Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1/4 LM, takie moje przypuszczenia

Shakhtar vs. Barcelona

Nic jeszcze nie jest pewne. Drużyna z Ukrainy wyszła wszak z pierwszego miejsca w grupie i jest generalnie ograna w europejskich pucharach, więc nikt nie powinien ich skreślać. Oby Barcy jakoś się udało ich przejść i spotkać się z Realem w 1/2

Real vs. Tottenham

Real według mnie trafił najłatwiej jak tylko mógł, co jednak nie oznacza jeszcze pewnego awansu. Spurs zagrali fatalnie z rematchu z Milanem, mieli też wpadki jak np. pierwszy mecz YBB, w którym było bardzo gorąco. Wyjątkowo w tym spotkaniu będę chyba za Realem, trochę ze względu na nienawiść do angielskiej piłki ale też za możliwość konfrontacji Realu z Barcą w półfinale.

Schalke 04 vs. Inter

Jeśli Inter przejdzie Schalke (czego bardzo nie chce) to nie wykluczam ich obecności nawet w finale. Liczę na zwycięstwo niemców, ale po fantastycznym dwumeczu z Bayernem, większe szanse daje jednak drużynie z Włoch.

Manchester United vs. Chelsea Londyn

Wolałbym aby to jednak drużyna z Londynu dostała się do 1/2. Przed rozpoczęciem Ligi Mistrzów stawiałem, że wygrają cały turniej, ale później bo ich fatalnej formie w Premiership zacząłem ich trochę skreślać. Teraz... kto wie. Nie wykluczam, że The Blues będą w stanie namieszać i po raz pierwszy wygrać cały turniej.

1/2 fantasy

Real vs. Barcelona

Po zaciętym dwumeczu, to jednak Barcelona wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku i ze swoją katalońską dumą pojedzie na Wembley by wygrać finał.

Inter vs. Chelsea

Mimo, że mogą w tym półfinale grać dwie inne drużyny to tak czy inaczej będzie bardzo ciekawie. Nie wykluczone, że przy takim zestawieniu byłaby niezbędna dogrywka bądź rzuty karne, gdzie stawiał bym ze wskazaniem na ekipe prowadzoną przez Leonardo. Niewątpliwie dojście obrońców tytułu do finału byłoby wielkim zaskoczeniem dla wszystkich.

Finał

Barcelona vs. Inter

Po niezłym widowisku Barca skromnie pokonałaby drużynę z Mediolanu, tym samym po raz 4 sięgnęłaby po najważniejsze trofeum w Europie.

1/4 LE

FC Porto vs. Spartak

Niewątpliwie najlepszy z 4 meczów tej rundy. Ba, bardzo możliwe, że wygrany tej potyczki dojdzie aż do finału rozgrywek. Kibicował będę na Porto i to na nich stawiam z małym wskazaniem. Widowisko w obu meczach powinno być nawet lepsze niż w którymś z ćwierćfinałów LM.

SC Braga vs. Dynamo

Po wyjebaniu Liverpoolu z rozgrywek, Braga może pokusić się o przejście kolejnej drużyny. Nie ukrywam, że miło by było zobaczyć wszystkie 3 drużyny w półfinale z jednej z moich ulubionych lig w Europie. Po zaciętym dwumeczu, minimalnie większe szansę daje drużynie z Portugalii.

SL Benfica vs. PSV

Faworytem jest Benfa, która z każdym meczem pokazuje, że warto na nich stawiać. W lidze mają już pewne drugie miejsce, wyjebali niezłe PSG z LE i generalnie grają o wiele lepiej niż w fazie grupowej LM. Ostatnio oglądałem dużo meczów drużyny ze stolicy Portugalii i jestem pewny, że bez większych problemów poradzą sobie z byłymi zwycięzcami Pucharu Uefa.

Villareal CF vs. Twente

Twente nie zachwyciło specjalnie i mógłbym nawet powiedzieć, że awansowali trochę rzutem na taśmę do tego ćwierćfinału. Drużyna hiszpańska ma za sobą 2 arcytrudne dwumecze z Napoli i Bayerem, a że wyszli z nich zwycięsko to powinni wyjść i z dwumeczu z Twente. Żółta Łódź Podwodna to jeden z moich faworytów do wygrania tych rozgrywek.

1/2 fantasy

FC Porto vs. Villarreal

Powiem tak, kto wygra ten mecz może wygrać całą LE. Lubie obie drużyny, jednak kibicował bym drużynie z Portugalii. Hulk, Falcao, Guarin i spółka powinni sobie poradzić z hiszpanami.

