Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pilka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Lepszym przykładem jest Benzema, po którym można się było spodziewać dużo więcej. No, ale nie idzie mu. I jakie są reakcje? Oczywiście - że zmarnowaliśmy Benzemę.

Na tą chwilę, z tego co czytałem, to Mourinho powiedział, że Karim ma pewne miejsce w pierwszym składzie i nikt już nie myśli o sprzedaży/pozbywaniu się Benzemy. Zresztą, ostatnio widać, że gra zdecydowanie pewniej, owszem, ciągle zdarza mu się partolić sytuacje, ale wydaje mi się, że już nie z taką częstotliwością, jak choćby 2 miesiące temu.

O tym, czy lepszy jest Messi czy Cristiano, niech każdy rozstrzygnie sam, bo żadną obiektywną miarą się tego nie zmierzy.

Dokładnie, każdy ma swoje zdanie, dla mnie miarą porównawczą będzie, jeśli Messi zostanie wytransferowany na Wyspy i sprawdzi się w angielskim futbolu, który nastawiony jest na grę siłową (a taki transfer jest raczej nierealny). Będę mógł wówczas uznać go za piłkarza kompletnego. Na tą chwilę Ronaldo > Messi, wg mnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-223996

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

648

• Euz

359

• Bastian

325

• NalepRKO

272

Top użytkownicy w tym temacie

Arsenal - Barca.

Stało się, nie mam zamiaru zwalać całej winy na sędziego, lecz kartka dla Robina to przegięcie. Strzał JEDNĄ (nie mierzyłem, ale tak czytałem już na kilku stronach) sekundę po gwizdku przy takiej wrzawie, w takim meczu. I co miał robić Arsenal. Wilshere (swoją drogą chłopak jest fenomenalny, to z jakim spokojem odbierał piłkę w polu karnym był piękne.) dobiegł do linii środkowej i jedyną opcją był cross do pilnowanego Nasriego. Z bardzo dobrej strony pokazał się Almunia (tylko ma jakiegoś pecha do Barcy, w pamiętnym finale też grał bardzo dobrze, a mimo to puścił dwie pechowe bramki.). Nie ma co płakać, została nam liga i FA Cup. Wierze, że ta porażka tylko wzmocni Kanonierów.

A, jeszcze taka ciekawostka. Czy tylko RvP zasłużył na czerwo?

http://img51.imageshack.us/img51/6063/abidalt.jpg

Co do dyskusji o nienawiści Barcy, widzę same skrajności. (prawie jak w temacie o Impakcie :) ) Mi Barca kojarzy się tylko z bandą lekarzy: kardiologiem Pique (Cesc ma serce Barcelony), genetykiem Xavim ( Fabregas posiada DNA Barcy) i działaczami, którzy uważają że zarówno United kupując Pique, jak i Arsenal kupując Ceska ich ukradli... Poza tym nie lubię ich za "Więcej niż klub" (zajebisty był transparent na Emirates "less than club"). To chyba tyle, w ramach ciekawostki rzucę jeszcze jednym linkiem - http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=26481 polecam.

Kończę burzliwą wypowiedź słowami: 'I'm Arsenal till I die...'

Edytowane przez ajfan
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224000

• Urządzenie:  Windows

Six, Luk - pełna zgoda. Ta dziwna mentalność, jeśli chodzi o dosrywanie możnym, działa w obie strony i jest, w polskiej (i nie tylko) sieci, na porządku dziennym. Byłbym nieobiektywny, upierając się, że 'dzieci neo i cała hałastra', krzywdzą swymi wypowiedziami jedynie Barcę. Boli mnie czasem, że małolaty, mieniące się kibicami 'mego' klubu, wypisują 'sreal', 'pedaldo', itp. Podobnie, jak nie mogę patrzeć na teksty zaczynające się od 'farsa', itd.

Temat, który poruszył Euz, jeśli by się w niego socjologicznie zagłębić, to wierzchołek góry lodowej. Barcelonie dosrajmy za sędziów, w Realu gra laluś, w Chelsea tylko ruskie miliony. Wchodzimy na nasze podwórko - Kubica to 'debil po podstawówce', Małysz - 'niech oszczędzi wstydu'. Za dużo tego, jak na małą, polską społeczność internetową.

