LM da się jakoś wytłumaczyć (w końcu w TVP będą dalsze fazy tych rozgrywek), tak pokazywanie dwóch meczów Legii, żeby potem "Janusze i Danuty" zachodzili w głowę, dlaczego tej Legii nie ma jest bezsensowne.

Jak ktoś ma jakieś info dotyczące tych dwóch błahych spraw, dajcie znać tu lub na PW :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360691

Jest tutaj jakaś osoba, która potrafi mi wytłumaczyć pewną rzecz (szukałem info, ale widocznie jest dobrze ukryte):

Dzisiaj jak dobrze wiemy odbywają się mecze el. Ligi Mistrzów. Prawa do pokazywania tej rundy ma nc+ oraz TVP, w przypadku meczów ekip z naszego pięknego kraju. Nie wiem czy jesteśmy pod zaborem Portugalii lub Francji, ale dzisiaj w TVP będzie pokazywany mecz Lille z Porto. TVP nigdy, nigdy nie pokazywała meczów el. LM po odpadnięciu drużyn z Cebulandii. Nie znalazłem info o tym nigdzie, więc może ktoś z was się na to natknął.

Mecze IV rundy eliminacji Ligi Mistrzów w polskiej telewizji bez polskich klubów to nie żadna abstrakcja. W 2012 roku TVP pokazywało rywalizację Udinese Calcio ze Sportingiem Braga. Z kolei Polsat zaserwował widzom dwumecz Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny w roku 2010 i Sampdorii Genua z Werderem Brema w 2011.

Druga sprawa też powiązana z TVP, tudzież BVP. Jutro będzie pokazywany mecz Legii z Aktobe i tej decyzji nie rozumiem, bo o ile LM da się jakoś wytłumaczyć (w końcu w TVP będą dalsze fazy tych rozgrywek), tak pokazywanie dwóch meczów Legii, żeby potem "Janusze i Danuty" zachodzili w głowę, dlaczego tej Legii nie ma jest bezsensowne.

Jak ktoś ma jakieś info dotyczące tych dwóch błahych spraw, dajcie znać tu lub na PW :D

O Legii Warszawa z kolei jest obecnie zbyt głośno, żeby nawet ludzie z TVP tego nie wykorzystali. Dzisiaj 50% kraju z Legii się śmieje, drugie jej współczuje. Pierwsi zasiądą przed telewizor żeby śmiać się dalej, drudzy, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że to polski klub, a nie Celtic Glasgow powinien walczyć o LM.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360693

Mecze IV rundy eliminacji Ligi Mistrzów w polskiej telewizji bez polskich klubów to nie żadna abstrakcja. W 2012 roku TVP pokazywało rywalizację Udinese Calcio ze Sportingiem Braga. Z kolei Polsat zaserwował widzom dwumecz Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny w roku 2010 i Sampdorii Genua z Werderem Brema w 2011.

Widocznie wtedy umknęło mi to i nie oglądałem/wiedziałem, że takowe mecze są.

O Legii Warszawa z kolei jest obecnie zbyt głośno, żeby nawet ludzie z TVP tego nie wykorzystali. Dzisiaj 50% kraju z Legii się śmieje, drugie jej współczuje. Pierwsi zasiądą przed telewizor żeby śmiać się dalej, drudzy, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że to polski klub, a nie Celtic Glasgow powinien walczyć o LM.

Tylko ludzie w TVP chyba nie zagwarantowali sobie praw do pokazywanie tego meczu po wczorajszej decyzji w Lozannie. Ja wciąż liczę na to, że będzie jakaś komedia z tym, że Legia przejdzie dalej, a TVP nie będzie pokazywało Ligi Europy, bo po prostu nie ma praw. Chyba, że będzie tak jak piszesz. Legia to obecnie #1 jeśli chodzi o piłkę w Polsce i TVP będzie pokazywać jej mecze w LE. Inaczej takie coś jest bezsensu, zresztą gdzieś ostatnio o tym czytałem przy braku transmisji Lecha, Ruchu i Zawiszy w telewizji. Ktoś napisał, że po co mają pokazywać mecze eliminacji, skoro do samego eventu praw nie mają.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360697

Ciekaw jestem, czy te 50% ludzi będzie się śmiać, jak Legia zrobi z Aktobe to co z Celtikiem. Nie jestem kibicem klubu z Warszawy, ale w pucharach zawsze trzymam za naszymi. I bardzo boli mnie to, że zamiast walki o LM, jest podróż do Kazachstanu.....