SC Braga vs. SL Benfica

Benfa, czyli jedna z moich ulubionych drużyn powinna bez większych problemów wygrać z Bragą. Mimo, niewykluczonej porażki w kamieniołomie, pewna wygrana u siebie przypieczętuje ich miejsce w finale.

Finał

FC Porto vs. SL Benfica

Portugalia dostała już jedno miejsce więcej w el. do LM po zajebistych występach drużyn tego kraju w LE. Portugalski finał może nie zapowiadać się tak zajebiście jak konfrontacja np. z drużyną z Hiszpanii, ale osobiście bym wolał jednak taki finał. Chciałbym, żeby wygraną została drużyna z Benficy, jednak gdyby doszło do takiego finału to stawiam na wynik nierozstrzygnięty po 120 minutach i totalną loterię w rzutach karnych.

Tak se to napisałem, bo jestem ciekawe czy coś się z tego sprawdzi. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225082

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Stosunkowo łatwa droga na Wembley dla United... pomijając najbliższego rywala. Na SB remis i wtedy będę pewny awansu. Mam nadzieję, że sędzia będzie odpowiedni do rangi spotkania, a nie ktoś kto dawno powinien zmienić profesję. Bardzo, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za Tottenham i uważam, że przy słabszym dniu Realu Tottki są w stanie ograć hiszpańskiego potentata. Barca... ehh. Trzeba liczyć na ich potknięcie w półfinale. Jednak mam nadzieję na dobrą piłkę ze strony Ukraińców. Mecz Interu jest dla mnie najważniejszy, liczę na ich zwyciestwo... Na pewno w tych ćwierćfinałach będzie wiele emocj :) .
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225086

to są moje przypuszczenia :

1/4

Szachtar vs Barcelona

To spotkanie powinno być ciekawe, myślę, że szachtar łatwo nie odpuści, lecz barca to potęga i myślę, że to ona wygra:)

Real Madryt vs Totenham hotspur:

Myślę, że na wyjeżdźie real zremisuje, a u siebie wygra i awansuje dalej

Schalke vs Inter

Obstawiam na inter, ponieważ w tamtym sezonie wygrał LM, a schalke jest mało doświadczone

Chelsea vs Manchester United

Tu będą wyrąbiste mecze, stawiam na ManU, ponieważ myślę, że są w lepszej dyspozycjii

1/2

Barcelona VS Real

Porażka 5:0 Realu mówi sama za siebie ^_^, Real nie umie grać z barcą

Inter vs Manchester United

Myślę, że ManU wygra i awansuje do finału

Finał

Barcelona VS ManU

Myślę, że dojdzie do takiego finału, gdzie barca wygra(oczywiście są to moje przypuszczenia):)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225201

• Urządzenie:  Windows

Kolejna dawka Bundesligi:

Freiburg - Bayern:

Bardzo ciężki mecz, ale co najważniejsze wygrany przez Bayern. Pierwsza połowa, to lepsza gra Freiburga, który stworzył lepsze akcje i ogólnie miał więcej szans. Znów to co robiła obrona Bayernu wołało o pomstę do nieba, no ale co się dziwić, skoro Bayern co mecz gra innym ustawieniem, to jak mają się oni ze sobą zgrać, a chyba nie muszę mówić jak ważne to jest na tej pozycji. Trochę mnie wkurzają komentatorzy na Eurosporcie, którzy wymyślają jakieś historie, że w Bayernie są konflikty, albo, że Robben chce odejść, a ludzie to oglądający we wszystko wierzą, co zresztą widzę po komentarzach po meczu.

BVB - Mainz:

To, że będzie to ciężki mecz, to chyba wiedział każdy. BVB ogólnie przeważało i szybko strzeliło gola. Jednak w 30 minucie po urazie musiał zejść Barrios i na boisko wszedł Lewandowski (od początku grali Piszczek i Kuba). Uważam, że właśnie to było powodem utraty punktów przez Borussię, bo niestety Lewy gubił się, piłka mu uciekała, albo ślizgał się na murawie. Oczywiście komentatorzy nie mogli go krytykować, więc powtarzali, że ma pecha, ale dla mnie to byłą wyraźna nieporadność naszego napastnika.