Jeśli chodzi o Barcelonę - pewnie nie umiem być do końca obiektywny. Ale słuchanie po raz kolejny o Ovrebo, o 'parasolu UEFA', trochę irytuje, a trochę też nudzi (po raz kolejny przypomnę, ile razy Stark, a i sam Ovrebo na początku, mylili się na niekorzyść Blaugrany). Betis w CdR miał w dupie rozgrywki pozaboiskowe (Lorduniu, mów co chcesz, ale Real Mourinho w dużej mierze na tym aspekcie bazuje) - wyszli zmobilizowani, mieli gameplan i Barca w rewanżu praktycznie nie powąchała piłki. Był nawet moment, kiedy zwątpiłem w obronę korzystnego 5:0 z Camp Nou.

Z onet.pl to tylko bardzo jaskrawy przykład (pisuję tam tylko w temacie dot. NBA, jeden gośc się czasem udziela i dobrze ogarnia historyczne staty). To samo jest na 90minut.pl czy dowolnym portalu o piłce.

Wracając do meczu, bo w końcu to o nim powinna być mowa - mimo słabej, jak na ten klub, gry Barcelony, Arsenal nie miał żadnych argumentów aby przeważyć spotkanie na swoją korzyść. Gdyby jednak Bendtnerowi (bo to chyba jemu wyjął piłę Mascherano?) piłka odbiła się odpowiednio od sęka w końcówce - nie miałbym pretensji do wyniku, bo w takiej sytuacji Barcelona powtórzyłaby błąd Chelsea, która grając u siebie w przewadze nie umiała utrzymać korzystnego rezultatu, i ekipa Guardioli mogła mieć pretensje tylko do siebie - bo niepodyktowane karne i nieuznany gol Messiego na Emirates to jedno, a mnóstwo zmarnowanych 'własnonożnie' akcji to inna para kaloszy. Wygrał zespół, który strzelił bramkę więcej, Arsenal nie zrobił w rewanżu praktycznie nic, żeby ten stan rzeczy odwrócić.

[ Dodano: 2011-03-09, 15:26 ]

Co do dyskusji o nienawiści Barcy, widzę same skrajności. (prawie jak w temacie o Impakcie :) ) Mi Barca kojarzy się tylko z bandą lekarzy: kardiologiem Pique (Cesc ma serce Barcelony), genetykiem Xavim ( Fabregas posiada DNA Barcy) i działaczami, którzy uważają że zarówno Manure kupując Pique...

ajfan - zabawne, że piszesz tu o skrajnościach, a sam nie umiesz napisać 'United' czy 'MU', tylko koniecznie musiałeś pojechać starym, nudnym 'nawozem' ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224003

Sam raczej bym nie dał czerwieni Persiemu, ale np. Kościelnemu już na pewno. Jestem pewny, że nie dostał kartki tylko dlatego, że RvP został wywalony z boiska. Przypomnijcie sobie pierwszy mecz i nieuznanie gola Messiego, a jak ktoś jeszcze twierdzi, że UEFA pushuje Barce to odsyłam do rewanżu z Interem z poprzedniego sezonu.

Co do Realu to mam gdzieś to jaki mają budżet, jednak często wydają grubą kasę na "wielkich" piłkarzy, którzy się nie sprawdzają - Robben, Sneijder, Kaka - WTF? a generalnie moja nienawiść do tego klubu wzięła się po transferze Figo.

Barca popisała się przez ostatnie lata tylko transferem Chygrynskiyego i wyjebaniem Ibry, u Realu było tego trochę więcej.

Luk - mówisz, że poczekamy do kwietnia - no cóż, Real żeby bronić streaku Josego w meczach u siebie nie zgodził się na rozegranie finału pucharu króla w Madrycie, a Barca była na to bardzo chętne - No kurwa ludzie! Jakoś powątpiewam w te 5-0.

Edytowane przez Euz
https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224010

Barcelonie dosrajmy za sędziów, w Realu gra laluś, w Chelsea tylko ruskie miliony. Wchodzimy na nasze podwórko - Kubica to 'debil po podstawówce', Małysz - 'niech oszczędzi wstydu'. Za dużo tego, jak na małą, polską społeczność internetową.