Oglądałem wczoraj super puchar Hiszpanii i bardzo się zawiodłem. Jestem kibicem Barcy, ale do Realu szacunek mam i ich mecze oglądam, bo zwykle jest na co popatrzeć. Tym razem jednak było inaczej i dostaliśmy mało emocjonujący mecz. Sędzia też się nie popisał. Obie drużyny powinny kończyć mecz w 10, do tego w końcówce ewidentny karny dla Realu, którego sędzia nie odgwizdał. Co do nowych nabytków, to Kroos pokazuje, że był najlepszym zakupem Realu w tym okienku. James oprócz bramki za wiele nie pokazał, a Navas musi jeszcze parę meczy rozegrać, żeby wygryźć Ikera. No właśnie, Iker, całkiem dobrze się dzisiaj spisywał. Może wróci do dawnej formy.

Ciekaw jestem jaka przyszłość czeka niektórych zawodników Królewskich. Di Maria, Khedira, Alonso - jeden z nich na pewno odejdzie. A być może nawet dwóch (Di Maria i Khedira). Jeśli tak się stanie, to ławka Realu wcale taka groźna nie będzie jak to niektórzy już mówią.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360701

Ciekaw jestem jaka przyszłość czeka niektórych zawodników Królewskich. Di Maria, Khedira, Alonso - jeden z nich na pewno odejdzie. A być może nawet dwóch (Di Maria i Khedira). Jeśli tak się stanie, to ławka Realu wcale taka groźna nie będzie jak to niektórzy już mówią.

Real Madryt albo będzie mieć bardzo silną ławkę rezerwowych pełną niezaspokojonych gwiazd albo nieco słabszą kadrę, lecz większy spokój o atmosferę w szatni. Coś za coś... :)

[ Dodano: 2014-08-20, 23:00 ]

OSC Lille - FC Porto 0-1

Hector Herrera 61'

Ten mecz pokazał, dlaczego obydwie drużyny dopiero biją się o prawo gry w fazie grupowej Ligi Mistrzów. Za dużo szarpania, za mało grania...FC Porto jako stały bywalec LM powinno łatwiej poradzić sobie z Lille, jednak rokroczne transfery gwiazd portugalskiej drużyny dają o sobie znać. Najmocniejszy punkt gospodarzy, czyli obrona popełniła w tym meczu jeden błąd (przegrany pojedynek główkowy Simona Kjaera z Jacksonem Martinezem) i goście to wykorzystali. Strzelec gola Hector Herrera może stać się dla ,,Smoków" kimś, kim przez lata był dla tej drużyny Lucho Gonzalez. Nieźle grała inna rewelacja mundialu Holender Bruno Martins Indi, choć obroną Porto i tak dyrygował moim zdaniem najlepszy na boisku Maicon. Porto wykonało ogromny krok ku fazie grupowej najbardziej prestiżowych rozgrywek klubowych...

OSC Lille: Vincent Enyeama 3 - Franck Beria 3.5, Simon Kjaer 3.5, Marko Basa 3.5, Pape Souare 3 - Florent Balmont 3 (62. Marcos Lopes 2.5), Rio Mavuba 3, Idrissa Gueye 3 - Salomon Kalou 2 (76. Nolan Roux bez oceny), Divock Origi 2.5 (71. Ryan Mendes bez oceny), Sebastien Corchia 2.5

Trener: Rene Girard 3

FC Porto: Fabiano 2.5 - Danilo 3.5, Maicon 4.5, Bruno Martins Indi 3.5, Alex Sandro 4 - Casemiro 3, Yacine Brahimi 3 (60. Cristian Tello 3), Hector Herrera 4, Ruben Neves 3.5 (74. Evandro bez oceny), Oliver Torres 3 (89. Ricardo Quaresma bez oceny) - Jackson Martinez 2.5