Do dość kontrowersyjnej sytuacji doszło pod koniec meczu, przy bramce Mainz na 1-1, która została strzelona, gdy na boisku leżał Subotic. Komentatorzy powtarzali, że to brak fair play ze strony Mainz, a nawet mówili, że koniec przyjaźni między trenerami obu drużyn (jakby też jakaś wielka przyjaźń między nimi byłą :P).

Ja uważam, że dobrze się stało, że gol padł w takich okolicznościach, bo przecież wykopywanie piłki, gdy ktoś leży to frajerstwo, a nie fair play. Tylko sędzia może przerwać mecz, a zawodnicy niekiedy wykorzystują to i wywracają się, a gdy gra zostanie przerwana od razu się podnoszą i udają, że niby nic, a akcja rywali przez to przerwana.

Z innych wyników, to Kolonia przegrała aż 6-2 z HSV (który tydzień temu przegrał z Bayernem 6-0). Peszko był chyba najsłabszym zawodnikiem na boisku, bo zszedł już w 38 minucie, gdy na tablicy wyników było 3-0.

Jutro Leverkusen będzie walczyć z Schalke, a jeśli wygra, to zbliżą się do 7 pkt do Borussi. Jestem ciekaw jak to się dalej potoczy, bo jeśli BVB dalej będzie tracić punkty, to może być bardzo ciekawa końcówka sezonu.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225276

Atletico vs Real 1:2

4 derby Madrytu w tym sezonie i 4 zwycięstwo Realu.To Real od początku zaatakował,a zaskakująco dobrze grał Khedira,którego zawsze uważałem za najsłabszy punkt Realu.Już w 11 minucie Benzema wykorzystał świetne podanie Khediry i wyprowadził Real na prowadzenie.Później jednak to Atletico miało kilka świetnych sytuacji w okresie między 20 a 30 minutą,ale genialnie bronił Casillas,a w 33 minucie na 2:0 podwyższył Ozil,który wykorzystał świetne podanie Marcelo.Do przerwy Real był zespołem lepszym pod każdym względem.Na początku 2 połowy znów Casillas popisał się kilkoma świetnymi interwencjami i Real miał bezpieczną przewage 2 bramek.W 70 min.Mourinho wprowadzil Adebayora i Di Marie za Benzeme i Ronaldo,który jak się okazało doznał kontuzji zapalenia mięśnia udowego w lewej nodze.Gdy wydawało się że Real wygra 2:0 to w 86 min. Aguero strzelił honorową bramkę ale było zapóźno na odrobienie strat.

Real poraz kolejny zasłużenie pokonał lokalnego rywala, i ciągle nie przegrał z Atletico od 1999 roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225306

Polska - Litwa

Na trybunach była wiocha. Powinni kibicom i związkowi dowalić takie kary, że odechciałoby im się oglądania kadry na długie miesiące. To samo zresztą dla Litwinów, którzy nie przygotowali się odpowiednio na przyjazd bydła...

A mecz? Wszyscy o tym mówią: Polacy grają, Litwini strzelają. Te dwie bramki na konto naszej defensywy i bramkarza. Jasnym punktem był Lewandowski za próby gry do przodu i niezłe tego skutki.

Mecz oglądałem z niewielkimi przerwami. Nie mogłem się przekonać po prostu do tej kopaniny...

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225962

Ja też oglądałem mecz z przerwami, bo TVN i Polsat zaoferowały ciekawe filmy, a przy takiej grze naszych, to aż odechciewało się tego oglądać.

Pierwsze co to nasi "kibice". Naprawdę świetna reklama Euro 2012, po prostu żenada.

Co do samej gry, to jeśli ktoś nie ogląda meczów Borussi Dortmund, to wczoraj mógł się przekonać, dlaczego tak wielce narzekają tam na Roberta. Było dokładnie to samo co w lidze, czyli umiejętność zastawiania się, czy wyprowadzania sytuacji świetna, ale potem już problem z jej wykończeniem.

Ogólnie mam wrażenie, że Smuda niepotrzebnie chce wprowadzić w grę naszej reprezentacji zbyt dużą kreatywność, grę na małym polu z bezpośrednich piłek. Wyraźnie nam to nie wychodzi, a naszą bronią powinni być bardzo szybcy skrzydłowi.

-----------------------------

Hiszpania - Czechy

Trochę żal mi Czechów, bo grali naprawdę mądrze w obronie i Hiszpanie wyraźnie sobie nie radzili, przez co po pewnym czasie można było odnieść wrażenie, że gwiazdorzą i wszystko im nie pasuje. No, ale niestety geniusz Villi, a potem głupi faul obrońcy i karny, i Hiszpanie prowadzili 2-1. Czesi nie umieli potem przenieść sił na atak i wynik utrzymał się taki aż do końca meczu. A szkoda.