Zgadza sie. W Polsce panuje taka chora mentalność, jeśli ktoś osiąga sukces międzynarodowy, to zawsze znajdzie się grupa ludzi, którzy różnymi sposobami próbują być inni od tych, którzy tym ludziom szczerze gratulują i cieszą się, że tak naprawdę promują w ten sposób nasz kraj. Dla mnie to kurewsko niezrozumiałe, bo powinniśmy się cieszyć, że przyszło nam żyć w czasach, w których mieliśmy okazję oglądać występy Małysza - najlepszego sportowca w historii Polski, Kubicy - pierwszego Polaka w historii w formule pierwszej, przed którym jeszcze wiele dobrego w mojej opinii, czy najlepszej drużyny w historii piłki nożnej (nie bójmy się tego powiedzieć) - FC Barcelony (nie mówię, że nie zostaną zdetronizowani przez Real w następnym sezonie :P).

Nie odejmuję Barcelonie tego, że jest świetną drużyną, ale jest drużyną, która popełnia błędny, bo kto ich nie popełnia i Mourinho, czy wcześniej Hiddink pokazali, że odpowiednia taktyka może ich rozpracować do tego stopnia, że Messi, Iniesta, czy Xavi będą walili głową w ścianę. Ale coz, Arsenal to nie Inter, Wenger to nie Mourinho. :)

Luk - mówisz, że poczekamy do kwietnia - no cóż, Real żeby bronić streaku Josego w meczach u siebie nie zgodził się na rozegranie finału pucharu króla w Madrycie, a Barca była na to bardzo chętne - No kurwa ludzie! Jakoś powątpiewam w te 5-0.

Nie mowie tutaj o 5:0 dla Realu. Przed Realem i Barcą jeszcze co najmniej dwa mecze w tym sezonie, więc jest szansa na teoretycznie dwa zwycięstwa, dlatego napisałem, że należy się wstrzymać z osądami, kto lepszy, Real, czy Barca. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224011

• Urządzenie:  Windows

Co do tego kibicowania i mentalności kibiców:

Ja jestem fanem Bayernu (o czym już chyba każdy tu wie) i zdaję sobie z tego sprawę, że gdzieś z 75% fanów piłki nożnej w Polsce nienawidzi tego klubu. Jednak mi to kompletnie nie przeszkadza, a może to trochę dziwne, ale nawet to lubię. Te gniewne komentarze po wygranych meczach Bawarczyków (i nie czepiajmy się, że ostatnio nie ma ich zbyt wiele :P), smutne miny w studio itd. Kibic Barcy, Realu, czy innego uwielbianego w Polsce klubu, nie będzie wiedział co to za uczucie i chyba nigdy go nie zazna.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224036

Bez przesady, Rocket - jakie "promowanie" przez UEFA? Pamiętasz Starka? Dwukrotnie nie pokazał czerwa dla Chelsea, nie podyktował karnego. Zresztą Ovrebo też zaczął od wielbłąda na niekorzyść Barcy - pewnie wiesz, o czym mówię.

Chodzi mi o to, że UEFA broni Barcę na każdym kroku (czy to robiąc przed mikrofonem na konferencjach czy też poprzez sędziów, chociaż przyznam Ci rację Grim, że i zdarzają sie "wpadki" sędziowskie na niekorzyść Barcelony, ale najczęściej działa to w drugą stronę). Za pamiętny wybryk ze zraszaczami po meczu z Interem inny klub od razu dostał by pewnie karę finansową za niesportowe zachowanie de facto jakby nie patrząc najlepszej drużyny dekady, która powinna dawać przykład mniejszym klubom. Ale chyba lepiej ten temat zostawić, bo każdy ma inne zdanie na ten temat ;)

Pojawiają się też tacy jak Rocket. którzy układają nawet teorie konspiracyjne, co już w ogóle jest śmieszne. Nie wiem czy was boli to, że klub z Barcelony jest lepszą drużyną od Realu, czy to, że jedzie wasze ulubione kluby czy może to, że w piaskownicach widzicie małolatów w koszulkach Messiego.