Trener: Julen Lopetegui 4

Sędzia: Bjoern Kuipers (Holandia) 4

Gracz meczu: Maicon (FC Porto)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360717

• Reputacja:   41

No i stało się mamy następce Luisa. W sumie w niektórych przypadkach -zastępca idealny :D

Jako iż jestem fanem ,,talentu'' Balotellego wydaje mis się, że to chyba najlepsza dostepna na rynku opcja. Tym bardziej, że Wloch przeszedł za dosyć niską cenę...Wystarczy jeszcze na jakiegoś klasowego piłakrza w środku pola. Co tu dużo mówić: Sturridge i Mario to duet na lata. Myślę, że jest olbrzymia szansa by ta dwójka w przyszłości byłą najlepszym ofensywnym pakietem na świecie. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360818

Aktobe - Legia Warszawa 0-1

Ondrej Duda 48'

W Legii Warszawa nie przeprowadzono żadnej zmiany. Pewnie z obawy przed powtórką z Edynburga... :twisted: Mecz ludzi słabych...Piłkarzy nie potrafiących poradzić sobie z nie tylko z warunkami atmosferycznymi, ale przede wszystkim własnymi ograniczeniami piłkarskimi. Mecz słabego operatora i słabego komentatora, który nie mając samemu nic do zaoferowania, notorycznie narzekał na brak powtórek. Powtórka czeka nas za tydzień i chyba aż tak ciężkostrawna jak dzisiejszy mecz nie będzie, choć oglądając mecz mam nieodparte wrażenie, że Legia chciała wygrać go jak najmniejszym nakładem sił. Faza grupowa Ligi Europy jest bardzo blisko, choć wszyscy doskonale wiemy, że nie o to w tym tygodniu chcieli walczyć mistrzowie Polski...

Aktobe: Andrei Sidelnikov 3 - Dmitri Miroshnichenko bez oceny (33. Taras Tsarikayev 3), Alexei Muldarov 3.5, Robert Arzumanyan 3, Anderson Mineiro 2.5 - Valeri Korobkin 3, Ashkat Tagybergen 3.5, Danilo Neco 3, Marat Khayrulin 2.5 (66. Abat Aimbetov 2.5) - Marcos Pizzelli 3.5, Olexiy Antonov 2.5 (56. Igor Zenkovich 2.5)

Trener: Vladimir Gazzaev 3

Legia Warszawa: Dusan Kuciak 3.5 - Łukasz Broź 3.5, Jakub Rzeźniczak 3, Dossa Junior 3, Tomasz Brzyski 3.5 - Ivica Vrdoljak 3, Tomasz Jodłowiec 3, Michał Żyro 3.5, Ondrej Duda 3.5, Michał Kucharczyk 3.5 - Miroslav Radovic 4

Trener: Henning Berg 3.5

Sędzia: Sergey Karasyov (Rosja) 4

Gracz meczu: Miroslav Radovic (Legia Warszawa)

[ Dodano: 2014-08-23, 17:22 ]

Zenit Sankt Petersburg - Amkar Perm 2-0

Oleg Shatov 13' ; Hulk 22'

To był typowy mecz jednego z faworytów danej ligi z przeciętniakiem bijącym się o utrzymanie. Zenit Sankt Petersburg na poważnie grał do stanu 2-0, czyli przez nieco ponad dwadzieścia minut. Potem był już spokój w grze i oszczędzanie sił na rewanż ze Standardem Liege w eliminacjach Ligi Mistrzów. Luzem i aktywnością w grze imponował Hulk - zdobywca bramki i asysty. Na koniec smutny wniosek wyciągnięty na bazie podstawowego składu Amkaru Perm. W kadrze jest trzech Polaków. Janusz Gol nie zagrał z powodu kontuzji (dobry miniony sezon), Jakub Wawrzyniak spędził 90 minut na ławce rezerwowych, zaś Damian Zbozień nie znalazł się nawet w meczowej kadrze. Tymczasem całe spotkanie rozegrał występujący swego czasu w Widzewie Łódź...Thomas Phibel. Siła polskiej piłki kładzie na łopatki...