Z innych wyników meczów eliminacji, to zaskoczyła mnie porażka u siebie Austriaków z Belgią 2-0. Austriacy mają fajną ekipę, składającą się z wielu młodych zawodników i myślę, że wkrótce będę oni jedną z ekip na którą będzie trzeba realnie zwracać uwagę.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225986

Wypowiem się na temat LM. Ułoże swoje przemyślenia.

Szachtar - Barcelona

Barcelona to dobry zespół i raczej oni przejdą ale myślę, że Szachtar łatwo się nie da.

Real Madryt - Tottenham

Tutaj Real ma większe szansę, choć Anglicy mogą nas zaskoczyć. Stawiam, że Real przejdzie dalej.

Schalke - Inter

Inter powinien przejść do następnej fazy. Wątpie, że Schalke wygra któryś z meczów. Są za słabi na Inter.

Chelsea - Manchester United

Te kluby wg mnie zrobią najlepsze widowisko. Chciałbym aby przeszedł Manchester, jednak Chelsea wydaje się być w lepszej dyspozycji.

1/2

Real - Barcelona

Gdyby tak było, to myślę, że Real odegra się za to 5:0 i przejdzie dalej. Choć łatwo nie będzie.

Inter - Chelsea

Tutaj również rywalizacja byłaby zacięta. Postawiłbym na Inter Mediolan, ponieważ grają ciut lepiej niż Anglicy.

Finał

Real - Inter

Chciałbym aby po zaciętej rywalizacji Real okazał się lepszy. Dla mnie Real mimo że przegrał z Barcą i jest drugi w lidze jest najlepszym klubem Europy. Wielu z was pewnie ma inne zdanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225996

Ja za to ogladalem caly mecz Polska Litwa i jestem mocno zawiedziony.

Jak zawsze bronie Franka Smudy tak jego niektore powolania typu Malkowski na bramce mnie dobijaja...

imo powinien bronic Boruc ale skoro z niego zrezygnowano to niech broni ktos z kogo bedzie w przyszlosci pozytek typu Sandomierski.

Zaraz sie kjtos odezwie ze kontuzje Fabiana Tytonia i Szczesnego, ale co z tego?

Od Malkowskiego znam 10 lepszych bramkarzy;[

Kolejna pomylka to Glowacki, obie bramki na jego konto:(

Jedyny porzadny obronca w naszej kadrze to Piszczek.

Glik i Sadlok sa slabi ale sa mlodzi, moze cops z nich wyrosnie, Glowacki nie dosyc ze slaby to i stary;/

Gra w przodzie nie byla taka zla, mielismy sporego pecha, ze nie zdobylismy ani 1 bramki, fajnie gral Lewandowski.

Nieporozumieniem jest wystawianie Kuby Blaszcykowskiego w srodku pola, gdyz tam traci polowe swoich atutow.

Murawski po powrocie do kraju slabiutko, Dudka tez niech sie 3ma z dala od 1szej 11

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-225998

Ja za to ogladalem caly mecz Polska Litwa i jestem mocno zawiedziony.

Jak zawsze bronie Franka Smudy tak jego niektore powolania typu Malkowski na bramce mnie dobijaja...

imo powinien bronic Boruc ale skoro z niego zrezygnowano to niech broni ktos z kogo bedzie w przyszlosci pozytek typu Sandomierski.

Zaraz sie kjtos odezwie ze kontuzje Fabiana Tytonia i Szczesnego, ale co z tego?

Od Malkowskiego znam 10 lepszych bramkarzy;[

Kolejna pomylka to Glowacki, obie bramki na jego konto:(

Jedyny porzadny obronca w naszej kadrze to Piszczek.

Glik i Sadlok sa slabi ale sa mlodzi, moze cops z nich wyrosnie, Glowacki nie dosyc ze slaby to i stary;/

Gra w przodzie nie byla taka zla, mielismy sporego pecha, ze nie zdobylismy ani 1 bramki, fajnie gral Lewandowski.

Nieporozumieniem jest wystawianie Kuby Blaszcykowskiego w srodku pola, gdyz tam traci polowe swoich atutow.