Nie musisz się martwić, nie tworzę teorii konspiracyjnych. A nawet bardziej powiem, że podziwiam grę Barcelony i szanuje za to co robią z piłką (co już podkreślałem na forum kilka lat wstecz :) ). Euz trzeba umieć odróżnić kibica od fanatyka, która rywala ulubionej drużyn ma za największe zło tego świata ;)

Z takimi osądami wstrzymałbym się do końca kwietnia. Ha :twisted:

Obiektywnym okiem (jak kibica Realu) powiem szczerze, że mam wątpliwości czy Real będzie zdolny już teraz zdetronizować Barcę ;) . Powiedzmy sobie szczerze, że Barca jednak lepiej się prezentuje w tym sezonie niż Real. Teraz może wydawać się, że tak nie jest ale przypominam, że Barca od paru sezonów z nie wiadomych względów zalicza zadyszkę w lutym albomarcu.Na pewno musi przyjąć jej taktykę ( czyli nie zwalniać trenerów, bo się nie udało wygrać z Barcą) i na następny sezon wystawi już w pełni ukształtowaną drużynę, a nie dopiero w trakcie sezonu ją budować. To chyba największy błąd realu od wielu sezonów. Przypominam, że mówię to jako kibic Realu, żeby nikt mi nie zarzucał zawiłości, nienawiści i innych tego typu rzeczy...

O tym, czy lepszy jest Messi czy Cristiano, niech każdy rozstrzygnie sam, bo żadną obiektywną miarą się tego nie zmierzy. Musisz jednak pamiętać, Grim, że inwektywy padają nie tylko pod adresem Leo. On jest "brzydki i hormonalny", a Ronaldo to "wyżelowany pedał". Wydaje mi się zresztą, że Ronaldo jest obiektem częstszych ataków, bo jako osoba jest dużo bardziej wyrazisty i emocjonalny niż Messi. Łatwiej więc uderzać w kogoś, kto się wyraźnie denerwuje niż w taką oazę spokoju, jak Leo.

Tutaj chciałbym przytoczyć wypowiedz na blogu D. Wołowskiego(który już prawie tylko pisze o Barcelonie i Realu) który stwierdził, że Ronaldo i Messi to zupełnie inni zawodnicy i porównywanie ich w celu wyłonienia, który z nich jest najlepszy na świecie nie jest tak naprawdę możliwe (obydwaj na swój sposób gry są najlepsi na świecie)i w pełni się z tą opinią zgadzam ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224037

Cytat:

Co do dyskusji o nienawiści Barcy, widzę same skrajności. (prawie jak w temacie o Impakcie :) ) Mi Barca kojarzy się tylko z bandą lekarzy: kardiologiem Pique (Cesc ma serce Barcelony), genetykiem Xavim ( Fabregas posiada DNA Barcy) i działaczami, którzy uważają że zarówno Manure kupując Pique...

ajfan - zabawne, że piszesz tu o skrajnościach, a sam nie umiesz napisać 'United' czy 'MU', tylko koniecznie musiałeś pojechać starym, nudnym 'nawozem' ;)

Manure jest obraźliwe? Sorki nie wiedziałem, już edytuję : )

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224039

Rocket - no to serio szacunek. Sam nienawidzę Realu, już mówiłem, że spowodowane jest to transferem Figo, czego zarówno jemu jak i klubowi nigdy nie wybaczę. Razem z milionami kibiców poczułem się wyruchany. Jednak nie zaprzeczam, że Real to najbardziej utytułowany klub w historii ani nie mówię, że obecna Barca to najlepszy drużyna w historii. Łatwiej byłoby mi to powiedzieć gdybym chociaż pamiętał czasy Cruyff's Dream Team :P

Wczoraj i tak mi już inny fanatyk Realu z tego forum zaimponował, mówiąc, że woli wygraną klubu z Hiszpanii niż angielskiej piłki.