Zenit Sankt Petersburg: Yuri Lodygin 3.5 - Aleksandr Anyukov 3.5, Luis Neto 3.5, Ezequiel Garay 4, Igor Smolnikov 3.5 - Javi Garcia 4, Axel Witsel 4, Hulk 4 (56. Viktor Fayzulin 3), Danny 3.5 (72. Andrey Arshavin bez oceny), Oleg Shatov 3.5 - Salomon Rondon 3 (79. Aleksandr Kerzhakov bez oceny)

Trener: Andre Villas Boas 4.5

Amkar Perm: Roman Gerus 3.5 - Zahari Sirakov 2.5 (63. Marko Simonovski 2.5), Aleksei Nikitin 2, Thomas Phibel 2.5, Ivan Cherenchikov 2 - David Dzhakov 2, Igor Kireyev 2 (80. Alikhan Shavayev bez oceny), Petar Zanev 2, Syarhey Balanovich 2, Georgi Peev (73. Brian Idowu bez oceny) - Aleksandr Kolomeytsev 2

Trener: Slavoljub Muslin 2

Sędzia: Aleksei Nikolaev 4

Gracz meczu: Hulk (Zenit Sankt Petersburg)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/359/#findComment-360878

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli tak w skrócie żeby całości nie tłumaczyć Fightful podało w zeszłym roku chyba że WWE planuje PLE w Belgii i we Włoszech i że mają robić testy w postaci gal w 2025. Pewne źródła w WWE odpowiadające za organizację gal w Europie potwierdzają tą informację i podają że WWE jest na ten moment bardzo zadowolone ze sprzedaży biletów w Bxl. Do gali zostały 2 miesiące a już praktycznie sprzedano liczbę biletów jakiej WWE oczekiwało.  No i ponoć omawiana była kwestia Elimination Chamber 2026 w Brukseli. Także teraz tylko trzeba dać z siebie wszystko na trybunach i jest szansa na duże PLE 😁
    • Mr_Hardy
      Bardzo mi się podoba to, że TNA na początku przypomina co się działo w poprzednim tygodniu. Często bywa, że nie pamiętam co było w poprzednim tygodniu.. Moose na Genesis będzie miał swoją wersję pasa X-Division czyli TNA zaspoilerowało nam wynik walki. Tak mi się wydaję. Ogólnie bardzo dobry iMPACT dużo dużo lepszy odcinek niż z tamtego tygodnia. Genesis zapowiada się świetnie. Nie mogę się doczekać.   
    • MattDevitto
      Na razie na SD w karcie jest tylko jeden match + ma pojawić się Tiffany
    • KPWrestling
      Ten pojedynek to szansa na rehabilitację przed gdyńską publicznością po nieudanym starcie w turnieju. Zarówno Leon Lato, jak i Eryk Lesak, przegrali swoje walki ćwierćfinałowe w boju o tytuł pretendenta do mistrzostwa KPW. Nie zmienia to jednak faktu, że obaj pozostają w dobrej dyspozycji. Eryk toczył bardzo wyrównany bój z Filipem Fuxem i momentami wydawało się, że przechyli szalę zwycięstwa na swoją stronę. Leon Lato po listopadowej porażce zaliczył z kolei wygraną na włoskiej ziemi, pokonując Lello Boy Jonesa na gali Wrestling Megastars Main Event. Czy Eryk Lesak jako ten większy i silniejszy zdominuje przeciwnika i nie pozwoli mu na rozwinięcie skrzydeł, trzymając go w walce na swoich warunkach? Czy też Leon Lato wykorzysta szybkość, spryt i fantazję, zaskakując Lesaka i dopisując kolejne zwycięstwo do swoich statystyk? Jedno jest pewne - dla obu liczy się tylko zwycięstwo i zrobią w ringu wszystko, by je odnieść. Eryk Lesak vs. Leon Lato Instagram: heelesak leon.lato Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 24 stycznia 2025 Nowy Harem Gdynia Ostatnia pula biletów: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KL
  • Dodaj nową pozycję...