Murawski po powrocie do kraju slabiutko, Dudka tez niech sie 3ma z dala od 1szej 11

Jako Kibic Lechii Gdańsk muszę stanąć w obronie Seby, który debiutował w S-kadrze. Pierwsza bramka co prawda jego, ale tam nie popisał się Głowacki, tak samo jak przy drugiej nie popisała się cała linia obrony.Te dwa strzały były dość mocne, precyzyjne i przede wszystkim po koźle. Fakt, że przy jednej zawalił nie oznacza, że jest słaby. Oczywiście dla dobra kadra powinien wrócił Boruc i tj. napisałeś ta linia obrony to jakieś nie porozumienie. Glik jest przereklamowany tak samo jak Sadlok. Jedynie Lewy coś tam próbował z przodu i widać, że będzie mocnym punktem reprezentacji na Euro. Mam nadzieję, że Smuda przemyśli to wszystko zanim nie będzie za późno i nie wyjdziemy z grupy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226004

Niemcy - Kazachstan

Miło było zobaczyć w końcu porządną grę, w porównaniu do naszych chłopaków :P Mnie oczywiście interesowała postawa zawodników Bayernu, no i jak zawsze zagrali oni o wiele lepiej niż w klubie, bo po 2 gole strzelili Klose i Muller, świetnie grał Lahm, Schweinsteiger znów zachwycał na środku, ogólnie gra wyglądała bardzo fajnie, ale też rywal nie był wymagający, więc nie mogło być inaczej.

------------------------

Wracając do kadry i czytając posty wyżej.

- Co do Małkowskiego, to zgadzam się, że nie powinien dostawać powołania. Obie bramki były do obrony, ale to i tak mało ważne, bo tak jak napisał Brutal, nawet w naszej lidze są lepsi zawodnicy na tą pozycję (dla mnie np. Przyrowski, który chyba jako jedyny trzyma jakoś poziom w Polonii)

- Glik i Sadlok - wcale nie uważam, że są to osoby przereklamowane i już na pewno wolę ich niż Arboledę. Sadlok zagrał słabo, bo to nie jest lewy obrońca i kompletnie się na tą pozycję nie nadaje. A Glik? Czy zagrał on slaby mecz? O wiele słabiej zagrał Arek Głowacki i uważam, że Glik dzięki wypożyczeniu do Bari i regularnej grze zaczyna się wyrabiać i gra coraz to lepiej.

- Lewandowski - nie wiem dlaczego chwali się go za ten mecz. Jest to napastnik i za gole powinno się go rozliczać. Oczywiście, nie mogę powiedzieć, ale umiejętność zastawiania się, czy wypracowywania akcji to duży atut Roberta, ale tak samo jak W Bundeslidze, brakuje jeszcze wykończenia.

- ogólnie Smuda chce wprowadzić złą taktykę w naszej drużynie, bo on chce grać jak Barca, czyli na małym polu i dużo podań bezpośrednich, a nasi, zwłaszcza z takim środkiem nie dadzą rady tak grać. Jeszcze niedawno graliśmy typowo skrzydłami i jakoś to wyglądało, a teraz Smuda chce na siłę wrzucać skrzydłowych na środek, czy każe im schodzić do środka i wygląda to do dupy.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226053

Polska - Litwa

Na trybunach była wiocha.

Pierwsze co to nasi "kibice". Naprawdę świetna reklama Euro 2012, po prostu żenada.
Byłeś, widziałeś? 60% informacji z prasy to kłamstwa, a pozostałe 40% przesadzone.
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226244

Dla mnie każda forma wandalizmu na stadionach to żenada totalna. Powiem więcej, najchętniej bym tych wszystkich kiboli zebrał w jedno miejsce i rozstrzelał, albo wysadzi w powietrze.

Piłka nożna to ma być sport, który ogląda się z przyjemnością, a nie ze strachem, że zaraz dostanie się krzesełkiem.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226248

Byłeś, widziałeś? 60% informacji z prasy to kłamstwa, a pozostałe 40% przesadzone.

Nie musiałem być, żeby dostrzec w telewizji czy w prasie ten burdel z udziałem polskich ''kibiców''. Rozpierdolenie polowy miasta do tego wybuch agresji z udzialem kiboli we własnym kierunku. Jeżeli Ci cos nie pasuje i chcesz zachowac sie bohatersko w stosunku do naszych chuliganów to radze spojrzec na to z perspektywy organizatorów czy tez nas i naszej promocji na Euro 2012.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226251

Polska - Litwa

Na trybunach była wiocha.

WTF?

A Ty byles, ze bronisz tych bezmozgow, ktorzy psuja nam reputacje na caly swiat?

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/35/#findComment-226287

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...