Btw. o Barcy- Arsenalu już powiedziane chyba wszystko, a jeszcze chyba nikt nie wyśmiał Romy, tak więc zaczynam temat... może ktoś się podłączy do dissowania tego klubu ?:D

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224046

Ja za to dzis mam powazny problem z wyborem meczu. Co obejrzec? Z jednej strony nie chcialbym ominac ciekawie zapowiadajacej się kombinacji: pilki nożna - rugby - kick boxing + sceny rodem z ulicznych bojek (choc odrobine bardziej lubie Milan, to niestety wiem do czego może dojsc, jak Wlosi na koncu okaaz sie przegranymi). A ze pilkarze obu druzyn nie palaja do siebie miloscia mozna sie bylo przekonac juz w Mediolanie...

Z drugiej strony jest ciekawie zapowiadajacy sie pojedynek Schalke z Valencia. Zawsze to milo poogladac jak sobie weteran Raul w LM radzi

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224051

Ja jestem fanem Bayernu (o czym już chyba każdy tu wie) i zdaję sobie z tego sprawę, że gdzieś z 75% fanów piłki nożnej w Polsce nienawidzi tego klubu. Jednak mi to kompletnie nie przeszkadza, a może to trochę dziwne, ale nawet to lubię. Te gniewne komentarze po wygranych meczach Bawarczyków (i nie czepiajmy się, że ostatnio nie ma ich zbyt wiele :P ), smutne miny w studio itd. Kibic Barcy, Realu, czy innego uwielbianego w Polsce klubu, nie będzie wiedział co to za uczucie i chyba nigdy go nie zazna.

No chyba, że ja kibic Juventusu, który mimo swoich sukcesów już na zawsze w Polsce będzie kojarzony jedynie z calciopoli, a wiele osób nawet najmniejsze nawiązanie chce obrócić w szydercze wpisy na ich temat. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224052

Rocket - no to serio szacunek. Sam nienawidzę Realu, już mówiłem, że spowodowane jest to transferem Figo, czego zarówno jemu jak i klubowi nigdy nie wybaczę. Razem z milionami kibiców poczułem się wyruchany.

To też sam Figo nieźle wyruchał miliony kibiców i Barcę :P Ja nienawidzę paru klubów, ale to nie znaczy, że nie można mieć szacunku do tych klubów (jeśli na to zasługują).

Może czasami mówię za bardzo dosadnie o kibicowaniu Barcelonie (kiedyś o tym pisałem :) ), ale po własnych doświadczeniach w okolicach przeze mnie zamieszkałych, widzę, że wielu kibiców "pokochało" Barcę po sukcesach (wśród nich wielu kibiców byłych "zagorzałych" i jeśli przestanie wygrywać to "kibic" odwróci się tyłkiem ;) .

No chyba, że ja kibic Juventusu, który mimo swoich sukcesów już na zawsze w Polsce będzie kojarzony jedynie z calciopoli, a wiele osób nawet najmniejsze nawiązanie chce obrócić w szydercze wpisy na ich temat. :)

Ja nie :D . Mało kto jest świadomy tego, że to właśnie Moggiemu Juventus zawdzięcza Zidane'a Inzaghiego i innych znakomitych piłkarzy, którzy grali w Juve. Jak by popatrzeć teraz to transfery nie wypał są odkąd odszedł Moggi. Z tego co słyszałem to kibice Juve chcą żeby wrócił ? :)

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224054

http://i56.tinypic.com/deqwlu.jpg

I wszystko jasne :) Stroje na przyszły sezon.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224059

Cytat:

Z takimi osądami wstrzymałbym się do końca kwietnia. Ha :twisted:

Obiektywnym okiem (jak kibica Realu) powiem szczerze, że mam wątpliwości czy Real będzie zdolny już teraz zdetronizować Barcę ;) . Powiedzmy sobie szczerze, że Barca jednak lepiej się prezentuje w tym sezonie niż Real.

Nie mówie o prześcignięciu Barcelony i zdobyciu mistrzostwa przez Real, lecz o bezposredni wynik starć obu zespołów. Tutaj jestem w stanie uwierzyć w geniusz Mourinho i możliwość pokonania Barcy w Pucharze Króla i na Bernabeu w lidze.

https://forum.wrestling.pl/topic/21767-pilka-no%C5%BCna-dyskusja-og%C3%B3lna/page/32/#findComment-224060

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...